Tältplatsen

Skulle hon vakna snart, som jag höll på med henne. Eller var hon redan vaken och njöt av att tänke på att hon snart skulle få en kuk i sej? Var det den hon väntade på?

Min erektion var formidabel. Jag avlägsnade fort den lilla svarta trosan och spärrade ut hennes lår. Så blev jag stående på knä framför henne oc beskådade det som nu skulle bli mitt.

Jag var kokande varm och hjärtat bankade och blodet forsade i mina ådror. Jag kände Mig som en överstepräst som var till färd med att offra till gudarna.

Långsamt sänkte jag mig ned över henne och med ena handen stöttade jag mig och med den andra visade jag vägen för kuken, som nu var riktigt orolig och tyckte att det gick allt för sakta.

Jag skillde hennes blygdläppar och satte kukhuvudet till och den gled sakta in i det fuktiga och trånga hålet. Jag stöttade mig på armbågarna medan jag sakta pumpade den in i henne. Å, så trång hon var. Det kändes som en evighet när jag äntligen var långt inne i henne.

Plötsligt blev jag häftigt ansatt av kåthet och satte igång att knulla som den värsta kanin. Trots att hon började gny under mig fortsatte jag i samma brutala takt, men så kvicknade hon till, lyfte på benen och slog en saxz runt min midja.

Fullkomligt besatt pumpade jag vidare, och taskenstenarna satt som i ett skruv stycke. Det gicki ett för mig och varm säd sprutade in i henne. Det kändes som om den aldrig skulle ta slut. Åh så härligt det var!

Pustande rullade jag mig av henne. Snart somnade vi båda, men efter ett tag vaknade jag av att det var ljust i rummet, och jag kände mig kåt på nytt. Jag ställde mig över hennes bröst, och med ena handen pressade jag dem samman över och runt kuken och så började jag knulla dem som om det vore fittan.

Till synes var hon i drömmen, men hon påverkade mig och jag tyckte mig känna att hon var med. Då gick det för mig, jag böjde mig framåt och lät satsen rinna ut över hennes ansikte och hals.

Ännu en gång somnade vi utan att ett ord växlats mellan oss. Jag visste inte med vem jag låtit det gå två gånger för mig.

Vi vakade efter ett par timmar på riktigt, tittade på varandra och så garvade vi och kramades. Jag träffade henne senare vid några tillfällen och en gång var hon med mig hem.

Nattligt besök!

Jag bodde ett par nätter på en campingplats -i en stuga. Det låg stgor runt omkring. Första dagen var det tomt i de närmaste stugorna. Men så en eftermiddag kom en grupp flickor som bodde i några av stugorna. Det var någon slags förening vad jag förstod.

Flickorna var rut 25-30 år. Många såg läckra ut. Men det var en som jag direkr lade märke till. En ljushårig, smärt med ett ansikte som lyste lång väg. Wow, tänkte jag och direkt blev kuken också intresserad. Våra blickar möttes och hon log så kåt hon nu kunde. Napp direkt, förstod jag

Hur det var så sa jag såtysst jag kundefrån min stuga att hon var välkommen inatt. Hade svårt att somna den kvällen då jag inte låst och jag hoppades förstås att hon snart -om hon kom ifrån skulle komma insmygande.

Framåt elva på kvällen knäppte det tyst i min dörr och ett sött ansikte tittade in. Hon viskade: Hej såver du? Nejdå, inte alls. Jag väntade dig! sa jag så inrepeterat jag bara kunde.

In steg hon i en träningsoverall. Innanför dörren drog hon ned blixtlåset i jackan och tog av den. Två nakna, välformade bröst lyste i det dunkla kvällsljuset. Träningsoverallsbyxorna klev hon ur och var nu helt naken. -Det var väl så här du ville ha mig, sa hon när hon satte sig på min sängkant. Jag blev helt paff men fattade mod och drog undan täcket för att hon skulle krypa ned – vilket hon gjorde utan omsvep.

Vi kelade och kysstes länge och hon ålade sig över mig med slingrande underkropp. Tryckte fittan mot min kuk för att känna dess styvhet. Nog var den styv alltid.

En mjuk hand trevade sig ned mellan mina ben och ett stadigt tag tog hon om skaftet. Vilken brud! Hon presenterade sig som Lena, samtidigt som hon runkade mig.

Hon gjorde helt om under täcket och hennes hår kittlade mig på låren. Kukhuvudet drunknade i hennes mun. En mun som var varm och full av härlig saliv. Saliven skvalpade runt kukhuvudet och lite rann ned över skafftet till pungen. Hon förde vardera benen utefter mina kroppssidor.

Backade något och jag hade hennes rumpa i ansikthöjd. Jag tog förstås tag i de ljusa, lena stjärthalvorna som jag bände isär. Stjärthålet såg härligt skrynkligt ut så jag började där.

Lät tungspetsen cirkla runt hålet och Lena ryckte till samtidigt som jag hörde ett gurglande ljud under täcket.

Fråndet ena till det andra hålet. Tungan gick vidare till fittspringan. Bläddrade igenom läpparna och stack in tungan till max. Hittade också lätt klittan som fick sig en tuff behandling. Snabbt gick tungan över koppen och jag bet ävenförsiktigt i den.

Lena sög min kuk nu så häftigt att jag var tvungen att dra bort hennes huvud för att det inte skulle gå. Jag drog runt Lena så hon låg uppepå mig och jag kysste henne. Smekte hennes rygg som var len och varm. Händerna fortsatte ned till de sköna stjärthalvorna. Kramade och greppade dem så gott det gick.

Plötsligt knäppte det till i dörren igen och snart stod alla tjejerna vid sängen. De klädde av sig och drog undan täcket som fram till nu skylt oss.

Alla började smeka alla. Tjejerna hade kommit överrens om detta sedan de fått reda på att jag bjudit in Lena. Vi fortsatte flera dagar med olika tiokanter. Men det är en annan historia, som ni så länge får fantisera vidare på själva!

Kommentera Tältplatsen