Bankkassörskan

Jag skulle till banken o göra ett ärende. Jag tog en kö lapp o plötsligt blev de min tur. I kassan stog de en as fin brud i 28 års åldern. Jag gjorde de jag skulle o innan jag skulle gå där ifrån fick jag en lapp där de stod: jag slutar vid 16:00 möt mej utanför så kan vi hitta på något. jag väntade till klockan fyra och hon kom ut och vi bestämde att åka hem till henne. Hon berättade att hon inte fått kuk på bra länge och att hon hade blivit kåt på mej idag och nu vill hon ha min kuk jag var inte sen att dra fram den och hon började suga den med sina underbara läppar. Jag sa att jag kommer snart och då började hon suga hårdare och snabbar tills jag sprutade henne i munnen hon visade att hon hade sperman i munnen sen svalde hon och sa mm va gott de var. Hon slickade rent kuken o smekte den till ett stånd o bad mej sedan knulla hennes våta fitta vilket jag inte va sen o lyda. Jag knullade henne i alla hål och hon älskade min kuk. Sedan tog vi en dusch innan jag skulle gå fråga hon om jag inte vill stanna kvar. Gissa va jag svarade. Under natten knullade flera gånger o vi träffas nu regel bundet men de är en annan historia

Kommentera Bankkassörskan