Polare

Jag och två polare hade länge snackat om att åka till grekland tillsammans och nu skulle det äntligen bli av. Vi anlände till Mykonos ganska sent på kvällen och direkt vi kom till hotellet föll vi ihop i sängarna. Vi hade alla varsit rum, vi tyckte det var bäst så om nån av oss skulle lyckas få hem nån snygg brud. På morgonen när vi vaknade pigga och utsövda drog vi ner till stranden för att bada och kolla in brudar. Och mycket brudar fanns det! Överallt fanns det omkring snygga kvinnor som solade topless. Den mesta tiden var jag tvungen att sola på mage för att dölja ståndet jag hade fått. Jag låg där och såg alla snygga bröst och blev bara kåtare och kåtare. Efter ett tag kände jag att jag fått nog av solning och gick in på strandbar för en öl istället. Servitrisen var en snygg mörk tjej i 20-års åldern och jag började flirta lite. Hon var uppenbarligen med på noterna och böjde sig ganska ofta fram för att torka av bardisken för att jag skulle kunna se hennes vackra bröst. Eftersom det bara var jag i baren så kunde vi sitta och prata en stund. Hon berättade att hon skulle sluta vid åtta tiden på kvällen och om jag ville kunde vi ju gå till en nattklubb hon visste om. Jag tackade självklart ja och när jag återvände för att hämta henne var förväntningarna på topp. Hon hade en svart väldigt kort kjol och strumpbyxor som slutade vid låren på sig. Om kjolen hade varit några centimeter kortare hade jag kunnat se hennes vackra fitta. Vi promenerade till klubben och på vägen dit smög jag in min hand runt hennes midja. Hon protesterade inte så jag blev modigare och lät handen glida ner till hennes fasta sjärt. Jag stannade och började kyssa henne. Hon tog ned sin hand mellan mina ben och började smeka mig utanpå byxorna. Jag knäppte upp den vita blus hon hade på sig och smekte hennes bröst. Nu var jag sprängkåt och hade inte tid för nåt utdraget förspel. Jag drog in henne i en mörk gränd och bad henne vända sig om. När hon stod med ryggen mot mig drog jag upp kjolen så att jag fick se hennes underbara sjärt. Jag drog av henne trosorna och de hamnade vid hennes fötter. För att se om hon var våt stack jag in ett finger i fittan på henne, och märkte att hon var redo. Jag knäppte upp mina byxor och drog fram min kuk. Jag böjde hennes rygg lite så att jag kom åt att stoppa in jkuken i hennes fitta. Samtidigt som jag lät kuken gå fram och tillbaks smekte jag hennes bröst. Efter allt för kort stund kände jag att kuken börja rycka och jag sprutade henne full. Hon vände sig om och kysste mig innan hon drog upp trosorna som genast blev helt kladdiga av min sperma.

Lyckligtvis såg man inget eftersom kjolen dolde vad vi hade gjort. Vi promenerade till klubben som planerat och hon smet in på toaletten för att tvätta av sig lite. Jag började prata med en svensk tjej som stod i baren och efter en liten stund började vi kyssas. Jag var dock lite orolig att den grekiska tjejen skulle komma tillbaks från toaletten och se vad jag gjorde så jag ursäktade mig för svenskan och gick och väntade utanför toaletten. Efter ett tag började jag tycka att det tog lång tid så jag smög in på damtoaletten för att se efter vad som dröjde så länge. Direkt jag kom in fattade jag vad som var på gång. Jag hörde ljuden av en kille som har det väldigt skönt. Mycket riktigt, framför mig ser jag den grekiska bruden suga av en främmande man. Aningen avundsjuk men oxå väldigt kåt smyger jag ut innan de ser mig. Jag går fram till svenskan som jag träffat innan och efter ett tag så har jag lyckats övertala henne att följa med till hotellrummet. Direkt vi kommer in på mitt rum låter jag byxorna glida ner. “-Jag vill bli avsugen” säger jag åt henne och hon lyder direkt. Hon ställer sig på knä framför mig och börjar suga nåt helt otroligt. Efter ett tag lägger jag ner henne på sängen och drar av henne kläderna. “-slicka mig” stönar hon fram när jag börjar fingerpulla henne.

Jag kysser hennes bröst och drar mig sen ned mellan hennes ben och särar på blygdläpparna med min tunga. Hon smakar underbart salt och jag suger lätt på clitoris. Jag stoppar in ett finger i henne samtidigt som jag slickar som en galnig. Efter några minuter kröker hon på ryggen och med ett litet skrik kommer hon och det blir allt våtare i min mun. Jag skyndar på att dra mig upp så att jag kan stopa in kuken i henne och suga på hennes bröst samtidigt. Jag känner att hon är ovanligt trång och det är nåt som jag gillar. Hon börjar stöna allt högre och biter mig i axeln av kåthet. Jag känner att det kommer gå för henne så jag ökar takten och strax går det för andra gången för henne.

Efter ett tag är det dags för mig oxå, så jag drar ut kuken och säger åt henne att ta mig i munnen. Nästan direkt hennes läppar sluter sig kring min mun går det för henne och jag sprutar henne full med sperma som hon girigt sväljer. Tyvärr åkte hon hem till sverige dan efter, men jag hade några sköna stunder med den grekiska bruden efter det.

Kommentera Polare