Träffen

Hon var vacker, hennes hår och hennes leende ögon var det första jag lade märke till. Jag hade sett henne på jobbet många gånger men aldrig vågat bjuda ut henne. Men nu hade jag varit ensam så länge och min lille vän längtade verkligen efter sällskap. Så jag tog mod till mig och ringde henne en kväll för att bjuda ut henne, kanske ta en drink eller äta lunch på jobbet nån dag.

Jag blev chockade när han ringde mig, jag trodde inte att jag var den typen av tjej som han kunde tänkas bjuda ut. I och för sig trodde jag faktiskt att han var gift, men jag blev glad när jag upptäckte att så inte var fallet. Han är en fin kille, det kanske inte märks om man träffar honom bara nån enstaka gång, men om man verkligen lär känna honom. Finner man att han är snäll, söt och kramgo. Någon att hålla i så att säga.

Jag var verkligen nervös när jag ringde, jag vet inte om jag gjorde något bra intryck på henne. Men hon gick med på att träffa mig och ta en drink efter jobbet. Jisses, hoppas jag inte gör bort mig nu. Det var ju så länge sen jag hade sex senast och att leka själv är inte alls samma sak. Såja, ta ett djupt andetag och lugna ner dig. Hon sa ja, bra fint. Ni ska ses efter jobbet i morgon. Mmm bäst att sova nu va, så att det blir morgon fortare.

Klockan är nu 20. 00, han borde vara här nu. Jag såg honom på jobbet idag, men vi sa ingenting till varandra. Undrar hur det blir ikväll, tänkom han inte blir intresserad av mig, tänk om jag inte blir intresserad av honom. Usch va jobbigt. Oh, nu ringer det på dörren det är han. Sitter klänningen bra nu? Jag kanske borde ha tagit byxor? Äh nu är det för sent för att byta.

När hon öppnade dörren upptäckte jag att hon var ännu sexigare än jag minns henne. Hon såg helt annorlunda ut till privat än på jobbet. En kort röd klänning och svarta knähöga stövlar. Sexig, mycket sexig jag blev alldeles till mig. Skulle ha kunnat ta henne i min famn och bära in henne i sovrummet och älska med henne hela natten. Men det är bäst att ta det lugnt. Inte stressa nu, lugn och fin. ” Så fin du är. ” Jag böjde mig fram och kysste henne på kinden. Sådär, det där var lagom inte för överdrivet och påträngande.

Det började bra, han gav mig komlimanger och kysste mig på kinden. Han var så söt. När vi gick ner till restaurangen som låg ett stenkast från min lägenhet, höll han mig i handen och vi pratade om lite av varje. Nere på restaurangen valde han ut ett lugnt hörn och vi beställde in vitt vin och jordgubbar, han var så romantisk.

Romantik går alltid hem, snart hade jag henne precis där jag ville ha henne. Hon åt praktiskt ur min hand, jag skulle nog få det jag önskade ikväll. Jag smålog mot henne och kysste hennes hand medan hon berättade om hur hon växt upp. Hon fick gärna tro att jag var intresserad, så länge det gynnade mina mål. Klockan började bli mycket och de skulle snart stänga, perfekt. Bara ett glas till och jag skulle kunna vad helst jag önskade med henne.

Det blev kanske lite mycket vin, men det spelade ingen roll. Jag hade det underbart roligt och trivdes verkligen i hans sällskap. När restaurangen stängde erbjöd han sig att gå med mig hem, se till att jag kom hem i säkerhet. Framme vid min port, kysste han mig godnatt och tänkte gå hem till sitt, vilken gentleman. Jag funderade ett ögonblicks sekund, innan jag bjöd in honom på en sängfösare. Kanske var jag lite full, men han var ju så trevlig. Jag kunde inte få nog av hans närvaro.

Jag visste att hon skulle bjuda in mig, det var därför jag gjorde som jag gjorde. Allt gick mig rakt i händerna. Vi delade ännu en flaska vin och hamnade i hennes soffa. Till en början pratade vi bara, sedan kunde jag inte låta bli att göra ett närmande. Jag flyttade mig lite närmare henne och lyfte upp hennes haka. ” Du har så vackra ögon. “, så böjde jag mig fram och kysste henne fjäderlätt på munnen.

Jag vet inte, men hans kyss fick mig att tappa all besinning. Jag kastade i stort sett mig över honom. Kysste honom, smekte honom över ryggen såg in i hans ögon. Och hans gensvar var totalt.

Jag blev lite förvånad, hon var som ett vilddjur. Det hade jag inte riktigt räknat med, men det var underbart. En villig brud är alltid trevligt. Hon knäppte upp min skjorta och drog av mig den, smekte mig över mitt bara bröst. kysste mig på halsen, blåste mig i örat, nafsade lätt. Mycket upphetsande.

Jag drog upp min klänning över huvudet och han hjälpte mig att ta av den, han fumlade lite med min BH, men fick av den och blottade mina bröst. Han smekte dem, kysste dem varsamt och jag blev alldeles varm inombords.

Hennes kropp, inte för tjock inte för smal utan bara helt underbar. Jag kunde inte få nog av att röra vid henne. Jag lirkade av henne, hennes trosor och lät dem falla till golvet. Hon började knäppa upp min gylf och jag lutade mig belåtet tillbaka. Hon tog fram min kuk och gav den en lätt kyss innan hon befriade mig från resten av mina kläder.

Jag drog av hans kläder och kröp ihop på knä framför honom och lutade mig fram och sög in hans kuk i munnen, jag smekte honom längst med skaftet. Slickade den, sög och njöt. Jag är rätt säker på att han tyckte det var minst lika skönt. Han andades allt tyngre och jag visste att det var nära för honom.

Hennes behandlig av min kuk gjorde att jag snart inte visste vad jag skulle göra. Jag satte upp mig och knuffade ner henne på rygg i soffan, lade mig över henne och med ena handen på hennes bröst och den andra mellan hennes lår. Hon var så våt och villig.

Hans fingrar i mitt inre fick mig att tigga och be att han skulle ta mig, att han skulle älska med mig. Och han gjorde mig mer än gärna till viljes. Han lade upp mina lår över sina axlar och trängde in i mig. Jag trodde att jag skulle svimma, det var underbart. Att känna hans kuk uppfylla mig och när han bestämt började röra sig mot mig gick det för mig.

Hon begravde sina naglar i min rygg och det hetsade mig att fortsätta ännu snabbare. Jag kunde inte hålla på länge utan tömde mig i hennes varma, våta fitta. Underbarare tjej hade jag aldrig varit med om.

Den här kvällen var den bästa i mitt liv, han var så omtänksam och fick mig att känna mig så speciell. Han fick mig även att testa saker jag aldrig tidigare drömt om att prova. Jag tror att jag är kär. Jag ska nog ta och ringa honom, se om han vill komma över och prata lite.

Alltså, missförstå mig inte men hon var ett underbart ligg. Jag är inte kär eller något sådant utan bara väldigt sexuellt tänd på henne. Jag hoppas att hon förstår det och inte väver upp drömmar som aldrig kommer att slå in. Jag kanske borde ringa henne och förklara det, och hoppas på att hon fortfarande vill träffa mig mer och ha skön sex.

Pratade med honom nyss, han förklarade allt. Jag vet inte vad jag tycker. Jag hade verkligen hoppats på att han skulle bli kär i mig och så. Men nu blev det inte så, och jag är inte speciellt sugen på att träffa honom “bara” för sex. Han var bra, men det måste finnas mer. Får väl hitta någon annan.

Jag visste det, hon ville inte. Kanske jag som är dum och konstig? Men jag vill vara fri jag vill inte binda upp mig, inte ännu. Hoppas det finns nån snygg brud där ute som förstår mig och som tycker som jag. För sex är jävligt skönt alltså. Så är det bara.

Rösta på Träffen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (11 röster, snitt: 2.18 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Träffen