Mitt så kallade liv

Jag bor i Stockholm, jag är 25 år gammal och jag skulle vilja säga att jag ser bra ut. Jag är ganska lång, med gyllenblont hår som jag ständigt har i en knut(jag antar att de visar på min pryda tillbakahållna sida). Min kropp är slank och jag får ständigt komplimanger för mina vackra bröst, någonting som jag gärna slår över axeln – jag känner mig helt enkelt inte sexuell. Ok riktigt så illa är det inte, jag känner mig sexuell men jag visar det inte utåt, eller för min pojkvän eller någon annan heller för den delen. Jag använder sällan smink då jag inte behöver det och de enda smycken jag använder är ett par fina pärlörhängen som jag fick i julklapp för några år sedan. Jag har sexiga underkläder i min garderob, som jag aldrig har på mig och min klädstil kan inte kallas för någonting annat än proper. Jag antar att ord andra människor skulle använda för att beskriva mig är ‘intellektuell’ , ‘vacker’ och ‘sval’. Men jag drömmer, oj vad jag drömmer, om helt andra saker. Män, alla typer av män, svettiga män, muskulösa män, smarta män, mä med stora lemmar, villiga män, djuriska män

Rösta på Mitt så kallade liv:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (22 röster, snitt: 1.27 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Mitt så kallade liv