Tunnelbanesex

Jag åker hem med tunnelbanan till slutstationen, och det brukar vara tomt efter den näst sista stationen. Den här dagen gick alla av vid nästnästsista, och det var inte kul att sitta ensam på tåget. Jag var oskuld, men onanerade mycket. Senaste gången var ändå ganska längesen, jag tänkte på det och blev lite kåt. Vid nästa station klev en kvinna på, lite äldre, kanske 40 år. Hon hade stora bröst, och jag satte mig så att hon inte skulle se mitt nu ännu större stånd. Men hon kom och satte sig mitt emot mig och sa

- Hej du, jag gillar inte att sitta ensam på tunnelbanan, vad heter du?

- Ää. Jag försökte dölja ståndet och hörde inte så noga på vad hon sa.

- Men, haha, är du kåt på mig? Nu förstod jag att hon redan hade sett det och blev ännu mer generad. Hon såg mest glad ut, kanske lite stolt.

- Du Ää, ska vi knulla? Jag är lika kåt som du och det är ingen i tunnelbanevagnen.

Nu såg jag hennes stora bröst och de var kåta, bröstvårtorna stack ut så jag såg dem jättebra, och jag blev bara ännu kåtare. Jag hade ju inte haft sex nån gång, ville bara hem och onanera, så jag sa:

- Jag har ingen kondom ju

- Men det har jag och så tog hon fram ur väskan en kondom, drog ner mina byxor och kalsonger och trädde på den, så snabbt att jag inte han tänka. Hon tog av mig alla mina kläder och slängde dem på golvet. Jag bara stirrade på henne när hon klädde av sig och på min kuk med kondomen på. Hon slängde sina kläder på golvet också.

- Nu förstår du så knullar du mig allt vad du har. Hon lade sig på kläderna på rygg, och särade på benen så jag såg hennes kåta fitta.

Nu tänkte jag: “Yeah, jag har äntligen sex!” och gick ner på knä och tog tag i kuken.

- Så ja, in med kuken nu!” sa hon och stönade lite av upphetsning.

Jag var också upphetsad och andades snabbt. Nu nuddade kuken hennes fitta och jag stönade högt av glädje och kåthet. Jag förde in kuken sakta sakta för att inte komma direkt, men kände att jag knappt kunde hålla mig när jag såg henne ligga där helt naken framför mig. Jag började jucka nu lite snabbare och hörde på hennes och mina egna stön, och bara efter ett litet tag kände jag den underbaraste orgasmen i mitt liv. Jag skrek och stönade av orgasmen och kunde inte hålla mig stilla, jag juckade snabbt av extas och hörde till slut hur hon också kom i sin orgasm. Min orgasm to aldrig slut, jag var i extas längre tid en knullet hade tagit, och efteråt tänkte jag: “Nu ska jag aldrig onanera mer, jag måste ha sex nu, det här slår inget”. Hon sa:

- Du, visst var du oskuld? Hur känns det nu?

- Helt underbart, jag önskar att jag hade en flickvän som jag kunde knulla med varenda dag

- Du var också ett underbart knull, tack, nu har jag kåtat av mig. Det finns inget som ett riktigt knull, eller hur?

Hon klädde på sig snabbt, jag också, för nu sa föraren att vi var vid slutstationen. Jag glömmer aldrig den gången när jag blev av med min oskuld, på tunnelbanan.

1 svar to “Tunnelbanesex”

  1. azielle:

    Hahaha… om jag får gissa är du fortfarande oskuld. :)

Kommentera Tunnelbanesex