Tjejen i kassan, del 2

Detta har hänt:

En killes dröm går i uppfyllelse när han får ha sex med tjejen i kassan till den lokala ICA-butiken efter stängningsdags. När de skiljts åt får han ett meddelande på sin mobil. Där står: “Tack för en underbar kväll. Vi ses imorgon. “. Detta trots att han inte gett henne sitt mobilnummer.

-

Jag somnade den kvällen med ett leende på läpparna. Min dröm hade äntligen slagit in. Jag hade fått ha sex med den underbaraste varelse på jorden, i alla fall som jag hittills träffat på. Visserligen var jag lite konfunderad över hur hon kunde veta mitt mobilnummer, men jag funderade inte så mycket mer på det utan somnade och drömde skönt om dagens övningar.

Nästa dag kunde jag inte tänka på något annat än henne. Direkt när jag vaknade var jag tvungen att slå på mobilen för att se om hon hade skickat något mer. Men inget pip kom. Lite besviken dukade jag fram frukosten.

När jag ätit färdigt bestämde jag mig för att skicka ett sms till henne. Jag fattade mobilen och skrev: “Hej, kommer du ihåg mig? Tack för igår. Ska vi ses igen. och fortsätta där vi slutade igår?”

Jag hade hoppats på att få ett svar ganska snart men till min besvikelse kom det ingenting. Hela dagen kunde jag inte göra något annat än tänka på henne och slängde då och då otåliga blickar mot mobilen.

Jag hade nästan gett upp hoppet framåt kvällen. Klockan var 18. 00 och det var becksvart ute. Då pep det i min nalle. Som hade någon stuckit mig med en nål flög jag ur min fåtölj och grabbade tag i telefonen. Det var från henne! Jag klickade mig fram och läste:

“Möt mig utanför centrum om 5 minuter”.

Det behövdes inga fler uppmaningar för att jag skulle göra som jag blev tillsagd. Omedelbart tog jag på mig min jacka och skorna och gick ut från min studentbostad. Det var en ganska kall februarikväll och månen var nästan full. Jag styrde stegen mot Ålidhems centrum och när jag närmade mig såg jag henne. Där stod hon, den undersköna varelsen och väntade på mig!

Jag gick fram till henne och hon sken upp då hon såg mig. Vi kramades länge och äntligen förenades våra trånande läppar i en öm kyss igen. Hon smakade underbart och jag talade om för henne hur mycket jag hade saknat henne hela dagen. Hon log, tog mig vid handen och vi började gå hem till henne.

Hon bodde också i ett studentrum, fast inte på samma gata som jag. Hennes rum var fint, nästan nystädat tror jag för det doftade underbart. Precis som hon. Vi småpratade lite om allt möjligt, hur dagen hade varit och så och hon bjöd på te. Jag berättade för henne hur fin hon var. Hon log och kramade om mig. Jag började sakta smeka hennes hår med mina händer. Hon hade det lenaste hår man kan tänka sig. Jag älskar verkligen långt, vackert hårsvall, särskilt om det doftar så gott som hennes gjorde!

Jag fortsatte låta mina händer gå på upptäcktsfärd på hennes kropp. Smekte henne över ryggen och ner över låren. Samtidigt kysste jag henne passionerat och lät min tunga hälsa på hennes och förenas i en nästan magisk hångeldans. Mina händer hittade hennes fasta, uppnosiga bröst och smekte dem försiktigt utanpå tröjan. Hon hade så perfekta bröst, inte för stora, inte för små. Alldeles lagom. Greppvänliga. Mina händer letade sig in under hennes tröja och jag kupade dem vid brösten. Hon stönade svagt och smekte mitt hår i nacken.

Hennes tröja åkte av och min likaså. Snart satt vi där på hennes säng, hon endast iförd trosor och BH och jag i mina boxer och t-shirt. Mitt nästa mål var att befria hennes bröst från fångenskapen och släppa ut dem i det fria, vilket jag också gjorde. Hennes underbara bakelser mötte min blick och jag var bara tvungen att smaka på dem. Med mun och tunga behandlade jag hennes bröstvårtor tills de var så styva så jag trodde de skulle sprängas! Hennes ögon hade blivit riktigt dimmiga nu och jag förstod att hon var kåtare än någonsin. Jag var inte heller oberörd och bad henne lägga sig ner på sängen. Jag smekte hennes höfter och hon lyfte på sin späda rumpa som för att uppmana mig att dra av henne de obekväma trosorna. Jag var inte sen att lyda hennes vink och snart låg hon där, som Gud skapat henne, framför mig.

“Fan vad fin du är!”, utbrast jag och kysste henne än en gång.

Hon log och kysste mig tillbaka, men i samma stund började hon trycka ner mitt huvud lite lätt. Jag förstod vad hon ville och började slicka mig ner längs hennes underbara kropp. Min tunga begav sig åter på upptäcktsfärd, passerade de två bergsknallarna på sin väg mot målet. Jag slickade insidorna av hennes lår, så lena, så vackra. Jag märkte att hon var alldeles nyrakad mellan benen och det var verkligen en härlig syn! Inte ett hårstrå syntes, varken på venusberget eller omkring hennes mörka, våta grotta.

“Slickvänligt!”, tänkte jag och nosade försiktigt där nere. Jag sträckte åter ut min tungspets som landade direkt på hennes klitoris. Hon gav till ett lätt stön och spände kroppen. Jag förstod att hon var ordentligt kåt nu, men kåtare skulle hon allt bli! Jag började slicka hennes blygdläppar, först långsamt, men sedan allt intensivare då och bara blev fuktigare och fuktigare. Jag stack in tungan i henne och slickade hennes slidväggar. Knullade henne med tungan tills hon låg och vred sig av vällust. Då satte jag munnen mot hennes klitoris och började tungkyssa den, slicka den, suga på den. Hennes stön övergick till små skrik och hon tryckte sitt underliv mot mitt ansikte. Hon var verkligen våt och mitt ansikte blev blött av vätskan som nu nästan forsade ur hennes sköte. Jag fortsatte min behandling av hennes nu till bristningsgränsen uppsvällda klitta och stack även in, inte ett, utan två fingrar i hennes fitta. Jag slickade och sög hennes kärleksknapp, pullade henne med mina fingrar och blickade samtidigt upp mot henne för att försöka möta hennes blick. Men hon blundade. Hon låg där och blundande, småskrek av vällust och smekte sina fasta bröst.

Plötsligt spände hon hela kroppen och orgasmens böljande vågor sköljde över henne och spolade bort henne från all sans och vett! Hon skrek högt rätt ut så hennes grannar måste ha hört det och några sekunder senare slappnade hela hennes utmattade kropp av.

Nöjd med vad jag åstadkommit kröp jag upp till henne och gav henne en lång kram och kysste henne. Hennes kropp var svettig och våra tungor möttes åter i en vild dans.

“Fan va skönt!”, viskade hon i mitt öra. “Men nu är det väl min tur?”

Ja, vad kunde jag säga? Inte sa jag nej i alla fall!

Rösta på Tjejen i kassan, del 2:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (15 röster, snitt: 3.00 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Tjejen i kassan, del 2