Tunnelbanan

Det var fredag kväll och jag var på väg hem från jobbet. Det var mitt i sommaren och jättevarmt. Det fanns nästan ingen luft ute. Allting kändes bara klibbigt. Jag hade på mig en kort snäv kjol och en tunn tunn blus med en kavaj över. Kavajen var svart och det kändes som om den drog åt sig kvällens sista solstrålar. Jag ville gärna ta av mig den men jag visste ju hur genomskinlig minblus var, och att jag lämnat min bh hemma i morse. Så kanske man inte kunde gå omkring, tänkte jag. jag ville inget hellre än bara klä av mig och ställa mig i en kall dusch. Nu var det inte så långt kvar till tunnelbanan. där skulle det nog vara svalare i alla fall. bara det inte var så mycket folk.

Väl nere i tunnelbanan så kändes det lite bättre men bara för en stund. när jag klev in i vagnen slog hettan mot mig igen, alla folk som stod och trängdes. jag stod längst bak i en vagn inklämd bakom en rätt så snygg kille.

Ibland vände han sig om lite diskret o log mot mig. Vid varje hållplats så steg det av folk. det blev mindre och mindre trängsel och jag fick till och med en sittplats. Det var längst bak i hela vagnen och inne i hörnan vid fönstret. Killen som stått framför mig hela vägen satte sig också men en bit framför.

Jag såg att han fortfarande såg mot mitt håll. Plötsligt så kände jag att jag inte ville vara så här svettig längre så jag tog av mig min kavaj och struntade i vad som syntes under den. Jag tog av mig kavajen utan att se åt killens håll. Jag tänkte han får väl kolla då.

Jag såg ner mot mina bröst och la märkte till att min blus var verkligen genomskinlig. Mina bröst syntes och jag kände hur dom samtidigt styvnade till och syntes ännu mera. Killen mitt över log mot mig och gjorde ingen hemlighet av att han tittade på mina bröst.

Det pirrade till i mig. det var rätt kul att han var intresserad ändå. plötsligt kände jag att jag blev lite kåt. Herregud tänkte jag som annars faktiskt var ganska pryd av mig. Men att känna hans blickar gjorde mig väldigt upphetsad. Nu var det inte många kvar i vagnen och dom flesta satt längre bort än oss.

Jag började sakta snudda vid mina bröst och föra tungan över mina läppar. Jag putade med brösten och la huvudet lite bakåt. Jag knäppte upp en knapp på blusen. och en till. Jag smålog åt killen som faktiskt såg väldigt tänd ut. Jag satte upp mina ben på sätet framför och särade på dom. Han reste sig upp lite för att se eftersom det var en liten bit ifrån. Jag log emot honom igen samtidigt som jag la min hand mellan mina särade ben. Dom andra i vagnen såg ingenting.

Han reste sig upp och kom mot mitt håll. Jag satte ner benen och han satte sig på sätet framför. Vi sa ingenting vi bara log och jag fortsatte att smeka min blöta klitoris.

Han la sin hand på mitt ben och lät den glida in mot min varma fitta. Jag knäppte upp några knappar till och hörde mig själv stöna när hans hand nådde ända fram. Han särade mina ben ännu mera och satte sig ner på knä. Han kom med sin tunga och min fitta sköljdes med den underbaraste njutning. Jag stönade högt aaaaaaaaaaaah oooooh hans tunga rörde sig perfekt och jag var så kåt.

En man vände sig om lite längre fram i vagnen och tittade på mig Men han såg inte killen som satt på knä och slickade mig. Jag svängde med mitt huvud och stönade häftigt. Killen reste sig upp och tog fram sin stora hårda kuk. Han satte sig ner och jag satte mig gränsle över honom och började sakta rida.

jag kunde inte hålla tillbaka mina lustar utan red häftigare och häftigare hårt kände jag hans kuk in o ut i mig. Folk tittade nu men vi brydde oss inte Vi lät det gå och lät det höras vi tänkte bara på oss själva. Jag skrek nästan när det gick för oss båda samtidigt. Det var så underbart.

Sen var det över. vi log mot varann och det var dags för mig att kliva av. Både honom och tunnelbanan. Han log när tåget åkte förbi mig och in i tunneln.

Rösta på Tunnelbanan:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (17 röster, snitt: 1.88 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Tunnelbanan