Som tåget

Han satt och sov på tåget mot Stockholm. Det skulle bli sköt att komma bort ett tag även om det var kursdax. Tåget dunkade sövande mot rälsen. Vid Skövde kom en ung tjej in i kupén. Är det ledigt här? frågade hon. – Visst, svarade han. Han somnade om nästa genast. Efter ett litet tag vaknade han av att han kände en hand som smekte honom upp för låret. Han öppnade inte ögonen utan lät sig smekas. Hon drog ned blixtlåset i hans byxor och lirkade fram hans svällande kuk. Hennes läppar var som sammet när hon tog kuken i sin mun. Han stönade till men satt fortfarande passiv. Hon sög honom långsamt och tog kuken långt ner i sin hals. Det var nära att han kom. Hon slutade att suga och reste sig upp. – Knulla mig, sa hon. När han öppnade ögonen stod hon framåtböjd över sätet med benen brett isär. Hennes rakade fitta och anus var fuktiga och hon smekte sig själv. – Kom och knulla min fitta. Han tog kuken och sakta körde in den i den varma fuktiga fittan. – Ahhh, så skönt, knulla mig sakta. Han tog tag om henne höfter och började knulla henne. Hans stenhårda kuk nästan sprängde hennes fitta. – Kom in i mitt anus. Han drog ut kuken ur fittan och pressade in den i hennes trånga anus. Medan han knullade

henne i anus smekte hon sin fitta och han testiklar. Den var så trångt och skönt. – Fortare, jag kommer snart! Han började att knulla henne vilt. – Fortare, hårdare, knulla mig, stönade hon. – Jag kommer, stönade han. – Ja, gör det, full mitt anus med din sperma. I kramper fyllde han hennes anus samtidigt som han kände att hon smekte sin klitta så att hon också kom. När han drog ut kuken stod den fortfarande. – Vilken baddare, den vill jag ha med mig hem i kväll, sa hon. – Jag heter förresten Helena. – Peter, svarade han. Han hade inte haft en tanke på att han var på ett tåg och att det kund komma någon och överraska dom vilket ögonblick som helst. – Är du på väg till Stockholm? Frågade Helena. – Ja, svarade Peter, jag skall på kurs i två dagar. – Skit i kursen, häng med hem till mig så skall du få dig en kurs i sex istället. Framme i Stockholm tog dom en taxi hem till Helena. – Vi kan väl ta en fika att börja med. Ställ väskan i hallen och sätt dig i vardagsrummet så fixar jag fika. Peter satte sig i soffan och tittade sig omkring i rummet. På väggarna hängde det bilder med bundna män och kvinnor. – Vad tycker du om mina bilder, hördes det från köket? Jag har tagit dom själv. – Jag är nämligen fotograf med inriktning på sex och gärna lite udda sex. – Nu så skall vi fika. Kom in i köket. Peter gick in i köket. Det var inte ett kök som han trodde. Helena hade bytt om och stod där iklädd en korsett av läder, lårhöga högklackade stövlar och långa handskar. – Nu min vän är det dags för dig att klä av dig! Men, stammade Peter. – Inga men här inte! Klä av dig din kläder! Peter gjorde som han blev tillsagd. När han stod där naken visste han inte vad han skulle tro. – Ställ dig på knä. Peter gick ner på knä. Helena kopplade Peters händer på ryggen och satte på honom ett halsband med koppel. – Nu skall du vara min, bara min. Din plats är i hörnet på britsen. Kryp dit och lägg dig. Jag kallar på dig när jag behöver dig. Jag väntar besök och du kanske får komma och hälsa. Peter fattade inte vad som hade hänt men han vågade inte annat än lyda. Det dröjde inte länge förrän det ringde på dörren. Helena gick och öppnade. – Älskling, jag har hittat en utmärkt slav åt dig sa Helena åt sin gäst. – Vi skall låta honom komma till dig sedan, kom skall vi fira. Peter hörde hur dom småpratade i vardagsrummet och hur dom drack. Efter ett tag blev det lite tystare men det började att stöna därifrån. Dom älskar med varandra tänkte han. Plötsligt hörde han att Helena ropade på honom. – Kom in Peter. Han reste sig upp och började att gå in mot rummet. I vardagsrummet satt Helena med sin väninna. – Det här är Eva, hon vill att du tillfredsställer henne. Kom hit och sätt dig så att du kan slicka henne. Peter kröp ner framför soffan och lade sitt huvud mellan Evas ben. – Han är inte dum alls, sa Eva. Öppna nu din mun och låt din tunga slicka min fitta. Peter sträckte ut tunga så att den precis nådde till Evas klitta. – Stick in den i min fitta, slav! Eva särade på sina lår och tog tag i Peters huvud och tryckte det in mellan sina lår så att han skulle kunna slicka bättre. – Såja, låt nu tungan spela i min fitta tills jag kommer. Peter började att slicka. Hans kuk reagerade och blev styv. – Titta Eva, kuken står. Helena tog tag om Peters kuk och började att runka den. Peter njöt av situationen. Att bli runkad och få slicka fitta det är inte helt fel även om man är tvingad. Helena hade tagit fram en löskuk och körde den i sin fitta. – Jag tror att Peter skall få smaka kuk han också, sa Helena. Hon spände fast sin löskuk på sig och ställde sig bakom Peter. – Sära på benen så att jag kan knulla dig. Peter blev alldeles kall. Vad skulle hon göra, tänkte han. Helena bände isär Peters ben och tog tag i hans höfter. Han kände något mot sitt anus. Helena smorde in Peters anus med olja för att löskuken skulle tränga in lättare. Peter knep ihop skinkorna så mycket han kunde. – Slappna av, sa Helena och slog honom på skinkorna. Peter blev så paff att han slappnade av. I samma stund trängde Helen in i honom. Det var som om hela han skulle sprängas. – Slicka nu så skall du få kuk, Eva väste. Helena knullade honom på samma sätt som han hade knullat henne på tåget. Eva stönade och Peters tunga jobbade frenetiskt över fittan. Helena slutade att knulla Peter och sa att han skulle flytta sig från Eva. Peter satte sig i soffan och Helena började knulla Eva med sin löskuk. Peters kuk stod fortfarande och Eva tog tag i kuken och började att suga. Eva sög kuken långt ner i halsen. Peter var på väg att komma på en gång. – Knulla mig snabbare, stönade Eva. Helena ökade takten. – Kom slav och knulla mitt anus som du gjorde på tåget. Peter var inte sen att lyda. Äntligen fick hans kuk tränga in också. Han lät sin kuk tränga in i Helenas fitta samtidigt som Helena knullade Eva. – Jag kommer, stönade Eva. – Jag med, sa Helena. – Låt oss få smaka din sperma slav. Peter drog snabbt ut kuken och ställde sig så att både Eva och Helena kunde slicka hans kuk när han runkade så att han kom. Sperman sprutade över bådas ansikten och dom slickade hungrigt i sig allt. – Han var inte dum sa Eva till Helena, Honom behåller vi. Lås in honom till i kväll.

Rösta på Som tåget:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (19 röster, snitt: 2.79 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Som tåget