Tränad till slavinna

Linda hade längtat länge nu, efter otaliga timmar talandes med honom. För honom hade hon berättat saker som hon inte berättat för någon. Denne man var den bästa lyssnare hon träffat. Vad hon än uttryckte så lyssnade han, funderade och gav tillbaka feedback. De senaste månaderna hade i hans sällskap varit rena terapin. Hon hade fått prata av sig om sina fantasier och han förstod exakt vad hon menade. Ett par månader tidigare hade hon träffat Carl på en chatlinje med inriktning mot BDSM. Hans uppmärksamhet på detaljer och hans kvicka svar tilltalade hennes intellekt och gick rakt in i hennes hjärta. Snart hade de gått över till en egen, separat linje. Han hade inte bett om hennes e-post-adress utan stämt ny träff med henne på samma chat ett par dagar senare. De långa samtalen handlade om bondage, dominans, piskning och underkastelse. Så höll det på under dagar till hon till sist bad honom om hans adress. Linda hade vi flera tillfällen provat på bondage i tidigare förhållanden, alltid på hennes bergäran, och det hade förr eller senare blivit allt glesare mellan sessionerna. Hennes fantasier var på ett helt annat plan. Hon fantiserade om underkastelse, om att domineras av en man, att vara slav och behandlas därefter. Hennes fantasier hade inte haft någon definition förrän hon hittat rätt information. Att hon var kinky visste hon men att hennes fantasier var submissiva och att det fanns dominanta män som liksom hon drömde om dessa lekar var en underbar upptäckt. Hon älskade att känna sig sexig, eller till och med “porrig” ibland.

Nu satt hon där framför honom med en stor cappucino framför sig, på en trendig bar mitt i stan. Han var snabb i tanken, hade ett bra jobb, var välklädd, trevlig, artig och luktade helt underbart. Han såg definitivt inte ut som någon som kan tänka sig att binda upp mig och piska skiten ut mig. Efter alla timmar med honom på olika kaféer och barer och de otaliga samtal om BDSM gjorde att hon inte tvekade på att han hade piskat en och annan tös. När skulle han ta sig an mig, undrade hon. Carl hade redan vid första mötet varit bestämd på den punkten. Han ville lära känna henne först. Det var viktigt för henne och han ville inte att hennes första riktiga session skulle bli misslyckad. “Om den första scenen blir dålig kanske du inte vill prova några fler gånger, och då skulle du gå miste om en helt underbar skatt. ” Hon hade istället fått instruktioner om att prova klädnypor på olika ställen på kroppen, både före, under och efter upphetsning och orgasm. Han hade förklarat hur smärta och njutning hänger ihop, och hon höll med om att ett par klädnypor på hennes bröstvårtor, till och med på hennes känsliga klitoris kan vara helt underbara strax för och under orgasm, men helt outhärdliga strax därefter. Han instruerade henne att raka sitt kön, prova analplugg och att binda sina bröst olika hårt och under olika tidsrymd för att sedan rapportera hur det kändes till honom. Han tycktes läsa hennes tankar. Han hade varit med förr, det märktes, och hon var helt utom sig av upphetsning inför varje uppdrag. Det var lätt att nå oanade höjder med brösten hårt bundna. Orgasmerna kom som på beställning. Nu satt hon på ett Caffé och bad denna underbara man ta henne till sin slavinna. Han hade berättat vad som skulle krävas av henne för att vara behörig som slavinna hos honom. Hon måste förtjäna denna titel. Hon betraktade honom. Han var definitivt attraktiv, inte någon fotomodell men helt klart tilltalande. Under den tid hon känt honom hade han vuxit allt mer i hennes ögon. “Snälla Carl, låt mig bli din slavinna. ” Carl tittade tillbaka på henne och log. Hon hade ställt frågan tidigare men inte fått bifall med motivationen att de lära känna varandra bättre först. Denna gång förde han istället ner en hand under bordet och lät fingrarna landa lätt men bestämt på hennes lår, för att sedan låta dem leta sig in under hennes korta kjol. Han snuddade vid hennes rakade sköte för att förvissa sig om att hon hade följt hans instruktioner. OK! Sade han till Lindas förtjusning. “Men först skall du ta med dig min väska in på toaletten. ” Hon tittade på den mörkbruna skinnväskan som stod vid hans stol. “Där finner du två rep, två klämmor med vikter och en analplugg och glidmedel. Du skall ta av dig din BH och binda varje bröst hårt vid basen och linda repet inåt, bakom knuten så att de står ut så mycket som möjligt. Bind dom så hårt du kan. ” Linda blev knäsvag. Hon visste att han inte skulle backa på denna punkt. Hon ville så gärna vara honom till lags. Carl fortsatte, “analpluggen vet du var den skall vara och klämmorna sätter du i dina inre blygdläppar. Hon tog väskan, lutade sig över bordet, gav honom en lätt puss på läpparna och sade, “Tack Carl”. “Innan du går” viskade Carl. “När du kommer ut heter jag Master och du slyna. Du måste förtjäna att kallas slavinna. OK?” Hon nickade, och gick mot toaletten. Hon var klädd i en kort svart kjol, mörka nylonstrumpor och ett par eleganta höga klackar, en tight vit topp i lycra och en figursydd mörkgrå kavaj. Hon var vacker och rörde sig med självsäkerhet. Kavajen kommer säkert att dölja tumultet under hennes topp tänkte Carl.

Väl inne på toaletten ställde hon ned väskan och låste dörren. Hon kontrollerade att den var låst en extra gång. Snabbt hängde hon av sig kavajen och drog tröjan över huvudet. När hon knäppte upp BHn var det medlätt darriga händer. Hennes andning över gick till flämtningar när hon öppnade väskan. Hon lade pluggen, som var något större än den hon tränat med, i handfatet och spolade upp ljummet vatten. Hon tog det första repet, gjorde en löpsnara som hon trädde den över sitt vänstra bröst och drog åt. Bröstet fylldes allt efter som hon drog åt. Det pulserade lite när hon sedan virade repet om bröstet bakom knuten. Volymen ökade avsevärt när brösten hårdnade av repen och hon blev rejält kåt. Hon drog åt hårt och knöt. Med nästa bröst gick hon tillväga på samma sätt. Snabbt tryckte hon ut en sträng glidmedel i handflatan. Hon tog upp pluggen som nu var kroppstempererad, smorde in den, lyfte upp ena foten på tvättstället och tryckte den resolut mot analöppningen. Hon var rejält blöt av att vara utan trosor. Den började genast glida in. Strax innan den tjockaste delen började hon känna att den aldrig skulle komma förbi hennes slutmuskel. Hon stannade upp, drog ut den någon millimeter och stannade till. Upphetsningen gjorde att det rann ur hennes vagina. Hon tog tillfället att smeka sig själv. Hon runkade sig samtidigt som hon återigen tryckte in pluggen. Hon var när att komma när pluggens tjockaste del tog sig in i henne. Smärtan var upphetsande. Hon flämtade till. Det var dags för klämmorna. Vikterna var ganska tunga och hennes läppar blev tänjda på ett skönt sätt. Innan hon drog på sig toppen tittade hon sig i spegeln. Hon såg att hon var rosig om kinderna och att hennes bröst börjat bli lätt röda. Hon trädde toppen över huvudet och tittade sig åter i spegeln och rättade till håret. Hennes byst var fylligare nu. Om man inget visste kunde man tro att hon opererat sina bröst till denna volym. Repen kunde bara skönjas varpå hon bestämde sig för att ta kavajen över armen.

När hon kom ut var hennes gång något osäkrare. Carl såg hennes fylliga byst som nu stod rakt ut. Även om hon kanske inte märk det ännu var han minst lika förälskad som hon. Hon gick fram till sin Master, lutade sig över bordet och sade med låg röst, Master jag är här nu, för att behaga Master. Bra sade Carl samtidigt som han reste sig. Han tog hennes hand och ledde henne ut på gatan. Hon visste att han bodde högst 200 meter där ifrån. “Vi skall hem till mig men det är en sak vi måste göra först. ” Hon kände hur pluggen gled mot insidan av hennes anal när hon gick. Det kändes som om pluggen skulle trilla ur och hon knep allt vad hon kunde. Vikterna i hennes blygdläppar gjorde sig påminda i varje steg hon tog och i hennes bundna pulserade bröst kunde hon ana en tilltagande smärta. I stället för att fortsätta gatan som ledde till lägenheten vek han in på en liten gata. Strax vek han av igen. Nu var dom ensamma. “Upp med tröjan befallde han”. Linda tittade på honom, sedan runt om kring. Ingen var där, hon tittade för säkerhets skull uppåt innan hon drog upp tröjan och blottade sina bundna bröst som började anta en allt mörkare ton. Carl klämde hårt på de spända brösten och sade, “Du har bundit dina bröst fint. Du är en duktig slyna”. “Upp med kjolen!” Hon lydde och han tittade på hennes klämmor. Hon hade undrat vad skruvarna på klämmorna var till för. När hon kände klämmornas kraft ökade förstod hon att han hade skruvat åt skruvarna så att det nu smärtade mellan hennes ben. “Vackert” utbrast han innan hon åter fick täcka sitt kön bröst igen. Hon var glad att ingen kommit förbi. Hon flämtade av kåthet. Klämmorna mellan benen gjorde ont när vikterna kom i gungning.

Lite längre fram på samma gata låg en butik med anonym ingång. Hon leddes in av Master. Där inne såg hon att man sålde piskor, koppel, kläder av läder och en hel del annat. Hon rös till av en blandning av förtjusning och upphetsning. Han är riktigt kinky tänkte hon belåtet, som om hon inte redan visste detta. “Du måste ha ett eget halsband” hörde hon bakom sin rygg och såg Master gå fram till en av de med S&M-utrustning fyllda väggarna. Hon var fruktansvärt kåt av klämmorna, bröstbondagen, av att hon just stått på en gata mitt i Stockholm och blottat sina undna bröst och sitt plågade kön inför Master. Hon njöt av att vara hans och hon var nu syndigt kåt. Han bestämde sig för ett ca 7 centimeter brett låsbart halsband i blankt stål som var fodrat med läder. Han provade det runt hennes hals. Det passade perfekt. Han låste det på plats direkt och fiskade upp en tunn guldkedja innanför sin skjortkrage, öppnade den och trädde på de båda nycklarna och lirkade tillbaka kedjan. De gick fram till kassan där han pekade på halsbandet runt hennes hals. Linda blev röd om kinderna och trodde att hon skulle sjunka genom marken, men tänkte; kan han så kan jag. “Jag vill betala hennes halsband” sade han. Expediten log och tog betalt. Linda valde att ta på sig sin kavaj när de kom ut på gatan. Hon lät sitt lång hår dölja så mycket av halsbandet som möjligt. Hon var stolt över det men ville inte bli sedd av eventuella vänner. Hennes kön och bröst värkte. Pluggen i henne var dock en fröjd. Under den korta den illa promenad som återstod berättade Carl för henne hur oerhört vacker hon var och hur stolt han var över henne. Hon hade klarat den första etappen i sin resa mot att bli hans slavinna. Hon rös av dessa ord. Han instruerade henne hur hon skall svara på tilltal och hur hon ber om att få tala. Hon skulle säga Master, och inget mer om hon ville tala. Det var sedan upp till honom att bifalla eller avslå. Hon skulle säga “ja Master” när han bad om något. Om hon inte var säker på att kunna hantera det han beordrade skulle hon svara “om det behagar Master”. Detta var en signal på att hon närmade sig sin gräns. Orden “nej Master”, “slynan vill ha”, “jag vill inte” etc existerade inte och var belagda med svår bestraffning. Vad ville han inte säga utan svarade att det beror på vilket humör han är på. Ville hon ha något fick hon be om det. Hon fick bara tala om sig själv i tredje person och hon skulle använda sig av sitt riktiga namn bara om hon ville avbryta leken. Hennes uppgift var att finnas till för att behaga honom. Hon blev mycket upphetsad av denna dialog.

Väl i lägenheten beordrade han Linda att ta av sig kläderna. Hon fick bara behålla sina stumpor, strumpeband och hög- klackade skor. “Ställ dig på knä ” beordrade han henne. Hon svarade “Ja Master!”. Hon stod där på knä mitt i vardags- rummet medan Carl gick in i sovrummet. Hennes mörkröda bröst gav henne en dov dunkande smärtkänsla. Även så hennes blygd. Hon kunde se hurhan bytte om från kostymen till ett par svarta skinnbyxor. Övekroppen lät han vara bar. Hon kunde se att han var mer vältränad än hon hade trott. Han tog även med sig en större svart läderbag som han ställde på golvet framför henne. Han ställde sig framför henne och sade bestämt. “Gör det skönt för Master. ” Hon tittade på honom en kort stund, sedan på hans skinnbyxor. Han passar riktigt bra i svart skinn tänkte hon när hon började knäppa upp byxorna. Han hade inget under utan hans kön hade hela tiden kontakt med det mjuka lädret. Hon borrade in ansiktet mot hans testiklar och tog först den ena, sedan båda i munnen och började suga och leka med tungan samtidigt om hon långsamt började runka honom. Hon ville inget annat än att behaga sin underbara Master. Hennes arbete gav resultat redan inom någon minut och hennes master började andas allt tyngre. “Du skall alltid svälja Masters säd” sade han bestämt och hon tog hans lem i munnen. Efter en liten stund märkte hon att han var nära. Han pumpade in stora mängder säd i hennes mun och hon svalde och sög för att få i sig allt. Den stora mängden säd talade för att han varit lika upphetsad som hon och säker redan så när de satt på kaféet. “Du skall bli belönad för att du varit så lydig. ” Han böjde sig ned och lossade hennes ena klämma i hennes en blygdläpp. Smärtan var så intensiv att hon skrek till. Den andra klämman gjorde lika ont när den lossades. “Oh, oh, Aaajjj” hon kunde inte tygla sig. Han masserade hennes kön och hon kände hur otroligt lätt hon blev upphetsad igen. Master böjde sig ner och öppnade väskan. Linda kunde se piskor, rep, kedjor, bojor och en hel del annat. Han beordrade henne att ta på sig de svara läderbojorna. När hon försett sina hand- och fotleder med bojor tog han fram en stol och kopplade en rem i öglan i taket rakt ovanför henne. Han kopplade denna rem till hennes handbojor och spände så att hennes händer hamnade ovanför hennes huvud. Hennes ben särades av en stång som fästes mellan hennes fotbojor. Så tog han fram den första piskan. Den var brun och hade många tungor. Han gick runt henne samtidigt som han sade “Detta är en kattpiska. Dess enda syfte är att piska människor. Den här är gjord av rådjur”. Därefter log han varmt, med glimten i ögat. Master strök piskan över hennes svullna, nu mörka bröst, ansikte, rygg, mage och mellan hennes ben. Den var mjuk och det var mycket skönt att känna den mot hennes hud. “Är du redo att ta emot din belöning?” hörde hon när han stod bakom henne. Det var sanningens ögonblick. Hon skulle få vad hon så länge hade drömt om. Hon var beredd att göra vad som helst för att få smaka på Masters piska. “Ja Master” svarade hon samtidigt som hon flämtade till. “Master!” Han nickade och hon fortsatte “Jag har drömt om detta hela mitt liv, jag älskar dig Master”.

Hon hörde hur han provade piska i luften. Han började svinga den i en rörelse som liknade en åtta. Hon blundade för att ta emot. Smack! Den landade mitt på hennes stjärt. Hon hoppade till. Hennes första kontakt med piskan var dock inte smärtsam. Återigen träffade piskan, den här gången hårdare, men utan extrem smärta som följd. Han lät hennes bak, kön, rygg och lår smaka på piskan. Han piskade även lätt hennes hårt bundna bröst, med bultande smärta som följd. Hennes stjärt och rygg var dock de delar som fick ta emot mest av piskan. Vid varje rapp ökade han kraften. Efter ca 35 rapp började hon känna värmen i sin bakre del. “Slynor älskar att bli piskade” hörde hon Master säga “eller hur?”. “Ja Master!” Svarade hon utan att tveka. Efter ytterligare 20 rapp hade de nått full styrka. De sista 5 fick henne att flämta. Så upphörde han och förde sin hand till hennes sköte och konstaterade att hon var urblöt och att det rann längs hennes ben. Hon var som i en dröm. “Vill slynan ha mer?” frågade Master och hon svarade ja utan att tveka. Nästa piska var av samma konstruktion, men av gummi. “Den här ärelakare men om du skall få smaka på denna måste du acceptera klädnypor på sina bröstvårtor” sade Carl. “Vill slynan ha mer?” Hon tittade ner på sina plågade, svullna, blodfyllda, mörka, bröst och svarade “om det behagar Master”. Han ställde sig på knä framför henne, borrade in ansiktet mellan hennes ben och slickade hennes rakade vulva. Ett brett tungdrag fick henne att rysa. Han repeterade och hon svarade med att trycka sig mot honom. Han drog i hennes blygdläppar, där vikterna suttit, och fortsatte, slicka och suga tills han var säker på att hon var nära att komma. Han ställde sig upp, tog tag om hennes ena bröstvårta och satte dit klädnypan. Hon började flämta. Han återvände till hennes kön för två breda tungdrag för att sedan förse det andra bröstet med en klämma. Hon stod nästan på tå, spänd för att härda ut. Han gav henne tid att vänja sig. “Är du redo?” frågade han. Hon flämtade, hämtade andan och lyckades få fram ett tyst “ja Master”. Han ställde sig bakom henne, tätt intill, och lade ena handen på hennes vulva och började massera med cirkelrörelser. Han lät den glida ner en smula för att ge henne större njutning. Hon njöt och plågades samtidigt. Med den andra handen klämde han på bröstklämmorna. Hon var mycket nära att komma när han upphörde. Hon hörde hur han började svinga piskan som han hade gjort med den andra.

Wack! Den här hade mer sting, men orsakade ingen större smärta. “Du skall få 30 rapp med den här piskan. Varje rapp är lite hårdare än det föregående och jag vill att du räknar dem högt och tackar mig för dem. ” Innan hon han svara tog han tag i hennes ena bröstklämma och ökade trycket. Linda vred sig för att komma undan. “Ja Master” svarade hon. “Du är underbart vacker när du tar emot smärta för att behaga mig. ” Linda flämtade. Master började svinga sin piska i luften. Smack! “Ett. Tack master. ” Hon hörde piskan vina igen, “två, tack master”. De första fem var inga problem. Det hettade om hennes bak och fick hennes sköte att vattnas. De följande tio var svårare. Hennes, rygg, baksidan låren, sköte och bak var nu rejält röda och hon andades nu häftigt med korta andetag för att fokusera, för att inte brista. Så kom nummer 18. WACK! “Ahhh. ” Hon flämtade. Hon trodde hon skulle dö. “Slyna” hörde hon Master säga. Hon flämtade och stammade fram “sex. ton. “Hon njöt men samtidigt viste hon inte hur hon skulle stå ut. Han lade handen på hennes sköte och började återigen masturbera henne. Linda flämtade fram ett “Tack Master” Hon nådde oanade höjder, för att strax få ytterligare ett rapp av piskan. “sju. t. ton. ” flämtade hon fram och ett “Tack Master”. Han började åter smeka henne tills hon kände att det inte längre gick att hålla tillbaka orgasmen. De sista rappen dansade med full kraftöver hennes nu ömma rygg och bakdel.

Orgasmen sköljde över henne och Master måste gett henne fler än de återstående rappen då det kändes som om orgasmen och den intensiva piskningsfinalen varade i evigheter. Hon klarade inte mer, hennes ben darrade och hon blev hängandes i sina handbojor. Hon kände hur Master omfamnade henne och viskade i hennes öra “Du underbart vacker piskas till orgasm. ” När hon en lång stund senare återvände till verkligheten hade Master frigjort hennes bröst från klädnypor och bondage och höll på att lossa remmen till handbojorna och sedan spridarstången. Han ledde henne fram till skinnsoffan där han lade henne. Han hämtade en filt, lade sig bakom henne och lade armen om henne och kröp tätt intill henne. Hon var lycklig, hennes kropp ömmade, men hon hade aldrig i sin vildaste fantasi kunnat föreställa sig hur intensiv och underbar riktig S&M var. Hon kände sig trygg och lycklig hos Master. En enda tanke som cirkulerade i hennes inre var hur lyckligt lottad hon var som fick uppleva detta.

Kommentera Tränad till slavinna