Kärleksbreven

Othelia hade precis slutat för dagen och cyklade hemmåt. Det var inte långt till hennes lägenhet, hon jobbade än så länge bara på en sminkaffär och sminkade de som ville. Det var en tjej som kommit in nästan varje dag och velat bli sminkad, lite halvskumt tyckte Othelia och slog bort tanken. Det enda hon ville just nu var: HEM HEM HEM!

Nu såg hon det höga hyreshuset, det var gammalt och byggt av tegel. En man stod utanför porten, det såg ut som om han väntade på henne. Othelia ställde ifrån sej cykeln, låste och gick bort mot porten och skulle precis slå in koden då hon kände en kall hand på axeln.

- Ursäkta mej, men är det du som är Othelia Davis? Mannen log frågande och väntade tåligt på svar. Othelia såg lite förvånad ut och svarade ja.

- Det har kommit ett paket till dej, det är inte stort men tillräckligt för att det inte ska komma igenom brevinkastet. sade mannen och gav henne ett fyrkantigt paket som var inslaget i grönt glittrigt papper med små små hjärtan på.

- Ehm, ja tack så mycket för att ni väntade, men nu måste jag faktiskt gå. Har jobbat hela dagen! Othelia stampade otåligt i marken och försökte le tacksamt mot mannen som verkade förstå. Han bockade och vände på klacken och vandrade med långa raka steg iväg och försvann runt ett hörn.

- Skumt. muttrade hon för sej själv och skakade på huvudet, gick in igenom den stora gnälliga porten och såg till så att dörren stängdes ordentligt efter henne. När hon väl kom upp till tredje våningen låste hon upp dörren som det stod; Othelia Davis på och stapplade in, sparkade av sej de obekväma stövlarna och slängde den svarta skinnjackan på golvet. Klockan var redan över fyra och det var snart dags att äta och hennes mamma skulle ringa vid halv fem som alltid. Othelia hade nästan glömt bort det gröna paketet som hon höll i handen, men hon lade det på bordet och gick fram till kylskåpet och öppnade. Hon tog fram rester från igår, potatismos och fläskkorv. Jodå, det var just det hon behövde, en riktig fläskkorv. Inte en sådan man äter utan en som kör in och ut i fittan! Othelia satte in maten i mikron och satte sej vid köksbordet, studerade paketet…. vem var det ifrån? Säkert mamma. Othelia öppnade det och upptäckte ett vitt kuvert och en kartong. Hon öppnade kartongen och upptäckte en tvåhuvad dildo och ett paket kondomer. Othelia stirrade på den rosa saken.

- Jaha, säkert Sofia igen… muttrade Othelia och slet upp kuvertet, läste innehållet.

Hej Othelia. Jag har studerat dej en lång tid. Du är alltid lika vacker, duschen är självklart bäst. Du vet inte vem jag är, men du gör mej så fruktansvärt kåt. Din stora vackra läppar skulle rama in min kuk så underbart. Jag har länge velat ta på dej och slicka din våra fitta. Jag har sett hur du har onanerat i din lägenhet och tänkte att du behövde lite hjälp. Inte av mej så här personligen men av något annat från mej, så här får du. Jag har själv döpt den till Mr. Big Junior. Eftersom min egen heter Mr. Big. Jag hoppas att vi kanske kan träffas någon dag… Men du, bara så du vet; Jag ser dej! Kyssar och smek från Mr.Big

Othelia läste brevet om och om igen… Vad var det för sjuk jävel? Tittade han på henne nu? Många tankar for igenom hennes huvud men samtidigt gjorde spänningen henne så kåt. Hon tittade sej omkring och gick in till det lilla vardagsrummet, satte sej i den vita skinnsoffan och hade med sej Mr. Big Junior. Hon drog av sej sina tighta jeans och knäppte upp den ärmlösa blusen, drog ner BH´n så att brösten blottades. Othelia letade efter knappen på dildon, tillslut hittade hon den, Mr. Big Junior började surra och skaka lätt, det fanns olika nivåer på den, hon började med den lägsta. Othelia särade på sina solbrända ben och körde in den i sej. Hon stönade till när hon kände vibratorn. Hon hoppades verkligen att granngubben skulle höra, det gjorde han också. Han bankade på väggen och hon stönade högre. Efter några bankningar tystnade det och det ringde på dörren. Othelia var så kåt, hon gick fram till dörren med dildon i handen och med varken byxor eller trosor på sej och brösten blottande. Hon öppnade dörren och fick syn på den 69åriga gubben som stod där, först såg han irriterad ut men sen blev han förvånad och bara stod och tittade på hennes nakna kropp. Othelia slet tag i hans skjortkrage och drog in honom i lägenheten. Hon knuffade ner honom i soffan där hon legat. Han satte ena handen i hennes våta trosa, han såg både glad och rädd ut. Othelia slet upp hans fula gubbyxor och drog ner allt. Tog ett stadigt grepp om hans kuk som hade börjat hårdna. Hon slickade på ollonet och runkade uppochner, han stönade och försökte få tag i hennes bröst men misslyckades. När hans kuk var tillräckligt hård satte hon sej gränsle över den och lät kuken tränga in i henne.

- K-kondom. Stönade gubben och tittade storögd på hennes guppande bröst. Othelia red hårdare och hårdare. Sedan gick hon bort och lade sej ner med särade ben och blottade fittan. Gubben tittade , körde försiktigt in ett finger och började sedan slicka henne, han hade en riktigt härlig tunga. Han slickade runt klittan och slickade i sej fittsaften. Othelia stönade högt och masserade sina styva bröstvårtor! Hon visste att gubben snart skulle spruta på henne. Hon knuffade bort honom och ställde sej på alla fyra.

- SLICKA! sa hon bestämt. Han gjorde självklart som hon sa och slickade uppochner mellan fittan och anuset. Han körde in sin tunga i hennes fitthål och vispade runt så gott det gick. Sedan slickade han henne hårt i anuset. Sedan lade han sej på rygg och bad om att få slicka fitta medan hon sög kuk. Othelia gick med på den och körde upp fittan ovanför hans ansikte och sög hans hårda kuk, slickade på ollonet och kände hur orgasmen närmade sej. Gubben kom fortare och sprutade henne i ansiktet och slickade och bet henne i fittan. Othelias orgasm var så stark, hon skrek ut den och fortsatte suga kuk. När de båda hade kommit klädde hon på sej, skickade ut gubben naken och stängde dörren när hon hörde hur hans fru började gapa på honom.

- Så är det när man är kåt… men jag har ju dej, Mr. Big Junior

Rösta på Kärleksbreven:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (42 röster, snitt: 2.69 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Kärleksbreven