Trekant med piss

Min tjej och jag hade fantiserat länge om att ha en trekant. Vi brukar hetsa upp varandra när vi har sex genom att berätta för varandra om hur det skulle vara, när en annan kvinna är med och leker.

Till sist bestämde vi oss för att prova och satte då ut en kontaktannons i en “sådan där” tidning. Vi fick flera svar men vi fastnade för ett speciellt, där tjejen som svarade var helt oerfaren som vi själva. Vi bestämde oss först för at träffas på ett cafe´ och lära känna varandra lite innan vi skulle ha lite kul.

Linda visade sig vara väldigt trevlig och efter ett tag märkte jag att jag blev kåtare och kåtare. Jag tittade på min flickvän, Eva och märkte att hon också verkade vara helsåld på att få “sätta på ” Linda. Hon tittade på mig och nickade utan att Linda märkte det. Klartecken alltså! Nu var det bara frågan ifall Linda tyckte om oss. Eva började smeka mig på låret upp mot min nu styvnande kuk. Vi satt i ett lite dolt hörn av cafét så ingen såg. Förutom Linda! Hon sträckte ut sitt ena ben upp mellan benen på Eva och smekte henne på insidan av låret. Eva stönade lite lätt. Linda var alltså med på noterna. Hon förde foten närmare och närmare Evas fitta som nu var genomvåt. Linda ryckte till lite när hon kände att Eva inte hade några trosor.

Så satt vi en liten stund, men bestämde oss ganska snart att vi skulle ta in på ett hotell som låg alldeles i närheten. Jag hade ju redan varit förutseende nog att boka ett rum, eftersom jag tänkte att om inte Linda hade velat följa med så hade jag ändå tagit in med Eva. När vi kom upp på rummet började Eva och Linda kyssas redan i hallen. Dom smekte varandra över hela kroppen och jag tror aldrig jag har sett Eva så kåt. Dom flyttade över till den stora dubbelsängen och Linda började att knäppa upp Evas blus. Jag gick fram till henne bakifrån och började att kyssa och slicka henne på halsen. Nu åkte blusen ner på golvet och Linda smekte Evas bröst. Först lite försiktigt och sedan hårdare allt eftersom kåtheten ökade. Eva stönade nu ännu mer. Jag hade kommit ner till hennes kjol som jag snabbt slet av henne. Linda tog då av sin blus och sin kjol och stod snart i bara BH, trosor och sina stay- ups. Strumpebandshållare hade hon också.

Hon var urläcker!

Det tyckte tydligen Eva också för hon kastade sig fram mot Linda och slet av henne BH- n och började att suga hennes bröstvårtor. När hon lutade sig framåt, började jag att kyssa hennes härliga rumpa. Jag lät tungan glida ner i springan och nafsade lite på skinkorna också. Linda hade nu handen på fittan och smekte klittan allt snabbare. Då kunde inte Eva låta bli. Hon välte ner henne på sängen och började slicka hennes dyblöta fitta. Linda stönade av vällust. Jag blev naturligtvis jättekåt av detta och la mig under Evas fitta och slickade allt jag kunde. Eva sträckte sig efter sin väska och tog fram en dildo och började sakta att föra in den i Lindas heta fitta. Linda skrek rätt ut. Hon var väldigt kåt nu. Eva satt och småjuckade på mitt ansikte och stönade lite då och då mellan slicken.

- Ahhhhh, gud jag kommeeeer, skrek Linda så att hela hotellet måste ha hört det.

Evas dildo for ut och in, och Linda bara skrek. När orgasmen hade ebbat ut, sa Eva till mig att hon ville smaka lite kuk. Jag var inte sen att göra henne till viljes. Min kuk hade ju inte fått något ännu. Jag slet av mig byxorna och fram sprätte min stenhårda kuk.

- Mmmm, ser trevligt ut, sa Eva och började att slicka lite på ollonet. Strax var även Linda där och ville smaka.

Det var så härligt att se dessa underbara tjejer turas om att suga min kuk. Det dröjde inte länge förrän jag kände att jag var på väg att komma, så jag drog tillbaka kuken och sa att nu ville jag knulla. Eva ville ha först. Hon ställde sig på alla fyra och sa till mig att köra in kuken. Jag särade lite på skinkorna och körde in kuken till botten.

- Gud vad skönt! nästan skrek jag ut.

Jag började att jucka lite sakta men ökade ganska snart tempot. Linda satte sitt finger på Evas clitta och smekte henne allt eftersom jag pumpade på bakifrån.

Nu ville Eva byta ställning och la sig på rygg. Jag lade mig bredvid henne och körde in kuken lite snett bakifrån. Detta är hennes favoritställning. Linda satte sig på Evas ansikte och lutade sig fram så att hon kunde slicka Eva samtidigt som jag knullade henne i ett nu väldigt högt tempo. Nu stönade vi ikapp alla tre.

- Jag kommer snart! hörde jag Eva säga och två sekunder senare kom hon. Hon spände kroppen i en båge och skrek:

- Ahh, knulla mig, ohhh nu nu nuuuu ahhhhhhh!

Detta gjorde mig så kåt att nu kunde jag inte heller hålla mig längre. Jag kände hur det ryckte i kuken och jag slet snabbt ut den ur fittan. Linda tog genast kuken i munnen och jag sprutade henne långt ner i halsen. Hon svalde och svalde, men lite rann nerför ena mungipan. Eva reste sig ur Lindas “grepp” och slickade lite på kuken hon med. Hon fick smaka lite mer sperma när Linda och Eva kysstes efteråt. Jag låg kvar i sängen och bara njöt av att se dessa tjejer hångla.

Efter en liten stund gick de och hämtade en flaska vin och hällde upp i tre glas. Vi sippade lite på vinet och vilade, men det dröjde inte länge förrän kuken stod rätt upp igen.

Detta märkte flickorna och började att slicka och suga på kuken igen.

- Vill du göra honom riktigt kåt? frågade Eva.

- Självklart!

- Sätt dig på barstolen där borta och sära på benen!

Linda gjorde som Eva sa, och när hon satt på stolen med benen brett isär, viskade Eva något till henne och Linda bara nickade och log.

- Slicka henne! kommenderade hon mig.

Jag gick fram och satte mig på knä framför hennes svullna fitta. Jag sträckte ut tungan och smakade på henne. Då hände det! Hon började att pissa.

Jag blev först förvånad men det övergick snabbt i kåthet. Jag älskar wetsex! Jag kände det varma urinet slå mot mitt ansikte, och jag tog strålen i munnen och lät mig väl smaka. Jag svalde och svalde och jag såg på Linda att hon verkade väldigt intresserad. Hon förde ner handen till pisstrålen och slickade sedan av fingrarna.

- Mmm, inte alls dumt!

- Du kanske också är nödig Eva? frågade hon.

- Kanske det! sa Eva och satte sig på den andra stolen med särade ben.

Hon smekte sig själv medan Linda, som nu hade kissat färdigt, kröp ner mellan hennes ben. Eva särade på blygdläpparna och någon sekund senare började det att droppa lite smått och ökade snart till en kraftig pisstråle, rakt över Lindas ansikte och bröst. Linda sträckte ut tungan och lapade i sig av den gyllene strålen. Hon smekte sig samtidigt över klittan och det dröjde inte länge förrän hon kom i en häftig orgasm.

Tydligen fler än jag som gillar wetsex!

Nu stod min kuk som ett hammarskaft så nu ville jag knulla Linda. Jag sa till Eva att lägga sig på golvet och Linda ovanpå i en skön sextionia, och sen körde jag in kuken hårt och brutalt i Lindas härliga fitta. Jag pumpade i ett högt tempo, men fick snart lugna ner mig för att inte komma för snabbt. Jag slickade lite på min tumme och började smeka Lindas anus. Hon verkade gilla det eftersom hon började att andas allt tyngre och häftigare.

Hmm, kanske man kan få lite analsex idag? Jag körde försiktigt in tummen i hela dess längd i röven på henne och hon skrek rätt ut. Efter en stund hade jag mjukat upp ringen så att jag kunde köra in kuken.

- Ta det försiktigt!

Jag körde sakta in kuken. Vilken känsla! När jag hade kört in hela till botten, började jag att jucka lite smått. Först sakta och sedan snabbare och snabbare. Det tog inte många sekunder innan jag sprutade hennes röv full. Samtidigt kom även Linda i en liten orgasm.

Efteråt låg vi tillsammans i sängen och kelade lite. Vi kom överens om att detta inte var sista gången vi skulle träffas för en liten trevlig stund. Min tjej och jag hade fantiserat länge om att ha en trekant. Vi brukar hetsa upp varandra när vi har sex genom att berätta för varandra om hur det skulle vara, när en annan kvinna är med och leker.

Kommentera Trekant med piss