Nådens år Del 2

Min fru och jag levde ett underbart liv med vår nya piga. Vi nyttjade henne på alla tänkbara sätt och det fanns ingen tvekan om att även vår kära piga var tillfreds med sitt nya liv.

En morgon berättade min fru att hon glömt dra för gardinen i badrummet när hon badade häromdagen. Hon hade då uppmärksammat hur grannens tonårspojke hade tittat på henne från sitt sovrum, som var beläget tvärs för vårt badrum. Min fru hade sett hur han onanerade samtidigt som han tittade på henne.

Jag frågade min fru hur hon hade upplevt situationen och hon berättade att hon hade blivit sexuellt upphetsad. Hon hade medvetet smekt sig själv med tvålen över sina bröst och hon låtsades som om hon inte alls uppmärksammade att hon var beskådad.

Om det inte varit min grannes son hade jag nog kallat på pojken och låtit honom knulla av sig sin ungdomskåtet på mig, sa hon. Jag blev som vanligt kåt när min fru pratade om att låta andra män knulla med henne och jag drog mig till minnes en upplevelse jag själv hade när jag var i grannens ålder, som jag berättade för henne:

Jag hade en ogift moster, som mina föräldrar skickade mig till några veckor varje sommar. Hon bodde inne i Stockholm i närheten till Skansen. Hon var okonventionell, lite galen och behandlade mig alltid som vuxen. Det var roligt att besöka henne.

Vid ett tillfälle blev min moster inbjuden av en man på middag. Hon förklarade att hon sannolikt var tvungen att tillbringa natten på hotell beroende på att mannen bodde så långt bort. Jag kunde tydligt se att hon var mycket angelägen om att kunna acceptera hans inbjudan, men hon oroade sig för att lämna mig ensam. Vi diskuterade saken och jag försäkrade moster att det inte skulle vara några som helst problem att hon lämnade mig ensam.

Mitt i vårt samtal ringde det på dörren. Det var tant Märta som kom på besök. Hon var väninna till min moster och faktiskt lika galen och rolig som henne. Hon hade varit med oss båda vid ett flertal tillfällen, så jag kände henne väl.

När hon fick höra att min moster var bortbjuden erbjöd hon sig genast att ta hand om mig under tiden. Jag förklarade för tant Märta att jag alls inte behövde någon barnvakt, utan jag kunde minsann klara mig själv. När jag sagt detta såg jag att hon såg lite sårad ut, så jag fyllde snabbt på med att… ”Men naturligtvis skulle det vara väldigt trevligt med tant Märtas sällskap”.

Avgjort alltså! Sa tant Märta och reste sig upp och slog ihop händerna. Min moster såg lättad och lycklig ut och skred till verket med att förbereda sig inför kvällens aktiviteter. Snart hade hon lämnat lägenheten och jag var ensam med tant Märta.

Tant Märta frågade om det var något speciellt jag vill att vi skulle göra. Det var regnigt och tråkigt väder, så jag förklarade att jag helst ville vara hemma i lägenheten och spela kort. Det tyckte hon också, men först vill hon ta ett bad därför hon var våt och kall från sin promenad.

Tant Märta gick in i badrummet och jag hörde hur vattnet porlade från kranen. Själv satt jag kvar i vardagsrummet och bläddrade i en tidning. Jag hörde hur vattenkranen stängdes och det blev tyst från badrummet förutom lite kluckande när tant Märta rörde sig i vattnet. Jag förstod att badrumsdörren inte var stängd och jag kunde inte styra bort mina tankar från hennes nakna kropp, som jag skulle kunna titta på om jag smög mig dit. Till slut kunde jag inte hålla mig längre. Jag tog av mig mina skor och smög i strumplästen ut i köket och vidare ut i gången mot den öppna badrumsdörren. Väl framme sneglade jag förbi dörrposten och fick se tant Märta. Hon höll på med att tvåla in sig över hela kroppen. Händerna rörde sig långsamt och behagfullt över hela kroppen, som glänste av vatten och tvål. Hennes stora runda bröst hade tvållödder över sig. Hennes bröstvårtor var stora och mörka.

Jag stod som förstenad. Detta var första gången jag sett en naken kvinna i verkligheten. Det var nästan så att jag fick en utlösning bara av att se på henne och utan att jag märkte det stod jag plötsligt fullt synlig i dörren och bara stirrade storögt.

Jaså? Här står Du och tittar på tant Märta när jag badar naken, sa hon med en mild stränghet i tonen. Kom då lite närmare så Du ser ordentligt, fortsatte hon, samtidigt som hon vinkade till mig med handen sträckt åt mitt håll. Jag gick lydigt fram till henne och hon kände på utbuktningen på mina byxor.

Som straff för att Du tittar på mig ska Du ta av Dig Dina byxor, sa hon samtidigt som hon började knäppa upp mitt bälte. Jag var snart lika naken som henne och kuken värkte av kåthet på mig.

Vill Du att tant Märta ska lära Dig hur Du kan använda Din kuk tillsammans med en kvinna? frågade hon samtidigt som hon tittade på mig med ett härligt leende. Det ville jag och när jag skulle bekräfta detta skar sig rösten lite grann. Hon skrattade och drog till sig mitt underliv med händerna runt min stjärt. Hon förde hon in min kuk i munnen och började suga med mjuka rörelser.

Det tog bara några sekunder innan jag sprutade all min säd inne i hennes mun, så att det rann ut lite i hennes mungipor. Hon log mot mig och sa att hennes lektion inte var över på länge. Nu skulle jag smeka hennes kropp. Jag klev ner i badkaret och ställde mig på knäna mellan hennes ben. När jag kände hennes underbara mjuka bröst blev jag olidligt kåt igen. Hon lyfte upp benen, så att hennes fitta öppnade sig för mig under vattnet.

Vill Du titta på min fitta nu eller vill Du först knulla? Frågade hon. Jag ville bådadera men jag kände ett sug jag inte kunde hindra att trycka in min kuk i hennes fitta. Jag la mig på hennes bröst och hon hjälpte mig leende att föra in kuken i fittan.

Nu knullade jag! För första gången låg jag och kände på ett par mjuka underbara bröst samtidigt som min hårda kuk gled fram och tillbaka i tant Märtas fitta. Jag tappade all tids- och rymduppfattning. Det enda jag tänkte på var hur skönt det var att knulla med tant Märta. Jag fick en orgasm, som var som en explosion. Jag fortsatte länge med att jucka och snart kände jag hur kuken började styvna igen.

Tant Märta kramade om mig och sa skrattande att nu skulle vi ta nästa lektion inne i sängen. Jag reste mig motvilligt och drog ut kuken. Vi sköljde av oss och torkade oss varpå vi hand i hand gick in i sovrummet. Tant Märta lade sig på ryggen i sängen med benen ihop. Vill Du titta hur det ser ut inne i min fitta? Frågade hon.

Det ville jag naturligtvis, men just då var jag inriktad på att titta på hur hon såg ut naken. Hon hade runda former med ett ganska brett höftparti. Jag började smeka hennes vulva och hon svarade med att dela på benen så jag kom bättre åt. Hon sa åt mig att sätta mig på knä mellan hennes ben. Hon lyfte upp knäna så jag kunde se in i hennes rosafärgade grotta. Jag var helt förstummad. Det jag nu såg hade jag tidigare inte ens kunnat drömma om att få uppleva.

Nu vill jag att Du ska slicka på tant Märtas klitoris, sa hon. Hov visade var den satt och jag lät min tunga glida fram och tillbaka över den. Hennes andhämtning blev allt ljudligare och snabbare och hon instruerade mig hur jag skulle föra in ett finger samtidigt i fittan. Hon började röra sig så häftigt med underlivet att jag ibland gled ur läge. Plötsligt kände jag hur hela hennes fitta började pulsera och tant Märta stönade vilt. Hon förklarade för mig att det hade gått för henne.

Vi fortsatte sedan hela kvällen. Jag tappade räkningen på hur många gånger det gick för mig under den kvällen och natten. Vi fortsatte med våra hemliga möten under många år som följde och lovade varandra att aldrig berätta för någon om detta och det gjorde jag heller aldrig.

När jag var färdig med min historia märkte jag på min fru att hon blivit kåt. Hon lät handen stryka över fittan. Jag var också kåt efter mina återupplevda minnen och snart förenade vi oss i en häftig knull mitt på golvet. Jag trängde in i min fru bakifrån och hon kved, så det lät över hela huset.

Snart hörde vi steg mot rummet där vi befann oss och vår piga Inga kom in. Hon frågade om herrskapet behövde hennes hjälp på något sätt och min fru bekräftade att hon ville att Inga skulle slicka hennes fitta samtidigt som jag fortsatte att knulla henne.

Inga drog snabbt av sig sina pigkläder och lade sig i position så hon kom åt min frus fitta med tungan. Jag kände hur hennes tunga gled omkring ibland på min kuk och på min frus fitta. Snart stönade min fru och vi hörde med all önskvärd tydlighet hur hennes orgasm fyllde henne. Jag sprutade dagens första sats djupt inne i min frus härliga fitta.

Tack Inga. Vi tar hand om Dig i kväll, sa jag och gick till jobbet.

1 svar to “Nådens år Del 2”

  1. Den kåte:

    Underbart med fruar som vet och förstår vad fittan ska användas till.
    Gör slag i saken och förför grannens son.
    Han behöver få knulla en mogen fitta som inlårning i sexkonsten.

Kommentera Nådens år Del 2