Första gången jag sög kuk

Jag är Micke, gift och lycklig. Jag har alltid haft en dragning åt oralsex och även gillat att se hur både brudar och män suger riktigt stora, starka & grova kukar. Jag har tankat ner en massa porr med sånt, både bara män och såklart brudar och män. Min fru som heter Bibbi är en skön kvinna, vi har ett fantastiskt sexliv men hon visste inte om min lilla hemliga läggning. Trodde jag! En kväll berättade hon att hon hittat min hemliga mapp i datorn och blivit förvånad över det jag tankat ner! Jag slingrade mig och sa att jag fått ner en hel samling utan att veta vad det var i mapparna. Vi hade skön sex efter det lilla samtalet och jag trodde jag kommit undan.

En kväll några veckor senare hade hon bjudit hem en manlig arbetskamrat på middag. Hon sa att han var trevlig och att jag skulle vara med vid middag för de skulle inte snacka jobb. Under middagen berätta Bibbi att hon träffat Jonny via en sexchatt och att han sökte ett par där mannen var med på bi-sex. Han hade skickat bilder och när Bibbi sett att han var väldigt välutrustad smed de en plan där jag skulle bli överraskad. Jag slingrade mig men Bibbi avbröt mig med att säga att om jag backar nu skulle hon låta våra vänner få veta!

Efter middagen satte vi oss i soffan och Bibbi drog fram min laptop och satte på mina filmer. Vi kollade en stund under tystnad när Bibbi sa att det var så läckert med alla stora kukar. Jonny satt i soffan och Bibbi la sig på knä framför honom och smekte hans kuk utanpå jeansen. Han sköt fram kuken mot soffkanten och jag såg en rejäl bula. Bibbi drog ner jeansen och en riktigt stor, vacker, grov rakad kuk la sig mot hans mage. Bibbi smekte honom och log mot mig! Jag märkte att jag mot min vilja blev kåt. Bibbi började slicka honom sakta och jag såg hur hon retades. Hon tog tag om roten och höll Jonnys ljuvliga kuk rakt upp och sa åt mig att sätta mig sidan om henne. Jag gjorde som hon bad och satte mig mellan benen på Jonny och såg hur min kära hustru började suga Jonnys feta kuk med blöta, djupa drag. Hon njöt, det märkte jag. Hon drog bak sitt huvud och sa åt mig att smaka! Jag böjde mig nervöst fram och Bibbi förde Jonnys stora, mjuka ollon mot mitt ansikte. Jag stack ut tungan och fick för första gången smaka kuk! Jonnys kuk är tung, rakad, tydliga ådror, minst 22×16 helt enkelt en riktig drömkuk på alla vis med fast skön pung! Den var varm, mjuk som sammet och smaken var helt ny. Jag slickade runt ollonet och började njuta av det. Bibbi kollade in mig och bad mig kyssa kuken. Jag kysste skaftet, pungen, ollonet i mjuka blöta, långsamma kyssar. Sug honom sa Bibbi och jag öppnade min mun. Sakta förde hon in en stor, stark, ådrig kuk i min mun och jag bara tog emot! Jag började suga honom så djupt jag kunde och kände hur min hals öppnade sig så att jag fick ner mer! OJ, du är ju duktig sa Bibbi och tryckte ner mitt huvud över Jonny´s kuk till mina tårar rann och jag inte fick luft. Jag njööööt! Hon höll mig i håret och började styra mina rörelser upp och ner, saliven & tårarna rann och jag kände hur kåt jag var av hela situationen. Jag sög äntligen kuk själv och det var en underbart förbjuden känsla! Jag sög honom i djupa stötar och han sprutade hela sin sats rakt över mitt ansikte och mun. Jag har aldrig varit så kåt och när hans sperma fyllde min mun gick det för mig i byxorna som jag inte ens fått av mig!

Resten av natten var helt underbar och vårt sexliv har fått ett otroligt lyft. Vi ses flera gånger i månaden nu och vi njuter av alla varianter två män och en kvinna kan komma på. Vi sncakar om våra äventyr när vi har sex själv och fantiserar ihop nya spännande situationer vi vill prova. Bibbi älskar min lilla hobby!

Micke jan 2008.

3 svar to “Första gången jag sög kuk”

  1. Nicke Nyfiken:

    Härlig historia! Skriv gärna mer och längre nästa gång. Har du mer att berätta, så vill åtminstånde jag få läsa det.

  2. Harry Hotspur:

    Jag hade velat vara han. sitta och suga en sådan stor fin kuk. sitter med ståkuk själv nu. 21 cm med sperma på ollonet.

  3. Ung homokille:

    Trist att en bs-man inte kan suga kuk så ofta han vill. Det verkar så hemligt hela tiden. Själv slickade jag förut fitta, men suger idag endast kuk.

Kommentera Första gången jag sög kuk