Bröstälskaren

Bröstsex
Jag är en bröstälskare av stora mått. Jag älskar alla bröst, stora som små, och tycker att stimulering av tjejens bröst hör till den viktigaste delen av sexakten. Därför har jag alltid gillat tjejer som har brösten som en stark erogen zon. Att smeka, klämma, suga, slicka på ett par kvinnobröst gör otroligt upphetsad och jag kan hålla på med det hur länge som helst, om tjejen också gillar den behandlingen blir jag bara ännu mer upphetsad. Om hon dessutom stimulerar min kuk med sina bröst genom att gnida brösten mot den så lyckan fullkomlig.

För flera år sedan var jag tillsammans med en tjej som heter Petra och som älskade att få sina bröst stimulerade. Vårt stora gemensamma intresse och det enda som egentligen höll ihop oss mot slutet av förhållandet var intresset för hennes bröst. Jag att leka med dem och hon att få dem stimulerade. Petra har ganska stora fina bröst som var otroligt känsliga för beröring. Vi kunde ägna väldigt lång tid åt att jag lekte med hennes fantastiska kullar innan vi började röra varandras kön. Hon kunde till och med få orgasm utan att jag rörde vid hennes könsdelar. Hon fick faktiskt aldrig orgasm utan att jag rörde vid hennes bröstvårtor. Om vi hade haft våra bröstlekar en lång stund räckte det som regel att jag satte en hand mot hennes mus för att hon skulle komma. Ofta avslutade vi våra sexakter med att jag låg på rygg och hon stod över mig på alla fyra och lät sina hängande härligheter gunga över mitt stånd tills jag sprutade över tuttarna. Även när vi knullade använde vi nästan alltid ställningar där jag kunde smeka eller suga på brösten.

Petra gillade att hetsa upp mig med att berätta om hur hennes kompisars bröst såg ut och även andra tjejer som hon sett i olika omklädningsrum. Vi kommenterade ofta tuttarna på tjejer vi såg på stan eller på badstranden. Hon visste ju hur mycket jag gillade detta och hon blev snarare upphetsad av att jag tittade på andra tjejer än hon blev avundsjuk. I alla fall så länge som jag bra tittade. Hon kunde också bli lite upphetsad av att titta på andra tjejers bröst även om hon inte var särskilt intresserad av tjejer i övrigt. Hon berättade också en gång att hon skulle vilja pröva att känna på en annan kvinnas tuttar.

Petra har en lillasyster som heter Jenny. Jenny är en mycket snygg tjej, också hon har stora bröst. Petra berättade för mig att deras bröst var ganska lika men att Jennys var betydligt fastare än hennes, mycket beroende på fysisk träning. Jenny och Petra har en mycket nära relation till varandra och kan prata mycket öppet om till exempel sex. De pratade gärna sex med varandra även när jag var med och Jenny verkade inte ett dugg generad över det. Hon skämdes inte ett dugg över att berätta att hon var oskuld.
Vid ett tillfälle pratade vi om porrfilm och båda tjejerna sa att de aldrig sett en porrfilm men att de skulle tycka det var kul men inte vågade gå och hyra en. Jag tände lite på idén att se en p-rulle tillsammans med dem så jag föreslog att jag skulle hyra en som vi kunde se på tillsammans. Det tyckte de båda var en bra idé.

Redan nästa dag gick jag till videobutiken och hyrde två filmer som nog skulle innehålla lite varierat sex. Tjejerna valde den ena filmen och satte igång den. Sedan satte vi oss i soffan och tittade. Jenny satte sig i ena änden och jag och Petra tätt ihop i den andra. Ganska snart började tjejerna att prata om det som utspelade sig på skärmen. Jenny frågade mycket ifall vi hade prövat olika saker och om vad vi tyckte var skönt. När det var en scen där två tjejr fick tutarna sugna av två killar så berättade vi om vår bröstsexfascination. När vi gjorde det så tocg Petra min hand och förde den under tröjan till sitt ena bröst. Jag hade inte trott att hon vill bli så intim när syrran var i samma rum men jag började ivrigt smeka dem. Nu tittade Jenny nästan mer på oss än på filmen.
- Det där verkar så otroligt skönt. Kan jag inte få se när du suger på dem, sa Jenny samtidigt som hon klämde på sina egna bröst utanpå kläderna.
- Självklart, stönade Petra fram. Hon måste ha varit rejält kåt vid det här laget för hämningarna verkade ha släppt helt och hon slet av sig tröja och BH i ett nafs.
Jag kastade mig fram och fick fatt i ena bröstvårtan med läpparna och började suga som en besatt. Efter en stund tittar åt Jennys håll och får då se hon sitter med bar överkropp och smeker sina egna bröst.
- Där ser du vilka fantastiska tuttar lillsyrran har, sa Petra.
Jag kunde inte annat än att hålla med, så jag fortsatte att stirra på hennes stoltheter samtidigt som jag sög på Petras.
Efter en stund lutar sig tjejerna mot varandra och viskar något till varandra. Petra för bort mitt huvud och tittar mig i ögonen.
- Jenny vill känna hur det känns när någon suger och smeker brösten, sa Petra. Så tänkte att du skulle göra det på henne så du också får lite variation på vad leker med.
Jag tittade frågande på henne och undrade om hon menade allvar.
- Det är helt ok så länge jag är med och bestämmer hur mycket och med vem, förklarade Petra.
Nästan som i trans förde jag mina händer till Jennys fantastiska tuttar. De var verkligen helt underbara, lagom stora och fasta med små ljus vårtgårdar och för stunden rejält styva bröstvårtor. Reaktionen lät inte vänta på sig. Jenny började genast stöna lätt när mina händer varsamt smekte hennes behag. Jag la märke till att hon liksom Petra var väldig känslig på hela bröstet och inte bara vårtorna. Efterhand lät jag smekningarna övergå till lite mera knådande vilket hon också verkade gilla.
- Sug på dem! Uppmanade hon med ett lätt stön.
- Ni ser verkligen ut att gilla det där, säger Petra samtidigt som hon knådar sina egna bröst. Det ser jätteskönt ut, så det är inte utan att jag blir lite avundsjuk.
Jag sög in Jennys högra bröst försiktigt mellan mina läppar, jag ville inte vara för hårdhänt i början. Min tunga spelade över hennes hårda knopp samtidigt som jag tog mer och mer av bröstet i munnen. Min ena hand fortsatte att knåda och smeka det andra bröstet. Min adra hand letade sig över Petras mage upp till kullarna där jag mötte hennes hand som kramade min hand kärleksfullt och jag förstod att hon verkligen njöt av situationen.
Där satt jag nu och tillfredställde min flickväns systers bröst samtidigt som jag smekte Petra på magen och brösten. Vi höll på så en lång stund när Petra böjer sig mot mig för att kyssa mig. Vi kysstes kort med Jennys bröst pekandes mot oss. Petra gjorde då något väldigt oväntat, hon kysste Jenny på tutten och sög in bröstvårtan kort för att sedan lämna över till mig igen. Jag såg på henne att hon både tyckte det var läckert att få känna en annan tjejs bröst samtidigt som hon tyckte det var lite äckligt eftersom det var hennes syster.
- Nu är det dags för dig att bli tillfredställd, sa Jenny.
Hon börjad att knäppa upp mina byxor och drog ner de och kalsongerna i ett svep så att mitt sprängfyllda stånd vakade fram. Hon tog lemmen i handen och började runka mig metodiskt. Jenny vred sig lite så att hon kunde se vad som hände vid mitt skrev.
- Nu är det dags frö dig att återbetala och lära dig hur man runkar en kille, sa Petra vänd mot Jenny.
Petra drog bort mig från Jenny och puttade ner mig på soffan. Hon tog Jennys hand och placerade den på min kuk.
- Vad skön den känns, sa Jenny. Hur gör jag nu?
- Dra huden fram och tillbaka så får Fredrik berätta om du ska göra något annorlunda.
Jag behövde dock inte säga något till henne eftersom hon instinktivt förstod hur hon skulle göra det skönt för mig. Petra böjde sig över mitt ansikte så att jag fick in hennes ena bröstvårta i munnen som jag girigt började slicka och suga på. Jag kände att jag inte hade så långt kvar innan det skulle gå för mig vilket Petra märkte så hon satte sig bredvid Jenny och sa att hon skulle öka takten så skulle hon få mig att spruta. Efter bara en liten stund kände jag satsen komma farande i hög fart. Stråle efter stråle landade på min mage och Petra börja gnida runt med handen i satsen.
- Wow vad läckert! sa Jenny.
- Det gjorde hon väl bra? Frågade Jenny. Och jag kunde bara nicka instämmande.
Efter en stund när snoppen slaknat lite grann och jag hade återfått sansen tackade Jenny för utmärkt handarbete och gav henne en snabb puss på munnen och strök henne på ena bröstet. Jag tackade också Petra för att jag fick uppleva detta.
- Du är värd att få lite extra tuttgodis ibland min bröstfixerade älskling, sa Petra med ett stort leende på läpparna.
Ett par veckor efter den händelsen så gjorde Petra och jag slut eftersom vi insåg att vi inte kunde bygga ett helt förhållande bara på vårt gemensamma intresse för hennes tuttar.

Kommentera Bröstälskaren