TVÄTTSTUGAN

Det var en solig sommar kväll då jag skulle tvätta en massa tvätt. tvättstugan ligger utanför i ett hus på gården. Min kille och jag hade ofta fantiserat om att ha sex där. för vi fjantde jämt runt när vi tvättade ihop. Jag var först själv där ute och skulle hänga in tvätten i torkskåpet när jag hörde min kille banka på rutan. Jag öppnade och han gav mig en bamse kram och värsta kyssen. började dra mig mot tvättbänken och drog mig upp så att jag satt där. han började fingra överallt med fingrarna under min t-tröja och smekte mig sakta över brösten. Jag kände hur tänd jag blev. Plötsligt kom en granne in för att hämta sin tvätt och vi drog oss lite ifrån varandra och skrattade glatt. Efter att grannen hade gått gick jag åter fram till min kille och frågade sött i fall han ville göra något ovanligt och spännande. han frågade var det kunde vara. jag viskade sött.

- Kan vi inte gå in i toaleten och ha kul.

Han log strålande. och sa: vågar du verkligen det?

Så klart. något spänande måste vi hitta på någon gång, sa jag lende.

Vi knatade in på toaleten och låste dörren efter oss och jag började ivrigt smeka honom utan på byxorna och jag kände hur hård han började bli under kläderna. Han i sin tur började lyfta upp min t-tröja och smeka mina hårda bröst. Jag kände hur våt jag blev utav spänningen att ha sex där. Toalleten var rätt liten men vi fick plats. Jag började senare smeka av honom byxorna och kallingarna och dra kuken lite lätt fram och tillbax så att den skulle bli ännu hårdare. Jag satte mig på huk och lät min tunga glida lätt fram och tillbax över ollonet innan jag svalde den in i min mun. Han blev rätt ivriger och började dra ner mina byxor så att han kunde nå med sina fingrar in i min våta fitta. Jag blev helt tokiger och sa åt honom att han skulle ta mig bakifrån.

Jag ställde ena benet över toalettstolen så att han kunde nå mig bättre med sin kuk. Han satte ivrigt in kuken i min mus och började ivrigt gunga fram och tillbax. Gud så skönt det var. och så spännande samtidigt. för det kunde komma folk när som helst till tvättstugan. Efter ett tag blev jag rätt trött av att ha benet på toaletten så jag sa att jag vill rida honom bakifrån medans han satt. Han satte sig ner och jag vände mig om tog kuken i mina fingrar och satte in den i min mus. jag började rida väldigt sakt först medans tempot bara ökade efter ett tag. jag hörde hur han stönade högt. liksom jag också gjorde. Tillslut orkade han inte hålla sig så jag sa att han skulle spruta på min rygg. vilket han gjorde.

Jag kysste honom ivrigt efteråt och jag hörde hur dörren till tvättstugan öppnades och ett par kom in med tvätt. jag skrattade glatt och sa: undrar vad de tror vi båda har gjort här inne.

Rösta på TVÄTTSTUGAN:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (13 röster, snitt: 2.15 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “TVÄTTSTUGAN”

  1. elin:

    du är medveten att när man skriver en sexnovell ska man inte använda ord som “kuk” och “fitta” du ska använda synonymer.

Kommentera TVÄTTSTUGAN