Tyska lärarinnan

Det var när jag gick i 9an som jag började bli riktigt kåt i vår tyska lärarinna. Hon hade långt blont hår, stora bröst och en väldigt sug villig mun. Hon kanske var 26 år eller nått i alla fall så såg hon ut som det. Efter en lektion så ville Anette (hon hette så) ha hjälp med att bära tillbaka en trave böcker till förådet. · Jovisst, sa jag. Man kan ju alltid få lite högre betyg tänkte jag. När jag väl hade lämnat böckerna och var på väg ut ur förådet så sa Anette:

· Vänta, jag vill visa dig något. Och när jag vände mig tillbaka så hade hon dragit av sig tröjan och BHn. Jag höll på att tappa hakan, men efter en stund fann jag mig själv och gick fram och började smeka hennes stora, fasta bröst. Medans jag höll på med det så började hon knäppa upp gylfen på mina jeans och min stora kuk hoppade fram. Då gick hon ner på knä och berömde mig för min stora fina kuk. Hon greppade den försiktigt och började runka den sakta. Efter ett tag så tog hon den i munnen och sög ner den helt. Hon sög och slickade, hon förde tungan runt, runt och jag började känna kittlingar i kuken. Hon märkte det och sa:

· Jaaa, spruta din vätska in i mig. Då släppte jag och pumpade på allt jag kunde, och hon svalde allt och slickade ren kuken på sperma. Nu började hon sakta smeka av sina byxor och trosor, och då fick jag se att hon var rakad. Det kunde jag inte ens drömma om att min tyska lärarinna skulle vara. När hon var helt naken så började hon smek mig och nafsa med munnen. Hon bet fast i mina byxor och drog ner dom på golvet, hon smekte av mig skjortan och nu var vi båda nakna. Hon la sig på rygg på ett bord och särade på benen, jag var inte sen att komma efter och jag ställde mig framför henne och körde in min hårda påle rakt in i hennes fuktiga grotta. Hon smekte sig själv på klitoris och jag började suga på hennes bröst. Jag körde min kuk in och ut och in och ut, efter en stund skrek hon lite hest:

· Åhh, snart kommer jag. Hårdare, hårdare! Jag tog i för kung och fosterland och körde på. Tillslut så kramade fitt-musklerna min kuk så att jag trodde den skulle gå av. Hon spände sig och skrek ut sitt orgasm skrik och då gick det för mig igen. Jag drog mig ur henne och sprutade ut min sperma över hennes mage och bröst. Hon smetade ut det över hela magen och slickade av fingrarna efteråt.

· Jag vill ta dig bakifrån, sa jag helt plötsligt. Hon vände på sig och la sig på mage på bordet men stod med fötterna på golvet. Jag drog fram min, till synes, outtröttliga kuk och körde in den så långt jag kunde, för varje gång jag körde in kuken så kom jag bara längre och längre in. När vi höll på som bäst så såg jag ett limstift bredvid på bordet, jag tog det och körde in det i analhålet på henne. Hon gnydde av lust, och när jag började vicka på limstiftet och köra det ut och in så kom hon i total extas. Jag kände att jag skulle komma och då sprutade jag in min resterande vätska rakt in i henne. Då gick det för henne med hon kom i en vild orgasm och skrek som aldrig förr.

· Knulla mig på riktigt där bak nu, stönade hon. Så jag drog mig ur och bytte plats med limstiftet. Jag körde in några fingrar i hennes fitta så jag fick lite fittsaft som jag smetade runt anal öppningen på henne. Min kuk var så fuktig av fittsaft så där behövdes det inget. Jag förde min kuk till öppningen och tryckte till, med “slörp” så gick den in. Efter några juck så var den inne helt. Jag körde in några fingrar i hennes drypande fitta så att hon fick nått i det hålet med. Jag körde i ett så fruktansvärt tempo att jag var tvungen att hålla mig fast i hennes stora bröst. Jag började känna några ryckningar i kuken och kunde inte hålla emot mer så jag pumpade in allt som fanns kvar rakt in i hennes röv. Då ringde skol klockan och hon kom på att hon hade en lektion, så hon satte på sig kläderna och hoppades att ingen skulle känna att hon luktade sperma och fittsafter. Efter en lång het kyss som vi slingrade varanadras tungor runt varandra så gick hon ut. Jag satte på mig mina kläder och gick tillbaka till mitt skåp.

Gissa om vad jag fick för betyg i tyska? 5a!

Hädanefter så åker jag till henne så fort hennes man är borta. Och då går det hett till.

Rösta på Tyska lärarinnan:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (37 röster, snitt: 2.43 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Tyska lärarinnan