Tågresan blev en sexresa

Ännu ensam vecka på hotell var avslutad. Konsultjobbet var avklarat redan vid middagstid, så jag kunde ta ett tidigt tåg hem till Göteborg. Det var gott om tid tills tåget skulle gå, så jag slank in i en bokaffär för att hitta något bra tidsfördriv för resan. Jag bläddrade på måfå i några böcker, däribland en om kvinnors sexuella fantasier. Jag märkte hur det kittlade till där nere av texten och beslöt att köpa den. Både tjejen i kassan och jag själv låtsades som om köpet gällde vilken kokbok som helst. Det var ganska tomt på tåget. Jag hittade min plats, slog mig ned och började läsa. Efter ett par stationer satte sig en kvinna i 35-års åldern på platsen jämte mig. Hon var vacker på ett elegant vis. Hon hade ett pageklippt, hennafärgat hår, som snyggt ramade in hennes solbrända ansikte. Jag hann också notera en tunn blus utan behå, ganska stora bröst och över det en slags orientalisk skjorta och dessutom ett par angenämt avslöjande tights. Hon ägnade mig inte en blick utan tog omgående upp sin powerbook och lite pappersjobb och började arbeta. Jag, som redan var lite småkåt av min bok, blev successivt allt mer fysiskt medveten om hennes närvaro. Efter ett tag avslutade hon sitt arbete och packade ihop. Det var lite dålig värme i kupén, så hon tog sin stora päls och lade den över sig för att, som det föreföll, sova en stund. Är den bra? frågade hon plötsligt och nickade mot min bok. Jag kände att jag rodnade något. Hon måste ha sett vad det var jag läste. Ja, eh, den är spännande, sa jag. Hon log ett brett, vackert leende åt dubbeltydigheten i mitt uttalande. Jag har faktiskt själv läst den, sa hon med en lurig glimt i ögat. En del är ganska läckert. Hon föreföll verkligen öppen och fri från hämningar, naturlig på ett härligt sätt. Boxershorts i kombination med de inte alltför hårt sittande byxor, som jag hade på mig, kunde inte dölja mycket av det praktstånd som nu infunnit sig. Kuken var blodhet, stenhård och bultande så att det nästan gjorde ont. När jag tittade på henne igen såg jag en viss glansighet i hennes ögon. Hon måste ha lagt märke till mitt tillstånd. Vilket kapitel är du på nu? frågade hon en aning hest. Jag är på berättelsen om en tjejs vilda fantasier om att hon har en massa nakna betjänter hemma med. ja, du vet, stora lemmar, som hon leker med och som hon drömmer om ska fylla hennes alla ställen, sa jag viskande och tittade mig litet oroligt omkring bland övriga passagerare. Ingen verkade ha lagt märke till oss. Mmmm. sa hon och lyfte lite på pälsen. Jag förstod inviten, men fattade ändå inte att detta var sant. Jag lade handen försiktigt på hennes mage. Jag smekte henne sakta där och sedan upp över hennes fylliga bröst. Bröstvårtan var stenhård och jag försökte behärska mig, försökte ta det lugnt. Då tog hon varsamt men bestämt min hand och förde den rakt ned mellan sina ben. Hon var våt, mycket våt! Det hade gått igenom hennes trosor och tyget på tightsen, som var alldeles blöta i grenen! Någon gick förbi i gången och vi fick stålsätta oss för att låtsas sova. Så fort ingen såg oss, kysste hon mig, djupt och krävande. Hennes blick var alldeles dimmig nu. Hon famlade hungrigt efter min lem under pälsen men fick inget bra tag. Jag viskade till henne att jag ville knulla henne. Hon flämtade till och viskade tillbaka att hon längtade efter min stora kuk. Jag var alldeles yr av kåthet. Var? Inte gärna här, tänkte jag. Jag finns på toaletten, andades hon i mitt öra. Kom efter så fort du kan. Inne på toaletten hade hon fått av sig allt utom ett par minimala, svarta sidentrosor. Hon var oerhört sexig. Stora, hyfsat fasta bröst. Brunbränd. Hennes breda höfter övergick i ett par långa, slanka ben. Hon knäppte ivrigt och skickligt av mig mina byxor, böjde sig ned och tog min stake nästan brutalt i munnen och började runka den hårt. Jag tog tag om hennes huvud, förde det till mitt och kysste henne igen, nu intensivt, samtidigt som jag lät handen söka sig innanför hennes trosor. Jag behövde inte leta ett enda ögonblick efter hennes hål. Fingret gled in hur lätt som helst i hennes genomblöta fitta. Jag vågade inte röra vid hennes clitoris ännu – jag var rädd att hon skulle explodera. Hon föste ned mig, så att jag hamnade sittande längst ut på toalocket. Där satte hon sig grensle över mig. Kuken gled in i sin fulla längd direkt och hon tappade helt andan. Sedan skrek hon till för varje stöt hon fick i sig. Hennes tunga var än i min mun, än slickade hon mig eller bet mig. Hennes naglar rispade skönt län s huden. Det går snart, flämtade hon. Jag hann precis få in ett finger i hennes stjärt för att maximera hennes extas. Hon kom med ett slags kvävt stönande. Hon fick kämpa för att inte skrika rakt ut. För mig hade det gått så fort som jag kom in i henne, men både hon och jag kände att inte ens denna utlösning av spänningar räckte till för att tillfredsställa oss. När hon klivit av mig, vände jag henne och bad henne böja sig ned vid handfatet. Jag tog ett stadigt tag om hennes höfter och drog henne till mig igen. Hon ställde sig brett isär med benen och sköt upp sin underbara stjärt mot mig. Med tummen och pekfingret särade jag hennes blygdläppar. Hon gav ifrån sig en lång, njutningsfylld suck, när min stake, som inte mattats någonting, återigen borrade in sig i den heta, blöta fittan.

- Hårt, stönade hon. Knulla mig hårt! Jag blev vild av upphetsning på grund av hennes kåthet. Vällustiga ljud blandades med hennes eggande parfymdoft. För varje stöt gungade hennes skinkor, som var täckta med glittrande svettpärlor. Jag fick tag om båda hennes bröst, samtidigt som jag stötte så hårt som jag nånsin förmådde. Det är skööönt, flämtade hon. Jag flyttade ned en hand från hennes ena bröst och smekte runt och över hennes clitoris istället. Med en kort skrik kom hon igen. Fortsätt, andades hon. Hon kom igen och igen. Jag hade aldrig upplevt en sådan serieorgasm tidigare och det blev för mycket för mig. Jag drog hennes höfter bakåt och pressade mig in i hennes botten, där jag krampaktigt tömde mig igen. Hon reste sig, vände sig om och höll hårt om mig. Hon smekte mitt hår och kysste mig. Jag höll om hennes underbara bak, smekte henne över ryggen allt medan extasens vågor sakta ebbade ut inom oss. När vi en stund senare var tillbaks på våra platser somnade hon in vid min sida med ett harmoniskt leende på läpparna. Vi sov båda när tåget stannade på slutstationen.

Kommentera Tågresan blev en sexresa