Tänk om.

Tänk på hennes fylliga läppar och blanka hy. Hur det krulliga fitthåret glänser av fittsaft och jag delar på läpparna och känner på hennes fuktiga mus. En underbar rosa trång gång, hur jag rakar henne och slickar henne till massor av orgasmer! Jag slickar hennes klitoris med tungspetsen och sedan känner jag på hennes perfekta bröst (b- kupa) med mörka underbara bröstvårtor. Jag kysser henne i nacken och arbetar mig ner över brösten till magen och slickar henne igen! Sedan fingerpullar jag henne tills hon är lika blöt som en hink med vatten, fittsaften droppar ner och jag slukar varenda droppe. Sedan knullar jag henne hejdlöst så hon skriker av vällust. Sedan slickar hon av de sista dropparna av min slaka kuk och får den hård igen, jag fortsätter smeka hennes fitta och knullar henne bakifrån för att avsluta med att slicka henne till orgasm igen. Sedan ligger vi i sängen hela natten och börjar om igen på morgonen för att sedan störas av hennes mamma som frågar vad vi sysslar med. Då säger jag: Att jag har knullat hennes dotter från vett och sans, och hon säger:

- “Bra gjort! Gör det igen. ” Sedan ringer jag dig och frågar vad du gjort, och förmodligen svarar du:

- Att det är så mycket sagge på ditt tangentbord så det blev kortslutning! När jag knullat henne så många gånger på en dag så hon är alldeles mör i fittan så duschar vi tilsammans. Jag tvålar in hennes underbara kropp. Tänk dig en svart såphal kropp med lödder. Jag tvålar in hennes nyrakade fitta och hennes bröst. Jag tunkysser henne samtidigt som jag håller henne hårt i mina armar. Jag känner på hennes underbara röv och har hennes våta bröst mot mig. Jag duschar av henne och njuter av att se när löddret rinner av henne. Hon spolar av mig och jag tar henne igen, bakifrån ståendes i badkaret. Samtidigt fortsätter jag kärvänligt massera hennes bröst och klitoris. Kyssa hennes nacke, nafsa lite i örat och viska några söta ord. Sedan blir hon snabbt blöt så man får in tre fingrar med lätthet. När man fingerpullar en nyrakad fitta så är det underbart att lägga hela handen på bulan och klämma lite runt hennes klitoris. Sedan sår hon ner och kysser mig på bröstet och magen för att suga av mig sådär retande, slickar på ollonet och på pungen. Detta kan inte fortsätta för jag vill knulla henne igen så jag drar bort henne från kuken med fast hand och går ur badkaret. Vi torkar varandra med ett stort mjukt badlakan och insvepta i det går vi in i soffan. Snabbt samlar sig grannarna på balkongen mitt emot och börjar glo. Extra upphetsade av vetskapen om att alla ensamma mammor tittar på ställer vi oss i fönstret och börjar kyssas intensivt. Jag smeker hennes fylliga bröst och börjar sikta in mig på hennes rosa hål igen. Sakta juckande, samtidigt som jag kysser henne så bryts tystnaden av att dörrklockan ringer. Jag sveper en filt om mig och går och öppnar med förhoppningen att det är någon av grannarna som också blivit sugna. Tur som man har så är det den finaste i hela området. En vätränad blondin, klädd i en minimal top och svarta glansiga hot-pants. Hon sträcker sig fram efter filten och drar av den. Hon viskar i örat:

- “Fin kuk du har, jag vill smaka på den” Hon böjer sig ner och börjar suga av mig. Nu börjar Sofia bli avundsjuk och blandar sig i. Hon drar av Lotta hennes top och tights. Hon har inga trosor under och man ser den våta fläcken mitt i skrevet. Lotta är inte heller rakad så jag säger åt Sofia att hon ska hämta lödder och hyvel. Något motvilligt låter Lotta raka sig, men till sist är hon lika len som Sofia. Sofia börjar kyssa Lotta och Lotta sticker upp ett finger i Sofias fortfarande våta hål. Lotta och Sofia lägger sig i soffan och börja smeka varadra. Avundsjuk som jag är så börjar jag dra i flickorna så dom ligger i position, med två rakade fittor staplade på höjden. En svart och en vit! Jag börjar slicka båda och de fortsätter kyssa varandra. Jag väter ett finger med fittsaft och börjar smörja in Sofias anus. När mitt finger tränger in så stönar hon av vällust och kysser Lotta allt vildare. Jag börjar jucka lite försiktigt i Sofias anus samtidigt som jag förbereder nästa finger för att stoppa i Lotta. Nu säger jag till flickorna att de ska lägga sig med röven i vädret över bordet. Under tiden hämtar jag en flaska ACO Glidslem och smörjer in deras rövhål. Sakta trycker jag in kuken i Sofia. Lotta smeker både sig själv och Sofia och jag placerar ett finger i Lottas rövhål. Sakta juckande stönar Sofia och jag käner hur det går för henne många gånger. Jag drar ut min slaka kuk, runkar upp den till full storlek och trycker in den i Lotta. Hon är tydligen inte så van så hon skriker en del. Jag hejdar mig och tar det lite lugnare. Samtidigt trycker Sofia upp sin fitta i Lottas ansikte och tvingar henne att börja slicka. Lotta har tydligen aldrig slickat fitta förut, hon trevar lite runt hålet men lär sig snart. Under tiden pumpar jag på i hennes anus och fingerpullar henne hårt. Jag känner hur fittan drar ihop sig i kraftiga orgasmer. Samtidigt hör jag hur Sofia börjar stöna häftigt så jag vet att det gått för henne också. Jag börjar känna mig ganska slak efter nattens övningar så jag lägger mig i soffan och ser på flickorna. Sofia försvinner ut i klädkammaren och hämtar en kartong med leksaker. Hon tar upp en gummihuva som hon tvingar på Lotta, och en dildo med remmar som hon spänner på sig. Sofia lägger sig på rygg och jag leder in Lotta rakt över den hårda gummikuken. Hon börjar gunga sakt upp och ner och hon verkar vara helt ovetande om att det är Sofia hon rider. Sedan sätter jag mig mitt emot Lotta, ovanpå Sofias ben och börjar kyssa hennes fylliga bröst. Jag säger till henne att hon ska stanna och det gör hon. Jag lyfter henne sakta över så min kuk kommer i hennes fitta och dildon placeras säkert i Lottas anus. Hon skriker högt, uppfylld av två stora saker på en gån, något hon knappast kan vara van vid. Hon juckar sakta upp och ner och Sofia och jag kämpar med att hålla båda kukarna på plats. Jag känner hur dildon rör sig inne i henne och jag sprutar en sats långt inne i Lotta. Jag knuffar upp Lotta till Sofias huvud och hon börjar slicka i sig min sperma som flödar ut från Lottas fitta. Samtidigt börjar jag ta av dildon från Sofia och slicka hennes fitta. Hennes fitta smakar underbart gott, len och fin efter rundan med hyveln. Jag slickar och pullar henne till många orgasmer och Lotta skriker ut av vällust. Vi sjunker ihop i en stor hög, trötta och svettiga och bestämmer oss för att bjuda in Jimmi nästa gång vi ska ha kul.

Kommentera Tänk om.