Middag med fler rätter…

-Jessica är du klar någon gång.
Johan gick av och an. – Vi kommer försent.
Jessica sprang runt, kan inte förstå vad hon hade lagt den andra skon.
-Jag kommer strax. Sätt dig i bilen så länge så kommer jag.
Krypandes på alla fyra letade hon runt om på golvet i garderoben. Utan att höra att Johan smugit sig upp. Han stod i dörr öppningen och kunde inte tro sina ögon. Där mitt framför honom stod hans älskade Jessica på alla fyra svankandes med rumpan upp i vädret.

Det ryckte till i penisen och den började genast bli hård. Försiktigt knäppte han upp sina byxor, gick närmare innan han ställde sig på knä. Först tittade Jessica över axeln och såg Johan men hon var inte tillräckligt snabb. Johan lyfte upp klänningen över den sexiga baken såg till sin förtjusning att det inte fanns några trosor. Han förde penisen närmare springan och förde den upp och ner. Jessica reagerade direkt med att andas häftigt.
-Men Johan, vi blir sena. Du vet hur svärmor blir om vi inte kommer i tid.
Jessica gjorde ingen ansträngning till att flytta sig utan stödde sig på sina underarmar för att rumpan skulle komma upp i vädret ännu mer.
-Din lilla retsticka; utbrast Johan. Du vet att jag inte kan hålla mina händer ifrån dig när du ser så där läckert inbjudande ut.
Johan förde penisen in med ett bestämt tryck och kom ner i botten. Ett stön hördes från Jessica och Johan började pumpa med långa tag. Händerna smekte rumpan innan han lätt klatschade till ena baken, ett rött litet märke syntes men det försvann ganska snart. Ett glädjande stön hördes från Jessica. – Fortare, fortare. Ta mig: utbrister hon.
Johan ökar tempot och deras andetag börjar bli ansträngt av upphetsningen.
Efter en liten stund spottar han i anushålet. Smetar in det med tummen och trycker försiktigt in. Hon stönar högre och han vet att hon gillar det. Han flyttar över penisen till hennes anus. Det är väl använt genom åren så det går lätt att komma in. Hon slappnar av och låter honom komma hela vägen innan han kan börja röra sig fram och tillbaka i ett bra tempo. Han lutar sig fram och kramar om hennes ena bröst, nyper lätt i våran innan han för hennes kropp längre ner mot golvet. Han sätter båda händerna i golvet medan han fortare och fortare för dem till extas.
Svettiga landar de på golvet. Båda flåsar men de ler.
-Du får hitta på en bra ursäkt denna gången, säger hon till honom. – Ingen fara, jag säger bara att jag fastnade i jobbet; med en blinkning till honom förstår hon att han är ironisk.

Väl framme hos svärmor är partyt redan igång. Många människor är här för att fira hennes födelsedag. En hel del släktingar, grannar och vänner minglar runt ute på tomten. Det serveras champagne och små tilltugg medan man hör samtalen runt omkring. Stämningen är på topp. Ett par intressanta personer finns med som Jessica tidigare inte har träffat. Hon kollar runt för att få en uppfattning vilka de är innan hon rör sig närmare för att undersöka vad det finna för intressant.
En kvinna samtalar med en äldre släkting. Kvinnan är i hennes egen ålder ev något yngre, svårt att säga. Hon har vid ett par tillfällen fångat Jessicas blick och den har fått det att pirra till i magen. Jessica känner hur hon dras till kvinnan och måste undersöka varför.
Kvinnan presenterar sig om Maria. Hon är här med en bekant som känner svärmor. Maria ser med sug i blicken på Jessica och blinkar till. De pratar en stund innan de sprids till nästa lilla klunga som samtalar.
Middagen blir en pina, många långa tal och oändliga rätter som dukas upp. Det blir vin och champagne för de som önskas och Jessica känner hur det snurrar till lite i knoppen.
Innan desserten ska serveras passar man på att stäcka lite på sig.
Johan kommer fram till Jessica och tar henne med ut för att hämta lite luft.
Ute är det svalt och skönt. Precis vad som behövs. Johan tar Jessica i sina armar och kysser henne ömt, kramar om henne och viskar. – Har du en det bra där du sitter, har du mött några trevliga personer ikväll?
Jessica berättar om Maria och frågar om han möjligtvis vet mer om henne. Johan berättar det han vet och undrar lite varför hon undrar. – Är du möjligtvis intresserad av henne?
Hon berättar att hon känner en dragningskraft men har inte vågat nått mer än att prata lite lätt med henne. Johan blinkar lite lätt till henne innan de går in igen.

Efter middagen sprider sig gästerna runt om i huset. Några sätter sig ute på terrassen, andra i salongen och vissa i biblioteket. Jessica känner att hon nog måste lägga sig en stund så hon letar på ett av sovrummen på övre våningen.
Det är mörkt och tyst där uppe och hon smyger sig in i första bästa rum. Skorna sparkar hon av och håret släpps ner. Jessica kravlar sig upp på sängen och lägger sig till rätta.
Smekandes lite lätt på sin kropp börjar hon känna hur det suger i musen. Bröst vårtorna är hårda och fingrarna vandrar innanför känningen. Det är varmt och vått. Jessica smeker sig försiktigt på blygläpparna utan att röra klitoris. Hon andas fortare innan hon rycker till. Dörren öppnas och in kommer Maria, hon smyger sig in och sätter fingret för munnen för att teckna till Jessica att hon ska vara tyst. Sakta kommer hon fram till sängen, sätter sig på kanten innan hon för sin hand upp längst Jessicas ben. Maria nickar och ser att det är okey att fortsätta smeka. Efter en liten stund kravlar hon upp i sängen, tar av sig sina kläder och lägger sig med huvudet mellan Jessicas lår. Hon strör kyssar längst sidan av låret, hon smeker och retas med tungan tills hon slutligen andas varmt mot musen. Jessica darrar av längtan och stönet som kommer över hennes läppar är klartecken till Maria att sänka sin mun och smaka på härligheten. Tungan leker längst blygläpparna, gör cirklar runt klitoris utan att röra det. Upp och ner går tungan, hon sticker in den i musen och Jessica rycker till av känslan. Tungan fortsätter en liten bit till in innan den slickar i sig saften. Ena handen omsluter Jessicas bröst och handen smeker. Maria tittar upp och ser hur hennes huvud kastas av och an, en syn hon gillar. Hon för ner munnen till klitoris och suger in det. Efter att ha tagit Jessica till orgasm kryper hon upp och frågar om det var härligt. – Om, säger Jessica. Du är så härlig och jag skulle gärna vilja smaka på dig.
Maria berättar att hon inte hinner stanna längre just nu ifall de börjar leta efter henne, men hon meddelar att en träff vid ett annat tillfälle gärna går att ordna.
Maria tar på sig kläderna och smyger sig ut……….

Rösta på Middag med fler rätter…:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (29 röster, snitt: 3.28 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

2 svar to “Middag med fler rätter…”

  1. linda:

    härligt… =)

  2. MissKåtSlyna:

    kan man inte få en fortsättning??

Kommentera Middag med fler rätter…