Tågresan

Vi sitter mitt emot varandra i tågkupén. Vi är på väg till en konferens om vårt arbete och vi är de enda två från företaget. Lämpligt nog är vi ett par och vi har packat och grejat tillsammans hela morgonen. Tåget rullar igång och vi plockar fram varsin bok att läsa under resans gång. Jag har på mig en ganska lång vid kjol och kängor och jag lägger det ena benet vid sidan om dig så att jag får en skön ställning när jag börjar läsa.

Efter några stationer märker jag att jag är iakttagen. Jag höjer min blick över bokens kant och ser rakt i dina ögon. “Vad läser du?” frågar du nyfiket. Jag håller upp boken så att du kan läsa titeln på boken. Min blick sänks och jag fortsätter läsa. Plötsligt känner jag en hand på min vad. Jag höjer blicken igen över boken och du flinar lite. Djärvt smeker du högre upp och når insidan av mitt lår under kjolen. Förvånat tittar jag på dig och lägger ifrån mig boken på bordet framför mig. Du lutar dig fram för att nå fram till mitt kön. Sakta drar du fingret över min trosa. På ett ögonblick blir jag våt. Jag drar efter andan och ser mig oroligt omkring. Tre säten bakom dig sitter en man och sover. Snett bakom honom sitter två flickor och fnissar och skvallrar. Jag försöker se om det sitter någon bakom mig, men jag vill inte resa mig upp eftersom dina fingrar smeker över min nu blöta trosa och det känns så skönt. “Är det nån bakom mig?” viskar jag. Du ler och svarar att det sitter några längst bak i vagnen men att dom är upptagna med sina bärbara datorer och kortspel.

Snabbt lirkar du in ett finger innanför min trosa och du drar efter andan när du känner hur våt jag är. Jag knyter av mig mina kängor och placerar min fot mellan dina ben. Foten trycker mot din lem och jag känner att du är hård. Du flämtar lite och börjar röra fingret snabbare över min klitta. Jag har svårt att vara tyst och du ler när du ser hur jag kämpar för att hålla tillbaka mina stön. “Vill du ha tungan?” viskar du. Jag stönar fram att visst, det vill jag mer än gärna, men det är omöjligt här och nu. “Inte alls säger du” och försvinner ner under min kjol. Din tunga letar sig vant fram till min klitta och nu orkar jag inte hålla emot ett stön. Oroligt ser jag mig omkring men ingen av dom andra passagerarna tycks ha märkt något. Jag särar ytterligare på benen och när din tunga vispar över klittan går det för mig. Snabba vispande drag över den och jag kommer i långa skakande konvulsioner.

Du tittar leende upp och sätter dig på ditt säte igen. Jag känner hur jag är alldeles röd i ansiktet av upphetsning men att se bulan i dina byxor, se hur tyget spänner om kuken som kämpar för att få komma ut i friheten gör mig djärv. Jag böjer mig fram och drar ner din gylf. “Nästa Linköping” ropar plötsligt konduktören och jag slänger snabbt min tröja över din kuk som jag lirkat fram ur dina byxor. Fnissande tittar vi ut genom fönstret när konduktören går förbi. Jag har min hand under din tröja och jag börjar sakta runka dig så snart han passerat.

I Linköping går de som suttit bakom dig av. Ingen annan kliver på. Vi är nästan ensamma nu. Du blundar och njuter när min hand rör sig upp och ner över din kuk. Jag vänder mig och ser att nån av passagerarna bakom mig somnat och någon sitter fortfarande försjunken i sin bärbara dator. Jag reser mig upp och vänder mig så att jag har ryggen mot dig. Du förstår genast vad jag tänkt så du drar upp min kjol och drar ner mig i ditt knä. Din kuk sjunker ända in i mig omedelbart och vi kväver båda ett stön. Tågets krängningar gör att jag inte behöver röra mig så mycket utan det räcker med tågets dunkningar och svängningar. Du håller dina händer om mina höfter och ibland lyfter du mig lite och jag sänker mig snabbt ner över dig igen. Långsamt ökar jag tempot och snart hör jag hur du flämtar mig i nacken. Greppet om mina höfter blir hårdare och du viskar “Nu kommer jag älskling”. Din heta sperma fyller mig och du trycker mig ner över din hårda kuk.

Jag sitter kvar i ditt knä med dig i mig en stund. När jag ser konduktören närma sig i vagnen före kliver jag av och sätter mig tillbaka i min stol igen. Vi ser varandra i ögonen och ler. Du böjer dig fram och pussar mig mjukt. “Jag älskar dig” viskar du och jag ler och svarar “Och jag dig”.

1 svar to “Tågresan”

  1. Mmmmmmmmm:

    Å så bra!
    Sensuell, kärleksfull och mycket upphetsande. En riktig höjdare och jag önskar att jag själv hade fått uppleva den. Tågresor har för övrigt alltid en märklig upphetsande effekt på mig… *ler*

Kommentera Tågresan