Slickad till Orgasm

Jag valde mellan en aprikos-färgad spetsbehå och en svart utan spets. Den aprikos-färgare framhäbde min bruna hy, men den svarta var nog mer sexig. Jag tog den aprikos-färgade, jag tyckte i alla fall att den var skönast. Trosorna hoppade jag över, jag skulle trots allt bara till snabbköpet och hem igen. Jag drog på mig behån, en liten kjol, en blus och ett hårband.

När jag kom ner på gatan kunde jag inte undgå att märka att nästan varenda man, kille eller gubbe som jag gick förbi oartigt glodde antingen på mina bröst eller på min häck. Jag fattade inte var som var felet och jag försökte att läxa upp de flesta med blickar. När jag kom in i affären glodde alla på mig igen, så jag plockade snabbt ihop vad jag skulle ha och stegade iväg mot kassan. Killen som jobbade där, Adam, tittade inte upp från sina papper men när jag kom fram till honom och bad att få låna toaletten tittade han upp och det första som mötte hans ögon var mina bröst under blusen. Han verkade peka åt dom när han visade in mig i rummet innanför disken. Jag klev in på toa och försökte låsa dörren, men upptäckte att det inte gick. Jag tänkte att han nog skulle komma ihåg att jag hade gått in här och inte drabbas av akut kissnödighet de närmaste 5 minutrarna. Jag slängde ett snabbt öga i spegeln och flämtade till. Jag hade inte alls tagit min blus, utan en sorts nät-skjorta med ungefär 2 centimeter grova maskor i. Jag hade förmodligen tagit fel i den enorma högen med tvättad tvätt.

Precis när jag hade dragit ner kjolen över baken hörde jag att dörren öppnades bakom mig och in klev Adam. Han såg inte alls ut som om han hade glömt bort att jag var här, tvärtom så gled hans blick direkt ner till min bara röv. Han log ett girigt leende. Jag kunde se att en liten bula hade börjat växa innanför hans jeans. Jag hade i flera månader gått och hungrat efter sex, och detta verkade ju faktiskt vara det mirakel jag hade drömt om skulle inträffa. Jag vände mig om så att han skulle kunna skåda min rakade fitta och hans leende blev ännu bredare då han stängde dörren bakom oss och lyfte upp mig i famnen och bregravde sitt huvud i min skjorta. Jag kysste honom i håret och tryckte mina bröst mot honom. Han satte ner mig på toalettstolen och sjönk ner på golvet framför mig.

Han hade redan sikte på den drypande fittan framför sig och böjde sig fram och begravde sitt huvud mellan mina lår. Hans mjuka tunga slickade runt klitoris och sedan ner mot hålet och vidare ner mót analen och tillbaka upp till klitoris. Jag tog tag i hans huvud och tryckte det mot klitoris och kände att kroppen snart skulle bryta ut i en våldsam orgasm. Precis innan jag nådde mitt klimax slutade han att slicka och under besvikna stönanden från mig ställde han sig upp framför mig. Han tystade mig genom att kyssa mig på munnen och jag kunde känna smaken av min egen fitta när hans tunga kom in i min mun.

Han drog av mig den idiotiska nät-skjortan och aprikos-behån. Nu satt jag helt naken på toa-stolen framför honom medan han själv fullt påklädd tornade upp sig framför mig. Jag kände att denna känsla av att bli dominerad skickade ilningar direkt ner till den redan plaskvåta fittan. Jag böjde mig fram för att knäppa upp hans byxor och släppa ut kuken som jag ville ha i mitt fitthål, men han slängde tillbaka mig mot toan.

“Du ska be om det!” väste han till mig. Jag fattade först inte, men sedan förstod jag att han ville doninera, och det lät jag honom gärna göra. Det var skönt att bara följa med.

“Jag vill ha dig!” viskade jag.

“Bättre kan du! Säj vad du vill ha! Säj det då!” väste han.

“Jag vill ha.. kuk..” viskade jag ännu lägre. Det var lite ovant att använda sånna ord framför en nästan helt främmande man.

“Vad sa du att du ville ha?” frågade han, ,”Säj det högre!”

“Jag villl ha kuk! KUK!” nästan skrek jag.

“Då ska du få det. I alla hål, efter varandra! Hårt, så att du bönar och ber mig att sluta, jag ska knulla dig tills du inte längre vet vad du heter, hora. Jag ska knulla dig som det lilla sprutluder du egentligen är!” väste han. I alla hål? Innefattade det även analen? Jag som ännu aldrig hade haft en kuk i det hålet.

Jag hann inte tänka på det så mycket förrän han själv knäppte upp byxorna och tryckte in den längsta stake jag någonsin sett i munnen på mig.

“Sug!” beordrade han.

Jag sög allt vad jag hade och han verkade nöjd med det, för han grymtade till av vällust. Hans händer närmade sig min fitta och två fingrar fördes långsamt upp i fittan på mig när jag sög. Plötsligt drog han ur dem och hans sperma kom i kaskader i min mun.

Rösta på Slickad till Orgasm:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (11 röster, snitt: 2.55 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Slickad till Orgasm