I butiken

Det var dagen efter julafton och jag hade vunnit på trisslotterna jag alltid brukar få av mina farföräldrar varje jul. Jag slängde slarvigt och snabbt på mig mina mysbyxor över mina tajta spetstrosor och tog på mej jackan över mina nakna bröst, hade ju inga planer på att ta av mej jackan i butiken. Det var kyligt ute och det märktes snabbt genom att mina bröstvårtor blev styva och skavde lätt mot jackan.

Väl framme i butiken där jag skulle lösa in lotterna stod en ny kille i mejeriet. Jag blev nyfiken och tog en runda i butiken för att hitta någon god frukost och givetvis för att få spana in den nya killen. Jag såg att filen var slut och fick ett ypperligt tillfälle att få snacka med killen. Jag har inga problem med att prata och blev kvar inne i kylrummet en bra stund. Fråga bl.a. Vem han va och blev mer och mer upphetsad av hans mannliga röst. Jag kom ihåg att mina tankar började bli allt vildare. Jag ville veta om hans “batong” hade krympt i kylan eller om den va lika sugen på nått varmt som jag. Snart kunde ja inte hålla mej längre.. Det började att pulsera i hela underlivet, brösten kändes allt fylligare och det kändes som han märkte av situationen. Han frågade om ja frös. Men mitt svar blev “snarare tvärt om” sedan drog jag sakta ner dragkedjan på jackan och med blicken fast i hans ögon. Han log mot mej och det kändes som jag fick ett svar på min innersta fråga. Mitt hjärta bultade av åtrå och vi närmade oss varandra. Vi kysstes och jag la min hand mot hans gylf och jag kände något hårt som nog gärna ville ut. Min jacka var nu helt av och hans varma, stora händer smekte mina bröst. Vi kunde höra röster på andra sidan av hyllorna och det gjorde oss bara mer galna eftersom vi viste att vi kunde bli påkomna. Det dröjde inte länge innan vi låg nakna på en av packeteringslådorna och lekte vilt. Känslan när han körde in sin stolthet fick mej att rysa. Den var så stor att det både gjorde ont och var skönt. Det kändes som första gången och ville bara ha mer. Dess värre dröjde det inte länge förrän han drog sej ur och sprutade en rejäl satts ut på golvet. Jag drog till med ett skämt och sa.. “det är nog bäst att du torkar upp filen.. Annars kanske du får sparken” Det var inte sista gången vi sågs. Men de andra gångerna var på lite mer diskreta ställen. För var gång vi ses blir det bara vildare och vildare så du skulle bara ana ;)

Rösta på I butiken:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (34 röster, snitt: 1.97 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera I butiken