Trångt i stugan

Midsommar igen och traditionsenligt firade vid den i en stuga på landet i sällskap med en del vänner, deras barn, barns kompisar, släktingar, andra vänner osv. Den lilla stugan med tillhörande biutrymme var såldes fylld till bristningsgränsen med folk i olika åldrar. Stugan är lite primitiv, det saknas rinnande varmvatten och det finns bara utedass så det är lite si och så med möjligheten att duscha, visserligen finns det en liten duschplats med vattenspruta bakom en av byggnaderna och inte långt från stugan finns det även en å med en liten badhölja för den som står ut med lite kallare vatten. Nåväl vi firade midsommar enligt alla konstens regler med dans kring stången, sill och nubbe samt grillning och avslutningsvis jordgubbar och glass. Traditionsenligt började det också regna på kvällskvisten men vi rymdes alla på den stora uteplatsen så ingen blev blöt utanpå. Visst drack vi en del och blötan invändigt blev väl ganska så rejäl för vissa på festen men det sköttes lugnt och fint ändå.

På midsommardagen vaknade jag tidigt och kikade ut på den blygrå himlen som fortfarande släppte ifrån sig ansenliga mängder nederbörd. Trots regn och den måttliga värmen bestämde jag mig för att gå ner till badhöljan och vaska av mig och grep en handduk och slog den ett varv kring midjan och travade iväg. Väl ute kände jag regnet som små isdroppar över kroppen och skyndade mig ner till badhöljan. Jag la ifrån mig handduken och stack prövande ner ena foten i det strömmande vattnet – huga, det var kallt, minst sagt. En kontroll på badtermometern visade på 18 grader. Jag drog efter andan och stegade ut och doppade mig beslutsamt och tvålade raskt in mig och sköljde bort tvålen. När jag tittade upp mot stugan såg jag hur Carina och en annan av kvinnorna i sällskapet, Eva, kom ner för sin morgontoalett. Innan jag hann upp och svepa handduken om mig var de framme och kastade oblygt av sig sina handdukar och gick nakna ner i vattnet under frustande och små skrik. Jag gick upp och började torka av mig och tittade då och då på de bägge nakna kvinnorna i vattnet som oblygt började tvätta sig.

Eva är en 45-årig trebarns mamma som för sin ålder är mycket välbevarad med riktiga rasben och en skön stjärt och fantastiska bröst och det var inte utan att åsynen av hennes nakna, tvålblanka kropp fick det att rycka lite i min av det kalla vattnet minimaliserade lem. Carina gav mig ett förstulet ögonkast och en menande blinkning och kuken svällde ytterligare av hennes anspelning. Efter badet gick vi upp och klädde oss och började med frukostbestyren och folket började vakna till och kom strömmande till det lilla köket och snart var det liv och rörelse i stugan. Med så mycket folk omkring en är det inte lätt att få en stund för sig själva och den dagen och även påföljande dagar förflöt utan en chans till sexuellt umgänge med hustrun. På kvällen dag tre, när alla gått till sängs låg jag och tittade ut genom dörren till vår lilla sovhytt. Jag såg ut i storstugan där en brasa flammade i öppna spisen och ritade skuggmönster på väggar och tak. Någon rörde sig i halvdunklet och jag såg efter ett tag att det var Eva som höll på att göra sig färdig för sängen. Lugnt klädde hon av sig och till min förtjusning stod hon snart naken i eldskenet. Hon var tydligen i den tron att hon var ensam för hon gjorde ingen brådska att ta på sig nattkläderna utan tog istället fram en flaska och började omsorgsfullt smörja in sig med någon nattkräm. Jag låg spänd och följde hennes händers arbetande rörelser över hennes nakna kropp. Först fick benen sin behandling och sedan armarna och till sist började hon smörja stjärten och ryggen, där hon hade vissa problem att komma åt.

Vänd mot mitt håll avslutade hon med att omsorgsfullt smörja magen och de stora fasta brösten. jag drog efter andan när jag såg hur hennes händer knådade de mjuka kullarna och på nolltid hade jag en präktig ståfräs som pockade på uppmärksamhet.

Jag smög ner handen till kuken och började ytterst sakta att rulla förhuden fram och tillbaka över det spända ollonet. Jag lyssnade efter ljud från Carina för att se om hon var vaken men det enda jag hörde var tunga djupa andetag. Jag slukade den intagande synen av Eva som fortfarande smekte sina bröst. Hon pillrade försiktigt på bröstvårtorna och jag antog att hon tyckte det kändes skönt, kanske var hon också kåt, precis som jag. Eva slutade sina kvällsbestyr och drog en T-shirt över huvudet och försvann ur min åsyn och lämnade mig och mitt bultande stånd. Jag låg kvar och runkade sakta och övervägde möjligheten att skaka liv i Carina för en liten snabbis men skrinlade den möjligheten och beslöt mig för att trots allt försöka sova. Natten var orolig, det var varmt i stugan och jag drömde “våta drömmar” och på morgonen vaknade jag med ett praktstånd under täcket. Jag smög mig ut och ner till badhöljan, det småduggade och var kallat och jag hoppades att min känslor skulle kylas av det kalla vattnet men det hjälpte bara delvis. Jag slog handduken om livet och gick upp till stugvärmen. Eva var uppe och igång i köket. Hon var fortfarande bara klädd i sin lilla T-shirt som hjälpligt dolde hennes sköna rumpan. När hon böjde sig ner och tog fram en kastrull från ett underskåp exponerades hennes behag frikostigt och min lem sträckte på sig under handduken så till den milda grad att jag snabbt fick sätta mig på en köksstol med korslagda ben för att dölja mitt upphetsade tillstånd.

Eva och jag småpratade lite och jag följde hennes rörelser och då och då fick jag en glimt av hennes bak. Hon var tydligen omedveten om att hon blottade sig för mig eller var hon det? Lite kåtrusig passade jag på att smita ut ur köket när Eva vände ryggen till under förevändningen att jag skulle skaka liv i Carina. Inne i vår sovhytt lösgjorde jag handduken och släppte ut kuken i frihet. Den fjädrade upp och svajade stolt framför mig. Jag drog några prövande drag innan jag kåt och redo gled ner i sängen bredvid Carina och började väcka henne med kel och smek. Carina kom sakta till liv och slog yrvaket upp ögonen och hälsade sömnigt på mig. Det dröjde inte lång stund för henne att konstatera mina avsikter och hon undrade vad jag haft för mig på morgonkvisten eftersom jag var så ivrig. Viskande berättade jag om natten och morgonens syn och hon skrattade lågt och sa att hon förstod att jag var tänd. Min ena hand letade sig in under Carinas nattlinne och fann en styv bröstvårta som jag tvinnade mellan fingertopparna. Carina var inte avvisande så stärkt i min förhoppning gled handen öve magen och ner mot underlivet. Jag strök över den lilla bomullstrosan och lyckades krångla in handen under den och fingrade på venusberget med sin lilla hårtofs. Carina grep min hand och drog undan den och viskade att hon var tvungen att gå på toa först. Först. flög det genom mitt kåtdimmiga huvudet, det betydde ju att sen. Carina försvann ut med handduken i näven och jag hörde hur hon bytte ord med Eva innan dörren slog igen bakom henne. Jag kikade ut genom det lilla fönstret och såg hur Carina småsprang ner mot ån. Hon hukade i ett buskage och gjorde sina behov och sedan klädde hon raskt av sig och gick ut i vattnet för att tvätta av sig.

Jag stod hukande vid fönstret och runkade sakta och iakttog när Carina omsorgsfullt tvålade in sig och sedan sköljde av sig. Hon gick upp ur vattnet och svepte handduken om sig, tog de få plaggen hon hade och trippade upp mot stugan. Halvvägs mötte hon Eva som tydligen också skulle tvätta sig och det bytte några ord innan de gick åt var sitt håll. Jag spanade in Eva när hon drog av sig sin T-shirt och blev naken. Trots att jag visste att Carina snart skulle vara tillbaka fortsatte jag att flukta på Eva som nu stod till knäna i det kalla vattnet och tvålade in sig. Jag hörde dörren till sovhyttan öppnas och vred på huvudet och såg en blöt Carina som släppte handduken och stod naken någon meter från mig. Hon såg genast vad jag sysslade med och med låtsad indignation bannade hon mig för att jag tjuvkikade på Eva medan jag runkade. Carina klev snabbt fram till mig och grep med en kall hand om min kuk och klämde prövande på den. hon föll på knä i det trånga utrymmet och gav mitt ollon en blöt kyss. Hon tittade upp på mig och viskade titta du en stund så skall jag göra det skönt för dig, sedan slukade hon ollonet och började rytmiskt att suga min styva lem. Jag drog efter andan och njöt av den sköna behandlingen. Ömsom tittade jag på Carina som målmedvetet sög på min styva stake och ömsom tittade jag på den badande Eva. Det kändes förbjudet upphetsande att smygtitta på Eva medan Carina sög mig och jag kände hur min utlösning snabbt närmade sig och viskade ett varningens ord till Carina. hon släppte ut kuken ur munnen och med ett ansikte rödflammigt av upphetsning viskade hon att jag skulle låta det gå så fort jag ville. Hon slöt åter läpparna runt ståndet och sög med kraftiga rörelser samtidigt som hon smekte mina skinkor med båda händerna.

Jag kastade en blick ut genom rutan och såg hur Eva doppade sig i vattnet och sköljde av sig tvålen och när hon reste sig upp dröp hennes kropp av vattnet och huden såg knottrig ut av kylan. Jag såg hur hon omsorgsfullt började torka sig och hennes bröst gungade härligt när hon rörde sig. Ilningarna i underlivet tilltog och jag viskade till den sugande Carina att nu var det nära. Hon fortsatte att suga med oförminskad intensitet och med högerhanden började hon också att runka kukskaftet som befann sig utanför hennes mun. Jag tittade ner på henne och såg de röda läpparna runt min stake och hur den gled ut och in mellan dem våt av hennes saliv. Hennes näsvingar skalv när hona andades och den synen fick mig att komma. Med ett lågt och utdraget -Nuuuuuu, annonserade jag min utlösning och så började jag tömma mig i Carinas mun. Jag kände hur kuken drogs samman gång på gång och hur den pumpade sin laddning in Carinas mun. Hons fortsatte oförtrutet att suga, om än lite försiktigare och jag kände på hennes tungas rörelse att hon svalde gång på gång för att få undan sperman innan den rann över hennes läppar. Yr av upphetsning såg jag på Carinas sugande mun och när ja kastade en blick ut mot badplatsen såg jag att Eva var på väg upp mot stugan igen, nu åter iförd sin korta lilla T-shirt. Eva kommer snart viskade jag och Carina nickade stumt och fortsatte att tömma min lemmen på sin laddning. Precis när vi hörde hur köksdörren öppnades släppte hon ut min kladdiga stake som lite segt hängde neråt och droppade lite säd på golvet. Jag nappade åt mig handduken och slog den om livet och Carina torkade hastigt av sig om munnen som var kladdig av mina safter och drog sin tröja över huvudet. Nu var vi något sånär anständiga även om det vid en närmare inspektion nog skulle framgå vad vi sysslat med.

-Min tur, sa Carina och gled in i min famn. -Hur vill du ha det, viskade jag i hennes öra och trevade över hennes kropp utanpå det lilla plagget. -Smek min fitta, viskade hon tillbaka och ställde sig med benen lätt isär intill mig. Jag stack ner högerhanden mellan hennes lår och fann snabbt den våta springa, fittan dröp av kåtsafter och mina ivriga fingrar halkade omkring i vätan och fann snart den lilla svullna knoppen. Jag började metodisk barbeta Carinas svullna klitoris och jag hörde hur hon stönade lätt i min halsgrop. – Jaaa, just så viskade hon och sköt fram underlivet en aning så att jag skulle koma åt bättre, mina fingrar spelade över klittan och Carinas kropp darrade lite av anspänningen. Ute i köket hörde vi Eva rumstera om och hon gnolade lite på en odefinierbar låt. Från de andra rummen började det höras röster och vi förstod båda utan att säga något att de andra innevånarna i stugan började vakna till liv och att vi inte hade mycket tid på oss. Jag pillade frenetiskt på klitoris och Carina juckade mot min hand. Jag kände hur hennes kropp spändes allt mer och förstod att hon närmade sig sin höjdpunkt. – Åhh, bara lite till, lite till, stönviskade hon. Jag släppte taget om hennes fitta och satte ner henne på sängen, frågande tittade hon på mig. Jag puffade henne lite bakåt och drog upp hennes ben och särade på den allt jag kunde innan jag föll på knä mellan henne lår och dök rakt ner i den uppfläkta fittan. Jag borrade in tungan i fitthålet och vispade runt ett par varv innan jag slickade upp mellan blygdläpparna och snart hade jag den hårda klitorisen mellan mina läppar. Carina låg tillbakalutad på armbågarna och benen vitt åtskilda, hon tittade med febrig blick ner mellan de särade benen och såg på mitt huvud mellan sina ben. Jag sög in klittan i munnen och hennes mun formades till ett O och hon stönade ljudlöst. -Ett finger, fort ett finger, viskade hon hest och jag fattade på direkten och körde hårt in högra handens pekfinger i hennes hala grotta och började snabbt att fingerknulla henne. -Ohh, ja, ja stönade Carina bekräftande och jag lät ännu ett finger glida in i fittans kramande öppning. Carina stelnade till ett kort stund och svankade upp med ryggen och en skälvning löpte genom hennes kropp som fick de spända brösten att darra under T-shirten. Ännu en darrning och sedan kom orgasmen. Hon grepp om täcket och drog upp det till ansiktet och bet hårt i det för att tysta sina kåtljud men ändå tyckte jag hon lät som en högtalare när det gick för henne. Fittan kramade runt mina fingrar och hon juckade mot min mun som var placerad över kittlarknoppen och min tunga bearbetade den med fjärilslätta slickningar. Gång på gång skalv hennes underliv och jag gjorde allt för att dra ut på hennes njutning.

Ljuden utifrån stugan blev allt högre och när vi hörde glada skrik från Evas barn fann vi för gott att sluta. Carina låg kvar en stund på sängen med särade ben och jag reste mig upp och såg på hennes rödmosiga fitta som glänste av safter, en liten sekretdroppe letade sig ned mellan skinkorna och hela hennes uppenbarelse var så sexig att jag på nytt kände kåtheten i min kropp. Jag insåg dock att det inte fanns tid för mer sexuella utsvävningar utan la band på mig och vände mig om och öppnade fönstret för att vädra ut könslukten. När jag vände mig om hade Carina redan fått på sig ett par shorts och var på väg ut ur sovhytten. Jag drog på mig träningsoverallsbyxor och en tröja och följde henne ut. I köket var nästan allt folk samlade och de högg in på frukosten med stor aptit. Mot ena hörnet på bänken stod Eva lutad och smuttade på en kopp rykande kaffe. Hon var fortfarande bar ikläd den korta tröjan och jag gav henne ett förstulet ögonkast. Hon tittade lite roat på Carina och mig när vi kom in i köket och ett litet leende spelade i ena mungipan när hon hälsade oss välkomna till bords.

Kommentera Trångt i stugan