Mina betyg

Det var sista året på gymnasiet och va 18 år. Jag var fruktanvärt orolig för mitt betyg i matte. Jag hade ju inte direkt brytt mig om att plugga. Det fanns så mycket annat och tänka på. Jag var en ganska kort tjej ca 1, 56 smal med liten fast rumpa och ganska stora fasta bröst. Denna dagen Hade jag på mig en svart läder tjol, en top som satt väldigt hårt år över brösten , röda sty up strumpor och svarta skor. Som vanligt kom jag för sent till matten denna dagen pg av att jag åter igen blivit kollad till rektor pg av min klädsel.

Hej , sa jag med ett leende..
Du är sen..
Jag vet men de var inte mitt fel.. sa jag
Nehe du får stanna efter läxtionen så pratar vi om detta… Sa läraren med barsk min.

Efter läxtionen stannade jag kvar och funderade över vilken ursäkt jag skulle använda idag. Plötsligt kände jag mig så fruktansvärt kåt. Jag reste mig gick fram och satte mig på kateden. “jag har ett förslag” sa jag och log inbjudande. ” vad då för förslag sa han” och såg lite förbryllad ut.. Kom hit sa ja så ska jag berätta.. Han kom fram till mig där jag satt jag tog tag i hans tröja och drog honom mot mig.. jag kyste hansläppar ömt medan min hand letade sig ner i hans gylf. Jag började runka av honom och kände hur han styvnade i min hand… “Vi bode kanske inte” sa han men kyste mig sedan hungrigt.. Vilken liten slampa du är sa han.och lät sin hand stryka över mitt lår. ” jag kan vara din slampa om du lovar att knulla mig hårt” svarade jag sannings enligt. Han tvekade inte längre utan lät sina fingrar glida längs mitt lår in under kjolen(jag hade inga trosor på mig) Och lät sina fingrar stryka för siktigt över mina blyg läppar. Jag stönade till av hans beröring och blev ennu kåtare.. Jag vill suga din kuk.. sa ja.. Jag la mig på sidan på kateden. Han stälde sig med kuken vid mitt ansikte jag tog den hungrit i munnen och började suga och nafsa, jag lät min tunga leka med hans ollon. När jag försiktigt lät mina tänder nafsa på ollonet stönade han till och fick en glimt i ögat. Du kan värkligen suga stönade han. Medan jag sög hans stora hårda kuk ( säkert 30cm) lekte han ena hand under min top och smekte mina bröst. När vårtona syvnade i hans hand log han ännu mer.. Med sin andra hand smekte han min klita och lät sedan sina finger glida in i min våta trånga fitta… Vi stönade båda två.. Pricis när jag trodde de skulle gå för mig slutade han o sa.. Inte än min lilla slyna.. jag vill knulla dig hårt först.. Han hade svårt att behäska sig utan nästan kastade sig över mig där jag låg på kateden med min svarta mini tjol och röda strumpor. Med en snabb hård stöt trängde han in i mig. Han var så djupt inne att jag stönade högt av både smärta och njutning. Jag var ju inte så varn vid att få kuk i mig och absolut innte så här. Han knullade mig snabbt och hårt.. Jag njöt och stönade.. Håll om mig sa han plötsligt och lyfte upp mig. Han kramade om mina fasta skinkor och trykte mig mot sin stora bultande kuk. Han knullade mig mot tavlan. Hårdare och hårdare, snabbare och snabbare.. Jag kommer snart.. var ska jag lägga satsen undrade han.. Vi var i ett kass rum så jag insåg att det ända sättet var att svälja.. Du får spruta i min mun svarade jag.. Efter den jutning han gett mig var jag fortfarande så kåt att jag sög honom våldsamt djupt och lät honom knulla mina röda läppar. Det var en stor sats men jag svalde allt. Det var de bästa sex jag haft.. Jag reste mig och packade ihop mina saker medan han stod och hämtade andan.. Du sa jag, vad får jag för betyg?

Mvg sade han och jag gick med ett leende:)

Kommentera Mina betyg