Tjuvtitt på mina grannar

Igår fick jag se något jag aldrig trodde jag skulle få uppleva. Jag tjuvtittade på mina grannar som älskade. Egentligen tjuvtittade jag inte, det var mer de som gjorde det på ett sätt som gav mig den underbara chansen att få se på.

Jag hade suttit och tittat på tv nästan hela kvällen och strax efter midnatt gick in till köket för att göra mig en smörgås. Medans jag stod och plockade på lite pålägg hörde jag tydligt röster genom det öppna köksfönstret och jag tittade ut mot husen mittemot av en ren reflex. Jag såg ett par sitta ute på sin veranda på bottenplanet precis mitt emot mig och prata med varandra. De verkade vara i 30-års åldern. Kvinnan satt i en stor vit morgonrock på bordet och mannen satt i en stol framför henne. De satt och höll i varandras händer. Kvinnan lyfte upp en av mannens händer och strök den mot sin kind. Det var vidstilla och så tyst mellan husen att jag kunde tydligt höra vad de sa. De pratade om någon bekant, de verkade vara överens om han inte skulle ha gjort det han nu ställt till med. Mannen reste sig upp och böjde sig över kvinnan och kysste henne sakta på munnen. Det var en sensuell kyss och kvinnan drog åt sig mannen och besvarade kyssen.

Mannen gick sedan in några meter i vardagsrummet och satte sig på golvet för att leta bland cd- skivorna. Kvinnan hoppade ner från bordet och gick in hon med. Flera lampor var tända i rummet och eftersom det var mörkt ute, så såg man in i deras lägenhet mycket bra. Nästan för bra Jag släckte min lampa i köket och gick tillbaka till fönstret igen för att fortsätta titta. Varför vet jag inte, men det kändes som att jag intekunde låta bli bara. I motljuset såg jag att kvinnan hade dragit åt morgonrocken hårt vilket visade hennes former på ett fint sätt. Hon verkade ha en i det närmaste trådsmal midja och en fin byst. Hon satte sig på golvet bredvid mannen och de började tillsammans bläddra bland skivorna. Killen la in en skiva i cd-spelaren och höjde volymen. De spelade en rocklåt från tidigt 90-tal. Kvinnan lutade nu sitt huvud mot hans axel och det var en fin stämning i bilden.

Jag vred upp persinnen i mitt köksfönster lite mera för att se bättre och flyttade mig lite. Återigen förenades de i en lång och väldigt utdragen kyss. Sakta lade mannen ner kvinnan på rygg mot golvet, och kyste henne igen. Han flyttade sig ner mot hennes knän, där tog han tag i morgonrocken och drog den åt sidan. Jag kände hur starkt detta påverkade mig, jag blev varm i hela kroppen.

Mannen kyste hennes knän och slickade låret sakta upp mot hennes höft och ner längs det andra benet. Hon sträckte sina armar över huvudet och nu njöt hon verkligen, det syntes tydligt. Sedan tog han ett försiktigt tag i hennes vita spets trosor och drog ner dem en bit! Jag kippade efter andan, det kan inte vara sant tänkte jag. De ligger ju bara 20 meter från mig. Han lämnade dem strax ovanför hennes knän och förde upp hennes benen mot brösten. Nu pekade hennes ben rakt upp och stjärten mot honom. Hon hade en liten mellanblond triangel av hår i övrigt var hon vackert slät. Man såg tydligt hennes solbrända bikinilinje vilket förstärkte den vackert ljusa och känsliga huden under hennes trosor.

Han sänkte sitt huvud och började sakta slicka henne, hon tog ett bättre tag om sina ben och pressade dem mot sina bröst och lyfte på så sätt sin vita stjärt mot honom. Han hade nu hela sitt ansikte mellan hennes ben och han stötte sin tunga gång på gång mot hennes fitta. Musiken tystnade och man hörde hennes ljusa röst när hon njöt av hans tunga och mun. Han ställde sig upp på knänen för att lägga in en annan skiva. När han tänkte sätta sig igen så reste sig kvinnan upp istället på knänen hon med. Hon tog tag i honom och pressade hans kropp mot sin samtidigt som hon kysste honom hårt och djupt.

Hon satte sig framför honom och började släppa på bältet, hon knäppte upp hans jeans och drog hårt ned dem så långt det gick. Hans kalsonger följde med och rakt ut ställde sig en mycket grov kuk. Hon slickade på den, från toppen till pungen och sakta tillbaka igen. Hon lyfte på hans pung och sög in den i sin mun. Nu tog hon grepp runt den med båda sina händer och slickade retfullt på hans ollon. Hon släppte inte hans ögon med sin blick utan sög kraftfullt in hans kukhuvud i sin mun. Hon tog den aldrig djupt i munnen men hennes passion för att leka med hans ollon gjorde mig mycket upphetsad och jag hade gärna själv blivit behandlad på samma sätt. Hon slutade att suga honom och reste sig upp på knänen, de kysstes hårdare och aggresivare nu än tidigare. Hon drog av honom hans t-tröja och smekte med sina händer över hans bröst. Hon tog hans bröstvårtor mellan hennes tumme och pekfinger och började nyka i dem. Medans hon masserade det ena med sina fingrar, så nafsade hon på det andra med sin mun.

Han fick nästa knuffa bort henne från sig när han lade sig på rygg samtidigt drog hon av honom hans jeans och kalsonger. Nu lossade hon på sin morgon rock och lät den glida av sina axlar. Fram tittade en väldigt vacker kvinnokropp, med slank mage och en mycket smal midja. Hennes bröst var normalstora men de gungade mjuk och var alldeles runda med små bröstvårtor. Hon tittade på honom och böjde sig sakta framåt, tog försiktigt hans kuk i den vänstra handen och sänkte sitt huvud mot den för att sedan försiktigt slicka längs hans kuk några gånger. Hon tog huvudet i sin mun och höll det där ett tag. Hon verkade låta sin tunga spela över hans ollon, plötsligt släppte hon greppet med handen och pressade ner sin mun över hans kuk. Hon fick nästan in hela i sin mun för ett kort tag, sedan drog hon bort sitt huvud och satte sig upp, kröp framåt mot honom och klev upp över hans kropp med ett ben på varje sida och styrde sin höft över hans höft. Hon placerade sina händer på hans bröst men hon satte sig aldrig ned utan det verkade som om hon retas med honom bara, hon lät hans kuk bara nudda hennes kön och varje gång han stötte till för att kunna in, så höjde hon på sin kropp helt enkelt. Han stötte flera gånger upp mot henne men varje gång gled hon undan, hon log stort i hela ansiktet. Till slut så sträckte hon på sin rygg och satte sig ner ganska hårt på hans kuk. Nu satt hon med rak rygg på hans lem och hon verkade vilja få den att nå så djupt i henne som möjligt.

Hennes ritt var njutningsfull, ofta långa djupa drag samtidigt som hon lutade sig framåt och kysste honom för att sedan övergå till kort snabbt ridande där han stötte emot varje gång, samtidigt som han smekte hennes tunna midja uppåt mot hennes bröst. Hon red honom länge men hon gjorde det så vackert med så mycket njutning att det kändes inte enformigt. Hon lekte med sina fingrar i hans mun, hon lät honom suga på dem och sedansmekte hon sig med dem och lät honom suga på dem igen. Hon höjde tempot allt eftersom och nu red hon honom snabbt och med en njutning som syntes i hela henne. Musiken hade tystnat för länge sedan och det enda jag hörde var hennes försiktiga kvidanden när hon pressade sig ned över honom. Hon frös till med sin överkropp och tog ett hårdare tag om hans kropp. Hennes höft slog mot hans i ett rasande tempo och han tog spjärn med sina ben och fötter och stötte sin höft upp från golvet mot henne. Hennes kvidanden övergick till mera tydliga ord. Plötsligt kastade hon med huvudet stannade upp i ridandet och spände hela sin kropp och skrek ut högt när det gick för henne. Hon sänkte fort sitt huvud mot hans och kysste honom hårt på munnen. Han besvarade kyssen och höll hårt om henne med sina armar. De låg så tätt mot varandra som man bara kan ligga.

De var stilla och tysta i en lång stund. Men nu red hon honom återigen men nu mycket sakta och med en avslappnad kropp och sina armar hänades på sidan av sig. Hon verkade vilja känna honom i sig mera. Hon saktade ner och klev sedan av honom. Hon reste sig upp, vände sig om och gick mot ett annat rum. Han låg kvar en stund innan han ocks reste på sig och försvann mot det som troligen var badrummet.

Jag stod med hjärtat i halsgropen en lång stund och stirrade på det tomma rummet. Det värkte mellan mina ben. Oj, i över en timme hade jag stått och tjuvtittat på mina grannar när de älskade med varandra på golvet. Jag skämdes lite men det var så förtrollande att jag kunde inte låta bli. Och så vacker som kvinnan var när hon njöt.

Jag är lite frestad att råka gå förbi deras uteplats någon dag när hon är där ensam och hälsa på henne som en granne ska göra.

Rösta på Tjuvtitt på mina grannar:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (33 röster, snitt: 3.58 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Tjuvtitt på mina grannar”

  1. Anki:

    Lol.. Det var kul att läsa här..

Kommentera Tjuvtitt på mina grannar