Två kalla systrar

Hon kom direkt ut från toan och det enda hon hade på sig var en stort polotröja, som satt fast i höjd med armvecken. Din tur älskling, ropade hon till mig på spanska. Jag slängde ogenerat av mig mina badbyxor och gick in i toan för att spola av mig saltvattnet. Jag stod ganska länge i toan och tänkte tillbaka på året som gått. Det var i slutet på mitt år som utbytesstudent och jag var på stranden med min värdfamilj en sista gång innan det skulle vara dags att åka hem till ett vinterkallt Sverige.

Vi hade hyrt fyra stugor, och i morgon skulle resten av sällskapet, som bestod av resten av min familj och två andra familjer komma. Vi som redan njöt av den härliga karibiska solen var mina faddersyskon, min “mamma”, som jag hade för vana att kalla henne, och min flickvän Maria. Hon var ganska lössäppt och liberal för att bo i ett så katolskt land som det faktiskt var. Hon var dessutom bronsmedaljör i Pan-amerikanska mästerskapen i TaeKwon-do, så hon kunde älska fruktansvärt länge utan att bli det minsta trött, men det var ingenting som gjorde mig avskräckt, snarare tvärtom.

Trots att jag tog gott om tid på mig, så hade hon endast underkläderna på sig, när jag stegade ut ur toan med polotröjan runt midjan. De andra hade tydligen dröjt sig kvar nere på stranden, för vi var fortfarande ensamma i stugan. Hon stod och speglade sig och såg mig i spegeln när jag kom upp bakifrån och la mina armar om hennes axlar.

- Jag älskar dig, viskade jag på spanska till henne. Hon log met mig i spegeln och svarade: Och jag dig. Hon la ifrån sig borsten på spegelbordet och utan att vända sig om trevade hon efter knuten där min polotröja satt fast. Tänk om det kommer någon, varnade jag. Det struntar jag i, sa hon hett, samtidigt som hon lät min polotröja falla till golvet.

Jag var lika upphetsad som hon och lät handen glida ner över hennes fylliga kupor och sakta ner mot hennes trosor. När handen nådde troslinningen övervägde jag om jag skulle låta den fortsätta utanpå eller innanför. Det blev det senare. Hon särade lite extra på benen när jag närmade mig hennes fuktiga anal, för att jag skulle komma åt bättre.

Hon började nu bli riktigt pilsk och gned sin stuss mot mitt stigande stånd. Med min vänstra hand fick jag av henne behån och lät den falla till golvet.

Plötsligt vände hon sig om och tryckte ner mig i sängen, som stod utefter väggen. Hon tog ett fast grepp om min stång med ena handen och samtidigt som hon runkade den masserade hon mina bollar med den andra. Hon hade sina läppar formade till en ring när hon sänkte sitt huvud ner över min fullt uppsvällda stång och började pula mig. Samtidigt som hon hade min stång i sin mun, vände hon sig om så att hennes underliv kom i höjd med mitt huvud. Jag fick med vissa problem av henne trosorna och lade båda mina händer på hennes skinkor och tryckte ner hennes anal mot min mun.

Jag lät tungan leka en stund med hennes kittlare och hennes hallonjuice droppade ner i munnen på mig och jag sörplade girigt i mig av henne. Hon började stöna och jag förstod att hon njöt lika mycket som jag.

Plötsligt öppnades dörren och in kom min “hund” Ana och vi blev minst sagt överraskade. Maria slet åt sig polotröjan som låg på golvet och själv försökte jag skyla mig bäst det gick.

- Fortsätt sa hon lungt, medan hon låste dörren. Jag ska inte störa, fortsatte hon medan hon började ta av sig sin baddräkt och blottade sin mycket välutvecklade kropp. Hon är mycket mogen för att bara vara 18 år, tänkte jag för mig själv.

Maria hade först lite svårt att acceptera Anas medverkan, men när hon såg hur Ana var och hur hett vi skulle kunna ha det alla tre, lade hon sig åter tillrätta vid min höft. Ana satte sig gränsle över mitt ansikte och gned sin anal fram och tillbaka. Jag tog ett fast grepp om hennes skinkor och särade på dem för att komma åt bättre. Hon smakade salt och gott av havsvatten. Hon savade rikligt efter bara en kort stund och jag kunde inte undgå att höra hennes stön av storhet.

Marias behandling var så våldsamt het, och jag kände att det snart skulle gå för mig. Mina motjuck måste ha avslöjat mig, för hon slutade med pulandet och satte sig gränsle över min megafon. Först lät hon ollonet glida fram och tillbaka i hennes våta dörr. Jag kände att jag bara ville trycka till, men detta var hennes sätt att reta mig.

Hon visste att jag var sagolikt stor och snart skulle gå av, men ändå fortsatte hon gnida min megafon fram och tillbaka i sin rikligt savade ficka. Plötsligt tryckte hon till och jag kände ända ner i tårna hur het hon var. Hon red mig som besatt och hennes dörrmuskler masserade min stång otroligt härligt.

Ana kved nu som en stucken gris och ålade sig fram och tillbaka under min tunga. Jag lät tungan slå som en trumpinne över hennes uppsvällda kittlare och hon kved ännu högre. Hon skulle komma i vilken sekund som helst. Maria red mig hårdare och fortare och av hennes anhämtning att döma var även hon på gränsen. Vi kom alla tre inom loppet av tio sekunder och jag sådde i Marias ficka som jag aldrig sått förut. Jag stötte uppåt med höfterna samtidigt som jag fortsatte slicka Anas härliga anal.

Till slut var jag så utpumpad att jag trodde att jag aldrig skulle komma till sans, men min “hund” ville att jag skulle älska med henne också. Maria var stor på att bli slickad, och när hon särade på sina ben för att bli slickad var det inte jag som kom, utan Ana! Anas stuss pekade nu rakt uppåt och jag började massera hennes stjärtklot med mina händer.

Hon hade otroligt fina fasta skinkor och det gjorde mig bara ännu större. Jag kysste dem hett ett par gånger innan jag särade på henne och lät mina fingrar tränga in i hennes anal. Hon var trång och jag fick bara in ett finger, så jag gissade att hon var bajsnödig. Jag hörde hur Maria njöt av Anas behandling. Hon gnydde och stönade om vartannat.

När frestelsen blev för stor för mig ställde jag mig på knä bakom Ana och fattade tag om min stång med högerhanden. Den andra lät jag ligga kvar på hennes stjärt och särade försiktigt på hennes läppar. Jag lät stången glida upp och ner några gånger i hennes våta dörr och hon reagerade med att puta med underlivet mot min stång.

Eftersom hon var bajsnödig lät jag min megafon försiktigt leta sig in i henne och hennes stön lät mera som stön av behag än av smärta. Jag petade försiktigt fram och tillbaka några gånger innan jag stötte in min stång i henne av full kraft. Hon gav ifrån sig ett dämpat skrik, men kvävde det snabbt och petade emot som i en begäran om mer. Efter ytterligare ett tiotal juck sa jag till Maria att hon skulle lägga sig med huvudet vid Anas underliv, så att hon kunde leka med hennes kittlare och mina bollar. Hon var inte precis nödbedd, och han la sig snabbt tillrätta.

Jag kände snabbt en varm säker mun sluta sig om min ena boll och det var otroligt het. Snart släppte mungreppet och istället kom en hund smygande. Det var inte lika het, och väl var väl det, för jag kände att snart skulle jag komma en andra gång.

Av Anas suckningar och eldiga motjuck förstod jag att Maria nu hade gått över till att slicka i sig utav hennes hallonjuice och leka med hennes klitoris. Jag petade fram och tillbaka i Ana och fick stålsätta mig för att inte komma. Det var så otroligt het att jag ville fortsätta tills min stång gick av. Ana nästan skrek av storhet och Maria gnydde och ålade sig hetsigt under Anas heta mun.

Vi exploderade alla tre samtidigt i en lavin av vällust. Det gick som vågor av välbehag i mig ända från ryggmärgen och jag föll tungt ner över Anas rygg. Det sista jag kände var att min stång gled ur Anas anal och jag var i drömmarnas land.

Rösta på Två kalla systrar:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (19 röster, snitt: 2.16 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Två kalla systrar