Tänk att regn kan vara så upphetsande!

”Tänk att regn kan vara så upphetsande!”

Jag satt i bilen på väg hem efter en urtrist videokväll med polarna en mörk regnig och lite kylig kväll i somras. Regnet öste ner runt om kring bilen. På stereon, som dunkade lite lagom hårt, spelades en lugn balad med Celine Dion. Jag svängde runt ännu ett gathörn för att ta mig åt det håll jag skulle, hemmåt. Jag fick öka ett hack på vindrutetorkarna för att jag skulle kunna se nått genom regnet som blänkte ljuset från alla gatulampor. Jag åkte sakta och kryssade mig framåt mellan alla parkerade bilar som stod övergivna i det drypande hällregnet. Jag stannade till när jag kom fram till nästa gathörn för att se om det kom nån bil eller cykel från nått håll, ingen bil, ingen cyckel.

Jag skulle precis börja åka iväg när en skugga kom farande från vänster mot bilen. Jag släpper instinktivt gasen och trycker foten mot bromsen för att stoppa nån liten eventuell rörelse i bilen. En hand knackar snabbt men försiktigt på sidorutan på min sida. Jag ser ingenting förutom en siluett för rutan är fulla av runda små regn droppar som gör det omöjligt att få en klar bild av vem det är som står på utsidan. Jag tänker efter en hundradels sekund. Skall jag öppna eller inte. Knackningen var ju ganska försiktig och om det hade varit nån med otrevligt uppsåt så borde dörren redan ha varit uppsliten. Jag tryckte på knappen till elhissen och rutan började att röra sig neråt med ett svagt surrande ljud. Jag möttes av ett par stora frusna bruna ögon som bedjande såg på mig. En sammetslen försiktig och något darrande röst sade-

- Snälla! Kan jag inte få värma mig en stund? Jag åker med vart du än ska.

Nu var rutan helt nere och regnet öste rakt ner in i bilen men jag märkte det inte. Ögonen som jag möttes av var de djupaste och klaraste jag någonsin sett. Sättet de vädjade om att slippa frysa gjorde det helt omöjligt att motstå dem.

- Självklart! svarade jag utan tveka, Hoppas in!

Hon sprang runt bilen och jag böjde mig över passagerarsätet och drog i dörrhandtaget och knuffade upp dörren. Hon hoppade in och slog igen dörren med en smäll. Jag lät fönsterrutan hissas upp och vände mig om.

Där satt en brunett som såg ut att vara i 20årsåldern och frös så att hon skakade. Hennes långa bruna hår låg ner tyngt av regn mot hennes axlar. Maskaran hade runnit lite under ögonen vilket gjorde att hon såg lite ledsen ut men det verkade hon inte vara. Hon verkade inte ha gråtit i alla fall för hennes ögon var helt klara och de såg inte rödsprängda ut som de lätt blir om man gråtit.

- Tack! Sade hon och såg på mig med sina redan nu inte fullt så frusna gyllenbruna ögon. Tack för att du stannade!.

- Det är väll klart, sa jag. Inte kan jag väll låta dig stå ute och frysa en sån här kväll. Vad gör du ute i det här vädret egentligen?

frågade jag samtidigt som jag vred upp värmen och riktade alla utblås mot henne. Hon log lite mot mig samtidigt som hon njöt av värmen. Hennes leende fick mig att rysa till av nån konstig anledning. Hon var så otroligt söt och såg så snäll ut där hon satt och huttrade bredvid mig i bilen. Hon gnuggade och värmde sina frusna små händer i den varma luften som strömmade mot henne.

- Jag skulle träffa några här för en halvtimma sen men de kom aldrig, sa hon. Jag tog en taxi hit och sen kom jag inte härifrån, berättade hon vidare.

Jag kunde knappt ta ögonen ifrån henne. Hon var så otroligt söt men jag kunde ju inte sitta och stirra som ett fån. Hon var klädd i en kort svart kjol som knappt kunde räknas som kjol för den var verkligen kort kort. Det gick inte att låta bli att lägga märke till att hennes vita spetstrosor skymtade under den korta kjolkanten där hon satt bredvid mig i bilen. Det var lite svårt att se vad hon hade på fötterna men det såg ut som leopard färgade skor av nått slag. En tight ljusblå t-skirt i nått stretch material stramade hårt om hennes överkropp. I en lite glipa mellan kjolen och t-skirten kunde man skymta en solbränd mage som såg ut att vara ganska vältränad. Det gick inte heller att undvika att se att hennes bröst var ganska styva av det kalla regnet och vårtorna skymtade lätt genom t-skirten. De såg med mina mått mätt helt perfekta ut genom tröjan. Fasta, runda och inte för stora. Precis så att de ryms i en hand. Hennes ben var också väldigt solbrända och såg ut som de hade varit med om ett om antal aerobic pass. Jag frågade vart hon skulle. Hon såg på mig och sa-

- Jag vet inte, svarade hon samtidigt som hon lät blicken falla. Jag vet inte vart jag vill men jag vill inte hem i alla fall.

Jag frågade varför hon inte ville hem och hon svarade att en av dem som hon skulle möta här var hennes bästa vän som hon delade lägenhet med och hon vill inte bråka med henne nu. Jag nickade och sa att jag förstod. Hon frågade om det var okay om hon tog av sig skona och värmde fötterna vid fläkten.

- Givetvis, svarade jag samtidigt som jag lade i ettan och började köra iväg lite sakta.

Hon sparkade av sig skona på golvet och lyfte upp sina solbrända regnvåta ben mot instrumentbrädan. För att nå med fötterna till utbåsen från fläkten var hon tvungen att luta sig bakot i stolen och sära lite på benen och det gjorde att hennes korta svarta kjol gled upp en bit och hennes vita spets trosor blev lite synligare. Hon märkte att jag reagerade och såg med ett lite små generat leende mot mig och frågade,

- Gör det nått?

Jag log lite tillbaka mot henne och svarade samtidigt som jag skakade på huvudet-

- Absolut inte!

- Vilken tur, svarade hon och sträckte på sig och pressade armarna bakåt.

Det gjorde att hennes våta tajta t-skirt stramade åt ännu runt hennes fasta kropp. Hennes bröst såg ut som de gjorde allt för att dra åt sig mina blickar och de lyckade väldigt bra. Hon frågade vart jag var på väg samtidigt som hon flyttade sina fötter ytterligare lite i sidled och det gjorde att kjolen kröp allt längre upp. Jag kände hur jag hade stora problem att hålla blicken i styr. Jag svarade att jag kollat på en urdålig film, pratat skit med polarna och var på väg hem.

- Kul? frågade hon.

Jag skakade på huvudet och svarade att det var det inte.

- Gud vad jag fryser! Sade hon och lade sin hand på min som jag höll växelspaken med. – Men du är ju alldeles iskall! sa jag. Värmen är på max så det går tyvärr inte att få varmare, sa jag samtidigt som jag släppte växelspaken och kramade hennes kalla hand för att hon skulle bli lite varm.

- Det är jätte skönt här, sade hon. Det tar nog en stund innan jag blir helt upptinad.

Jag släpte gasen bromsade in. Bilen stannade ganska snabbt och jag tog hennes kalla hand mellan mina händer och gnuggade den varm hon stärkte fram sin andra hand där hon halv låg i sätet med fötterna mot utblåsen på instrumentbrädan. Jag tog den också och gnuggade den mellan mina händer. Hon såg på mig och log ännu en gång med sitt underbara leende. Hennes ögon var såg så otroligt varma ut trots att hon frös så.

- Gud vad skönt. Nu börjar värmen komma tillbaka i händerna, sade hon

- Det är bra, sa jag och fortsatte att gnugga hennes nu ganska varma händer.

Hon drog ur sina händer och tog ett stadigt tag i min höger hand. Hon såg på mig en stund och sa-

- Det där verkade ju funka bra. Kan du inte värma mina ben också?

Hon såg lite generat på mig och väntade på mitt svar. Jag blev lite paff av att få den frågan så det tog nån sekund innan jag fick fram ett-

- ja visst kan jag väll det.

Hon förde ner mina händer mot sina lår. Jag fick böja mig lite mot henne för att nå och jag kände hur en doft av en helt underbar parfym mötte mig.

- Gud vad gott du luktar, sa jag och tog ett djupt andetag och drog i mig så mycket av henne jag kunde.

Hon pressade mina händer mot sina iskalla fuktiga lår och jag började sakta massera hennes ena lår. Hon slöt ögonen och det såg verkligen ut som om hon njöt av det. Jag var väldigt försiktig så att jag inte skulle massera henne för långt upp mot kjolkanten. Jag fortsatte en stund sen böjde jag mig en bit till och fortsatte på hennes andra lår samtidigt som värmen fullkomligt vräkte mot henne från fläkten.

Efter nån minuts masserande såg hon på mig samtidigt lade sin ena hand på min högerhand och förde den sakta allt längre upp mot sin troskant. Jag kände hur mitt hjärta började slå allt fortare och hur jag blev alldeles varm. Hon förde min hand långsamt ända upp mot troskanten och tryckte min varma hand lite löst trosorna. Jag viste inte riktigt vad jag skulle göra men lät fingrarna glida försiktigt över trosorna och hon särade lite på benen. Jag kände genast att hon var våt av regnet även där men mycket varmare. Jag lät fingrarna glida fram och tillbaka ett par gånger över hennes varma våta trosor. Jag såg att hennes blick riktades mot mitt skrev och mot min kuk som började göra sig allt mer synligt under byxorna. Hon tog min andra hand och kramade den. Jag förde den mot min nu halv hårda kuk och hon lät snabbt sin hand glida in under mina tygbyxor. När hennes sametslena fingertoppar nuddade min kuk ryckte jag till lite och hon såg på mig. Jag pressade mina fingrar lite hårdare mot hennes trosor och hon tog då ett stadigt tag om min kuk och började långsamt smeka den. Jag kände hur min kuk blev stenhård direkt. Hon kände det också och log lite mot mig. Jag lät nu mina fingrar långsamt leta sig in under hennes troskant och in mot hennes varma våta fitta och den kändes att den inte var våt av regnvatten. Jag kände hur hela min kropp pirrade och började bli allt mer och mer upphetsad av den här plötsliga situationen.

- Kan vi inte åka en sväng? frågade hon lite försiktigt. Kan vi inte åka till nått mörkt ställe?

Jag såg in hennes ögon och nickade. Jag tog bort min hand från henne och lutade mig tillbaka i stolen och startade omedelbart bilen. Hon lät sin hand vara kvar under mina byxor. Jag lade i ettan och började sakta åka i väg.

- Vart ska vi? frågade jag.

- Vet inte? svarade hon. Till nått undangömt ställe kanske, fortsatte hon och såg lite generat på mig.

Det gjorde att jag kände att jag också blev lite generad och svarade med att nicka tillbaka. Vi åkte iväg och hon började smeka min nu absolut stenhårda kuk igen. Jag kände hur hon långsamt drog tillbaka förhuden och smekta mitt ollon lite försiktigt med ena fingret. Det var inte lätt att köra i det ursinniga hällregnet men det var ingenting mot det här. Jag hade stora problem att hålla en rak kurs med bilen. Jag visste en parkering i en bit bort vid ett motionsspår som aldrig var upplyst. Den låg mitt i en liten skogsdunge och ingen borde vara där nu. Jag att det skulle ta ungefär 5 min att åka dit och nu i efterhand visade det sig stämma ganska bra. Jag lade i nästa växel och ökade farten lite. Nu hade jag 4:an i och den kunde jag åka på ett tag nu för det var nästan rak väg ända hela vägen. Det började bli lite pinsamt tyst nu och jag visste inte vad jag skulle göra men jag tog mod till mig och lade min hand på insidan av hennes lår. Hon förde den snabbt upp mellan sina ben samtidigt som hon skruvade på lite på sig och kramade sin hand hårt om min kuk. Plötsligt såg hon på mig och sade försiktigt.

- Är det okay?” Jag svarade,

- Om det är säkert att det är helt okay med dig så är det de med mig”.

Jag vände mig mot henne och hon nickade leende mot mig. Jag var nu tvungen att ta bort min hand från hennes skrev för att det var dags att växla ner och svänga in i skogs dungen och in på parkeringen. Jag kände hur mitt hjärta började så allt fortare när jag stannade bilen. Slutligen vred jag om nyckeln och allt blev svart. Det enda som hördes var regnet som slog mot biltaket, stereons svaga dunkande och våra hjärtslag som nu började bli allt intensivare.

Efter nån sekund började ögonen vänja sig vid mörkret och vi kunde se varandra igen. Det räckte med det lilla ljus som stereons display sände ut för att vi skulle se varandra helt klart och tydligt där vi nu satt och såg på varandra. Jag smekte hennes kind med min hand och sa.

- Gud vilka fina ögon du har! för det hade hon verkligen.

Hon såg på mig och log samtidigt som hon lutade sig mot mig sakta och ömt gav hon mig en kyss. Vi såg på varandra en kort sekund innan jag åter kände hennes mjuka varma läppar mot mina. Jag smekte hennes ena kind samtidigt som kyssen blev allt intensivare. Jag lät försiktigt min tunga leta sig förbi hennes läppar och in i hennes mun där den snabbt möttes av hennes. Jag kände hennes tunga mot min och jag ville bara sitta där i evigheter. Hon började nu åter att massera min fortfarande stenhårda kuk och jag lät min andra hand glida över henne nu nästan helt torra t-skirt. Hennes fasta bröst kändes helt otroliga och hennes styva bröst vårtor kändes tydligt mot mina fingrar när jag lät dem glida sakta fram och tillbaka över t-skirten. Hon slutade plötsligt kyssa mig och böjde sig sakta ner i mitt knä. Hon tog tag i byxlindningen och drog den sakta neråt. Jag pressade upp mitt underliv lite och hon drog snabbt ner byxorna så långt hon kunde. Jag sparkade av mig skorna och lät byxorna falla ner på golvet framför mig. Hon tog ett stadigt tag om mina svarta boxerskjorts och gjorde samma sak med dem. Jag tog tag längst ner i hennes t-skirt och började sakta dra den uppåt över hennes kropp. Hon reste sig upp och jag drog den över hennes huvud. Hon hade ingen bh på sig och ett par otroligt runda och fina bröst uppenbarade sig i det skumma ljuset. Hon drog av mig min tröja och jag såg att hon synade min kropp från topp till tå. Hon böjde sig snabbt ner igen och jag kände hur hennes läppar slöt sig om mitt ollon. Det gick en rysning genom hela min kropp. Det var så otroligt skönt och jag lutade mig bakåt i sätet och njöt samtidigt som hon sakta började suga och leka med sin tunga över hela min kuk. Hon sög allt hårdare och hårdare och det kändes bara skönare och skönare. Jag smekte hennes nakna rygg där hon låg ner lutad i mitt knä. Hon fortsate att suga nån minut sen såg hon på mig och sade:

- Jag brukar inte göra så här.

Jag svarade att jag absolut inte heller brukade göra det och såg åter in i hennes ögon. Jag böjde mig mot henne och kysste henne samtidigt som jag lät min hand glida in mellan hennes ben och två av mina fingrar gled in under henne trosor och in i hennes våta varma fitta. Jag tog tag i kjolen och trosorna och drog av dem långsamt ner över hennes ben. Jag böjde mig mot hennes varma fitta och hon särade genast lite på benen. Jag sträckte mig över henne och fällde långsamt ner hennes säte och sköt bak det så långt det gick samtidigt som jag kröp över till hennes och sjönk ner mellan hennes ben. Jag stod nu på knä på golvet framför henne och smekte mig allt längre och längre upp på insidan av hennes lår. Jag lät min tunga glida från hennes fasta innerlår in mot hennes renrakade fitta. Tungan gled runt fittan och jag kände den ljuva smaken av henne. Jag kände hur hon började skruva på sig av välbehag när min tunga retades lite med hennes klitoris. Jag pressade mitt ansikte mot henne underliv för att kunna slicka henne så djupt som möjligt. Jag blev alldeles våt i ansiktet och hon såg det när jag såg upp på henne. Åter igen log hon mot mig med sitt underbara leende. Jag kröp upp mot henne och kysste henne. Hon slickade sina fittsafter från min kind och kysste min våta haka. Hon tog tag i min kuk när jag stod lite böjd över henne i sätet och smekte den hårt men ömt och kysste mig igen. Jag sänkte mitt underliv mot henne och hon höll fortfarande ett stadigt tag om min kuk med sin sammetslena hand. Jag kände hur den mötte hennes nu heta kropp och hon förde den mot sin pulserande fitta. Långsamt pressade jag mig in i henne och kände hur hon spändes under mig. Känslan var helt obeskrivlig och det kändes som om det skulle gå för mig direkt men jag lyckades tygla mig själv. Jag pressade mig så djupt in i henne som jag kunde sedan drog jag mig sakta utåt igen. Känslan var helt obeskrivlig när jag låg där i det dunkla ljuset och hade sex med en otroligt underbar flicka som aldrig sett förut och inte ens viste vad hon hette. Hon sträckte sig mot mig och kysste mig. Hon började röra sitt under liv upp och ner mot mig och jag svarade genom att pressa mig allt hårdare in i henne för att sedan allt snabbare och snabbare röra mig in och ut i henne. Jag kände hennes tunga mot min det kändes som jag aldrig skulle kunna få nog av henne. Plötsligt blev allt tyst och vi stannade omedvetet av och såg på varandra. Regnet slutade plötsligt att slå mot bil taket. Det enda som hördes var ett svagt ljud från radion och det gick att urskilja en gammal madonna låt. Vi såg på varandra en kort stund och kysste sedan varandra häftigt igen och våra kroppar möttes igen. Hennes hand trevade efter nått att hålla i på dörrsidan och fick tag i dörrhandtaget och dörren for upp. Några kalla regn droppar föll ner från taket in på hennes högra lår och hon rös till och sparkade till stereon så att det slocknade men vi fortsatte och det kändes som om inget kunde hindra oss nu. Den friska natt luften fyllde snabbt upp hela bilen. Hos lät sin högra fot falla ut genom dörren och den möttes av det svala gräset som var vått av regnet. Jag kände att hon spändes när hennes fot mötte gräset men hon lät sig inte påverkas utan fortsatte att leka med sin tunga mot min och min kuk fyllde fortfarande upp hennes varma fitta. Jag lutade mig lite åt vänster och hon följde genast efter. Jag tog hennes ansikte mellan mina händer samtidigt såg in i hennes ögon samtidigt som jag drog mig ur henne. Vi klev sakta ut genom dörren och stod nu tätt pressade mot varandra ute i det våta gräset och kysstes. Min kuk pressades mot nedre delen av hennes mage när vi tryckte våra kroppar mot varandra. Hon var några centimeter kortare än mig men inte många där vi stod i natten och bara ville ha mer av varandra. Jag torkade bort resterna av hennes maskara som hade runnit ner under hennes ögon. Hon var så otroligt len överalt och jag ville bara känna och smeka på henne överallt. Jag lade mina händer på hennes fasta stjärt och pressade henne mot mig. Hon gjorde samma sak på mig. Våra kroppar pressades hårt mot varandra och vi kände inte kylan som omringade oss där ute i mörkret. Jag förde händerna längre ner över hennes stjärt och lyfte upp henne. Jag lyfte henne över min kuk för att sedan långsamt sänka ner henne över den samtidigt som den åter pressades in i henne. Hon andades till häftigt och slöt sina ben om min stjärt. Hon höll ett stadigt tag om mig och kramade mig hårt när hon kände min kuk tränga in djupt i henne. Jag hukade mig ner och började långsamt lägga ner henne i det decimeter höga gräset utan att glida ur. Hon klängde sig fast när jag släpte henne för att ta emot mig med händerna mot gräset. Hennes rygg träffades av det våta gräset och hon rös åter till men lät det inte störa henne. Vi rullade över och jag kände att gräset verkligen var kallt när jag hamnade underst. Hon reste upp sin sexiga kropp och började långsamt röra sitt under liv i cirkelrörelser fram och tillbaka, upp och ner. Jag kände inte det kalla gräset under mig längre när hon red mig allt fortare och fortare. Jag satte mig upp lite och kysste henne och började smeka hennes bröst. Hon slutade inte att rida där jag halv satt och smekte och kysste hennes bröst i nattmörkret. Plötsligt kände jag en droppe i min panna och sekunden efter öste regnet ner igen. Jag knuffade igen bildörren samtidigt som jag fortsatte att kyssa och suga på hennes underbara bröst. Hon stönade till och fortsatte att rida med samma rörelser och min kuk var så djupt in i henne som den möjligtvis kunde. Hennes kropp var helt underbar där hon satt gränsle på knä över mig där jag halv liggande sög hennes styva bröst i det ösande iskalla regnet. Kylan gjorde våra kroppar superkänliga för all beröring så minsta rörelse var helt underbar. Hon kramade mina händer hårt samtidigt som hon viskade

- Tänk att regn kan vara så upphetsande!

Håret hade fallit ner i hennes ansikte och täckte delar av det. Det gjorde att hon såg otroligt sexig ut och det var droppen för att jag inte skulle klara av att hålla det inom mig längre. Jag började sträckta mig lite och förstod genast att jag var på väg att komma och klev av. Vi hamnade på knä mot varandra med min kuk hårt pressad mot hennes mage. Hon rörde sig upp och ner och hon runkade av mig med hjälp av sin hela kropp. Jag kände hur det exploderade inom mig och jag kom mellan oss där vi fortfarande pressade oss hårt mot varandra. Jag kände hur jag kom i puls efter puls. Hon kände min varma sperma mot sin mage och såg mig djupt in i ögonen och kysste mig på nästippen sen böjde hon sig ner och kysste min kuk och lät sin tunga glida över min spermakladdiga mage. Vi föll ner bredvid varandra i det våta iskalla gräset. Hon började fnissa. Jag såg på henne och hon sa.

Vi kommer att vara dödssjuka i morgon.

Jag skrattade till och svarade med ett övertygande

-Jaa!

Sperman på min och hennes mage började blandas ut med det iskalla regn vattnet som fullkomligt forsade ner från himlen. Vi låg där och kramade varandras händer hårt. Jag smekte hennes kladdiga mage i runda rörelser med ena handen. Hon tog den och förde den till sin mun och sög av mina fingrar en efter en. Efter nån minut sade jag

- Skall vi åka innan vi börjar frysa?. – Ja det kan vi göra svarade hon.

Hon klev snabbt in i bilen och jag halvsprang runt och in på förarsidan. Jag startade bilen direkt så att vi skulle få lite värme för jag hade börjat att frysa lite. Jag fick samtidigt en puss på kinden och jag besvarade den snabbt genom att snabbt vända på huvudet och ge henne en kyss. – Vart ska vi nu? frågade hon med en pigg röst.

- Ingen aning svarade jag Våra kläder låg i små fina högar nere vid våra fötter men ingen av oss låssades om dem.

Vi satt där nakna och beskådade varandra.

- Du har en fin kropp, sade hon.

- Tack, sade jag lite förvånat. Det har du med, sade jag. Du har en helt otroligt fin kropp.

Hon svarade inte utan frågade om vi inte kunde åka så här. Jag kände plötsligt hur jag fick lust att göra det. Åka helt naken i bilen. Jag svarade att det var ingen dum idé och log mot henne. Hon smekte mig över magen och torkade bort den halv torra sperman med en bit papper som hon hittat i dörrfacket sen log hon tillbaka och torkade bort sperman från sin egen mage och gläntade lite på dörren och släpte ut pappersbiten i natten.

- Men innan vi åker skulle jag vilja veta vad du heter? sa jag.

- Erica, och du? Svarade hon små skrattande.

- Fredrik svarade jag och sträckte fram höger handen för att hälsa på henne hon sträckte fram sin höger hand och vi skakade hand samtidigt som jag sade,

- Angenämt.

- Det är det verkligen, svarade hon och vi började gapskratta båda två.

Jag lade i ettan vi åkte iväg. Hon lade sin hand på mitt lår och lät den sakta glida uppåt. Jag kände hur min kuk började återhämta sig och började sakta hårdna ju närmare hennes hand kom. Tillslut var hennes hand uppe och hennes fingrar nuddade min nu åter ganska hårda kuk. Vi var nu ute ur dungen och började få upp lite fart på den smala vägen till motions spåret. Hennes silkeslena fingertoppar smekte min kuk försiktigt där vi åkte helt nakna och jag kände hur jag åter blev mer och mer upphetsad.

- Vart ska vi? Frågade hon lite fnissande.

- Ingen aning, svarade jag. Hem till mig kanske?

- Låter som en bra idé, svarade hon och fortsatte att leka med sina fingertoppar på min nu hårda kuk.

Hon började smeka sig själv med höger handen samtidigt som hon tog ett stadigt tag om min kuk och började runka mig. Hon förde snabbt in två fingrar i sin varma och fuktiga fitta som troligtvis ville ha min kuk i sig lika mycket som min kuk ville vara i den. Jag låtsades inte som nån ting utan fortsatte att köra som om inget hänt och hon runkade mig allt hårdare. Det var inte lätt att koncentrera sig på körningen. Hon satte upp fötterna på instrument brädan och särade på benen. Hon smekte sin varma fitta och sin klitoris allt intensivare och intensivare. Hon började stöna lite smått där hon halv låg i sätet med sina fingrar långt inne i värmen i sin mjuka fitta. Plötsligt stannade jag och såg på henne och sade-

- Framme! Vi hade parkerat på gatan ca 10 m från min trappuppgång.

- Skall vi gå upp då? sade hon utan att sluta smeka sig själv och såg sexigt på mig med sina otroliga ögon.

- Okay! svarade jag och vred om nyckeln och motorn stannade.

Hon tog bort sin hand som hon höll min kuk med och böjde sig fram mot dörrhantaget och öppnade dörren. Hon slutade smeka sig själv började kliva ut. Jag öppnade dörren och klev snabbt ut och hon gjorde samma sak. Jag låste och gick snabbt runt bilen till henne där hon stod helt naken i duggregnet och såg på mig. Henne blick föll ner ett kort ögonblick på min kuk som inte hade slaknat minsta lilla sen hon släpte taget om den. Klockan var nu strax efter 03:30 på morgonen men det kändes som om hela kvarteret stod och tittade men det rörde mig konstigt nog inte ett dugg. Jag lade armen om hennes smala sexiga midja och vi gick snabbt mot porten. Jag knackade in koden och drog upp dörren. Jag ställde mig lite åt sidan och lät henne gå före. Hon gick in med en sexig gång och vickade sexigt på sin nakna fasta stjärt. Det syntes en tydlig ljus rand efter en smal string som försvan ner mellan hennes fasta välformade skinkor. Det var efter att hon solat och jag fick en sexig bild i mitt huvud av henne på en solig sandstrand där hon sprang ut i vattnet. Jag smekte försiktigt hennes stjärt och lät försiktigt ena handen glida över henne våta fitta där hon gick framför mig. I den andra handen höll jag ett stadigt tag om nycklarna. Hon låtsades som ingen ting och fortsatte att gå sin sexiga gång framför mig. Dörren slog igen med en skramlig smäll bakom oss och vi var nu inne i det mörka trapphuset och allt var knäpptyst. Jag var bara nån centimeter bakom hennes fasta fina stjärt med min kuk där vi gick mot trappan. Jag tog nycklarna i munnen och lade mina händer om hennes midja och hon stannade. Jag pressade mig mot henne och min kuk prassades uppåt in mellan hennes skinkor. Jag kände hur hon böjde sig framåt mot trappräcket och putade mot mig med stjärten. Hon stod nu framåt lutad framför mig med sin varma fitta flämtande efter min längtande kuk som bara var några millimeter från att åter pressas i henne. Jag tog ett stadigt tag om hennes midja och pressade snabbt inte kuken i henne. Hon stönade till högt och det ekade i trapphuset. Våra kroppar möttes ett par gånger i några hårda stötar sedan viskade hon-

- Vi kanske skall gå in innan det kommer nån. Jag tog nycklarna från munnen och svarade-

- Ja, kanske det.

Jag och drog mig långsamt ur henne och fick en kyss av hennes varma läppar. Vi halvsprang upp för trappan och jag ledde henne mot min dörr och låste snabbt upp den och hon smällde igen bakom oss med en smäll Hon såg snabbt var mitt sovrum var och drog mig däråt med ett stadigt tag om min hand. Jag slängde nycklarna på golvet och följde villig efter. Hon stannade vid sängkanten och kysste mig igen. Jag kysste hennes hals och började långsamt kyssa mig allt längre ner över hennes kropp. Kysste hennes bröst och lät tungan glida runt ena bröst vårtan några gånger. Fortsatte ner över magen mot henne underliv. Hon stod nu med fingrarna i mitt hår och rufsade runt i det och jag letade mig in i hennes fitta med min tunga samtidigt som hon klev isär med benen lite så att jag skulle kunna slicka henne helt ostört. Jag hade nu bestämt mig för att försöka ge henne en orgasm också. Det var inte bara jag som skulle få uppleva den otroliga känslan. Hon gick bakåt mot sängkanten och föll ner på rygg i sängen. Jag kröp sakta efter henne upp i sängen och slickade hennes ena ben hela vägen från foten till insidan av låret för att sedan fortsätta in i henne med tungan. Hon särade på benen och hon började stöna lite smått och skruva på sig. Hon lade upp sina ben på min rygg och pressade mig mot sig.

- Jag vill ha dig i mig igen, viskade hon stönande.

Jag kröp upp och hamnade över henne och pressade genast in mig i henne med en långsam rörelse. Vi föll snabbt in i varandras takt och världen utanför försvann totalt. Vi ville bara ha mer av varandra. Vi låg och hade sex med varandra i vad som verkade vara två evigheter. Plötsligt började hon röra sig allt fortare och fortare. Jag förstod att hon kanske var på väg att få en orgasm. Jag följde hennes takt som bara gick allt fortare och fortare. Hon kastade runt mig och jag följde villigt varje rörelse hon gjorde Blixt snabbt klev hon upp på knä över mig och sänkte sin kropp mot min kuk där jag låg på rygg i sängen och började rida mig igen. Det syntes på hela henne att hon gillade det här lika mycket som jag gjorde och hon red allt fortare och fortare. Efter en halv minuts intensivt ridande kastade hon sig ner bredivd mig i sängen och började smeka sig själv allt närmare en orgasm.

- Slicka mig, stönade hon, snälla slicka mig.

Jag fullkomligt kastade mig ner mellan hennes ben och började slicka henne. Jag kände hur hennes safter fullkomligt dränkte mig när det gick för henne. Jag slickade i mig så mycket som jag bara kunde av hennes varma safter som fullkomligt forsade ur henne. Efter en vad som verkade ha varit en underbar orgasm låg hon andades häftigt framför mig. jag kröp upp över henne och lade mig ovan på henne och kysste henne Kuken gled lätt in i henne igen och efter ett par snabba hårda rörelser kände jag att det gick för henne igen så jag fortsate hårdare och hårdare och efter nån sekund var hon mitt inne i sin andra orgasm. Vi var nu helt våta av svett och kroppssafter och hennes kropp blänkte i den svaga belysningen från den lilla lampan i fönstret bakom sängen. Det gjorde att hon såg så otroligt sexig och upphetsande ut. Efter hennes andra orgasm sköt hon bort mig och min kuk tvingades motvilligt ut ur hennes varma fitta. Hon tryckte upp mig så jag hamnade på knä framför henne och hon började omedelbart att suga av mig. Min kuk var våt av hennes fittsaft och hon började suga ur mig allt jag hade. Det tog inte många sekunder innan jag kände att jag var på gång.

- Jag vill smaka på dig, sade hon och gav mig en blick som gjorde att jag inte kunde hålla mig längre.

En rysning for genom hela min kropp som följdes av en ilande blixt och allt började spruta ut ur mig i puls efter puls. Hon fångade upp allt i sin mun. Jag vet inte om hon gillade det eller inte med det såg ut som om hon gjorde det i alla fall. Hon såg ut att njuta när hon fångade upp varenda liten droppe som sköts ur min stenhårda kuk rätt in i hennes mun. Jag såg att hon hade munnen full av sperma och hon svalde långsamt ner allt och sög ur varje liten resterande droppe ur mig. Hon reste sig upp och stod på knä framför mig. Hon gav mig en stor varm kram och jag besvarade den genom att krama henne hårt och länge tillbaka. – Du var helt underbar! viskade jag i hennes öra.

- Du med, svarade hon och kysste mig.

Efter en lång och öm kyss föll våra kroppar ner som två hösäckar i sängen. Efter nån minuts tystnad hörde jag hur hon började andas allt tyngre och tyngre. Hon hade somnat. Jag reste mig upp och lyfte lite på henne så att jag kunde dra bort överkastet och täcket. Sedan lade jag ner henne igen och drog upp täcket över henne. Jag stod där en lång stund och bara beundrade henne. Hon var det absolut finaste jag någonsin sett. Hennes söta ansikte med de fina läpparna och hennes fina svallande raka blanka bruna hår som var helt perfekt. Hennes varma bruna ögon syntes tyvärr inte nu men jag hoppades på att få se dem igen i morgon. Hennes kropp som doldes av täcket visste jag var helt perfekt som resten av henne. Efter en stund kröp jag försiktigt ner bredvid henne och drog åt mig en del av täcket men inte för mycket för jag ville ju inte att Erica skulle frysa.

När jag vaknade nästa morgon eller snarare på förmiddagen var hon borta! Jag kände hur paniken spred sig i mig. Jag rusade upp och kände nästan tårarna komma i alla panik när hon inte var där. Jag viste inte vad jag skulle ta mig till. Jag hade ju inte en aning om vem hon var eller var hon bodde eller nån ting. Då hörde jag en svag röst från köket. Jag halvsprang dit och dörren var stängd. Jag öppnade den och jag kände hur hela min kropp andades ut när jag såg att hon satt där och pratade i telefon inlindad i överkastet.

- Hoppas det inte gör nått att jag lånade telefonen, sade hon när jag stormade in i köket.

Jag ville inte väcka dig, fortsatte hon. Hon ringde sin kompis som hon delade lägenhet med och sade att hon kommer hem lite senare och att hon inte var sur för igår för det hade hänt nått helt underbart.

- Klart det inte gör sade jag, och andades ut.

Jag fullkomligt svävade tillbaka mot sovrummet och gled ner i sängen. Efter nån minut kom hon smygandes tillbaka. Hon kröp ner bredvid mig i sägen och gav mig en varm gomorronkyss. Vi gav varandra en stor lång varm kram. Vi låg där och skrattade och små pratade i flera timmar om allt mellan himmel och jord. Men i mellan åt så urartade småpratandet i en vild passionerad kyss och stundtals lite mer.

Nu måste jag sluta skriva för nu känner jag ett par välkända händer komma smygandes bakifrån runt min midja och om jag vänder mig om så vet jag att jag kommer att mötas av världens varmaste och finaste ögon. Och kanske får jag också en kyss av världens finaste och underbaraste flicka som jag träffade en regnig natt i somras när jag var på väg hem från en urtrist videokväll med polarna.

Rösta på Tänk att regn kan vara så upphetsande!:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (39 röster, snitt: 3.74 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

3 svar to “Tänk att regn kan vara så upphetsande!”

  1. Gabriel:

    Alldeles underbar.

  2. Eva:

    Det är sådant man drömmer om!

  3. Johan:

    Sjukt bra!

Kommentera Tänk att regn kan vara så upphetsande!