Tre mogna kvinnor

Det var en regnig och grå höstdag i slutet av 1998. Jag var 18 och ja, i den åldern så är det inte lätt att vara kille. Kåt till 99*v dygnet. Plus attvi har svårt att dölja våra tillstånd! Och jag var inget undantag. Hade ingen flickvän för tillfället så jag fick fixa mina ”lustar” själv.

Jag gick ute på stan denna lördag och tittade lite i skyltfönster och funderade på lite allt möjligt. Jag bestämde mig för att gå in på stadens fik och fika lite. När jag kom in så var det helt fullt därinne. Skrikande barn, pensionärer och nyförälskade 30-åringar. Jag suckade och beställde en kaffe och en ostfralla. När jag letade efter en ledig plats(utan att nån slabbat på) såg jag en ledig stol längst ner i hörnet. Där satt redan tre damer i 40-50 års åldern och pratade och skrattade som väninnor gör i den åldern. De var mycket vackra allihopa och jag kände hur det började dunka i kuken. En av dem var blond, blågröna ögon, hade en liten, men ganska uppnosig byst och fina slanka ben som fanns under den mycket korta kjolen. Den andra av dem var en ganska lång och vältränad negress som egentligen inte passade in hos de andra. Hon hade en stor byst som INGEN kunde undgå att se. Hon hade en mycket vältränad kropp. Med en vit topp och ett par svarta cykelbyxor så blev hon om möjligt ännu snyggare. Hon hade eldiga svarta ögon som, vad jag tyckte, innehöll en massa busiga saker. Den tredje av dem såg ut att vara äldst. Även hon hade en stor byst, hon hade bruna ögon och ett cenderfärgat hår. Hon hade ett mycket vackert leende. Efter att stått och tittat på dem en bra stund gick jag fram till dem och sa: Är det ledigt här? Alla tre tittade upp och log. Visst, sa den läckra negressen. Jag slog mig ner, en aning rodnad över hur det dunkade på innanför byxorna. Så vad heter en sådan ung herre då?, frågade den blonda tjejen med ett sött leende. Magnus, svarade jag och tog ett bett av ostfrallan. Ja jag heter Linda, sa den blonda. Och jag heter Christin sa brunetten Jag heter Mary, sa den oerhört läckra negressen. Trevligt och träffas sa jag och stirrade på negressens bröst. Jo jag märker det sa negressen och flinade mot de andra tjejerna. Jäklar tänkte jag! Hon såg hur jag glodde på hennes bröst. Nu går de väl. Men det gjorde de inte.

Vi fortsatte och utbyta vardagliga fraser om väder och sånt. Har du flickvän?, frågade plötsligt Mary Nej sa jag med ett litet nervöst stammande Vad tur, sa Mary med ett leende. Det gjorde mig ännu kåtare. Herregud tänkte jag! Undrar vad som händer härnäst! Ja en sån trevlig grabb som du borde ju ha flickvän tycker jag, sa Linda och log ett varmt leende. Kanske det mumlade jag, och hällde i mig kaffet för att lugna ner vissa kroppsdelar. Ja för vi har ju inga pojkar som tar hand om oss tyvärr, sa Christin Konstigt. Ni som är så vackra, sa jag. Lite av nervositeten hade släppt och kåtheten hade tagit överhand. Man tackar, sa tjejerna i kör och började fnittra. Vi kanske skulle gå flickor, sa Christin till slut. Ja det är bäst det, sa Mary fnittrande. Hejdå Magnus, sa alla tre och jag fick en kram. Där satt jag som ett fån och var kåtare än nånsin. När de gick iväg upptäckte jag nåt väldigt intressant! Lindas röv! Den var helt perfekt! Fast och fin var den när hon vickade iväg. De vände sig om ett antal gånger mot mig och log.

Jag gick hem med en stor kåthet i kroppen och var tvungen att låsa in mig på toan och runka. Behövdes inte många runk förrän jag sprutade. Senare på lördagskvällen gick jag ut med ett par polare. Fortfarande tänkte jag på de tre vackra och mogna kvinnorna. Vi gick på ett diskotek där mina ”vänner” snabbt fick napp av några tjejer och stack. Jag mumlade nåt och gick iväg från diskot. Jag gick runt lite på stan och glodde på folk. Eftersom det var en festival så var de flesta en aning fulla. När jag gick på den stora festivals- gatan så sprang jag in i de tre kvinnorna! Nämen! Är du här?, sa Mary och log sitt vackra leende. Mmmmmm, sa jag och tittade som en galning De hade nu klätt upp sig ordentligt! Alla tre hade varsin mycket kort kjol som var grön och tre små vita toppar. Som Marys och Christins byst syntes! Trodde jag skulle få kåtslag i byxan. Och Lindas röv skärmade av sig i hennes kjol som ett vackert päron. Mamma Mia tänkte jag. Och än en gång såg de hur jag tittade. Är du ensam här?, frågade Linda. Ja, sa jag Vill du följa med oss?, frågade Mary Gärna!, skrek jag nästan. Vi gick runt lite bland de olika barerna och tjejerna blev väl mer och mer fulla, medan jag själv försökte hålla mig lugn. Om jag blev full skulle jag bara ha somnat. Det ville jag inte. När klockan började närma sig 01. 30 så sa Mary: Usch vad tråkigt här är! Vill ni hänga med hem till mig och spela kort? Jag svarade kvick ja och det gjorde de andra tjejerna också.

Mary bodde i ett mycket vackert hus precis utanför centrum. Hon hade en välskött trädgård och det var likadant inomhus. Allt var i ordning. Vi gick och satte oss i hennes hörnsoffa och hon bjöd på en drink. Efter ett tag frågade Linda: Blir det nåt kortspel eller? Givetvis, sa Mary och hämtade en kortlek. Vad ska vi spela?, frågade jag. Vad sägs om klädpoker?, sa Kristin Christin och Mary jublade medan jag satt där knäpptyst med ett praktfullt stånd. Förmodligen såg Mary det och frågade: Kan du klädpoker Magnus? Jodå. Lite kan jag. Mina byxor höll på att ta kål på min stenhårda kuk. Vi började spela ett par parti och tjejerna förlorade lite VÄL ofta. Tröjor, byxor, och strumpor försvann kvickt av på tjejerna. Till slut satt de där i bara string och bh. Jag satt där fullt påklädd med ett praktstånd och bara tittade på deras bröst. Längs deras string- trosa såg jag lite fukt och det luktade kvinnligt kön. Det verkar som vår 18-åriga vän har vunnit, sa Christin med ett leende. Mmmmmm, sa Mary. Vet du vad du har vunit? Jag bara skakade på huvudet. Det här! Mary gick fram emot mig och tog av mig min tröja. Hon smekte mig längs min mage ner mot min kuk som stod som ett spett. Kolla här flickor!, sa Mary. Vår vän verkar upphetsad. Snabbt som ögat drog de av mina byxor och där stod jag bara i min kalsonger med en kuk som stod rätt ut. Ojojoj då!, sa Christin med ett flin. Var har vi här då? Bäst vi tittar efter sa Linda, och drog av mig mina kalsonger.

Hon började att dra min förhud fram och tillbaka och smekte mig längs upp låret och greppade tag i min pung. Hon började slicka längs mitt skaft och runkade nu kuken. Mary knuffade ner mig i soffan och satte sig ovanför mig så jag såg rätt in i härligheten! Hon var hemskt blöt redan! Jag stack in ett finger i henne genast började hon stöna. Jag lät tungan glida upp mot fittan och när jag kommit ända upp så började jag slicka hennes stenhårda klitoris. Efter en stund av min behandling så kom hon i en faslig orgasm. Det fullkomligt sprutade ut ur henne ner i mitt ansikte. Under tiden hade Linda runkat upp kuken och börjat suga den långsamt. Jag kände hennes tunga virvla runt på mitt ollon och hur hennes händer smekte och kramade min pung. Christin hade stått och sett på onanerat och gått exakt samtidigt som det gick för Mary. Jag klarar inte mer nu snart, stönade jag. Genast slutade Linda och drog av sig sin trosa och bh. Hon väste: Nu vill jag att du knullar mig! Hon satte sig grensle på min kuk och hon var så undebart trång för att vara 45 år! Sakta men säkert började hon rida mig fortare och fortare och jag bara njöt. Under tiden hade Mary och Christin lagt sig i en 69:a! Trodde inte att såna kvinnor höll på med lesbiskt sex! Men de låg där och slickade och smekte varandra som galningar. Denna synen gjorde mig om möjligt ännu kåtare. Efter en stund hörde jag hur Linda började stöna och kände hur hennes fittmuskler kramade hårt om min kuk. Plötsligt skrek hon ut sin orgasm! ÅHHHHHHHHHHH. FAN. Hon steg av kuken och la sig blossande röd brevid mig med ett leende.

- Nu är det min tur!, sa Christin. Hon ställde sig svankande med sin läckra röv mot mig. Snabbt som ögat var jag bakom henne och förde lååååååångsamt in min kuk. Hon var inte lika trång men helt fantastiskt skön. Jag började köra på lite fortare och hon började stöna allt mer. Plötsligt sa hon till Linda: Kom och lägg dig framför mig. Det gjorde Linda och la sig med fittan ett par centimeter från Christins ansikte. Genast dök Christin ner med sitt ansikte i Lindas våta sköte. Herregud, tänkte jag. Det här är en dröm. Att se Linda bli slickad av samma tjej som jag knullade tände mig ännu mer. Jag pumpade på allt mer nu. Plötsligt kände jag ett finger i mitt anus. Jag vände huvudet och där stod Mary och log. Är det skönt?, viskade hon. Mmmmmmmm, stönade jag. Hon tryckte upp sitt finger ännu längre upp i analen på mig. Jag kände att nu klarar jag inte mer utan skrek: JAG KOMMER SNART! Kom i min fitta!, stönade Christin. Och då släppte jag alla hämningar. Jag bara sprutade och fyllde hennes våta fitta. Precis samtidigt kom Christin i en våldsam orgasm. Hon skakade som en galning i kroppen. Jag drog ut min kuk och frustade. Det var den skönaste orgasmen på länge. Men jag då?, hörde jag Mary säga. Jag flämtade av trötthet men sa med ett leende: Jag orkar nog en gång till. Jag såg ett förväntansfullt leende på Marys läppar. Vi går och duschar, sa Christin och Linda.

Vi blev lämnade ensamma. Mary började kyssa mig med blöta kyssar. Jag kände hur kuken började växa igen. Hon la sig i mitt knä och började suga min kuk. Hon smekte min pung med sina snabba och slanka fingrar. Hon slickade på mitt ollon, sög kuken ömsom hårt, ömsomt löst. Hon slickade mig längs skaftet och kysste min pung. När kuken stod upp så var hon nöjd. Hon la sig på rygg på golvet och jag var kvickt där jag med. Jag körde in kuken i denna vackra negress fitta. Hon var ännu trångare än Linda och hon stönade innan jag fått in kuken helt. När den var inne så låg jag stilla och lät fittan vänja sig. När den kändes bra började jag att jucka. Jag började lugnt för att senare öka takten. Efter ett tag så kom hon i ett skrik. Hon skakade och svetten började sippra fram på denna vackra kvinnans svarta kropp. Nu vill jag rida dig, viskade hon hest. Jag la mig på rygg och snabbt var hon ovanför mig och förde in kuken i sitt sköte. Hon började att rida mig frenetsikt och hennes stora bröst guppade upp och ner framför mina ögon. Jag tog tag om hennes bröst och började smeka dem. Hon stönade och blev ännu kåtare av mina smekningar på hennes bröst. Efter ett tag klev hon av mig. Jag blev lite förvånad och frågade vad hon skulle göra. Hon log och sa: Vänta lite. Hon sprang iväg till kylskåpet och hämtade en flaska med Mjuka Milda. Jag spärrade upp ögonen och visste inte vad jag skulle göra. Du gillar väl lite ”kinky” saker, frågade hon med ett lurigt leende. Jovisst, mumlade jag en aning chockat. Hon tog lite av margarinet i sin hand och började kleta på det på min kuk. Det var kallt och skönt på samma gång. Jag rös till.

Efter att ha runkat in margarinet på min kuk så den var helt hal och kladdig gav hon mig flaskan och bad mig smöra in hennes anal. Jösses, tänkte jag! Vad är det som händer. Men jag gjorde som hon sa med en stark förväntan i kroppen. Efter att ha smetat in hennes lilla mörka och rena anus så tog jag tag i kuken och styrde den mot hennes lilla heliga hål. Den gick in på en gång tack vare margarinet och hon skrek till. Hon var inte beredd på att jag skulle köra in hela kuken på en gång. Hon skrek och snyftade och bad mig ta ut den. Men jag vägrade. Jag lät kuken vara kvar därinne tills hennes anal hade anpassat sig. Därefter började att köra kuken in och ut i ett långsamt tempo. Bara efter en minut kom hon i ännu en våldsam orgasm. Samtidigt kände jag hur jag själv var på väg att komma. Jag drog ur kuken och frågade om jag fick knulla henne mellan brösten. Hon log mot mig och sa: Det visste jag att du ville. Har sett dina lystna blickar mot mina bröst sen i förmiddags på kaféet.

Jag satte mig över henne och la kuken mellan brösten. Hon klämde ihop dem runt min kuk och jag började att jucka. Hon slickade mitt ollon varje gång det tittade fram. Jag njöt att ha de här undebara svart brösten runt min kuk och det dröjde inte länge förrän jag kände ryckningar i pungen. Jag kommer snart, stönade jag Hon tog tag om kuken och lät sina undebara, stora negressläppar sluta om den. Hon sög och sög och tills slut fick jag en våldsam orgasm och fyllde hennes mun med sperma. Lite av den sipprade ut mellan läpparna på henne. Efter hon svalt allt och slickat min kuk ren ställde vi oss båda upp, mycket tillfredställda, och bara tittade på varandra. Du vet att du knullat tre kvinnor på 42, 43 och 45 va?, sa Mary. Om jag vet, sa jag med ett leende. Och vet du, fortsatte jag, det stämmer det ryktet. Vilket rykte?, frågade Mary Mogna kvinnor ÄR skönare och bättre att ha sex med Jag fick en lång varm kram av Mary. Kom så går vi och duschar, sa Mary. Några veckor senare träffade Mary och Christin varsin man som de förlovade sig med. Och Linda flyttade till Frankrike. Jag träffade dem aldrig mer. Men jag har väldigt bra minne av dem. *ler*

Rösta på Tre mogna kvinnor:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (67 röster, snitt: 3.48 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Tre mogna kvinnor