Trekanten

Det var varmt, solen sken från en klarblå himmel, vinden lekte med mitthår och jag sjöng glatt med till sången som dånade från bilstereon. Jagvar på väg norrut till ett möte med en nöjesagent som jag då och då träffade, både privat och inom mitt jobb.

I dag var det först och främst för ett jobb som jag skulle träffa honom, han hade strålat samman en del andra killar som jag kunde ha glädje av att känna. Naturligtvis hoppades jag att få tillfälle att vara ensam med honom en stund efteråt.

Jag anlände några minutter försenad, ursäktade mig med att jag hade haft krångel med bilen, vilket gjorde att alla vände sig och tittade på mig och jag såg många uppskattande blickar. och jag var värd att titta på! Liten, small, mycket solbränt, kortklippt kastanjbrunt hår, guldbruna ögon som log mot dom. Jag hade på mig en solgul kort klänning utan rygg, inget under, högklackade sandaletter och log mitt mest förförande leende.

Jag bad att få låna badrummet och tvätta händerna innan vi började och vår värd visade mig dit. När vi var utom synhåll från dom andra smekte jag honom lät över kuken och sa Får jag leka med dig när pappas möte är slut? Han stönade lite, drog sig undan och sa Om du sköter dig ordentligt, kanske ni kan få leka! Men se inte på mig med dom där liderliga ögonen! När jag kom tillbaka satt man redan kring bordet, jag plockade fram mina papper och redogjorde för min idé och de var väldigt intresserade, jag hade lite svårt att koncentrera mig eftersom en snygg kille med ljust hår och välansat skägg, hela tiden tittade på mig med en intensiv blick som fick mig att undra om han visste vem jag var. Jag anade något i hans blick som jag inte ville erkänna över för mig själv fanns där och jag kände spänning. När jag var färdig satte jag mig och vi började att diskutera, efter en stund ville jag ha lite roligt och sträckte fram mina fötter och plockade upp Sunes ena fot i mitt knä, jag tog av honom strumpan och lät hans nakna fot glida in mellan mina lår så att tårna snuddade mitt nakna kön. Han ryckte till och ville dra foten till sig när han kände att jag var naken men jag höll fast honom, jag lättårna glida sakta över fittan och kände att jag blev kåt.

Han blev röd i ansiktet och plockade febrilt med sina papper och jaglog mot mannen vid min sida som sa att han tyckte det var trevligt att få träffa mig. Vi avslutade mötet med många önskningar om framtida gemensamma jobb. Jag släpte Sunes fot och räckte honom hans strumpa över bordet, dom andra titta lite och såg undrande ut, men inte den ljusa killen, han skrattade och sa Den min vän, den har du fått för dina synders skull! Sune skrattade och sa Ja och vilka synder sen, han följde dem ut och kom sen tillbaka till mig och sa Hur vågar du att komma halvnaken till ett så viktigt möte, han log och lyfte upp min klänning och tittade på min nakna kropp. Det var ju ingen som märkte något och hade de gjort det skulle de säkert ha tyckt att det var häftigt och hade önskat de fått ta en titt, och då hade jag säkert fått så mycket jobb att jag aldrig mer skulle få en ledig stund, sa jag. Han skrattade, Du är för tokig sa han och lyfte upp mig bordet och smekte mig. Han drog av mig klänning och jag satt naken fram för honom.

Han tog av sig kläderna och ställde sig mellan min ben och drog mig fram så kuken åkte upp i min våta fitta. Jag lade benen om honom och armarna om hans axlar och precis som jag skall kyssa honom ser jag något som rör sig borta vid dörren, jag stelnar till och han håller mig hårt. Det finns någon där, säger jag Jag vet! svarar han, det är min kompis, han vill träffa dig och ditt beteende vid bordet fick honom att bli så kåt att han vill knulla med dig. Är du inte klok sa jag, du kan väl inte bestämma vem jag skall knulla med, tänk om jag inte vill! Lugn sa han, inget kommer att hända som du inte är med på. men du kan väl säga hej till honom? Jan, som denna snygga killen hette kom in i rummet och tittade på oss med ögon som lysta av kåthet, han kom fram och strök mig övermin nakna rygg och sa Hej lilla kåting, jag har hört så mycket om dig att jag har varit kåt på dig mycket länge nu och undrar om jag kan få smeka dig i alla fall?

Jag kände att jag fick ståpäls och att det rann mellan benen, jag var kåt, mycket kåt och svarade- Klä av dig, smek mig och visa vad du kan! Han klädde av sig och när han stod där fram för mig i all sin nakna prakt, då kippade jag efter andan, han var underbar, bred över bringan, small över höfterna och en kuk som var enorm och stod rakt ut. Sune höll mina ben hårt och började jucka lite, Jan kom fram och lade mig ner på bordet, kröp sen upp och satte sig över mitt ansikte och stoppade kuken i min mun. Jag sög och slickade honom och var i extas. Sen vände han på sig så han kom åt att smeka min klitta medan Sune knullade mig, Jans stora kuk gled in och ut i min mun och jag smekte kulorna som var hårda som sten.

Jag började att skaka och kände att orgasmen var på väg och skrek Ohhh Åååhh, Gud så sköööönt, fortsätt, sluta innnntee. De fortsatte och jag exploderade snart i en enorm orgasm och för en stund var jag bortom all förnuft och vrålade att de skulle fortsätta, att de inte fick sluta. Sune drog ut sin kuk och Jan körde in sin och började knulla mig medan Sune gick fram till mitt huvud och sa att jag skulle suga honom. Han drog mig ut mot kanten och jag tog hans styva kuk i munnen och sög. Jan lyfte upp mina ben och knullade mig hårt, sen slutade han plötsligt och drog mig helt ut till kanten, satte sig på knä och började slicka min fitta, det var så ljuvligt att jag stönade högt och vred mig som en orm.

Sune hade ställd sig på knä över mig och höll mina ben och Jan slickade min klitta samtidigt som han lät två fingra glida upp i fittan och försiktigt förde upp ett i stjärten. Jag förstod vad han ville och blev rädd, jag försökte att slingra mig och bad- Snälla låt mig slippa, jag vill inte! Men de hörde inte, eller ville inte höra och Sune höll mig i ett fast grepp, jag slog på hans bak, men det tycktes bara hetsa upp honom för han drog sig bakåt mot min mun och drog mina ben med sig så jag låg fullkomligt blottad för Jans stora kuk.

Jag kände hans kuk mot min stjärt och försökte att slappna av, han körde in den lite och försökte att få den längre in, men han var för stor och det gjorde ont. Jag skrek högt att han gjorde illa mig och han slutade. Sen körte han kuken hårt upp i min fitta och sa åt Sune att resa sig, de lyfte upp mig och spetsad på Jans kuk bar de mig till soffan där Jan satte sig med mig gränslad på han enorma organ. Han kysste mig och smekte mig så jag blev lugn igen och sen kände jag Sunes händer på min rygg och hans kuk mot min bak.

Jan höll mig hårt och jag kunde inte röra mig, han viskade i mitt öra att jag skulle slappna av och att det skulle bli skönt. Jag kände hur Sune smörjde in mitt stjärthål och satte kuken mot och tryckte lite försiktigt. Jag satt så att det var öppet och fritt fram förstod jag, för kuken gled in utan att det gjorde ont, bara en lustfylld smärta precis som den gled in. De knullade mig nu i takt och smekte mig hela tiden och viskade ömma ord. Sen ville Jan byta plats och frågade om han fick försöka igen och jag tänkte att det säkert skulle gå bra så jag sa ja.

Sune lade sig då på golvet och jag gränslade honom, Jan tog en kudde och lade under hans bak så vi kom upp lite, sen drog Sune mina ben in mot hans kropp och höll min kropp hårt mot hans. Jag förstod att det inte var första gången de älskade med samma kvinna! Jan tryckte först upp ett finger för att kolla att jag var tillräcklig blöt och tryckte sen kuken mot stjärthålet, denna gång slappnade jag av eftersom jag trodde det skulle gå lika smidigt som innan, han tryckte in ollonet och det gick bra, sen tog han tag om min midja och Sune höll mig i ett fast grepp, och körde kuken hårt upp i stjärten.

Jag skrek högt i smärta, det gjorde fruktansvärt ont, Sune stönade och juckade på och Jan knullade som en besatt och stönade och kved hur skönt det var. Detta var något de hade gjort innan och visste hur skönt det var, därför ville de inte sluta, jag hörte på dem att det var skönt, de stönade och kved. Efter en stund gjorde det inte så ont längre och jag bad Sune släppa taget så jag kunde vara med lite, jag juckade emot och kände hur klittan låg mot Sunes skamben, jag rörde på mig och kände kåtheten genom hela kroppen, det var skönt fast det gjorde ont och jag började njuta av denna hårda behandling och kände att jag snart skulle komma och kved och vrålade att Ja kommer, jag kommer. hårdare, smek mig, sluta innntee. Jag kände att de var på väg och tryckte mig ner över Sune och Jan körte hårt i botten och skrek Ohhh min Gud kvinna, vad gör du med mig. det är så skööönt, han drog den ut lite och körte sen in den igen. Jag grymtade lite för varje gång för det gjorde lite ont, sen drog han ut denna enorma kuk och försökte att stoppa upp den i fittan bredvid Sunes. Det gick dog inte för Sunes var hård och styv och det fanns inget att ge där. Han lyfte mig av Sunes kuk och välte ner mig på rygg och körde kuken upp i fittan och knullade vildsint och kom snart i en häftig utlösning som fick honom att falla ihop över mig.

Jag trodde att det var färdigt, men det var det inte, nu satte de sig båda två så de kom åt att slicka och smeka mig och snart var jag så kåt igen att jag skrek. De smekte och slickade och masserade mig till en häftig orgasm och sen hämtade de tvål och vatten och tvättade av mig. Vi satt sen och pratade en stund och de tackade för en underbar upplevelse, jag sa att jag också hade tyckt om det fast jag fick åka hem med en öm stjärt. Jan bad om ursäkt för det och sa Jag är ledsen, men jag kunde inte sluta och när jag såg att det gick för Sune. Ja då var jag bara tvungen att prova. Sen frågade de om vi kunde träffas igen och naturligtvis svarade jag ja. två så underbara killar och lilla jag. Ja ni kanske förstår?

Rösta på Trekanten:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (27 röster, snitt: 2.81 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Trekanten”

  1. Gic:

    Sexigt

Kommentera Trekanten