Trånga jeans

Jag hamnade intill henne på Oslotåget. Karlstadsflickan Annika var pigg och fräsch, glad och väldigt söt. Hennes långa, kastanjebruna hår inramade ett oskuldsfullt ansikte med ekorrpigga bruna ögon, en snygg näsa, rosafärgade kinder, en lockande mun med fylliga läppar och en grop i hakan som skvallrade om att hon var väldigt självständig. Man fick väl se om det sista verkligen stämde.

Brösten var stora för hennes 18 år, och bröstvårtorna under den tajta tröjan avslöjade att hon inte hade någon BH. Hon var slank och iförd supertajta jeans, som smet åt som ett korvskinn om en läcker liten häck och välskapta lår. Flickan var en riktig godbit!

“Vet du vad”, sa hon plötsligt och rynkade pannan. “Jeansen är så förbaskat trånga att jag skulle behöva knäppa upp dem lite. “. “Visst, knäpp upp du bara, jag får väl försöka att inte titta”, sa jag. Annika rodnade och knuffade lekfullt till mig. “Du skulle bara våga. !”.

Vi var ensamma i vår kupé och så vitt jag visste satt det ingen i hela vagnen. Annika tog ett djupt andetag, öppnade bältspännet och knappen i byxlinningen. “Ahhh. det var skönt”, sa hon och andades ut. Hon drog ner gylfen också och jag skymtade ett par vita bomullstrosor, sedan låtsades jag demonstrativt titta bort, visslade och spelade helt oskyldig. Annika fnissade åt mig. “Du har säkert sett trosor förr du”, sa Annika road. “Är du gift?”. “Nix, inte ens sambo”. “Varför då?”, sa Annika och nu rynkade hon pannan igen. “Jag prenumererar inte, jag kör hellre med lösnummer”. Annika fnittrade högt och var verkligen på gott humör.

“Vet du, mina jeans är också för trånga!”. “Nää, lägg av nu!”, utbrast Annika. “Ska du också börja strippa?”. Jodå. Jag drog in magen, öppnade bältet, knäppte upp i byxlinningen och drog ner i gylfen. Jag såg Annika snegla, djupt röd om kinderna och jag lät henne se, att jag hade halvstånd. Ögonen vidgades märkbart på henne och hon tittade extra noga. “Du själv då, har du någon kille?”. “Nej, inte än”, svarade Annika. “Jag har inte haft tid att tänka på killar, för jag pluggar på gymnasiet”.

Ståndet växte och Annika blev alltmera fascinerad. Då jag inte visste hur hon skulle reagera försökte jag hålla igen så gott jag kunde, men det var inte lätt. Annika lät mig dessutom se mera av sina trosor och när jag tänkte på hur vi satt där och blottade oss för varandra, blev jag full i skratt. “Vaddå? Vad är det som är så roligt?”, sa Annika. “Du och jag, vi går som katter kring het gröt!”. “Hur menar du nu?”. “Det vet du nog”, sa jag, sträckte ut ena handen och lade den mot flickans vita trosor. “Får jag lov?”. Annika blev knallröd i ansiktet, underläppen darrade och hon svettades ymnigt. Jag smekte försiktigt utanpå trosan, sedan lirkade jag in ett finger under resårbandet och njöt av ung het hud.

Fingrarna gled ner genom ett fjunigt könshår, fram till en sluten fittspringa. “Tänk om nå´n kommer”, sa Annika andlöst. “Här kan vi inte vara. “. Jag tog motvilligt bort handen. “Vart ska vi gå då?”. “Jag vet inte om jag vill gå någonstans alls med dig”, sa Annika. “Vad har du tänkt göra med mig, egentligen?”. “Ingenting du inte själv skulle gilla”, intygade jag. “Men du får själv bestämma. “.

Hon bet sig i underläppen och verkade väldigt osäker. Jag tog hennes högra hand och förde den till ståndet i mina kalsonger. Hennes fingrar slöts villigt om kuken och hon kramade den lystet. “Ska vi gå till toaletten?”. “Jag vet inte. “, svarade hon tystlåtet, men handen fortsatte att krama och klämma på min ståkuk. “Jag kan göra det jätteskönt för dig”. “Mmm. “.

Vi drog upp våra jeans och rättade till klädseln. Sedan gick jag bort till toaletten, signalerade åt Annika att det var grönt och släppte in henne. Hon var spänd och nervös. Jag motade ner henne på toalettstolen, lade ett större antal pappershanddukar vid hennes fötter och gick ner på knä framför henne, öppnade hennes skärp, knäppte upp i byxlinningen och drog ner i gylfen. “Höj dig lite. “. När hon lättade på sig drog jag ner både jeansen och trosorna. Hon var röd om kinderna och blundade hårt. Hon andades fort och flåsigt. Venusberget var täckt av de tunna, krulliga små fjun jag känt tidigare. Fittspringan hade öppnat sig lite och blygdläpparna var svullna och lätt fuktiga.

Snålvattnet rann om munnen på mig, när min slickande tunga gled genom könshåret ner mot den läckra lilla tonårsfittan. Saften i den var mustig och syrlig som cider. Jag stack in tungan mellan blygdläpparna, slickade i skrymslen, veck och vrår och Annika stönade och kved av vällust. Hon särade sig villigt och hennes sysslolösa händer hamnade på mitt huvud och rufsade om mitt hår.

Jag slickade fittan nedifrån och upp, roterade runt den hårdsvullna klitorisknappen och gjorde Annika alldeles vild av vällust. Hon pressade underlivet mot mitt ansikte, juckade så intensivt att hon höll på att ramla av toalettstolen och flåsade tungt. I nästa ögonblick drog fittmusklerna spasmatiskt ihop sig och Annika fick en efterlängtad orgasm.

Vi bytte plats och jag drog ner mina jeans och kalsonger och visade Annika den långa, grova kuken som nu hade fullt stånd. Hon såg lite skrämd ut, men slöt fingrarna om den och runkade lätt. “Skulle du kunna tänka dig att suga av mig?”. “Och ta satsen i munnen?”. “Bara om du själv vill. “. Annika blundade, stack ut en skär tungspets och vidrörde försiktigt det våtblanka ollonet. Tungan smakade försiktigt, gled våt och varm och skön över hela kukhuvudet och läpparna följde efter.

Vad går upp mot en avsugning? Ibland tycker jag faktiskt det är skönare att bli avsugen än att knulla med en tjej och Annika sög så där gudabenådat gott, att superlativerna inte räcker till för att beskriva det. Jag njöt så att skinnet knottrades på kroppen, men försökte hela tiden tänka på annat, för att dra ut på njutningen så länge som möjligt: mormors gamla hyska, isberg i Antarktis, illaluktande gamla skurtrasor. nej, nu gick det inte längre!

“Jag kommer snart. “. Annika fortsatte att suga, ända uppifrån topplöken och ner till pungroten. “Jag kan inte hålla mig längre nu. “. Annika tittade upp och blinkade åt mig och i det ögonblicket släppte jag satsen i hennes mun. Det sprutar aldrig så mycket i verkligheten som det gör i sexnovellerna, men den här gången kom det en, två och tre kraftiga strålar och när Annika gapade och lät en del av den gräddvita sperman rinna ut igen, låg den där som spunnet socker på hennes skära tunga.

“VAD I HELVETE HAR NI FÖR ER DÄRINNE, VAA?”, vrålade plötsligt någon utanför toaletten, och ryckte hårt i dörrhandtaget. “NU FÅR NI TA MIG FAAN VARA FÄRDIGA!”. Jag hoppade baklänges. Annika reste sig upp, drog upp trosorna och jeansen och försökte rätta till sig och se så normal ut som möjligt. “Hur ska vi förklara det här?”, viskade hon nervöst. “Vi behöver inte förklara ett jävla dugg”, lugnade jag henne. Jag öppnade dörren och stod öga mot öga med en tjurnacke i kostym. Han glodde lömskt på Annika. “Jävla snusk”, sa han. “Ni får väl för faan försöka hålla er!”. “Ja, ursäkta då”, sa Annika och smet snabbt förbi oss båda två. “Ta dig i brasan”, sa jag och smet också snabbt iväg. Jag såg hur tjurnacken hötte med näven efter oss.

Tillbaka i kupén kröp Annika in i min famn. “Gud, vad jag skämdes”, sa hon. “Men det var skönt det du gjorde, bättre än jag trodde att det skulle vara. “. Jag kysste hennes lena kind och tafsade lite på de små, fasta brösten och de spjuthårda vårtorna. “Vi är i Karlstad om ungefär en halvtimme, stiger du av där?”. Hon nickade. “Vi hinner göra om det om vi skyndar oss, vill du. ?”. Hon skakade på huvudet. “Nästa gång jag åker tåg ska jag inte ha trånga jeans på mig”, sa hon och log. “Men har jag kortkort och träffar på dig igen, kan vi ju alltid känna oss för lite grann innan vi bestämmer något”.

Kvart över fem steg hon av i Karlstad och sedan var hon borta.

Kommentera Trånga jeans