Trekant på stranden

Jag blev mållös när jag såg Irenes ljusa lockar mellan Lenas fasta lår. Tydligen var båda helt med på leken. Irene slickande i sig Lenas safter som en kalv lapar sötmjölk, medan Lena låg med slutna ögon och ett saligt leende på läpparna. En stund tvivlade jag på att det skulle finnas plats för mig i deras lek. Annars hade vi förstås i skön treenighet hela dagen gått och kåtat upp varandra. Det började vid middagstid när båda tjejerna, som gick på högstadiet fick ledigt från skolan hela eftermiddagen. Jag var hemma i väntan på att börja mitt nya jobb som lastbilschaufför. Det var på den tiden det var enklare att få såna jobb utan stor erfarenhet. Tjejerna visste att jag gick hemma så de kom direkt från skolan för att hälsa på mig. Det var en fantastiskt skön sommardag, en sån som brukat inträffa precis innan skolledigheten och semestrarna börjar. Jag promenerade omkring i trädgården utan att egentligen göra nånting. Det låg i luften att tjejerna var på hugget den dan. Jag hade känt dem ett par år och var ett par jättefina vänner, alltid fulla av ideer och påhitt. Vi hade ett speciellt förhållande till varandra. Jag hade legat med dem båda, men ingen av dem var min fasta partner. Ingen av oss var för övrigt intresserad av fasta förhållanden.

Ändå hade de varsin kille som de sällskapade med. Men jag fick alltså en och annan kärleksstund utan förpliktelser av dem och jag tror inte att någon av dem egentligen betraktade det som otrohet. Vi kunde helt enkelt leva ut fantasier tillsammans och sedan behövde vi få utlopp för dem.

Tjejerna kom och vi tog en läsk på terrassen innan vi gav oss ut på gräsmattan. Det var nog Lena som föreslog att vi skulle spela strip-crocket. Varje gång man missade en port så rök ett klädesplagg. Om det inte varit för att det var mina föräldrars gräsmatta hade jag nog hoppat på iden direkt. Nu tänkte jag i fem sekunder innan jag sa ja och snart befann vi oss mitt inne i spelet. Och det var Irene som först tappade rätten att gå i trosor. När hon protesterade mot straffet ställde jag mig bakom henne och höll fast hennes armar medan Lena fyllde hennes trosor med gräs. Och även om Irene grumsade så verkade hon egentligen inte ha något emot det. I vart fall smilade hon glatt när hon drog av trosorna och borstade sin mörka buske ren från gräs. Fast själv undrade jag vad mina föräldrar skulle säga om de dök upp och upptäckte vad vi hade för oss.

Nu hände det inte, som tur var, så vi kunde i lugn och ro fortsätta leken hela eftermiddagen. Vi var helt ärbara, men ändå fanns stämningen av pulserande sex mellan oss. Och när tjejerna så småningom drog sig hemåt bestämde vi att träffas på kvällen och köra en tur ner till stranden.

Med de vibrationer som funnits mellan oss var jag inte sen att slänga i mig maten och ge mig iväg till grillbaren där vi bestämt att träffas. Tjejerna hoppade in i min Volvo combi och vi drog ner mot stranden. Trots att det var mycket människor där den vackra kvällen hittade vi ett hörn för oss själva, där vi kunde ligga och njuta av ölen jag tagit med mig medan solen långsamt försvann under horisonten. Efter solnedgången började stranden bli mer öde, bara några naturälskare satt i små grupper.

Medan vi låg och fnittrade kunde jag inte låta bli och spekulera över vilken av tjejerna som skulle bli min nattliga partner. Fast det visade sig snart vara överflödiga spekulationer. Lena föreslog att Irene skulle fortsätta ta sitt straff och att vi skulle dra av henne trosorna.

- Det behövs inte, sa Irene. Det klarar jag själv.

- Du törs inte, retades Lena.

- Törs du bara dra av mig trosorna, så ska jag göra samma sak med dig sedan, sa Irene.

De retades en liten stund till innan Lena plötsligt började dra av Irene kläderna på underkroppen.

Plötsligt, efter en stunds tumult, låg de spritt nakna bredvid mig inbegripna i sensuella smekningar. Nu förstod jag varför de så ofta sov över hos varandra. Att de försökt tidigare behövde jag inte tveka om. Irene slickade ivrigt på Lenas stora bröst samtidigt som hennes fingrar smekte och lekte i väninnans skära fitta. Det var två kontraster som låg där och kelade. Lena, ljus och rundnätt, fast i hullet och absolut inte fet. Irene var mörk och smal, med små bröst och en stor kolsvart buske mellan benen och gjorde ingenting medan Irene dök ner mellan låren på Lena och började slicka hennes smaskande våta fitta. Det var fantastiskt upphetsande att se deras ogenerade lek med mig som åskådare. Men så kände jag att jag själv behövde aktiviteter. Min kuk strävade att komma ut i friska luften. På några sekunder var jag också naken och jag såg hur Irenes mörka grotta var helt blottad och hur det rann safter över de blanka blygdläpparna. Det behövdes inte något som helst förspel och när jag körde in den var det fantastiskt skönt att känna hur den strama, blöta fittan slöt sig runt kuken.

När Lena upptäckte vad vi gjorde svängde hon runt så att hennes ansikte hamnade under min kuk och Irenes fitta. Lena kunde slicka omväxlande Irenes klitoris och mina taskkulor medan jag allt ivrigare pumpade in i den varma, sköna ungflicksfittan. När Lena började vrida sig i orgasm under oss kunde jag inte hålla igen längre. Darrande av spänning sköt jag satsen rakt in i den heta musen.

Och så snart jag hade dragit ut kuken var Lena med hela ansiktet och slickade och sög Irenes pulserande fitta, nersölad av min sperma. Egentligen blev jag inte så förvånad över Lena. Hon älskade att suga kuk sedan jag sprutat sperman upp i henne. Och jag kommer aldrig att glömma Irenes tunga, stillsamma stön när hon pressade sin fitta mot Lenas ansikte i en långvarig orgasm.

Vi hade alla tre fått utlopp för den spänning vi byggt upp under dagens lekar och låg och vilade ut en stund efter ansträngningarna.

När vi reste oss för att gå ner till vattnet och kyla av oss fick jag syn på ett par tjejer från Irenes och Lenas skola som stod en bit bort och tittade på oss.

De stod helt stilla i skymningen, men jag låtsades inte se dem och följde de två nakna tjejerna i vattnet. Vi såg ut att ha hela stranden för oss själva och kunde roa oss ogenerat. Och snart kände jag Lenas händer smeka min kuk under vattnet och kände hennes fylliga bröst pressas mot min kropp. Hon ville tydligen också ha kuk i sig och jag pressade mig mot henne i vattnet och gav henne en djup kyss. Snart stod Lena på alla fyra och vickade inbjudande med stjärten medan små vågor slickade över hennes fitta.

Det var en fantastiskt sexig syn och jag ställde mig bakom henne och trängde in i den mjuka fittan. Först med små försiktiga stötar, och sen djupt in i henne så att kuken tycktes stöta i botten. Jag kunde nu behärska utlösningen bättre. Men när Irene ställde sig framför oss och pressade sin svarta buske mot Lenas ansikte var jag tvungen att blunda och tänka på något annat. När jag inte längre kunde hålla igen öppnade jag ögonen och medan jag såg Lenas ansikte och tunga vara begravt i Irenes fitta började kuken dra ihop sig i spasmer och jag tömde mig inne i Lena medan hon skakade av en härlig orgasm som fortplantade sig till och genom Irenes kropp. När vi kom upp till vår viloplats var kläderna borta. En bra stund senare letade vi efter dem innan vi upptäckte att de låg inne i bilen.

Det var säkert de två tjejerna som flyttat dem dit och sedan låst bildörren. Som tur var hade jag en extranyckel gömd på hemligt ställe och kunde låsa upp.

Rösta på Trekant på stranden:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (28 röster, snitt: 2.61 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Trekant på stranden