Tre i bastun

Min kvinnliga chef, Karin, hade någon vecka tidigare frågat mig om jag kunde ställa upp som servitör nu i helgen då hon skulle få besök av en affärs bekant från Spanien. Eftersom jag inte hade något speciellt för mig och det var Karin som frågade svarade jag ja. När jag på lördagseftermiddagen kom fram till hennes lyxvilla så kom Karin och möte mig och berättade vad jag skulle göra, mitt arbete gick ut på att servera henne och hennes spanska affärs väninna Maria mat och dryck. Jag gick ut i köket och blandade en välkomst drink som jag sedan gick ut och serverade till de båda damerna. Maria var ca 30 år med långt lockigt brunt hår, underbar kropp med stora rund bröst och klargröna ögon. Karin som är 41 ser mycket bra ut för sin ålder med sitt långa blonda hår och sina underbart blå ögon. Kvällen flöt sedan på och jag serverade dem tre rätters måltiden och vin. När de hade ätit och jag komma ut för att plocka undan hade de bytt om till bikini och var på väg ner i poolen, jag blev stående ett kort ögonblick för att njuta av åsynen av de båda damerna. Maria stod några meter framför mig och när hon sedan böjde sig framåt för att plocka upp handuken kunde jag se hennes långa ben och hennes underbara stjärt. Maria vände sig om och så mig när jag stod och stirrade på henne, hon brast ut i ett skratt och kastade sig i poolen. Jag rodnade och skyndade mig tillbaka till köket. Efter en stund ropade Karin att jag skulle gå ner i källarn och sätta på bastun, sagt och gjort jag gick ner källarn och vred på värmen i bastun, som förövrigt var enormt stor med två bänkar längst långsidorna och den rymde säkert 18 pers. Efter det samlade jag mod för att kunna gå ut och plocka ihop det sista porslinet som var kvar efter måltiden. När jag kom ut hade Karin redan gått in och ensam kvar var Maria, hon klev upp ur poolen och vred ur sitt hår sedan gick sedan mot huset. Hon hade en knallgul liten trekantsbikini på sig och hennes stora runda bröst vällde ut på sidorna. När hon kom fram till bordet där jag stod saktade hon in samtidigt som hon gned sin kropp mot min, gav mig ett leende och gick sedan in. Jag stod kvar och flämtade undrande vad som höll på att hända. Karin och Maria hade bastat en stund då Karin kom upp i köket för att hämta förfriskningar endast iförd en handuk. Här sitter du alldeles ensam, du kanske också vill basta? Sa hon. Ja det kan jag väll. Sa jag. Bra, handuk finns nere och jag kommer strax. Sa hon.

Jag gick ner och efter duschen virade jag in mig i en vit handuk och klev in, jag satte mig längst upp mitt emot Maria som satt med korslagda ben invirad i en handuk. Vi satt och pratade en stund och jag kunde inte låta bli att titta på den brunbrända kroppen som stack ut ur handuken och glipan som brösten formade. Maria byter sedan med ett skratt ställning och sätter sig bredbent samtidigt som hon frigör handuken som ramlar ner på plankorna. Maria satt framför mig och började försiktigt med att smeka sig själv på brösten och sedan runt den välansade musen, jag satt paralyserad och hade för länge sedan gett upp hoppet om att kunna dölja mitt enorma stånd som hopat sig under min handuk Så plötsligt öppnas dörren och in kommer Karin hen ser inte på en gång vad som försiggår utan sätter sig på samma sida som Maria men ett trappsteg nedanför. Karin får sedan syn på min handuk som står rakt upp hon kastar snabbt en blick mot Maria och får syn på vad som försiggår, sedan rodnar Karin med. Maria glider ner och sätter sig brödvid Karin som knappt vågar röra sig sedan tar hon Karins hand och går mot mig, hon tar tvål från en flaska med flytande tvål och stryker även in Karins hand med tvål. Maria tar sedan tag i min handuk och viker försiktigt undan den och blott lägger mitt praktiga stånd. Jag sitter paralyserad. Maria för Karins intvålade hand mot mitt stånd men Karin rycker undan handen i sista stund och går med snabba steg mot dörren, Maria följer efter och tar mjukt henne mjukt i handen och leder henne mot mig igen. Hon för försiktigt Karins hand mot mig och den här gången greppar Karins fingrar runt min lem, hon runkar försiktigt upp och ner och sedan är det som om någonting lossnar för med ett stort leende börjar Karin att runka fortare och fortare. Maria böjer sig ner och börjar att suga av mig samtidigt som Karin håller ett stadigt grepp. Jag stönar av välbehag och strax innan jag är på väg att komma avbryter de behandlingen och Maria lägger ner Karin på rygg och vinkar åt mig att komma, jag ställer mig gränsle om plankorna och tittar på min chef Karin som ligger vidöppen och våt mellan min ben. Hon ber mig att jag ska knulla henne och jag sänker mig ner och tränger in i henne. Vi håller en jämn och lugn takt och Karin stönar högt och tittar mig djupt in i ögonen och säger lugnt till mig: Jag vill att du ska komma inuti mig, spruta din varma sperma långt in i mig. Jag ökar takten och känner hur det ilar i pungen jag trycker mig så långt in jag bara kan och Karin vrålar JAAAAAA samtidigt som jag fyller henne stråle efter stråle med min varma sperma.

Under tiden har Maria suttit och tittat på och smekt sig själv. Karin går ut och duschar meddans jag går fram till Maria och börjar att bearbeta hennes blöta fitta med min tunga. Meddans jag tillfredställer Maria med tungan känner jag hur jag börjar få tillbaka mitt stånd och ner Maria ser det leer hon ännu mer och ber mig avbryta samtidigt som hon kliver ner och ställer sig mot kortväggen med armarna högt upp på väggen och putar med stjärten. Jag är inte sen utav mig utan är snabbt där och tar tag om min kuk och för den mot Marias blöta fitta. Marias fitta kramar om min lem och jag börjar att knulla henne hårt mot väggen, Maria stönar och skriker något på spanska. Efter en stund kommer Karin tillbaka in i bastun och sätter sig på den övre bänken och ser på samtidigt som hon smeker sig själv. Maria viskar till mig på engelska att hon vill hjälpa Karin och vi flyttar oss så att Maria står på alla fyra på den nedre bänken och slickar Karin. Samtidigt som Maria slickar Karin putar hon återigen med stjärten och ber mig fortsätta att ta henne bakifrån. Jag glider upp bakom henne och för min lem mot henne och tar sedan en kraftigt tag om hennes runda höfter och börjar knullar henne. Maria får inte nog utan ropar: Harder harder! Jag tar i allt var jag orkar och pumpar henne väldigt hårt, samtidigt som jag ser hur Karin håller i Marias stora hår och njuter av Marias behandling. Maria ökar takten på slickandet samtidigt som hon ropar: I´m comming! Karin ropar även rakt ut: Jag med! Jag känner att det även är nära för mig så jag kukar ur Maria som väder sig om och sätter sig på den nedre bänken med huvudet mellan Karins ben. Jag kommer i den största utlösning jag nånsin haft och den första strålen träffar Karins bröst och den andra strax nedanför naveln och sperman rinner sakta ner mot hennes kön. Maria tar sedan tag i min lem och för den mot sin mun där jag sprutar henne rakt upp i gomseglet. Utmattade sjunker vi ihop för att sedan ta en gemensam dusch.

1 svar to “Tre i bastun”

  1. japrecis:

    Suga en intvålad kuk?..gott ;)

Kommentera Tre i bastun