Total förnedring!

sitter här o tänker på dej, fantiserar lite, är lite kåt, halvstånd, nästan stenhård, jag har ju precis chattat, jag hadec6 om lite brutal sex, vederbörande charmade mej på nåt sätt!. mmm, kan inte låta bli attatt föra ner handen mot kuken, nyrakad, smeker den sakta, blundar, spottar lite i min hand, smeker mitt ollon, tänker att det är hon som leker med min tunga. mm. aaahh, helt plötsligt dyker du upp bakifrån, jag vet inte varifrån, hörde dej inte, men nu står du där, smyger lite på mej, sätter dej framför mej, tar kuken i din mun, sväljer den, länge o väl. mmm. aahh, jösses, går nästan för mej direkt. lyfter upp kuken och suger mina pungkulor. mmm, särar på benen, lägger upp dem på bordet vid datorn, chatten är fortfarande på, lutar mej tebax, du suger o suger, spottar o runkar mej, du ser på mej med dina kåta ögon, du hån ler mot mej, slickar mej lite längre ner. mm. aaah, din tunga leker långsamt neråt, din tunga vidrör mitt anus, blir så kåt så jag nästan exploderar. mmm. aaahh. jösses. rycker i kuken. du är så skööööön, skriker jag, du särar på mina skinkor. låter din tunga leta sej in i min röv, har aldrig blivit tungknullad i röven tidigare. tror jag ser högre makter. mm. du spottar mej i röven, runkar mej, pressar upp långfingret i mej, gör nästan ont: DET HÄR TYCKER DU VA?DIN LILLA HORPOJKE, NU SKA DU BLI BESTRAFFAD FÖR DU ÄR OTROGEN PÅ CHATTEN MED MEJ, JÄVLA IDIOT! jag sitter bara o njuter ändå. tänker inte så mycket på de, thelt plötsligt kommer din vännina in, jag ser henne inte, hon sätter handbojor på mej, jag är fastspändtar mej inte loss, sitter khär med ett finger i röven, som värker, fastspänd med 2 tjejer. hur ska det sluta, ska jag bli voldtagen av 2 tjejer?ni retar upp mej, börjar hångla med varandra, slickar era underbara tungor, erat långa hår, börjar kåta upp varandra, ni strippar. sliter av er kläderna, era tungor ut utforskar era kroppar, ser ni kysser era bröst, buttar av mej från stolen, ramlar o slår mej, har hamnat på magen, du sätter dej på stolensärar på benen, låter henne tungknulla din klitoris, hon tra fram en dildo som hon börja rmasera din lilla fitta med, hör hur du stönar, hon dildo knullar din plaskvåta fitta, du börjar bli ordentligt kåt, du sitter o maserar dina bröst, smeker din klitta medans hon pressar in dildon i dej. men men det här skulle vi inte göra säger du, vi skulle ju straffknulla nico, han har ju varit stygg. sätt dej upp din idiot säger du, du går bort till din vänninas handväska som är proppfull av sexutstyr. hjälp, tänker jag. du sätter en bindel över mina ögon, nu ser jag inget. faan, fortfarande fastspännd, du sparkar till mej, jag hamnar på alla 4A, hör hur din kompis håller på. ska jag smörja upp honom eller ska jag bara utnyttja honom frågar hon dej!nej, kör bara på. hon har tagit på sej en strap on, du börjar suga på strap onen, nu utan förvarning så kör hon in kuken i min röv, strap onen gör ont men är skönt på samma sätt. känner mej väldigt liten på jorden. mmmaaahh. herregud. du går bort till väskan, tar fram en gummi strapon som man fäster på huvet, tryker den över mit huvud. nu ska du få knulla mej, medans du blir utnyttjad, jag blir tvingad köra in dildon som är fastspänd i huvet, köra huvet mellan dina ben, hennes juck bakifrån gör så jag hamnar i en rytm som samtidigt stimolerar din fitta. tycker att det är oerhört sköönt. mmmm. det är ju nästan som ett tåg. vi håller på o knullar varnadra i 5-10 minuter, jag har förlorat allt förstånd och tidsbegrepp. mmm, börjar få ont i röven. nu. mmmaaaahhhh. ni slutar upp., vänninan tar o ställer sej framför mej, ber mej suga av strap onen som jag har haft i min egen rumpa. nej nej, det gör jag inte. JO, -GÖR DET SÄGER DU, DU HAR VARIT OLYDIG, -JAG TOTALVÄGRAR!då öppnar du fönstrer, river av björkriset från björken utanför, nu jävlar säger du:sug av straponnen. mmm, du börjar piska mej. sug. jag kan ju inget annat än att lyda, motvilligt suger jag den, slicka av den. mmm, känne rnästan att jag gråter. mmmm, du sliter av mej huvan med gummikuken på, sätter den på dej själv, sätter dej under mej, kör upp huvudstrapp-onen i röven på mej, AAAHHH, brutalt och onte gör det, så många löskukar som jag inte ens vill ha. lider du, säger du o skrattar!. du är varl alltihop. ska du sitta på nätet o chatta mera?VA., SITTA DÄR MED DINA JÄVLA SEXFANTASIER, PERVO!. NEJ NEJ, JAG LOVAR, ska aldrig göra det igen säger jag, jag lovar. säker? säger du!. gör du om det här så blir det ännu värre än den här gången. aj aj, nej jag måste få ett slut på det. aj aj aj. aaahh. oki, nu kan du sluta suga på den säger du:du beordra din vännina att sätta sej u suga mej medans du juckar med ditt huvud in i min röv med löskuken. sug av honom. det är han värd. sug honom. mmm. hon sluter sin mun runt min kuk, leker med tungspetsen runt mitt ollon, suger bara mitt ollon, maserar samtidigt mina pungkulor. kan omöjligt hålle det inne längre, jag kommer, jag kommer. aaahhhh. AAAAHHHH SKRIKER JAG, RÖVEN VÄRKER SÅ JAG HÅLLER PÅ O BLI GALEN, din vännina tar satsen i ansiket, du drar ut huvud straponen ur mej, den varama, nästan rykande sperman landar i hennes söta ansikte, jag ramlar ihop på golvet, helt utnyttjad, utmattas. sperman rinner ner för hennes ansikte o mun, du går fram ö börjar slicka henne i ansiktet, du leker med hennes tunga, kysser henne. jag svimmar av, av utmattning. blir helt bort. kram från downtownsdavinchi!

Insänt av downtownsdavinchi!

Rösta på Total förnedring!:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (28 röster, snitt: 2.00 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Total förnedring!