Trångt i kiosken

Solsemester och bad. Det är sköna saker som återkommer i våra liv. För egen del brukar jag och familjen ta bil och husvagn och kuska runt över hela vårt långa land. Det är en viss känsla att bara ta på sig husvagnssmokingen och koppla av. Och kanske kolla in tjejerna på campingplatsen när frugan inte ser.

Vi hade slagit läger på campingen nära Söderköping och var ganska trötta. Satt och slötittade på burken men det fanns inget kul att se. På avstånd såg jag en söt tjej som stod vid kiosken och jag tog en kopp fika och satte mig på en stol utanför vår husvagn.

Jag hade sett henne tidigare när vi checkade in vid kiosken. Hon var väl kring 18, kurvig, blond, väldigt söt. Hon hjälpte till i kiosken och nu verkade det vara stängningsdags. Jag kunde se att hon stod och räknade kassan. En bil körde upp vid kiosken och en man i 50-årsåldern klev ur. Flickan släppte in mannen i kiosken och jag kunde se dem prata.

Jag gjorde sken av att promenera och närmade mig sakta kiosken. Jag hade på känn att något kul skulle ske, men jag hade ingen aning om vad.

“Att flirta med gästerna är OK, men inte mer än så. Förstår du det?”, hörda jag mannen säga. “Laila såg dig ligga med en kille i lördags, i en bil. Stämmer det?”, fortsatte han. Fortfarande tyst. “Snälla lilla Mari, jag försöker inte bestämma över dig, men vi vill inte att campingplatsen ska vara känd som platsen med den lilla slampan som man bara kan kliva på hursomhelst. Förstår du?”

“Ja, ja, ja. “, svarade flickan. “Jag förstår. Jag ska inte få ha något kul på hela sommaren, bara jobba, jobba, jobba. ” Ny tystnad. Efter ett tag fortsatte mannen. “Jag lovade dina föräldrar att jag skulle ta hand om dig på sommarlovet och nu gör jag det. Personligen struntar jag i hur många du ligger med, men du får inte göra det öppet på campingplatsen. Är det uppfattat. ? Är det uppfattat?”

En suck från flickan hördes och hon sa uppgivet: “Det är uppfattat, farbror Göran. Jag är ledsen. Jag ska inte göra om det. Det vara bara att det var en så gullig kille. ”

Jag rörde mig litet runt hörnet och smygtittade in genom dörren. De stod nära varandra inne i den trånga kiosken. Flickan var lutad litet bakåt mot disken och luckan var stängd och försluten med mörka gardiner. Mannen närmade sig henne och la händerna på hennes runda höfter.

“Du förstår ju att jag bara vill dig väl. Jag har ett stort ansvar för dig. Jag tror inte din far skulle uppskatta att du bjöd ut dig till förste bäste som kommer släpandes på en rejäl kuk. ” Mannen tryckte sig närmare den blonda flickan. Deras underliv rörde vid varandra och han knäppte upp hennes klänning vid brösten. De var stora och runda, omfamnade av mannens giriga händer. Flickan verkade lätt besvärad men lät honom hållas.

“Jag vet inte. “, stammade hon. “Det känns litet konstigt. ” Mannen kände vidare på flickans tunga, nakna bröst. “Nej då, det känns skönt. “, svarade mannen. “Du gillar ju att visa upp dig. Få se vad du har att bjuda på nu då. Det är så länge sedan jag såg dig naken. Då hade du ju knappt ludd på karamellen. “, skrattade han.

Jag kunde se hur mannen försökte få av flickan klänningen. Hon stretade emot litet grann men till slut hamnade den på golvet. Hon var enormt vacker, fast i hullet, rund, fin stjärt. Jag avundades gubben som just nu höll på att fingranska området mellan tjejens lår. Han masserade fittan. Efter ett tag särade hon litet på benen så att hans fingrar kunde glida in i hennes trånga, unga kön.

Mannen skrattade. “Jag visste väl att du var ordentligt kåt. Nu ska du få smaka på en riktig kuk. ” Han manade ned henne på golvet framför honom och drog ned sina byxor. Flickan såg upp på honom. “Du får lova att inte berätta för pappa om det som hänt. “, bad hon. Mannen nickade och flickan började sitt värv med mannens kuk. Tungan lekte med ollonet och hon tog hela lemmen i sin lilla dockmun. Kuken styvnade snabbt och hon fick fullt sjå med att suga hårt och runka honom samtidigt.

Jag blev litet orolig för att någon skulle se mig stå och spionera på den lilla knullungens äventyr, men efter att jag sett mig omkring och konstaterat att campingplatsen var helt död, tittade jag försiktigt in igen.

På golvet satt flickan på knä och masserade sig själv mellan benen med båda händerna. Mannen hade nu ett fast grepp om hennes huvud och knullade henne i munnen allt snabbare. Hon försökte följa med i hans ryckiga rörelser och flämtade högt. Tempot stegrades allt mer. “Du suger så skönt. Men nu får du sluta innan det är försent. ” Han drog ut lemmen och lät flickan pusta ut, hämta andan och runkade själv vidare då han såg henne sitta på golvet helt utmattad.

“Du kan verkligen suga skönt, Mari. Visa mig fittan nu. ” Mannen såg lystet hur flickan särade på benen och visade upp sin knullspringa för honom. “Härligt. “, stönade han. “Vänd på dig nu. ” Hon lydde och ställde sig på alla fyra framför honom. Jag hade fri insyn i hennes härliga fittöppning, till dess att mannen ställde sig bakom henne och bökade in kuken i hålet. De stönade till båda två. Jag avundades gubbstrutten som fick sätta på en sån fräsch liten jäntunge. Hon stötte emot och levde sig in i knullandet som jag aldrig sett någon göra tidigare. Hon var en riktigt het liten knullslampa!

Det tog inte lång tid innan han kom. Ett par hårda skjut, djupt inne i hennes fuktiga fitta. Och så ryckte han till, drog ut och la satsen på flickans svankade rygg. Jag kunde se rakt in i hennes knullhål när han drog ut den ur henne. Dit ville jag, det förstod jag på en gång!

De pustade ut i tystnad och reste sig upp. Flickan torkade av sin rygg. “Det där var skönt det, Mari!”, sa mannen och klappade till henne på stjärten. “Ja, det var skönt. Men det är nog inget bra om det blir en vana. “, sa flickan. “Oroa dig inte. En gång är ingen gång och det gäller även knulla. Och det innebär ju att vi i alla fall kan knulla en gång till, eller hur. ?” Jag drog mig snabbt tillbaka, eftersom jag visste att de var på väg ut ur kiosken. Hastade in i en skogsdunge precis bredvid och efter att de åkt iväg i bilen promenerade jag förbryllad tillbaka till husvagnen. Den där tjejen måste jag bara få knulla!

Dagarna efter iakttog jag henne. Gubben kom inte förbi alls längre vid stängningsdags. En fyra kvällar senare hade min fru gått och lagt sig tidigt och jag beslöt mig för att ta en promenad igen. Jag gick raka spåret mot kiosken och började småprata med henne. Hon var vänlig men ville väl helst av allt bara stänga ihop kiosken. Jag var mycket osäker på hur jag skulle gå tillväga. Varför skulle ett sådant litet kalasknull bjussa en campare på 56 på gratis fitta?

Nu löste sig allt perfekt. Jag köpte en flaska cola av henne och hon undrade om jag kunde hjälpa henne att ta fram en ny back som stod inne bakom en massa bråte. Jag smög in i kiosken som en riktig kåt hane och när jag var i hennes närhet släppte alla hämningar.

Efter att jag fått flaskan undrade hon säkert varför jag bara stod kvar och stirrade på henne. Hon hade samma klänning på sig och jag kunde se hur hon såg ut naken. Mina blickar avslöjade mig garanterat och hon log. “Är du kåt på mig. ?”, log hon. Jag nickade som en fåne och hoppades att hon inte skulle skrika på hjälp eller slänga ut mig. “Vill du känna litet på mina bröst?”, fortsatte hon. Jag svalde och nickade igen. Hon lät mig känna på de tunga, varma pattarna utanför klänningen. Det var en salig känsla och kuken styvnade direkt. Jag visste nu också att det var fritt fram att sätta på henne.

Vi kysstes, och den här tjejen visste verkligen hur man gjorde. Jag lät mina händer känna överallt på hennes varma kropp. Hon flämtade och sa att hon ville suga mig. Och så började hon ta mig på kuken. Jag kunde inte tro att det var sant, men nu satt hon i alla fall på knä och lekte med min kuk. Hennes våta tunga gled över ollonet och hon slöt sina varma läppar om det i glupska tag fram och tillbaka.

Jag skulle ha sprutat hennes lilla flickmun full om hon inte avbrutit. “Min farbror kommer snart, vi måste skynda oss. Sätt dig på stolen. ” Jag satte mig paff rakt ned på en stol och såg den knullstinna tjejen dra upp sin klänning. Hon klev ur sina små trosor och närmade sig mig. “Nu ska då smaka på min fitta. ” sa hon och började pulla sig själv. Sakta kom hon mot mig. Jag såg fascinerat hur fittan sänkte sig mot mitt ollon. Tjejen la sina händer på mina axlar och sänkte ned sitt underliv över min styva kuk. Luften gick ur mig totalt.

Hon red mig som en äkta liten hora! Hennes trånga, varma fitta pumpade på och jag bara kippade efter luft. Mitt farmför ögonen studsade hennes tunga bröst. Jag tryckte in ansiktet mellan dem, fattade tag om hennes varma höfter och bara lät det spruta långt inne i henns fitta. Underbart! Och hon bara red på och på och skrek som en stucken gris.

Tappade helt bort tid och rum, men när jag kvicknade till var hon i alla fall uppe och hoppade, slätade till klänningen o. s. v. Jag reste mig och drog upp mina byxor. “Nu måste du skynda dig. Min farbror kommer närsomhelst. “, log hon och gav mig en puss på kinden. Jag stapplade ut och smög återigen mot husvagnen. Vilket fantastiskt ligg hon var!

Så har ni vägarna förbi Söderköpings campingplats och gillar att knulla med trånga tjejer, ta mitt råd! Testa att knulla lilla Mari!

Kommentera Trångt i kiosken