Första gången

Jag satt kvar i skolan för att skriva klart mitt arbete om sexualkunskap. Jag satt i biblioteket med Josse och Anna.

Josse va ganska lång med stora, fina, runda bröst. Hon hade ett långt blondt hår och kristallblåa ögon.
Anna var lite kortare och lite “bulligare”, men med världens finaste, fastaste röv!

När jag satt där kunde jag inte annat än att komma in på tanken på att ha en trekant med dessa två tjejer. Det hade isåfall varit första gången jag haft en trekant med två tjejer.

När alla lärare hade gått hem såg jag att Josse och Anna satt och viskade och fnissade lite samtidigt som dom pekade mot mig. Jag undrade ju självklart vad det var som va så roligt så jag bestämde mig för att gå bort och fråga dom.

- Jo..vi undrar bara hur det går för dig med ditt arbete? sa josse när ja frågade
- Jodå de går väl bra…Varför undrar ni det? Och vad är det för roligt med det?
- Ja du…Hur ska ja säga detta. Anna och jag undrar bara om du skulle vilja testa så att allt du skriver stämmer?

Jag kände hur det började spänna lite lätt i kuken och frågade med lite darr på rösten vad hon menade?

- Jag och Anna vill ha sex med dig. Här och nu.

Jag behövde inte tänka allt för länge utan gick fram och kysste Josse hårt på hennes läppar. Hon svarade med att känna med sin hand på min kuk.

-Den har visst inte kommit igång riktigt än. sa josse med en riktigt kåt blick.
Utan att jag hade märkt det hade Anna kommit fram och knäppt upp min gylf och tagit fram min halvstående kuk och börjat runka den. Jag knäppte upp knapparna i Josses kläder och tog fram hennes bröst från BH:n.

Vilka bröst! Dom var till och med ännu finare ute i det fria. Bröstvårtorna var redan lite halvstyva så jag bestämde mig snabbt för att slicka på dom och suga dom tills dom blev riktigt styva.
Samtidigt hade Anna fått upp min kuk ordentligt och börjat suga på den samtidigt som hon lekte med min påse med sin andra hand. Jag slet upp henne så att jag fick smaka på hennes bröst med. Dom va också otroligt fina. Inte så fast och stora som Josses, men ändå!

- Nu räcker det. sa Josse helt plötsligt. Du vill väl veta hur vi smakar?
- Självklart svarade jag.

Anna tog av sig sina byxor och sina redan blöta stringtrosor och la sig ner på ett av borden och särade på benen så att man såg hela härligheten. Hon hade rakat sig och det glimade till lite grann tack vare hennes safter.
Jag var inte sen att gå fram och ta tag i hennes höfter och skjuta henne närmare mig. Jag kysste först hennes mage och gick neråt mot hennes härliga fitta. När jag kom dit så slickade jag först på hennes klitta och hon stönade ratt ordentligt. Jag hade alltid varit bra på att slicka och jag tänkte verkligen inte göra nåt misstag idag!

Så jag särade på hennes blygläppar och slicka i mig hela hennes härlighet. Hon smakade helt underbart! Hon stönade på i takt med att jag slickade henne och jag bestämde mig för att pulla henne. Jag stoppade in tre fingrar i hennes dyngblöta fitta och hon skrek till lite av förvåning. Josse hade satt sig på knä under mig och sög min kuk hela tiden. Jag kände att Anna började närma sig så jag tog min lediga hand och smekte henne runt hennes analhål. När jag körde in två fingrar i hennes anal kunde hon inte hålla emot längre utan kom i en underbar orgams. Jag slickade på som en galning för att få så mycket jag bara kunde. Sen bytta Anna och Josse plats och jag gav Josse samma behandling,men hon kom mycket snabbare och fler gånger.

Nu vill jag knulla er, sa jag med bestämd röst och Josse puttade ner mig så jag log på rygg. Anna var snabbt framme och satte sig över min kuk och började sakta rida den. Josse ställde sig över mig så att jag kunde slicka henne samtidigt som Anna red mig. Anna stönade i takt med att hon åkte upp och ner för min kuk och även Josse stönade av min behandling. Josse kunde inte hålla sig allt för länge utan kom i en härlig orgasm över hela mitt ansikte.

Sen gick Anna av min stenhårda kuk och Josse ställde sig på alla fyra framför mig.

-Vad väntar du på? Kör in din kuk i mig nu! befallde Josse och jag var inte sen att lyda henne. I en enda stöt så körde jag in hela min kuk i botten på henne och hon skrek till av den härliga känslan. Anna ställde sig med ett ben på var sida av Josse och jag tog tag i hennes bröst och smekte dom och slickade på dom samtidigt som jag tog Josse hårt och jag kände bekanta ilningar i kuken.

Jag kommer snart, sa jag till dom och Josse drog ut min kuk och hon och Anna ställde sig på knä framför mig och började slicka på mina kulor och suga min kuk. Då kunde jag inte hålla mig längre utan sprutade ut min sperma i deras ansikte och dom lekte med det en stund innan dom frågade om jag var klar.

-Nej jag har ju ett hål kvar på er som ska få känna min kuk sa jag.

Anna fattade snabbt och ställde sig på alla fyra och särade på sina skinkor så att hennes anal syntes. Jag gick fram och slickade lite runt, för att det skulle bli lättare att komma in. Jag körde in kuken i fittan först och med hjälp av hennes fittsafter så gled jag lätt in i hennes anal. Det var en helt underbar känsla! Varför hade jag aldrig testat detta innan? Josse la sig framför Anna och Anna försökte slicka så gott hon kunde medans hon stönade. Samtidigt så lyckdes hon faktiskt med att pulla sig själv. Och hon kom i orgams efter orgasm och stönade hela tiden.

Sen var det även Josses tur att bli rövknullad. Men hon sprang bort till sin väska och hämtade en sak först. Det var en dildo!

- Jag tänkte att jag skulle bli knullad i båda hålen samtidigt så hon med ett stort leende på läpparna.
- Okej då sa jag och puttade ner henne på alla fyra och gav dildon till Anna.

Anna fattade återigen snabbt och la sig ner under Josse och körde in dildon i hennes fitta. Samtidigt körde jag in min kuk i en enda stöt längst in i hennes röv. Hon fick en orgasm bara av det! Sen böjde hon sitt huvud framåt och började slicka Annas fitta och stack in ett finger i henns fitta och började pulla henne. Det var en alldeles underbar syn och jag kände ryckningarna i kuken och drog mig ur Josses underbara röv och dom ställde sig framför mig igen. Men den här gången tog Josse tag i kuken och började suga. Och hon sög så mycket att all min sperma kom i hennes mun! Men hon vill inte ha allt själv utan började kyssas med Anna och ge henne lite av min sperma.

- Nå? Stämmer allt det du har skrivit,frågade Anna samtidigt som hon lekte med min sperma i munnen och smekte sin fitta lite lätt.
-Nej…Jag måste ändra allt tror jag. Det var betydligt mycket skönare än vad jag kunde drömma om!

Detta var första gången jag hade en trekant. Men det var verkligen inte den sista. Och det var inte heller sista gången som jag hade sex med Josse och Anna…

Kommentera Första gången