Vi njöt som aldrig förr

Så fort han började slicka mig så kände jag att jag var påväg att komma. Hans tunga som smekte min klitoris gjorde mig galen.
Jag kom och skrek ut min njutning, tog tag i hans huvud och pressade det närmare min våta fitta som nu skälvde utav kåthet.
Han tittade upp på mig och log, jag log tillbaka. Han satte sig upp och började kyssa mina vader och upp mot mina lår. Min fitta började bulta igen och när han började kyssa ovanpå mitt venusberg så rös jag till. Jag ville känna hans tunga smeka mig, känna hur den penetrerar mig.

Han började slicka mig igen och jag stönade högt. Han förde in ett finger i mig och jag började jucka mot det samtidigt som han slickade mig. “Åh, mer, mer!” stönade jag högt och kände hur han förde in ännu ett finger. Nu började jag få panik, “guuud så skönt!”
Han drog ur sina fingrar ur min våta bultande fitta och förde in mina två fingrar istället. Jag knullade mig själv hårt med mina fingrar som lätt gled in och ut samtidigt som han började suga och slicka hårdare på min klitoris. Så känner jag hur hans finger kommer in i mig och nu har jag tre fingrar i mig som knullar mig hårdare än någonsin. Hela min kropp börjar skälva och skaka och jag kommer i en härlig sprutorgasm som får min kropp att fortsätta skaka minuter efteråt.

Vi ligger i varandras armar och smeker varandras kroppar när han plötsligt tar tag i mitt hår och drar mitt huvud bakåt.
Jag skriker till och han börjar kyssa och bita över hela min hals, något som han vet gör mig galen.
Han ställer sig upp och trycker ner mitt huvud mot sin stora kuk och tvingar mig att suga den. Jag tar den i munnen och får genast kväljningskänslor då jag känner hur den växer sig ännu större ner i min hals. Jag suger och slickar honom samtidigt som han börjar smeka min anal. Så drar han bort mig i håret och lyfter upp mig så jag kommer i ansiktshöjd och kan kyssa honom. Men precis när jag ska föra in min tunga i hans mun så slår han till mig hårt över kinden. Jag skriker till och han tvingar återigen ner mig mot hans stora, tjocka kuk. Den fyller hela min mun och jag stönar och känner hur min fitta börjar bulta och bli våt igen. Jag måste få känna hans kuk knulla mig snart..! Han tvingar mig att suga av hans finger och göra det vått nog så att han kan föra in det i min anal. Han drar mig i håret och håller mitt ansikte nära hans kuk men ändå så långt borta så att jag inte kan nå den med min tunga. Jag stäcker ut min tunga och försöker nå den pulserande stora kuken men han drar bort mig.
Han ställer mig på alla fyra och tar ett fast grepp runt min hals och börjar knulla mig hårdare och hårdare. Jag känner hur luften tar slut men försöker ändå skrika “mer, mer, knulla mig hårdare!” Jag kommer snart! Men då slutar han och trycker ner mig igen och säger åt mig att slicka roten på hans kuk. Jag leker med min tunga över den stora, långa, tjocka roten och känner smaken av min våta fitta. Jag för tungan neråt och suger in hans pung i min mun. Jag leker med bollarna i min mun med min tunga och hör hur han stönar till. Släpper försiktigt ut dom och för ner tungan under dem. Jag slickar och kysser området mellan pungen och hans anal och börjar röra mig ned mot hålet. Han stönar mer nu. Jag börjar slicka runt och på hålet och får en ide. Han har aldrig velat ha något i sin anal men nu verkar han njuta utav att känna min tunga där. Jag slickar på mitt finger och börjar suga den stora kuken igen. Jag smeker med mitt våta finger runt analen och börjar långsamt att föra in fingret. Han stönar högre och högre när jag suger honom och samtidigt knullar honom med mitt finger. Han börjar rycka och skrika och jag vet att nu kommer han. Jag börjar slicka hans rot och ser hur hans sperma sprutar över hela hans mage. Ett sista stön hörs när jag långsamt drar ut mitt finger.
Vi ligger inbäddade i varandras armar och bara njuter till vi somnar…

Kommentera Vi njöt som aldrig förr