Ung tjej i kondomskola

När min syster dotter var mitt i tonåren var jag något bekymrad. Jag visste att hennes föräldrar var ganska hämmade och knappast var de bästa lärarna vad det gällde sex. Och jag visste dessutom att det bara var en fråga om månader innan Diana var redo att bli av med sin oskuld, förmodligen med någon klumpig och finnig kille utan finesser. Diana och jag har alltid varit kompisar och gillar varandra. Vi kunde prata öppet om allt, så att börja prata om sex var inget problem. Diana berättade att hon kelat och varit naken med några killar. En av dem hade gett henne orgasm med fingrarna, samtidigt som han hade fått utlösning av hennes smekningar. Hon hade dock aldrig tagit av sig trosorna för en ivrig kuk, även om det varit svårt att motstå de sköna känslor som strömmade genom henne. Det närmaste hon hade varit var när Hans, hennes kille, hade fått sticka in den nakna kuken mellan hennes skinkor och sprutat sin sperma utanpå trosorna medan hon klämt fast låren runt kuken. Förmodligen var det inte Hans som skulle ta hennes dyrbara oskuld, utan klassens charmör som var en jävel på att locka av tjejer trosor och sedan köra in kuken i deras oerfarna grottor. Det gav mig anledning att berätta om vikten av kondom om hon nu absolut skulle offra sig till en så erfaren hingst. Jag tog fram en förpackning kondomer och visade hur de såg ut och fungerade, samtidigt som jag med en gurka visade hur det skulle se ut. Diana blev helt paff över storleken på apparaten och frågade om den verkligen kunde bli så stor. De kukar hon känt hade varit mycket mindre och jag förklarade att storleken kunde variera mycket och att den på en ung kille var mycket mindre än på en vuxen man. Men till och med en mycket ung kvinna kunde ta emot en stor kuk om den bara hanterades med största försiktighet.

En dag kom Diana hem till mig och berättade att hon nästan hade låtit en äldre kille stoppa in sin sak i hennes helt oanvända lilla mus. Han hade lockat med sig henne upp på sitt rum efter en klassfest. Innan hon visste vad som hände hade han blottat hennes knopande bröst och slickat vårtorna så det savade och sved i fittan av längtan. Hans ena hand hade sakta glidit in mellan hennes lår, in under troskanten och upp i den öppna längtande fittan. Snart märkte hon att trosorna gled allt längre ner till de låg runt hennes ena ankel. Det hade varit som en berusande dröm. Fingrarna var återigen uppe i henne, smekte mjukt och skönt till fantastiska känslor. När han drog ner sina byxor och lotsade hennes lilla hand till den hårda, dunkande kuken ropade hela hennes kropp efter att bli uppfylld av hans järn. När han rullade in mellan hennes lår höll hon på att ge efter. I sista stunden kom hon ihåg mina förmaningar, klämde ihop låren och sa att han måste använda kondom. Det hade han inte tänkt på, men Diana sa att utan kondom kunde han glömma allt sex. Som tur var hade killen varit tillräckligt klok för att inte tvinga sig in mellan flicklåren och ta henne ändå. Och så hjälpte det förstås att Diana med smeksamma händer gett honom en skön utlösning utan att knulla. Jag förstod att det var lika bra att ge henne ett par kondomer att ta till utifall att. Hon kände och klämde på förpackningarna och jag märkte att det gjorde henne upphetsad. I tankarna såg hon nog sig själv på rygg, med särade ben och en kondom-klädd kuk som sakta började tränga in i hennes oerfarna fitta. Jag blev minst sagt överraskad när hon blygt frågade om hon inte kunde få prova på att rulla kondomen på en riktig kuk. På min, alltså. Efter en stunds tveksamhet intalade jag mig själv att det inte skulle göra något ont om hon fick prova på mig. Trots allt är det ju skillnad på en gurka och en levande, varm kuk. Jag löste upp skärpet, drog ned dragkjedjan och blottade min halvstyva bula under kalsongerna. Hon smekte över den innan jag drog av både kalsonger och byxor. Min kuk hoppade fram stor och stel av hennes blyga beröring. Hon formade fingrarna runt den och kände på storleken. Mycket större och svullnare än hennes små pojkvänners. Sedan öppnade hon kondompaketet och kände prövande på det glidmedelbehandlade innehållet. Jag la mig på rygg på soffan. Med skakande och fumliga händer rullade den rodnande lilla flickan på kondomen. Med hjälp av båda händerna fick hon på hela. Jag blev förstås oerhört upphetsad av de små, varma flickhänderna och trots att gummit satt på plats ville hon inte släppa kuken. Som i trans klämde och smekte hon den.

Vad stor den är, viskade hon flämtande. Jag log och sa att den var ganska normalstor för en vuxen man. Vill du vara snäll och sticka in den i mig?

Jag blev förvirrad och greps av motstridiga tankar. Å ena sidan, en ung tjej, min systerdotter, som var oskuld. Å den andra sidan, en jungfrulig mark där ingen tidigare trätt. Den chansen får inte en mogen man var dag. Medan jag kämpade med mig själv klädde Diana av sig. Naken, med små stretande knoppar på de vackra brösten la hon sig mycket nära mig på soffan och tog ett mjukt och fast tag om min ståkuk. Utan att jag reflekterade över det gled min hand över de små brösten, den platta magen som darrade under min smekning och in mellan hennes lår. Hennes könshår var siden mjukt och Diana särade villigt på benen så att mina fingrar gled över en våt och len fitta. Sakta smekte jag henne tills safterna rann nerför låren.

Kom, sa hon och försökte krypa in under min mage. Säg den man som i det läget kan säga nej. Jag visade hur hennes knän skulle böjas för att kuken skulle få plats och så stötte jag försiktigt mot den lilla öppningen. Kuken gled lätt in mellan blygdläpparna och fram till den trängre delen. Diana höll andan någon sekund när kuken sakta gled in ytterligare ett stycke. Men hennes längtan var stor och hon lyfte höfterna så att jag sakta kunde pressa mig allt längre in i den vita lilla flickkroppen. För första gången fylldes hennes grotta av en manslem. Hon andades häftigt och jag kände hennes muskler ovant treva runt det nya och varma som uppfyllde henne. En lång stund låg vi helt stilla medan kuken svällde ytterligare uppe i henne och hon sakta började andas normalt och njuta av den nya känslan. Sedan började jag försiktigt röra kukhuvudet inne i henne. Drog sedan ut det till porten och pressade oändligt sakta in hela kuken igen. Diana suckade och grät av vällust och jag började se fram emot utlösningen. så började hon med en skruvande rörelse trycka in kuken med sitt underliv.

Hon darrade och svettades och underliga pipande ljud flög ur hennes mun medan hon allt hårdare och mer målmedvetet knullade min kuk. Jag började stöta in i henne och plötsligt rös hon i hela kroppen, fittan kramade runt min kuk och hon stönade och stammade fram obegripliga ljud. Jag kunde inte hålla mig längre, kuken ryckte till och sprutade ut sitt innehåll i kondomen och för varje sprut skakade Diana av orgasm. Jag låg kvar och tömde mig helt innan jag rullade ned vid sidan av min nya erövring. Fortfarande darrande av orgasmer la Diana sitt huvud på mitt bröst.

Tack, viskade hon skakigt innan hon plötsligt somnade in. Det här hände för två år sedan och Diana och jag är fortfarande de bästa vänner. Morbror.

Kommentera Ung tjej i kondomskola