Uppbunden

En kväll när jag kom hem från jobbet hade min flickvän Maria tagit hem en kompis till henne som hette Sandra. Dom satt och titade på tv. Jag gick in på mitt rum och läste. Plötsligt hörde jag lite stön. Jag brydde mig inte om det så mycket. Lite senare kom Sandra in till iförd endast BH och trosor. Hon undrade om jag ville följa med henne. Jag följde med frivilligt och hon lockade in mig i sovrummet. Bakom dörren stod Maria och hon puttade mig på sängen. Medans Sandra höll mig band Maria mig. Sandra lade sig i en 69:a ställning(fast hon hade trosor på) och hon började smeka min kuk. Den reste sig direkt. Dom klädde av mig och Maria började suga min kuk. Hon tog den i botten direkt. Sen började dom smeka av varandra kläderna. Man blev så jäkla kåt av att se dom hålla på. Sandra hade en otrolig kropp. Medan Sandra för första gången tog min kuk i munnen satte sig Maria på mitt huvud utan förvarning. Jag var tvungen att börja slicka så jag gjorde det. Jag pullade henne med tungan och smekte hennes klitta med tungan. Hon kom rakt i ansiktet samtidigt som Sandra svalde min saft. Nu bytte dom plats. Sandra satte sig på mitt huvud och Maria satte sig på min kuk. Maria började rida för fullt samtidigt som hon och Sandra hånglade lite. Nu kom Sandra också i mitt ansikte och Maria tog min saft på brösten. Sen tog dom på sig sina kläder och gick därifrån och lämnade mig bunden. Efter en timme kom somnade jag och sen vaknade jag av att Sandra sög av min kuk.

Kommentera Uppbunden