Upptäckta på stranden

På sommaren brukar jag och min man åka till en avlägsen strand ganska ofta för att ha det skönt på tu man hand. Vi älskar att ha sex utomhus och allra helst på en plats där man KAN bli avslöjad. Essensen i njutning är väl egentligen den att man KAN bli avslöjad men inte blir det. Själva riskmomentet är den stora kryddan. De gånger man blivit upptäckt har varit få och oftast inte speciellt lyckade då man fått avbryta den sköna leken när det kommit någon person som man inte känt helt ut för att blotta sig för. Ibland händer det dock att avslöjandet blir den extra njutbara kryddan i sexet som gör att man aldrig glömmer just den gången. Jag skall berätta om en sån gång.

En av de mest fantastiska dagarna på sommaren hade vi, min man Leif och jag, åkt till “vår” strand. Trots den underbara augustidagen var det relativt glest med folk och vårt favoritställe beläget i den bortre delen av viken var ledigt. Vi gjorde snabbt i ordning vår plats och låg snart nakna och solade. Det var en klarblå himmel och inte ett skyddande moln men från havet blåste en svag vind som svalkade lite vilket gjorde värmens och solen uthärdlig. Efter någon halvtimma var jag varm och föreslog ett dopp men Leif var slö och ville vänta så jag drog mig de 20 meterarna ner till vattnet endast med en handduk svept om mig. Jag kastade en blick åt båda sidorna på stranden men såg bara några barn ett hundratal meter därifrån så jag lät handduken falla och gick snabbt ut i vågorna och sjönk ned i det svala vattnet. Jag simmade lite och njöt av att känna vattnet mot min nakna kropp. Det var lite upphetsande att bada naken utan skyddande baddräkt i närheten. Tänk om det skulle komma en massa folk precis när jag skulle gå upp. Tanken fick det att ila till i kroppen av en begynnande kåthetskänsla.

Jag gick till slut upp ur vattnet och med handduken bara slängd över axeln gick jag upp till Leif. Han höjde på ögonbrynen när han såg mig komma gående utan att skyla min nakna brunbrända kropp. Jag kände hans blickar som smekte över mina bröst och min halvrakade mus. Jag såg att han gillade min uppenbarelse för hans slaka lem som låg slapp åt sidan mot ena låret började sakta att blodfyllas och sträcka på sig. Jag tittade uppskattande på honom och snart låg kuken upp mot maken och vippade till lite då och då. Leif tog ett vant grepp om kuken och började smårunka medan han tittade på medan jag ställde mig på knä bredvid honom. Jag tog undan hans hand från skaftet och slöt mina fingrar om det solvarma organet och smekte honom sakta. Jag drog skinnet tillbaka så långt jag kunde och sedan böjde jag mig fram och slöt mina läppar om det sammetslena ollonet. Leif drog efter andan och lutade sig tillbaka på armbågarna och njöt medan jag sög hans hårda stake med mjuka sköna drag. Jag lät tungan svepa runt den lena ollonet och slickade runt ollonkanten samtidigt som jag drog med handen runt skaftet och kramade den sköna staken.

Jag släppte taget om ollonet med munnen och satte mig upp och såg Leif djupt i ögonenen medan jag varligt runkade hans darrande lem. Jag puffade ner honom på rygg och grenslade honom så att jag hamnade med mitt bultande underliv över Leifs ansikte. Jag kände hur han greppade tag runt min stjärt och knådade min bara skinkor och drog isär dem så min fitta blottades ordentligt för honom. Jag stod alldeles stilla och bara väntade på han nästa drag. Jag kände hur ett finger började smeka mig mellan blygdläpparna och lirka sig in i min plaskvåta fitta och sen kom Leifs tunga mot fittan. Jag pep till av förtjusning när jag kände en sträv tunga som började slicka min svullna fitta. Det var ljuvligt att känna den slingra sig omkring mellan blygdläpparna och hur den sakta men säkert letade sig fram mot min klitoris som inget annat ville än att bli slickad. Jag kved när tungan nådde fram till klittan och med snabba små slickningar bearbetade Leif nu mitt njutningscenter. Medan han gör det skönt för mig sjunker jag ner på armbågarna och tar åter hans stolta kuk i min mun och suger honom försiktigt. Leif juckar lite uppfordrande i min mun som om för att signalera att han vill ha mer kraftfull behandling så jag reser upp lite på överkroppen och börjar suga honom med långa svepande drag samtidigt som jag kramar om hans mjuka håriga pung.

Det är fullkomligt ljuvligt att stå gränsle över Leif såhär på stranden, höra vågorna, måsarna och känna hur vinden smeker min nakna kropp och särskilt hur den smeker över min uppåtvända stjärt och savande fitta. Det är så skönt så jag bar gnyr och stönar med munnen full av Leifs härliga hårda kåta kuk. Leif lirkar in två fingrar i min slida och börjar fingerknulla mig medan han oförtrutet slickar min känsliga knopp och dess omgivningar. Han vet så väl att jag gillar den behandlingen och jag känner hur fittan kramar runt hans fingrar. Min orgasm är på väg nu det känner jag i hela kroppen och jag arbetar än mer intensivt med Leifs kuk för att få honom att komma tillsammans med mig. Jag suger på ollonet och slickar på den känsliga underdelen samtidigt som min högra hand rytmiskt runkar det hårda skaftet. Leif stönar nåt ohörbart rakt in i min sjöblöta fitta. Jag förstår dock att även min älskling är på väg att komma och ökar takten än mer. Min hand pumpar hans kuk och ollonet är fast förankrat i min sugande mun. Leifs fingrar smaskar ut och in i min grotta med små blöta ljud och jag skruvar lite på stjärten för att få ut det mesta av hans virvlande tunga.

Leif stöter till ett par gånger i min mun och jag känner hur ollonet sväller i munhålan och hur hela staken hårdnar lite till. Han kommer snart att spruta känner jag och runkar honom nu som en tokig. Första strålen av satsen sprutar in i min mun. lite salt och frän så jag släpper ut kuken i det fria och fortsätter att runka honom medan hans salivvåta kuk sprutar stråle på stråle rakt ut i luften. Satsen skvätter åt all håll och jag stirrar fascinerat på hur den vita såsen stänker på mina dinglande bröst och på hans håriga lår och ben. Just då tittar jag upp och blir först stel av fasa. 10 meter ifrån oss står det en kvinna och stirrar på oss. Hon har handen för munnen och ser både förvånad och road ut samtidigt. Min första reaktion när våra blickar möts är att kasta mig av Leif och trycka mig mot filten och försvinna ner genom den. Sekunden senare så går det upp för mig att hon sannolikt sett alltihop, kanske har hon stått där länge och betraktat vår älskog. Då händer det ofattbara. Istället för att skyla oss blir jag nåt så otroligt kåt att det bara dunkar i mitt huvud och medan jag ser på henne samtidigt som min hand automatiskt runkar den blöta kuken kommer min orgasm. det är inte vilken orgasm som helst utan den med stort O. Jag exploderar i den totala njutning. Kroppen darrar och det blir nästan svart för min ögon och jag hör mig själv stöna rätt ut i luften. Som i en dimma ser jag kvinnan framför mig, jag kan inte urskilja henne i detalj men jag vet att hon finns där och att hon ser mig och att hon nu måste förstå att det går för mig med en enorm kraft. Hela tiden virvlar Leifs tunga i min fitta och våg efter våg av ren skär ohämmad njutning väller fram i min kropp.

Till slut orkar jag inte hålla mig upprätt längre utan sjönk darrande ihop på min underbara man. Jag makade mig ner vid sidan av honom och kysste honom ömt. Och konstaterade med en hastig blick att vår betraktare försvunnit sin kos. Leif pustade ut och frågade efter en stund om det varit en ovanligt skön stund. Jag började fnittra hysteriskt och så småningom hasplade jag ur mig vad jag sett och Leif blev alldeles paff. Först trodde han mig nog inte men när jag vidhöll så blev han först lite skamsen men sen också lite upphetsad för hans kuk stod snart styv igen och han var färdig för en ny omgång. Jag fortfarande alldeles slut men jag la mig villigt på rygg och lät min virile karl äntra mig. Medan han knullade mig i en hederlig missionär så beskrev jag hur jag upptäckt kvinnan och hur hon stirrat på oss och hur hon måste ha sett hans sprutande kuk. Leif blev vild av kåthet och knullade så svetten stänkte och efter bara några få minuter så grymtade han till och tömde sig i mig.

Resten av dagen pratade vi bara om vår ofrivilliga åskådare och jag lovar att det blev många heta knull den dagen och många dagar efter det. Och än idag så tänker jag med förtjusning på den kick jag fick då jag upptäckte denna okända kvinna mitt i vår herdestund.

Rösta på Upptäckta på stranden:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (22 röster, snitt: 3.23 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Upptäckta på stranden