Renoveringen

Det senaste året har mitt liv varit upp och ner. Jag var i USA två år och jobbade som utsänd från mitt företag. Jag jobbar inom reklam branschen på en av de ledande byråerna i stan. Det vill säga Göteborg. När jag kom tillbaka från min tid i USA hade en del ändrats på byrån. Vår Ad, chefen med andra ord, hade talat om att han skulle dra sig tillbaka och nu söktes det en ersättare för hans plats. Alla på byrån ville ha den platsen och det skapade en del tumult.

Det visade sig att chefen hela tiden hade ansett att jag var den bästa för platsen, då jag skulle kunna använda mig av erfarenheter från min tid i USA. Detta innebar en massa mer jobb för mig, men det såg jag som en kul utmaning. Jag kunde bestämma hur jag ville ha det och när jag fått allt gående så det funkade ordentligt drog jag ner på tempot. Jag bytte min trea centralt inne i stan mot ett underbart litet hus ute vid kusten. Detta var för en månad sedan och jag har precis flyttat in.

Fredag kväll, kommer hem från jobbet och slänger av mig mina kläder i hallen. Gud vad skönt det är att dra av sig de propra kläderna och bara gå runt i mys byxor och linne. Jag sätter in gårdagens lasagnerester i mikron och häller upp ett glas vin. Ser fram emot en lugn helg med promenader och sträckläsning av den nya romanen jag hittade på lunchen. Mikron piper och jag plockar ut lasagnen och sätter mig i min favorit fåtölj och äter medan jag tittar på någon serie jag sett förut, men inte haft tid att följa. Så skönt att bara sitta och inte svara i telefon eller ha kollegor att diskutera med hela tiden.
När jag ätit upp ställer jag tallriken i disken och går och lägger mig. Hoppas får drömma den underbara drömmen jag drömde natten innan. Vi skulle precis kyssas under månens sken innan jag vaknade…

Jag vaknar när solen går upp på lördagsmorgonen och inser att jag haft våta drömmar. Jag kommer att tänka på vad som hände i min dröm och blir nästan generad. Tur att ingen kan se ens drömmar tänker jag när jag går och tar en snabbdusch. Såhär i solljuset inser jag att mitt lilla hus har ganska många skavanker. Färgen i taket har gulnat, tapeterna är solkiga och skavda, trägolvet är slitet och alla lister är stötta. Jag måste verkligen åtgärda detta. På måndag skall jag ringa en byggarbetare, men nu skall jag njuta av min lediga helg.

Jisses vad tiden går fort nu för tiden. Jag hann knappt vakna på lördagen innan det var måndag morran. I bilen på väg till jobbet ringer jag byggfirman min granne tipsat mig om dagen innan. Jag får tag på en assistent som bokar in ett möte vid lunch med någon vid namn Johan. Helt plötsligt är det lunch och Patrick knackar på min dörr och säger att det är någon vid namn Johan här för att träffa mig. Jisses, det hade jag glömt!
- Ja, visst, skicka in honom, meddelar jag Patrick och plockar undan en bunt med papper. Kollar mig snabbt i spegeln och inser att jag suttit och pillat mig med bläckpennan i pannan igen, med spetsen ute! Jag har en stor blå fläck i pannan!
- Hej, det är jag som är Johan, hör jag bakom mig
Jag vågar inte vända mig om, men jag kan inte stå med ryggen mot honom hela tiden.
- Hej, säger jag och vänder mig om, du får ursäkta mig, men jag har tydligen målat mig själv i pannan… My gosh! Jag hinner inte avsluta meningen innan mitt hjärta slutar pumpa. Killen som står framför mig måste vara sänd från himlen! Han är min drömkille. Lång, fina bruna ögon, brunt hår och skäggstubb. Jag har alltid gillat killar som är smått ovårdade och manliga, och den här killen var kungen över dem.
- Jag ser att du försökt skapa lite konst i pannan ja, men det går lätt bort med lite lösningsmedel, säger han och ger mig ett snett leende. Du har möjligtvis inte nagellack borttagningsmedel?
- Nej, det har jag inte, men jag gissar att Amanda har, hon som sitter i receptionen. Äsh, jag tar det sedan. Ignorera bara det just nu. Så, du kan tänka dig att ta dig ann mitt hus?
- Absolut! Jag kommer ihåg det huset från när jag gjorde jobb hos din granne. Det är en riktig pärla det huset, säger Johan och sätter sig ner när jag pekar på stolen framför mitt skrivbord. Vad är det som behöver göras?
- Ganska mycket målning ute och inne, men även byte av golvlister, nytt golv och lite snickerier. Tror du att du är mannen för jobbet? Jag tittar på Johan och ger honom ett leende.
- Jag skall nog klara av det, om du ger mig en chans. Johan tittar på mig som om han försöker se in i mitt inre. De ögonen kan skapa en hjärtattack. När jag tittar på dem inser jag att de inte är bara bruna. De har en slags guldig nyans, som solen på vintern på något sätt. Brunt med en sol innanför det bruna. Jag håller på att förlora mig i hanns ögon när han avbryter mig genom att titta ner på sina händer.
- Grattis, du får jobbet säger jag och reser mig upp. Han reser sig upp också och tar min hand som jag sträckt fram.
- Fint! Skall vi säga att jag kommer på måndag då? Jag vet ju vart det är, men det vore bra om du kunde vara där och visa vad det är som skall göras innan jag sätter igång. Han släpper min hand och vänder sig om för att gå ut.
- Måndag blir bara bra, jag skall se till att vara där, säger jag och sätter mig ner i stolen igen.
- Vi ses på måndag då, säger han och vänder sig om mot mig igen. Du borde försöka få bort bläcket i pannan innan det fastnar ordentligt. Han ler och vänder sig om och går ut.
Jag hade helt glömt bort att jag målat mig i pannan! Jag skrattar till och går ut till Amanda för att se om hon har något att få bort det med.

En vecka går fort när man är chef på en byrå och helt plötsligt är det måndags morron. Jag har precis tagit på mig mina kläder när det ringer på dörren. När jag öppnar möter jag de underbara ögonen igen och de är nästan ännu vackrare nu.
- Hej, säger han och ler. Du är vaken ser jag.
- O ja. Det är inte bara byggjobbare som går upp tidigt, svarar jag och flyttar på mig för att släppa in honom. Jag visar honom vad som behöver göras och ger honom en extra nyckel innan jag tar min väska för att gå.
- Var nu rädd om min pärla va, och jobba inte slut på dig själv, säger jag med ett leende innan jag går ut genom dörren.

Två veckor har gått sedan Johan började på huset och han har både rivit och byggt. Utsidan har målats och inne är det just nu en ren och skär byggplats. Det funkar att bo där i alla fall. Även om han sagt att han tycker att jag skulle ha det bekvämare någon annan stans. Jag tänker dock inte lämna mitt hus nu. Tycker om att komma hem och se vad som hänt under dagen. Jag och Johan har knappt setts något de senaste veckorna. Han brukar vara klar för dagen när jag kommer hem efter att ha jobbat över.
På söndagen inser jag att jag måste ha lite ledigt och ringer till byrån och säger till Patrick att jag tänker ta ledigt några dagar. Han säger att han och de andra skall nog klara sig själva och tycker att jag skall ta hand om mig själv några dar. När jag lagt på sätter jag mig i min fåtölj och tar upp boken som jag lagt där kvällen innan.
På kvällen, när jag läst ut boken, sätter jag mig på verandan och tittar ut över det stilla havet. Det är så vackert på vårkvällarna, när luften fortfarande är lite kylig och havet mörkt. Jag sitter kvar tills jag börjar frysa, då går jag in och startar en brasa i kaminen och lagar lite mat. I sängen sedan tänker jag på Johan. Jag undrar vad han gör precis då. Det är min sista tanke innan jag somnar.

Vaknar tidigt nästa dag, redan innan solen gått upp och känner mig konstig. Jag inser att jag är helt svettig och har feber. Jag går upp ur sängen och går in i badrummet. Kollar mig själv i spegeln och inser att jag ser helt förskräcklig ut. Jag borde nog inte suttit ute i kylan så länge igår. Tappar upp vatten i badkaret och glider ner i det nästan skållheta vattnet. När jag legat där en stund dåsar jag till och glider in i en dimma. Vaknar upp av att jag hör något ute i hallen. Jag vaknar dock inte helt, utan är yr. Jag hör som i en dimma fotsteg som kommer mot dörren. Inser att jag är helt naket, men orkar inte bry mig, orkar ingenting. Johan dyker upp i dörröppningen och han ser förvånad ut av att se mig där, naken.
- Stina! Jag visste inte att du var hemma! Herre gud förlåt, säger han och vänder sig om.
- Jag badar bara, tänkte inte på att du skulle komma, hade glömt av det, slumrar jag fram. Jag orkar inte gå upp ur vattnet, mitt huvud snurrar. Jag suckar och sänker mig ner i vattnet igen.
Johan hör detta och han vänder sig sakta om.
- Mår du inte bra? Vad är det då, borde inte du vara på jobbet? Jag hör att han låter lite smått orolig.
- Mitt huvud snurrar och jag fryser. Jag orkar inte röra en muskel, det gör bara ont i mig, säger jag och tittar upp på honom. Jag ser att han hajjar till när han tittar mig i ansiktet. Han ser plötsligt väldig orolig ut och jag fnyser till. Han ser rolig ut tycker jag.
- Stina, vad är det egentligen? Är du sjuk? Han låter jätte orolig på rösten och tittar på mig mer oroliga ögon. När jag tittar upp på honom med dimmiga ögon går han fram till mig och lägger handen på min panna.
- Du är ju skållhet! Du måste ha hög feber. Han känner på vattnet som är iskallt eftersom jag legat i ett bra tag. Stina vattnet är ju iskallt! Du måste upp ur vattnet innan du blir riktigt sjuk.
- Jag orkar inte, mumlar jag fram och tittar på Johan som ser förvirrad ut.
- Du måste i alla fall upp, säger han och tar upp handduken som ligger på golvet framför badkaret. Han lägger den på armen och sträcker sig ner för att ta tag om armen på mig. Du får ursäkta mig nu, men jag kommer se dig naken när jag hjälper dig upp. Han tittar på mig ursäktande och jag mumlar något obestämbart. Han lägger min arm runt nacken på sig och lyfter mig upp. Jag märker att han försöker att inte titta för mycket på min nakna blöta kropp, men det är ganska oundvikligt om han skall kunna hjälpa mig upp. När han fått mig upp ut vattnet sätter han ner mig på badkarskanten och virar handduken runt mig. Han plockar upp en andra handduk som han virar runt huvudet på mig, hela tiden med armen runt mig så jag inte skall falla omkull. När jag är helt invirad tar han tag runt ryggen på mig med ena armen och under benen med andra och lyfter mig. Han bär mig till mitt sovrum och lägger ner mig i sängen. Så fort jag känner den mjuka madrassen under mig suckar jag till och kryper ihop. Johan lägger täcket över mig och klappar mig på pannan.
- Du är helt utslagen stackare. Ligg här och vila så skall jag fixa något varmt åt dig att dricka. Jag blinkar jakande till honom och stänger ögonen. Så fort jag gjort det somnar jag.

När jag vaknar upp känner jag mig desorienterad och tung i huvudet. Jag rör sakta på mig och inser att jag är naken med en handduk som ligger i en hög bredvid mig. Utifrån köket hör jag någon röra sig och jag undrar hur jag hamnade i sängen naken. Det sista jag minns är att jag låg i badkaret och Johan… Johan! Jisses! Johan såg mig naken. När jag insett detta kommer jag håg vad som hänt tidigare. Jag hade somnat i badkaret och Johan hade kommit in. Jag gömmer mitt ansikte i kudden för att jag skäms så.
- Hej är du vaken? Johan hade kommit in i rummet medan jag gömde mig i kudden.
- Mmmm.. mumlar jag in i kudden. Jag vågar inte titta på honom just nu. Det känns alldeles för pinsamt med tanke på att han sett mig helt naken
- Hur mår du? Mår du bättre, jag har gjort te åt dig. Han ställer en kopp te på mitt nattduksbord. Jag hör honom sätta sig i stolen vid min säng. Sakta reser jag huvudet från kudden och kollar med ett öga på honom. Gud vad han är snygg! Jag reser mig upp till sittande ställning med täcket hårt tryckt mot mig så att jag inte visar brösten. Jag sträcker mig fram för att ta tekoppen och då åker täcket ner så pass att jag visar ena bröstet. Jag drar mig snabbt tillbaka och sätter mig upp mot väggen men benen uppdragna mot bröstet. Johan reser sig upp och räcker tekoppen åt mig. Jag tackar honom och smuttar på teet. Det är hett och jag bränner mig på tungan.
- Aj, det var varmt, säger jag och tittar djupt ner i koppen för att inte möta Johans blick.
- Förlåt, jag borde varnat dig, det är alldeles nybryggt. Han tittar ursäktande på mig och jag möter hans blick för första gången på hela tiden. Jag tittar sedan på klockan bredvid mig och ser att den är 8.00. Undra om det är måndag, eller tisdag?
- Får jag ställa en väldigt dum fråga? Johan tittar på mig och nickar. Vad är det för dag idag frågar jag och skrattar till.
- Det är tisdag. Du var helt utslagen och sov hela tiden, jag tror det var någon slags förkylning, svarar Johan fortfarande med blicken på mig.
- Oj! Du har inte vart här hela tiden va? Du måste ju ha åkte hem till dig någon gång. Jag tittar tillbaka på Johan och ser något i hans blick som jag inte kan identifiera.
- Jag ville inte lämna dig ensam i det tillståndet du var, det kändes inte rätt.
- Men någon måste ju ha undrat var du var. Vad har du gjort hela tiden? Jag tittar frågande på Johan och känner att det går en il genom kroppen rakt ner till mitt sköte. Vad håller jag på med? Jag sitter naken i min säng med en ur snygg kille bredvid mig och jag är kåt? Det måste vara något fel på mig. Så här kan jag inte hålla på.
- Nej jag bor ensam, så det var ingen som saknade mig. Jag har suttit och vaktat dig och läst en bok jag hittade i vardagsrummet. Den var bra, säger Johan och tittar fortfarande intensivt på mig. Nu vet jag vad det är i hans blick som jag inte kände igen. Det är en blick av hunger. Det är inte vad jag förväntat mig att se i hans blick. Han kollar på mig som om han skulle kunna äta upp mig.
- Tack för att du stannade här, men det hade du inte behövt. Jag mår bra nu, säger jag och tittar bort mot fönstret ut mot havet. Jag satt nog för länge ute i kylan i söndags, så jag får skylla mig själv.
- Det blev inte bättre av att du låg i badkaret i iskallt vatten heller, säger han och ser orolig ut igen. Nej, nu när jag vet att du mår bra skall jag ta tag i jobbet igen. Han reser sig upp för att gå ut ur rummet och i dörröppningen vänder han sig om. Jag skall försöka att inte väsnas för mycket så att du kan vila, säger han och går ut. Jag smuttar på mitt te igen som nu har kallnat lite. Jag borde nog dricka något kallt egentligen, säger jag tyst för mig själv, så varm som jag är i kroppen. Jag reser mig försiktigt upp och tar på mig ett par mys byxor som ligger på stolen Johan nyss satt i. De är varma av hans kroppsvärme och luktar manligt. I garderoben hittar jag en skjorta som jag tar på mig och knäpper slarvigt. Orkar inte bry mig om hur jag ser ut, Johan har ju ändå sett mig i mitt värsta tillstånd.

Jag går ut till köket och häller upp ett glas kallt vatten och dricker det girigt. Vattnet rinner utanför och ner för hakan och halsen på mig. Då inser jag att jag inte är ensam i köket. Johan sitter på en stol vid bordet och tittar på en ritning. Hans blick följer vattnet som rinner nerför halsen på mig och fortsätter ner mellan mina bröst. Det blir våta fläckar på skjortan mellan brösten. Han glider med blicken upp till mina ögon där de stannar. Han har den där blicken av hunger igen. Utan att ta bort blicken från mig reser han sig upp och kommer emot mig. Hans blick sänder signaler ner till mitt sköte och jag darrar till av förväntan. Han är farligt snygg i ett par slitna jeans med hål på knäna, ett snickarbälte runt höfterna och en svart dammig långärmad T-shirt på sig. Han har kavlat upp ärmarna på tröjan så att hans muskulösa underarm syns och i tröjans v-ringnig skymtar lite hår från bröstet. Hans hår är rufsigt och små dammigt det med, men det är blicken som han fäst vid mig som är farligast. Han kommer närmare mig och när han är precis framför mig stannar han. Jag kan känna doften av man och trä från honom. Mina knän viker sig nästan av lust. Då gör han något som förvånar mig, han böjer sig ner och slickar bort vattnet som runnit ner på min hals. Hans tunga är varm och mjuk när han för den sakta upp efter halsen på mig tills han når min haka. Där kysser han bort vattnet från min haka upp till min mungipa. Där stannar han och kysser med lätta tag innan han letar sig ner igen mot mina bröst. Jag stönar lätt när han når början av brösten och han lägger armarna om min rygg och lutar mig lite bakåt så att han kommer åt lättare att kyssa bort vattnet. Han knäpper upp en knapp i skjortan för att nå allt vatten och flyttar undan tygen med ena handen. Han stannar med handen på utsidan av mitt bröst där han försiktigt smeker det. Jag vet knappt vart jag skall ta vägen så skönt är det. Det var så himla längesedan jag blev rörd av en man på det sättet. Jag har jobbat för mycket för att ha tid med privatliv. Det måste ha varit i början av min tid i USA som jag sist hade umgänge med en man. Johan fortsätter att kyssa mina bröst och jag greppar tag i hans överarmar för att hålla mig fast. Han slutar kyssa mina bröst och lutar mig upp så han kan se mig i ögonen. Blicken är om möjligt ännu hungrigare nu.
- Jag var väldigt törstig, säger han och ger mig ett snett leende. Jag tittar tillbaks på honom med ögon dimmiga av lust. Jag kan inte klara av att sluta just nu känner jag.
- Okej, pressar jag fram med hes röst, det finns glas i skåpet annars. Jag ger honom ett litet leende och han besvarar det med en kyss på min näsa.
- Jo jag vet det, men vattnet såg mycket godare ut på dig och det tror jag det var också. Han slickar sig om munnen och ler igen. Jag inser att han fortfarande har ena handen kvar på mitt bröst då han sakta rör på den. Ett litet stön undanslipper mig och han tar det som ett tecken att fortsätta. Nu tar han hela bröstet i handen och klämmer lätt till. Mitt bröst passar perfekt i hans hand och han fortsätter att massera det lätt med handen. Jag känner att mina ben viker sig, så jag knuffar lätt på honom så att han backar bakåt mot stolen han nyss satt på. Han fattar vinken och sätter sig ner på stolen och drar upp mig i sitt knä. Då känner jag att det är inte bara jag som vaken, utan en ut buktning i hans skrev tyder på att han också blivit påverkad av det som just skett. Jag tittar upp på hans ögon och inser att han följt min blick och sett att jag tittade på hans skrev. Hans blick säger att han är redo för mer än bara lätta kyssar och händer på mina bröst. Det är precis så min kropp känner också, men borde vi göra något åt det?
- Säg till om du inte vill fortsätta, säger Johan precis som om han läst mina tankar. Han tar bort handen från mitt bröst och lägger den under min haka istället. Jag vet att jag helst hade fortsatt, för jag har tänt på dig ända sedan jag såg dig på ditt kontor, men om inte du vill fortsätta så skall ju inte jag göra det heller. Hans ord går rätt in i mitt bröst och hjärtat sväller av längtan efter att ha mer av honom.
- Jag kan nog inte sluta även om jag vill det, viskar jag fram. Men jag kan ju tala om att jag inte vill säger jag och tar hans hand och lägger den över mitt bröst där hjärtat bultar som en stånghammare. Hans pupiller vidgas och han tar ett djupt andetag innan han lutar sig fram och pressar sina läppar mot mina. Jag känner hans tungspetts leta sig in mellan mina läppar och jag särar på dem för att låta honom möta min tunga. Kyssen djupnar och jag tappar nästan andan av styrkan i hans kyss och längtan som finns hos mig.

Hans hand ligger fortfarande på bröstet över mitt hjärta och han för den nu ner över min mage och in under skjortan på mig. Hans hand glider över huden på magen och det kittlar när han nuddar huden under mina bröst där jag är som känsligast. När han tar tag i mitt nakna bröst stönar jag i hans mun och biter lätt i läppen på honom. Min hand har legat på hans axel och nu för jag den ner över hans mage där jag stannar till och smeker hans hårda muskler genom tyget på hans tröja. Kan känna konturerna av musklerna i en vältränad mage under min hand, men jag kan inte stanna där, jag för handen sakta nedåt och når tillslut utbuktningen i hans byxor som jag spanat in tidigare. Hans hand kramar nu runt mitt andra bröst och det är nu han som stönar lätt mellan våra munnar. Hans fria hand letar sig ner till mitt lår där han nästan kan krama om hela låret med ena handen. Jag knäpper upp hans verktygsbälte och med en duns faller det ner på golvet. Fortsätter med att försöka knäppa upp hans skärp, men med mina darriga fingrar går det inte, så jag tar hjälp av min andra hand som legat runt ryggen på honom. Våra kyssar djupnar till den grad att det nästan gör ont i läpparna, medan vi båda känner så mycket på varandra vi bara kan. Jag har fått upp skärpet på honom och börjar knäppa upp knapparna i hans jeans. Känner hans varma nakna hud under fingrarna då jag fått upp första knappen och inser att han inte har några kalsonger på sig. Det får mig att om möjligt bli ännu kåtare vilket jag tror Johan märker då jag känner hur han ler i kyssen. Han lämnar min mun med sina läppar och lutar sig lite tillbaks för att titta på mig samtidigt som han tagit ut handen från under min skjorta och börjat knäppa upp knapparna i den. Mina händer har fått upp alla knappar i hans gylf som behövs för att jag skall kunna föra in mina händer och får tag i hans präktiga stånd. Hela tiden har han haft blicken fäst vid min, men när jag fått tag i hans kön och han fått upp min skjorta, tittar han ner på mina händer och sedan på mina bröst. Med försiktiga händer masserar jag hans svällande kuk och han böjer sig ner och suger in min högra bröstvårta mellan sina läppar. Den svullnar upp av hans beröring och hans heta andedräkt mot bröstets mjuka hud får även det andra bröstets vårta att resa sig och bli stenhårt. Han tar tag med vänster hand om mitt vänstra bröst och den andra handen för han ner i linningen på mina byxor där han når mitt könshår. Jag flyttar min ena hand från hans kön och greppar tag i håret på honom då han når mitt blöta sköte med sina fingrar. Jag fortsätter att massera hans stånd medan han för in ett finger i min fitta och han stönar mot mitt bröst. Jag släpper hans kuk och tar tag på båda sidorna av hans huvud och för upp det mot mitt ansikte. Jag kysser honom djupt samtidigt som jag sakta reser mig upp från hans knä, han för ut fingret ur min fitta och tar tag om midjan på mig. Ger honom en sista kyss innan jag sätter mig på knä mellan hans ben. Tar tag om roten på hans kuk med ena handen och för in den andra i hans byxor för att krama om hans pung. Lägger en försiktig kyss på toppen av hans ollon innan jag sakta omsluter hela toppen med mina läppar. Känner hur hans pung och kuk rycker till under min beröring och han stönar från djupet av halsen och lutar huvudet bakåt. Jag fortsätter att suga och runka honom tills jag känner att jag bara måste ha honom i mig. Jag reser mig upp och låter skjortan falla av mina axlar. För in händerna i linningen på mina byxor och drar ner dem också tills jag står helt naken framför Johans hungriga blick. Han drar av sig sin tröja samtidigt som jag försöker dra av honom hans byxor. Han måste resa sig lätt från stolen för att jag skall kunna dra ner byxorna helt och hållet.
När även han är helt naken tittar jag på hans imponerande stånd som står och vajar rakt upp i luften. Ställer mig gränsle över honom och fångar hans läppar med min mun och när jag sänker mig ner över honom och för in hans kuk i min fitta fångar jag hans stön med min mun. Jag sänker mig ner ända tills jag känner att hans kuk är ända in i botten av mitt djupaste. Jag sitter så en stund innan jag gungar lite fram och tillbaks för att få kuken att komma åt överallt och för att forma mitt inre efter honom. Johan lägger sina händer på mina höfter och hjälper mig att komma in i en bra rytm genom att föra mig fram och tillbaka. Jag fångar hans mun med mina läppar och suger in hans underläpp och biter lätt i den samtidigt som han gungar mig fram och tillbaks. Jag släpper hans läpp och lutar mig bakåt för att han skall komma åt min g-punkt vilket han gör nästan direkt. Ett stön undansläpper mig och jag lyfter mig upp i en båge med hjälp av Johans händer runt min rygg och stöd av mina armar på hans knän. Istället för att gunga fram och tillbaks för jag mig nu upp och ner över honom fortfarande lutad bakåt. Han hjälper till även nu med sina händer runt mina höfter och han lutar sig framåt och suger in min vänstra bröstvårta mellan sina läppar. Han biter lätt i den och andas hett nära huden på mitt bröst så den knottrar sig. Jag känner hur hans kuk sväller inom mig och att han är nära att komma, så jag kniper extra med musklerna i mitt sköte och rör mig snabbare. Hans andning ökar ännu mer och han suger på mitt bröst mellan de ojämna andningarna. Även jag börjar närma mig en orgasm och jag känner hur mitt underliv stramar åt ännu mer runt hans svällande kuk. Johan flyttar upp sina händer till min rygg och drar mig intill honom. Han håller mig nära sig samtidigt som vi rör oss mot varandra allt närmare en gemensam orgasm. I denna ställning stimulerar hans könshår mitt klitoris och det är sista steget över tröskeln för mig. Jag skriker ut min orgasm och mina kramper i underlivet gör att det går för Johan också och han kysser mig hårt när vi båda stönar ut våra orgasmer. Vi sitter så en lång stund omslingrade med honom inuti mig och kysser varandra lojt medan efterdyningarna av en utlösande orgasm för oss båda sköljer genom oss. Jag lutar mig mot Johan och lägger huvudet mot hans axel och armarna runt hans rygg. Han håller om mig också och smeker mig över håret.
- Det där var det bästa jag vart med om på länge, säger jag med låg röst och smeker Johans svettiga rygg med lätta händer.
- Jag håller definitivt med dig, säger han hest, men nu måste jag ställa mig upp en stund. Har träsmak i baken. Han börjar resa sig upp, men gör inga antydningar till att flytta på mig. Jag är alldeles för loj för att orka lyfta på mig, så han tar och lägger mina ben runt sina höfter medan han reser på sig. När han står helt upp kupar han händerna om min bak och stöttar mig samtidigt som han stäcker ordentligt på sig. Vi är fortfarande förenade vid könen och hans kuk är fortfarande styv i mig. Jag spänner musklerna i mitt underliv för att se hur han reagerar och han stönar då till.
- Jag har ingenting mot att fortsätta älska med dig, men då måste det vara ett mjukt underlag, säger han och tittar mig djupt i ögonen.
- Sängen är mjuk, säger jag och nickar åt det håll där sovrummet ligger. Han går till sovrummet och när vi når sängkanten lägger han mig ner och följer själv efter utan att släppa mig ens några centimeter ifrån honom. Med mina ben slingrade runt hans höfter är det dock ganska svårt att lösgöra sig. Han flyttar oss så att vi ligger hela vägen upp i sängen. Jag ligger under honom och jag gillar tyngden av hans kropp över min. När han börjar flytta sig åt sidan kniper jag fast honom hårdare med benen och håller emot.
- Det måste vara tungt att ha mig ovanpå dig, säger han och ler.
- Ja, men just nu är det så himla skönt. Jag säger till när det blir för jobbigt, säger jag och kysser hans leende läppar. Han börjar röra sig smått fram och tillbaka och jag känner hur stor han är inuti mig igen. Jag släpper inte mitt grepp med benen runt hans midja, men jag lossar lite på det så att det finns lite mer utrymme att röra sig på. När jag gör detta blir hans rörelser lite större och han ökar lite på takten. Inte mycket, men lite så att de känns lite mer. Jag smeker honom över axlarna och känner hur musklerna jobbar under huden när han stödjer sig på armarna. Jag flyttar händerna ner mot ryggen och stannar där en stund innan jag för dem ner till hans rumpa. Den är fast och väldigt vänlig att ta på. Mina händer smeker hans rumpa medan han fortsätter att röra sig inuti mig och ser mig i ögonen. Jag ser in i hans ögon och jag känner en intimitet jag aldrig känt förut. Johan och jag är på precis samma nivå och det är nästan överväldigande. En tår rinner ner för kinden på mig och jag reser upp huvudet och kysser honom. Han stannar till i sina rörelser och besvarar kyssen samtidigt som jag faller tillbaks mot kudden igen. Han lägger sig ner över mig och tar mitt huvud mellan händerna. Med tummen smeker han bort tåren från min kind. Mina känslor svallar över och jag vet knappt vart jag skall ta vägen. Jag lägger armarna om hans rygg och släpper greppet med benen runt hans midja. Han flyttar ena handen till mitt hår och den andra för han in under mina axlar och flyttar mig så vi ligger på sidan. Vi ser varandra i ögonen och håller om varandra. Vi bara ligger så en lång stund och tittar på varandra.
- Vad hände egentligen Stina, är något fel? Hans fråga får mig att vakna till.
- Jag vet inte riktigt, men jag kände helt plötsligt en sådan närhet till dig att jag inte visste vad jag skulle ta mig till. Det bara exploderade av känslor inuti mig. Medan jag pratar ser jag hur hans ögon nästan tåras och han smeker mig över håret.
- Stina, sötnos. Jag riktigt hör ömheten i hans röst. Jag lutar mig mot honom och fångar hans mun i en mjuk kyss. Låter mina läppar ligga mot hans en stund innan jag lutar mig bort från honom.
- Det var det härligaste jag känt i hela mitt liv och det blev bara så överväldigande. Jag ser att mina ord berör honom och han lägger sig på rygg och för första gången så glider han ur mig sedan vi förenades. Han drar upp mig så att jag med överkroppen ligger på hans bröst. Mitt huvud ligger på axeln på honom och genom kinden känner jag hur hans hjärta slår. Han smeker mig över håret och håller om mig. Efter mina ord vet jag inte vad han tänker på och hur han känner själv. Jag bara ligger och låter min andning falla in i samma takt som hans.
- Jag vet inte vad jag skall säga Stina för att förklara mina känslor. Det här är något helt nytt för mig, jag har aldrig känt såhär starkt för en människa förut och såhär snabbt. Ord räcker på något sätt inte till för att förklara känslan jag har i bröstet. Jag reser upp huvudet från hans axel och tittar på honom. Han vrider huvudet mot mitt håll och ser mig i ögonen.
- Du behöver inte förklara, för jag tror nämligen att känslan jag har är exakt den samma som den du har. Och du har alldeles rätt i att det inte finns ord nog att beskriva känslan med.
Med de orden så kysser jag honom djupt och han besvarar min kyss. Jag lägger handen på hans mage för att stödja mig så att jag kommer åt att kyssa honom ordentligt. Våra kyssar blir intensivare samtidigt som min hand letar sig neråt hans mage. När jag känner håret runt hans kön med mina fingertoppar ler jag i kyssen. Sedan känner jag kans kön som är lite halv hårt, men på väg att växa för fullt. När jag med handen omsluter roten på kuken känner jag hur den rycker till och blir genast stenhård. Nu ler även han i vår kyss och han lägger handen på min mage där han smeker den sakta samtidigt som han för den neråt. När han når håret på min slida känner jag hur jag ryser till i hela kroppen. Hans hand rör sig ytterligare neråt samtidigt som jag sakta runkar hans styva kuk. När han når min klitoris stönar jag till och biter honom mjukt i läppen. Med två fingrar masserar han min klitoris och jag blir kåtare och kåtare för varje sekund. Det är helt otroligt egentligen för jag tycker att jag varit kåt hela förmiddagen. Jag rycks ur mina tankar av att han för in ett finger i min våta varma slida och jag stannar till i runkandet av hans stånd. Han fingerpullar mig samtidigt som han suger in min underläpp mellan sina läppar. Nu för han in ett finger till i mig och jag stönar till och börjar sakta runka honom igen. Ytterligare ett finger för han in och jag trycker mig mot hans hand. Hans fingrar rör sig i mig, men jag vill ha han kuk i mig. Jag stannar upp i runkandet ytterligare en gång och håller med ett fast grepp tag om roten på hans kuk. Jag lyfter mig upp så att hans fingrar glider ur mig. Våra kyssar stannar upp och han ser oförstående på mig en sekund innan han fattar vart jag är på väg. Jag flyttar över mitt ena ben på andra sidan av hans så jag sitter gränsle över honom. Stödjer mig på ena handen medan jag för den andra till mitt kön för att känna hur blöt jag är. Det är rikligt med safter där nere, så jag sticker in några fingrar i min skåra och tar sedan hans kuk med samma hand och smörjer in den med mina safter. När hans kuk glänser av mina safter flyttar jag mig så att jag hamnar direkt över honom och sänker mig sakta ner över honom. När ollonet precis nuddar min öppning stönar han djupt och lägger ena armen under huvudet. Jag sänker mig ytterligare så att jag omsluter hela ollonet och sedan för jag mig uppåt så att han glider ur mig. Med ens stönar Johan och jag sänker mig nu över honom igen. Denna gång sänker jag min ner tills han är så djupt inne i mig som det går vilket även är till roten på hans kuk. Jag sitter så en stund innan jag börjar rida honom. Jag rör mig sakta samtidigt som jag kniper med musklerna i fittan. Johan ligger och bara tittar på mig, följer mina rörelser med sin blick och synar hela mig. Han smeker mig med sin fria hand på+ knäet och för den upp över låret på mig. Smeker mig i ljumsken och för tummen över min klitoris. Han stannar bara där en kort stund innan han för handen vidare upp över magen på mig och smeker mina bröst och hals. Samtidigt rider jag honom sakta med djupa intensiva rörelser. Han fortsätter att smeka mig över hela kroppen med sin hand och stannar till slut på min höft med handen. Han låter den bara ligga där för att följa med i mina rörelser som ett tecken på att han är med på att det är jag som bestämmer. Detta gör att jag skyndar på mina rörelser och rör mig snabbare, men fortfarande lika djupt och intensivt. Min fitta kramar hans kuk och han är hela tiden djupt inne i mig. Jag känner att jag börjar närma mig en orgasm och av vad jag kan utläsa av Johan så är han inte långt ifrån heller. Jag fortsätter i samma takt tills vi båda kommer. Vi stönar unisont ut vår njutning och jag faller ihop över honom. Ligger kvar och andas ut medan han smeker mig lojt över ryggen. Efter en stund reser jag mig upp ifrån honom och han glider ur mig med ett slurpande ljud. Jag reser mig ur sängen och går på toa där hans varma sperma rinner ur mig och jag tvättar mig ren.

När ag kommer tillbaks till sängen ser jag att han själv har varit och tvättat av sig och att han bäddat till sängen lite. Han ligger där och myser mellan de stålgråa lakanen. Jag kryper upp i sängen och han lyfter upp täcket för att låta mig komma under täcket tillsammans med honom. Jag kryper nära hans kropp och tar till mig den värme han utsöndrar då jag blivit lite kall när jag varit uppe och gått. Jag lägger mig på sidan med ryggen åt hans håll och direkt är han bakom mig och formar sin kropp efter min. Vi är dåsiga efter de utlösande orgasmerna och ligger och små slumrar. Jag stoppar upp mina kalla fötter mellan hans knän och han rycker först till av kylan, men han låter dem ligga kvar där.
Han har sin arm liggandes över min midja tryckt mot min mage och jag fattar tag i hans hand och håller den i min. Jag hör hur hans andetag blir djupare av att han håller på att somna och jag somnar själv in trygg i hans famn.

Jag vaknar av att solen skiner in i sovrummet och det tar en stund innan jag vaknar så pass att jag hänger med på vart ag är och allt. Jag känner hur Johan rör lite på sig bakom mig utan att han vaknar. Vi ligger på exakt samma sätt som vi gjorde innan vi somnade. Detta förvånar mig då jag i vanliga fall rör mig som bara den när jag sover, för lakanen ligger alltid i en hög när jag vaknar. Jag hör hur Johan suckar njutningsfullt och han rör på sig igen.
- God morgon, säger han helt plötsligt.
- God morgon på dig med Mr, säger jag med ett flin på läpparna. Sovit gott?
- Det var längesedan jag sov så här gott, svarar han. Det är tydligen bra för sömnen att ha sex säger han skrattandes.
- Som om du inte redan visste det, säger jag och rullar runt för att kunna se honom i ansiktet. Han ler och kysser mig.
- Jo det visste jag, men inte att det funkade med dig också, han skrattar när jag låtsas bli sur på honom. Jag börjar kittla honom, men han fångar mina händer innan jag hinner fortsätta.
- Passa dig för att kittla mig, säger han med låtsas allvar i rösten. Man vet aldrig vad som kan hända när jag blir kittlad.
- Det säger du. Men jag kanske vill ta reda på det, säger jag och sliter mig ur hans grepp. Jag kittlar honom på magen och han rycker till. Jag fortsätter tills han lyckas på still på mig genom att fånga mig i sin famn. Han håller mig hårt med sina armar och jag slutar fajtas emot. Vi skrattar hela tiden och ler mot varandra.
- Värst vad du var kittlig Mr. Det visste jag inte, säger jag flinandes. Är du kittlig någon annan stans än på magen? Jag tittar på honom och han ler fortfarande.
- Det skulle du bra gärna vilja veta va! Han skrattar åt mig och skakar på huvudet. Nej det säger jag inte, för då kommer du bara kittla mig hela tiden.
- Men om jag säger vart jag är kittlig kan väl du säga det till mig. Snälla?! Jag blinkar mot honom och han brister ut i skratt.
- Okej okej, bara för att du är så oemotståndlig då. Men du får börja, säger han.
- Bra. Jag ler mot honom. Jag är jätte kittlig i ljumskarna måste jag erkänna. Och på låren. Du har varit där och pillat, men jag har kunnat låta bli att tänka på det för att jag var så upphetsad. Så nu har jag sagt, nu är det din tur.
- Bakom öronen och på halsen vid öronen ner mot nacken är jag sjukt kittlig. Han ser på mig med en blick som säger att där kan man inte pilla utan att bli straffad. Hans grepp om mig släpper lite och han väntar på att se vad jag tänker göra. Jag ligger bara och tittar på honom helt utan tankar på att börja kittla honom. Jag känner hur hans ena hand letar sig ner över min mage mot mitt skrev. Min första tanke är att han tänker kittla mig, men hans blick är inte retsam på samma sätt som tidigare. Den är mörkare och intensivare. Han böjer sig fram och kysser mig och jag känner hans hand nå mitt könshår. Vi fortsätter kyssas samtidigt som han når min klitoris och mina blygläppar. Han smeker mig och jag stönar in i hans mun. Jag börjar leta efter hans stånd under täcket och hittar det snabbt då han är stenhård. Jag hinner inte mer än att smeka hans kuk lite grann innan han med sin fria hand tar tag i min hand och för den bort från hans kuk.
- Nej nu är det du som skall få, säger han med munnen bara några centimeter från min. Du gav mig en behandling i går, så nu är det min tur att ge dig. Han avslutar meningen genom att kyssa mig. Han fortsätter att smeka min fitta samtidigt som han kysser mig ner över halsen och brösten och magen. Han stannar en stund över mina bröst och suger och nafsar i mina bröstvårtor. Jag lägger mig mer på rygg och han sätter sig på knä mellan mina ben. Han smeker fortfarande min klitoris och först nu sticker han in ett finger i skåran som hunnit bli plaskvåt. Han tar med sig lite av fukten upp till klitoris och rör fingrarna i en cirkel runt mirakel knappen. Han böjer sig ner och placerar en kyss på magen på mig, sedan en på varje höftben och en strax över könshåret. Till slut lägger han en kyss precis på klitoris. Jag rycker till av njutningen och stönar. Han sticker ut tungan och för den i cirklar över min klitoris. Han slickar och suger på min klitoris och för in ett finger i min fitta. Jag kan knappt ligga still av njutningen. Johan bara fortsätter att kyssa och slicka min klitoris och massera mitt inre med en eller ett par fingrar. Han för ut fingrarna ur min fitta och slickar av dem innan han slickar mina blygläppar. Han är precis uppe vid blygläpparnas början och kysser och slickar. Han för in tungan mellan dem och särar på dem. Han slickar nu över hela fittan och smakar på min väta. Han för in tungan i min fitta bit för bit. Det är ingen dålig tunga han har för han kommer långt in. Han för sin tunga ut och in och stimulerar klitoris med sina fingrar. Det tar inte lång stund innan jag kommer och han slickar bort mina safter. När min orgasm gått över och jag kommit in i normal andning igen kryper Johan upp till mig igen. Han lägger isg bredvid mig och ag kysser honom.
- Det var det absolut bästa oralsexet jag fått någonsin, säger jag och tittar honom i ögonen. Han ler och kysser mig djupt.
- Du förtjänar det bästa säger han och kysser mig igen. Vår kyss djupnar och han lägger sig över mig och för in sin bultande kuk i min nu igen våta fitta. Vi knullar järnet innan vi båda stönande sjunker ihop.

Efter att ha legat i sängen halva morgonen går vi tillslut upp och fixar lite lunch. Vi sitter och äter i soffan tätt tillsammans och skrattar och pratar. Hela dagen tillbringar vi med att bara njuta av varandras sällskap och kroppar.
Nästa dag fortsätter Johan jobba och jag har ytterligare en ledig dag. Rasterna Johan tar tillbringar han med mig och det blir ett antal knull under dagen.

Vi återgår till vardagen med skillnaden att Johan stannar kvar i min stuga vid arbetsdagens slut. Han åker endast tillbaks till sin lägenhet för att hämta kläder och lite andra saker.
Vi föll helt enkelt pladask för varandra och fortsätter att njuta av och utforska varandras kroppar. Jag är totalt lycklig och känner att jag har lyckats med mitt liv. … The End

Rösta på Renoveringen:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (40 röster, snitt: 3.85 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Renoveringen”

  1. kent:

    Hej underbar novell ska själv renovera ett hus åt min a-givare o hans fru har märkt att hon är lite tänd på mig vem vet det kanske slutar med en skön stund med dom kram o tack mvh kent

Kommentera Renoveringen