Uppdraget, del 2

När jag kommit till sans och lugnat mig var min första tanke den att Johnny också måste få sitt efter det att han varit så generös mot mig.

Jag reste mig upp. Stod i mina högklackade svarta skor och mina svarta stayups, som gick upp på halva låren, och tittade på personerna framför mig. Erkki gned sin kuk, som stod rakt ut ur gylfen, men hade inte kommit. Dorte släppte sin hand under kjolen när hon såg att jag tittade på henne. Karin satt på golvet med sina armar fortfarande fjättrade bakom sin rygg. Hon log ett kort leende mot mig när vi fick ögonkontakt. Jag såg att hennes små bröst var helt spända, så opåverkad var hon inte.

Min Johnny satt kvar på pallen. Jag såg att han hade ett rejält stånd trots att han hade sina byxor på sig. Jag sa åt Dorte att komma fram till mig, vilket hon gjorde. “Är du inte obekväm?” frågade jag samtidigt som jag började knäppa upp hennes kjol som föll till golvet rakt framför Johnny. Hon hade gammaldags svarta nylonstrumpor med söm på sig, som satt uppe med hjälp av en liten strumphållare i svart spets. Vidare hade hon svarta trosor på sig. Hon var så söt och vacker den lilla, bara 188 cm lång, med en vacker välformad kropp, stor rumpa och kraftiga men välformade ben. Jag tog henne resolut i underlivet med ett enhandsgrepp och sa: “Det är väl bäst att vi befriar den oroliga, som du gnidit så frenetiskt medan Johnny straffade mig!” Jag drog ner hennes svarta trosor och sa åt henne att kliva ur dem.

Männen tittade storögda på hennes kön, det är så annorlunda och sensuellt. Hon har en riktig liten bulle som gör att det ser ut som om hennes vulva sitter framskjuten. Hon är dessutom alltid renrakdad, då hon annars får en så stor yvig buske som skymmer det vackra. Man kan se hennes vackra sensuella inre blygdläppar titta fram. De blir ändå vackrare när de är heta och blodfyllda, de ser så inbjudande ut.

Jag frågade Johnny om han tyckte att hon skulle ha kvar blusen eller om den också skulle av. Han svarade att blusen också skulle tas av. Dortes vackra stora tunga bröst tittade fram när jag knäppt upp och tagit av henne blusen. Hon har stora rosa vårtgårdar som brukar hetsa upp män mycket. Där stod vi nu, Dorte och jag, i bara svarta strumpor och högklackade skor, hon i strumpor med söm och strumpebandshållare och jag i stayups. Jag kände mig stolt för oss båda när jag kände de båda männens och Karins blickar. Jag hämtade fram min lilla väska med “tillbehör”, öppnade den och ställde den strategiskt på golvet bredvid Johnny. Jag bad Johnny resa sig upp, tog av honom kavaj, skor, byxor, skjorta och kalsonger. Naken i bara strumpor stod han framför oss. Han hade fortfarande ett praktfullt stånd på sin penis. Jag visste att han var heltänd efter den behandling han hade gett mig och att han helst av allt ville bli avsugen omgående. Sa åt honom att sätta sig igen. Jag såg till att Karin skulle komma att se allt eftersom det jag skulle göra nu skulle komma att vara en pedagogisk uppvisning för henne. Jag gick fram till Dorte och gav henne viskande instruktioner. Hon log varmt mot mig och nickade.

Jag lade mig på knä framför Johnny och tog tag i hans fina kärleksstav. Såg ömsom på den och ömsom i hans ögon. Såg att han var mycket het. Tittade till Karin och log mot henne samtidigt som jag drog några försiktiga tag i Johnnys penis för att dra ner förhuden och för att frigöra ollonet. Det var så vackert, glänsande och med lite överhäng nertill, jag tycker mycket om hans kärleksstav.

Såg på Karin igen och kontrollerade att hon var med. “Blåste” en varm symbolisk kyss på Johnnys ollon. Kysste så på riktigt toppen av ollonet med mina läppar, ytligt och försiktig. Han ryckte till. Så lät jag min tungspets beröra toppen av ollonet, precis vid springan. Han rörde sig lätt och andades djupt. Jag lät min tunga går runt ollonet, upp och ner, slickade i skarven mellan ollonet och förhunden, samtidigt som jag spände den genom att häftigt dra den neråt med min ena hand. Han tog ett djupt andetag och stängde sina ögon, han var så söt i sitt spända tillstånd och jag kände att det var jag som hade kontrollen över honom och hans njutning.

Jag gav tecken till Dorte, som lade sig på knä bakom mig, bredvid min väska. Hon började smeka min, av Johnnys smisk, röda stjärt. Det kädes som balsam hennes händer kändes som fjädrar över min stjärt. Där låg jag och smekte Johnnys kuk med min tunga samtidigt som Dorte smekte min bak. Underbart fint när jag samtidigt visste att Erkki och Karin tittade på vad vi gjorde. Såg i ena ögonvrån att Erkki tagit av sig sina byxor och kalsonger och stod med kuken i sin hand igen. Han såg oroligt till Karins håll, men gjorde inget mer.

Nu lät jag min tunga smeka sidan på Johnnys penis, ända ner till roten. Slickade på hans pung, som jag rakat samma morgon, han var så len och mjuk. Bet lite försiktigt i pungen och slickade upp på andra sidan av hans penis, samtidigt som min andra han greppade hans pung och kramade den lite mjukt. Han började vibrera, skönt kändes det för mig att kunna kontrollera honom totalt. När jag kände att Dorte pressade ett väloljat finger mot min stjärtrosett sög jag in hela Johnnys penis i min mun och försökte svälja den, vet att det känns gott för honom. När Dortes finger gled in i min anus bet jag till om roten på Johnnys penis av ren upphetsning, var rädd att jag gjort honom illa. Tittade därför honom i ögonen men såg att allt var i sin ordning med honom, han log ett kåtaktigt leende mot mig. Kände att Dorte var inne med två eller flera fingrar i min anus nu, de försökte vidga min analöppning men samtidigt masserade de mig så skönt. Kände att jag var helt våt igen och skulle behöva något i min vulva för att göra det skönt för mig, men det fick vänta. Sög nu Johnnys penis ut och in ur min mun i långa drag och kände att han svarade, hans penis började att pulsera i min hand och i min mun. Drog långa drag för att Karin skulle se tydligt.

Dorte tog bort sina fingrar från min anus och tryckte istället in en stjärtplugg “butplug”, enligt de instruktioner jag viskande givit henne tidigare. Det känns så skönt och det uppfyller mig så totalt, det är en svindlande känsla när man är het, tänd och kåt. Det förhöjer njutningen än mer. Det var en av stjärtplugg av mellanstorlek, det är det bästa för mig.

Jag lät min tunga virvla runt Johnnys ollon och runkade samtidigt hans lem upp och ner ganska hårt. Vet att han gillar det. Han var så spänd nu inte bara i kuken utan i hela kroppen. Kände hur Dorte lagt sig på rygg, särade mina ben och gled in mellan mina lår och började kyssa min vulva. Det hade hon inte fått instruktioner om, men hon är så kärleksfull och omtänksam den lilla. Hon vet vad jag vill ha och vad jag behöver! Samtidigt som jag sög min man blev jag sugen och slickad av min bästa väninna! Vi hade dessutom åskådare! Det kan knappast bli bättre. Exhibitionisten och njutaren i mig var mycket tillfreds.

Kände hur Dorte blev orolig under mig och släppte för ett ögonblick min mans penis och tittade bakåt. Såg då något som gjorde mig mycket glad och lycklig. Mellan Dortes ben låg nu Karin och slickade Dortes fitta, detta trots att Karins armar fortfarande var fjättrade bakom henne. Karin låg framstupa på knä och Dorte tyckte uppenbarligen om behandlignen eftersom hon började skruva på sig under mig. Sög in min mans stav i min mun igen och bet försiktigt, kände hur han svarade direkt och kom i en härlig utlösning. Först en liten droppe vätska, så våldsamma konvulsioner, så spände han sig, så släppte han av och jag fick munnen full av hans varma sperma i flera korta stötar. Svalde så gott jag kunde men delar av sperman rann ur mina mungipor.

Av hans utlösning och av Dortes behandling kom jag också i en härlig orgasm och kände hur min vulva vibrerade i Dortes mun. Hon slickade mig då än mer intensivt nästan så att jag kände smärta, men det var en härligt fin upplevelse, starkt och intensiv, den varade jättelänge.

Dorte slutade sin behandling am min fitta tvärt och skrek rakt ut högt: “Jaaaaaaaaaaaaa. !” Helt klart hade Karins sug och slick givit även Dorte en härlig känsla. Hörde hur Dorte snyftade och grät. Då vet jag att hon njuter i fulla drag.

Rösta på Uppdraget, del 2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (11 röster, snitt: 2.73 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Uppdraget, del 2