Tränaren

Jag tränar ett tjejlag i en inomhus sport och denna händelsen kanske kan ge er en bild av varför jag gillar det så mycket. Vi brukar vara två stycken som hjälps åt med att träna dem, men denna gången var det bara jag som kunde ställa upp. Det var kanske tur det så här i efterhand. Det var efter en av våra träningar på fredagskvällen som jag stannade kvar lite extra länge i hallen. Eftersom jag själv utövar sporten på herrnivå så tog jag tillfället i akt att träna lite själv. Jag är en kille som precis fyllt 21 år och tjejerna vi tränar är i tonåldern. Det finns en speciell tjej i laget som är längre än de andra i utvecklingen rent kroppsligt. Hon har jag väl utan att ljuga, haft som span ett tag. Hon har precis fyllt 18 och hon har ett av de finaste paren bröst som jag har sett på länge. Lagom stora och yppiga, fylliga och välformade. Benen är renrakade och vältränade och håret lyser blont och är axel långt. Hon heter förresten Cecilia.

När jag hade skjutit och dribblat färdigt med mig själv så gick jag in i omklädningsrummet. Eftersom det är fredag så brukar tjejerna vara rätt snabba ut därifrån. Men denna gången var det nån som hade dragit sig kvar efteråt. Jag blev glad när jag såg att det var Cecilia. Jag såg henne bakifrån och fick inte för mig att flytta mig, utan stod kvar och hjärnan började fantisera om vad som skulle kunna hända. Hon stod där i bara handduk och bar överkropp. Jag såg hennes nakna rygg och ville bara smeka den samma, men jag höll mig. Plötsligt vände hon sig om och blev lite chockad över att se mig där. Jag bad om ursäkt och började gå mot dörren, då sade hon till mig att stanna kvar och jag vände mig om igen. Nu hade hon släppt handduken till golvet och min hjärna skickade kåtsignaler till min kuk som började resa sig till hälften ungefär. Rätt pinsamt för i shorts syns det rätt bra. Hon frågade mig om jag gillade vad jag såg och hon sneglade samtidigt ner på min halvstyva kuk. Jag svarade att jag gillade verkligen hennes kropp och nu stod hon helt naken framför mig. Jag kunde inte hålla mig utan sa att jag hade fantiserat om detta ögonblicket länge. Då sa hon till mig att det var ömsesidigt. – Jag brukar fantisera om dig när jag står i duschen eller ska till att lägga mig, sa hon. Jag förstod precis vad hon menade och min kuk stod nu i hela sin längd. Jag var precis färdig med att smeka mig själv när du kom in, sa hon. Och jag vill ha mer. Hon tittade på mig med kåta ögon och jag kunde inte låta bli att låta blicken flytta sig över hennes nakna ungdomliga kropp. Hon började smeka sig själv och bad mig att ta av mig kläderna. Mina shorts trillade till golvet snabbt efter att min tröja tagits av. Nu stod vi helnakna båda två och bara tittade på varann. Jag frågade henne om hon hade blivit slickad av en kille nån gång, och hon ruskade nekande på huvudet.

Jag lade henne ner på britsen som stod mitt i omklädningsrummet och började sakta att smeka hennes bröst. Hon njöt redan av min behandling. Jag slickade och nafsade lite lätt i hennes bröstvårtor, och hon stönade skönt. Jag lät min hand smeka sig ner till hennes lår samtidigt som jag kysste hennes röda mjuka läppar. Jagfortsatte min färd neråt med min hand och kysste hennes hals. Nu kände jag hettan mellan hennes lår och kuken ryckte till lite. Jag lät ett finger smeka hennes öppning och lite lätt på klitoris. Hon började andas tyngre och hårdare nu så jag slutade att kyssa hennes hals och slickade min väg ner till hennes varma, våta och underbart doftande fitta. Jag lät tungspetsen nudda hennes klitoris och hon stönade till. Jag började vispa runt med tungan och körde sakta in ett finger i hennes fitta. Nu andades hon häftigare och tyngre och hon var nära en orgasm. Jag tryckte på lite lätt med ett finger till. Nu reste hon huvudet och sa att jag fick ta det lite lugnt för det var första gången för henne. Jag blev om möjligt ännu kåtare av att höra att hon var oskuld. Jag återgick snabbt till att slicka henne och hon började röra sig rytmiskt till mina smekningar. Plötsligt bara skrek hon rakt ut i luften och sen låg still och skakade med i orgasmen. Efter ett litet tag så reste hon sig upp och gav mig en kyss och sa: Detta var det bästa jag har varit med om än så länge. Men nu vill jag att du lär mig att suga kuk så jag kan bli en riktig manstjusare i framtiden. Okej, tänkte jag och lade mig ner på britsen. Jag sa åt henne att sätta sig på knä över mina ben och smeka min kuk. Hon lydde min minsta vink. Jag sa åt henne att smaka på den som om hon sög på en klubba. Hon lät först tungan röra vid ollonet och sen öppnade hon hela sin mun och sänkte den över mitt praktstånd. Hon svalde nästan hela kuken direkt, och den e inte liten. Nu bad jag henne att suga och slicka mig på ollonet om vart annat. Gud vad hon lärde sig snabbt. Hon vispade runt med sin tunga i min urinrörsmynning och i nästa stund sänkte hon ner huvudet över kuken och sög som om hon inte gjort annat. Nu började jag närma mig orgasmen och sa till henne, men hon svarade bara snabbt att hon ville smaka på min sperma och fortsatte att suga. Det var droppen som fick mig att komma och utan att hålla tillbaka mina lustar så sköt jag all min sats rakt upp i munnen på henne och hon svalde och svalde. Det rann nu över och ner längs hennes haka ner på hennes bröst. Jag böjde mig snabbt upp och slickade bort sperman från hennes bröst.

Hon hade börjat kåtna till igen och satte sig på min mage och smekte sig själv. Jag låg avslappnat på rygg och tittade långt upp i hennes inre och bara längtade efter att få köra in kuken i hennes våta varma hål. Kuken började resa sig nu igen och jag bad henne lägga sig på rygg. Hon var snabbt nere på rygg och särade friskt på benen och jag började smeka hennes öppning med ett par fingrar så det blev riktigt blött igen. Nu bad hon mig att köra in kuken i henne och jag lydde. Först så gnydde hon lite av smärta men det byttes snabbt till stönande av njutning. Då vågade jag köra på lite hårdare och snabbare. Hon började jucka mot mig och ville bara ha och ha. Jag knullade henne vansinnigt fram till dess att hon skrek ut sin njutning och orgasmen sköljde över hennes unga kropp. När hon piggnat till igen så ville hon att jag skulle knulla henne bakifrån och hon ställde sig på alla fyra. Jag körde in kuken hårt och bestämt i henne direkt och knullade henne som en vilde innan vi båda kom i en otrolig orgasm och sjönk ihop ovanpå varann. Hon vände sig om och kysste mig och tackade för lektionen sen reste hon sig och gick.

1 svar to “Tränaren”

  1. Aurian:

    Jag skulle har tyckt bättre om den var längre, men annans var den bra.

Kommentera Tränaren