Tjej från chatten

Det var i början av december.

Jag, en vanlig 32 årig kille, satt och surfade runt bland alla dessa många chattrum som finns, På något sätt så började jag chatta med en tjej. Vi pratade om allt möjligt. Det var riktigt kul faktiskt denna gång. Har annars tyckt att det har varit kanska tråkigt för att är ofta killar som leker tjejer, killar som öppet och burdust jagar sex, eller så är det några som förstör för oss andra. Men nu var det kul. Vi bytte till ett rum med mindre folk. Vi kom från samma stad faktiskt. På något sätt så började vi komma in på ämnet sex. Vi berättade vad vi hade varit med om och vad vi fantiserade om. Vi hade ganska lika fantasier men hon sa att hon inte var så jätteerfaren. Nu kom jag på att vi hade inte frågat varandra om våra åldrar så jag sa att jag var 32 och frågade om hennes.

Hon svarade att hon var 18 och skulle fylla 18 till våren. Jag blev paff!

- Då vill du kanske inte fortsätta chatta då? sa jag

- Jo då, svarade hon. Jag misstänkte att du var just i den åldern. Detta är helt i min smak.

Jag är ju inte den som tackar nej till en sådan sak. så jag frågade

- Berätta varför detta val?

- Jo, sa hon. Jag vill ju inte bli ihop med dig. Men träffa dig någon gång eller så skulle jag kunna tänka mig. Jag skulle vilja ha någon mera erfaren som det inte går för på fyra sekunder. Någon som kan lära mig något. Alltså bara en KK. Ingen kille alltså, om du förstår, sa hon.

Jag kände att detta kan bli något verkligen häftigt.

- Visst svarade jag häpet. Och jag kanske är denna någon?

- Kanske det. Men vi måste träffas i hemlighet. För vad skulle alla runt omkring säga? Du skulle ju kunna vara min farsa, sa hon.

Vi bytte mail och faktiskt också telefonnummer. Men jag fick inte ringa just då. Vi bestämde dock att vi skulle maila och att chatta en gång till och kanske bestämma någon tid att träffas,

Jag mailade direkt för att testa. Fick ett svar dagen efter. Hon beklagade sig över att hon tyvärr inte kunde träffas så snart för hon hade en masssa prov i skolan men kanske till jullovet. Sen kunde det också ta lite tid för mail för hennes yngre syster och bror satt ofta vid datorn men hon mailade så fort hon kunde. Vi mailade varandra under ett par veckor. Det var mycket snack om vad vi skulle vilja göra och så. Strax innan jul så hade skolan slutat och hon hade tid för chatt. Jag var på jobbet och fick då chatta med risken att någon skulle se. Men jag kunde inte låta bli.

Hon ville nu träffas. Vi bestämde att träffas på ett kafe inne i stan senare samma dag. Vi skulle låtsas att jag var hennes äldre halvbror. När jag kom dit så möttes jag av en riktigt läcker brunett. Söt som bara den. 185 lång, halv långt hår, fasta lagom bröst. B-kupa visade det sig senare, läcker bak men så blyg hon var nu. Jag fick nästan själv hålla igång konversationen. Vi accepterade dock varandra. Hon ville träffas mera! Liksom jag! Vi bestämde att vi skulle träffas hemma hos mig under mellan dagarna. Jag skulle hämta upp henne lämplig dag. Hon skulle först prata med föräldrarna och berätta en liten vit lögn och sen maila mig. Vi tog avsked med en kram och känslan av att känna hennesfasta små bröst mot mitt gjorde att jag kände en lätt tryckning i byxan. Sa det till henne och hon svarade med att hon skulle nu gå hem och “ta hand om sig”. Jag svarade med samma svar. Vi skilldes åt och jag skyndade mig hem!.

På kvällen kontrollerade jag mina mail och hade då fått ett mail från Annika som hon hette. Hon ville bli hämtad på fredagen efter jul. Hon hade sagt till sina föräldrar att hon skulle vara på fest hos en kompis. Nu startade min planering. Efter alla under jul obligatoriska träffar och middagar hade passerat, vilka jag inte riktigt kunde koncentrera mig på, inköpte: Lite bättre mat, vin, ost, kex, vindruvor och annat gott vi kunde smaska på. Skaffade också kondomer, en snäll p-film och en enkel stav. Nu var jag beredd!

Fredagen kom och jag tog bilen för att hämta upp henne på avtalad plats. Hon stod där när jag kom. Läckert klädd men jeans och en tröja. Hade en lite väska med sig med lite smink grejer och så. Sa att hon ville få hennes föräldrar att tro hon skulle på fest. Hade även grejat att hon kunde vara borta hela kvällen och natten bara hon meddelade detta senare på kvällen. Great tänkte jag. Små pratade på vägen hem men hon sa mest ingenting hon var så jättenervös.

När vi kom hem till mig så visade jag runt och sen började på med middag tillsammans. Efter detta så plockade jag fram ost, kex och annat. Drack lite vin och så. Hon tyckte det var hel bra. Hon sa att hon kände sig säker nu. Hon hade också börjat prata mera nu. Nervositeten hade försvunnit. Vi kom nu snabbt in på ämnet sex! Jag sa att jag hade en film som vi kunde se på och diskutera. Okej sa hon. Hon hade visserligen sett flera filmer innan men en till var ok. Satte på den och efter ett tag så började hon vrida lätt på sig. En bula i byxorna hade börjat forma sig. Flyttade mig närmare henne.

La armen om henne och började lukta lite sensuellt i hennes hår. Luktade underbart. Jag orkade inte hålla emot mera utan tog och kysste henne. Hon besvarade den fullt ut. Tog ena hande mellan hennes ben och den andra på hennes ena bröst. Så fina bröst tänkt jag. Tog in handen under hennes tröja la handen på hennes bröst. Hon tog nu av sig tröjan bad mig knäppa upp bh’n. Ut föll två fina bröst. Små vårt gårdar med bröstvårtor som var hårda som bara den. Jag böjde mig fram och kysste dom. Lät tungan slicka dom lite också Titta på henne och hon njöt så jag fortsatte att slicka och suga dom.

Jag behövde nu öppna mina byxor för kuken tryckte ordentligt på men jag lät dom sitta på. Hon gnydde nu ordentligt. Tog en hand och började öppna hennes byxor. Fick på något sätt av dom och fick nu se ett par vanliga men fina vita bomullstrosor men dom var ordentligt våta i grenen. Man kunde se att hon nog ansade bikinilinjen men inte mera. Jag la upp henne på soffan. Vilken underbar syn det var!

Nu tog jag av mig min tröja och mina byxor. Lät mina boxershorts vara på men rättade till kuken så den inte klämde för mycket. Jag vill nu smaka på den underbara musen. Satte mig mellan benen och drog ett finger långs troskanten. Hon gnydde vidare. Tog en hand in under trosorna. Så blött det var. Jag tog av henne trosorna. Såg in i hennes underbara gröna ögon och såg just längtan och lusten glöda i ögonen! Jag drog nu ett finger i den otroligt blöta skåran. Smekte hennes klitoris lätt och hon vred sig mer och mer. Tog ett finger och lät det långsamt glida längs skåran och sedan in i hennes kärlekshål. Hon stönade till. La mig ner mellan hennes lår. Nu ville jag smaka. Det doftade verligen så underbart som det bara kan. Tog armarna runt hennes lår och doppade ansiktet i den blöta fittan. Drog tungan längs skåran. Lät tungan snurran runt klittan, sög lite lätt på den samtidigt som jag började pulla henne. Nu började hennes underliv vrida på sig. Jag fick hålla henne hårt runt låren. Plötsligt så stelnade hon till och blev tyst och sen kom orgasmen. Kände att fittan kramade mitt finger så enormt. Jag hade slutat pulla henne men hade fingret kvar. Hon lugnade ner sig och jag satte mig brevid henne. Och bara tittade på henne. Efter ett tag så satte hon sig upp och tittade hon på mig och sa:

“Tack, för det vad kan jag hjälpa dig med nu”, och la handen utanpå boxershortsen som buktade mer än någonsin.

-

Tog av mig boxershortsen och ut kom kuken flygande. Hon la sin hand runt den och började lätt runka den.

- Jag har aldrig sugit, så du vet sa hon. Jag skall försöka sa hon.

- Du har väl säkert luktat och smakat på dig själv, eller hur, frågade jag. Detta är nästan samma sak.

- Jo men det här är annorlunda, svarade hon och böjde sig ner över kuken.

Hon började kyssa ollonet lite. Såg att hon smakade efter hur det smakade. Jag böjde mig bakåt mot soffryggen och njöt. Hon smekte och kände efter hur kuken kändes. Tänkte att hon nog aldrig verkligen aldrig känt och sett en kuk utan bara legat och tagit emot kuk. Det stämde för jag frågade senare och hon berättade att tidigare sex hade mest varit pang på och skjut. Hon hade knappt hunnit uppfatta att dom hade varit inne i henne förrän dom var klara.

Nu tog hon i alla fall större och större tag runt kuken. Gapade stort lät kuken glida in i hennes mun. Jag kände att det rörde sig i kulorna. Så j-vla skönt! Hennes tunga började nu snurra runt ollonet. Jag vet inte hur hon hade lärt sig det men det var så himla skönt. Hon började nu låta kuken fara in och ut hennes mun. Det verkade i alla fall inta vara något som hon klagade på att göra.

- Skulle du inte kunna tänka dig att sitta i mitt knä sa jag.

- Gärna svarade hon med kuken i mungipan, men vi måste ha skydd.

Tänkande tjej tänkte jag och letade rätt på en kondom som jag hade lagt i en av mina byxfickor. Trädde snabbt på den.

- Vad enkelt det var för dig och göra det där sa hon! och sen gränslade hon försiktigt över mig.

- Ta det försiktigt nu sa jag, lirkade kuken rätt.

Kände att hon hade blivit ordentligt våt igen. Nu hon sänkte sig långsamt över mig. En så underbar känsla det var.

Hon log mot mig med ett sådant stort leende! Tog tag i mina axlar och började röra sig upp och ned över kuken. Jag tog tag i hennes rumpa och hjälpte henne upp och ner. Så underbart det var. Jag kände hur det började rinna fittsafter längs mitt skrev och det att det började krypa i kuken mer och mer men försökte att hålla i. Det tog inte lång tid förrän hon började rida snabbare och snabbare. Plötsligt blev hon stel, precis som tidigare och så kom orgasm skriket igen. Fittan kramade staken till sådan grad att jag inte hålla mig längre utan begravde mitt ansikte mellan hennes små fina bröst och lät satsen komma djupt inne i henne. Tur att man hade skydd säger jag bara! Jag kände hur kuken pumpade och pumpade ut satsen. Vi satt nog några minuter och bara hämtade andan. Efter ett tag så tittade hon på mig och sa.

- Det här måste vi göra om! och log med hela ansiktet. Det var faktiskt första gången jag red, men inte sista.

- Kvällen är inte slut, sa jag.

- Bra, tyckte hon.

- Undrar hur filmen var, frågade jag och tittade bor mot tv’n där dom höll på med att sätta på varandra.

Hon skrattade och sa att filmer är kanska kul att sitta och skratta åt. Dom är ju roliga.

- Skall vi gå och duscha frågade jag medans hon fortfarande satt gränsle över mig.

- Tillsammans? undrade hon förvånat.

- Ja, har du inte duschat tillsammans någongång?

- Nej, men det låter kul. Skulle dock nog inte vilja göra det med några av mina tidigare killar.

- Vad menar du?

- Dom skulle nog bara gå till andra killar och skryta om det sen.

- Va fan för det? Bara för att spela tuff eller?

- Kanske det, jag vet inte. Men sen sak tror jag jag vet.

- Jaha vad är det? undrade jag

- Vi kommer få flera häftiga stunder! log hon tillbaka

- Så du vill göra det här igen?

- Jo log hon.

- Skall vi röra på oss?

- Okej sa hon och lyfte på sig från min nu slakare kuk. Jag höll kvar kondomen runt kukroten så den inte skulle åka med henne.

- Fan var jag är kladdig och så sa hon och tog sig i skåran.

- Men det är väl häftigt?

- Japp!

Vi gick mot duschen och jag skruvade på vattnet. Jag har duschen i badkaret så vi fick lätt plats tillsammans. Jag sköljde av kuken och gav henne sen dusch slangen.

- Här, skall du inte skölja av musen?

Hon tog den och riktade den mot musen och sa.

- Fan vad pinsamt detta känns. Det här har aldrig någon sett mig göra.

- Men man vet nog att du gör det. Alla gör det så det är inget konstigt ju eller hur?

- Nä men ändå.

Hon tvättade sitt kön med rosiga kinder och sa sen.

- Måste du titta så?

- Kan inte göra något annat när en sådan vacker tjej finns här.

- Hmm svarade hon mumlande.

- Visst är de mysigt att duscha tillsammans, sa jag och höll om henne runt midjan.

- Jo, det är det svarade hon tyst.

-

Vi stod en stund i duschen och små pratade om vad man kan prata om och inte prata om med andra och så. Hon stod och sneglade på den slaka kuken och efter ett tag sa hon.

- Får jag titta och känna på den nu? Nu när den är slak?

- Visst sa jag. Titta och känn hur mycket som helst men var inte hårdhänt.

- Jag vill bara se hur den ser ut slak. Nu satte hon sig ner på huk och kände, vände och lyfte på kuken.

- Intressant sak det här sa hon.

- Hmm sa jag och kände att ett stånd var på väg.

- Den växer nu, sa hon med ett leende.

- Ta den munnen och känn hur den växer sa jag. Hon var inte långsam att göra det.

- Häftigt, den är stor nu. kom det som en kommentar från henne. Är alla vuxna kukar i denna storlek? undrade hon

- Det är nog ganska standardstorlek. Man har ju aldrig möjligheten att mäta andras i aktiv tillstånd ju. Alla växer olika mycket. Stor slak behöver ju inte betyda stort stånd.

- Häftig är den i alla fall. tyckte hon och så började hon suga kuken igen.

Det tog inte lång stund innan jag hade ett prakt stånd igen. Hon började med tung cirklandet igen och jag tittade ner på henne och bara njöt. Hon började runka och suga i samma drag. Synen att se staken bara försvinna i hennes mun och känna vattnet rinna längs kroppen var ju så grymt härligt.

- Kom ställ dig upp, bad jag henne. Ställ dig med ryggen hitåt och böj dig framåt, sa jag.

Hon reste sig upp men släppte inte kuken och sa:

- Inget i baken sa hon och lät lite rädd.

- Nej då. Jag vill bara ta dig bakifrån. Ställ dig mot väggen och puta lite med rumpan och sära på benen lite.

Det gjorde hon. När hon böjde sig fram så blottade sig hennes fina musen skåra. Vilken syn! Jag drog fram en kondom igen från badrumsskåpet brevid och trädde på den. Tog ett finger längs fittskåran och kände att hon var otroligt våt igen. Ingen förvärming behövs här tänkte jag och förde ollonet mot fitthålet.

Försiktigt så tryckte jag in kuken i henne. Hon gnydde lite. Tog tag i hennes smala höfter och började jucka långsamt.

- Jag vill känna hur det känns, sa hon och tog ner en hand runt min kuk och pung.

- Känn hur mycket du vill sa jag och tog mina händer runt hennes bröst.

- Ohh, så grymt häftigt, mera sa hon och tog ett tag i hennes eget sköte som jag mer och mer våldsamt stötte in i.

- Mera, mera, sluta inte sa hon uppmanande.

Med hennes fitta kramande så kunde jag inte hålla mot så länge. Utan frågade henne:

- Vill du smaka hur du smakar?

- Vad menar du, undrade hon.

Jag drog mig ur henne och vände på henne. Hon fattade direkt vad jag menade och föll på knäna direkt. Tog kuken direkt i mun och började suga och runka.

- Men bort med kondomen, sa hon och slet av den och fortsatta suga.

- Dina egna safter var väl inte så farliga eller hur?

- Nä men dina är bättre! tyckte hon och sög vidare. men jag vill inte ta det i munnen så säg till innan.

- Självklart sa jag och blundade och njöt.

Nu kände jag att det var på G och tänkte att hon skulle få det på brösten. Kände hur satsen rusade i kukskaftet och stönade:

- Vill spruta på dina bröst. NU

Hon tog bort munnen och riktade mot sina små bröst och jag bara pumpade ut satsen på dom.

- Va häftigt sa hon detta var också nytt för mig. Jag kunde inte kommentera det utan kippade efter andan.

- Det är detta som är så himla bra med sex i duschen. Man kan direkt tvätta av sig svarade jag efter ett tag.

Hon reste sig upp och tittade ner på brösten, tog ett finger och petade i satsen och sa.

- Undra hur det smakar?

- Smaka nu då tyckte jag?

Hon tog sig en litet slick på fingret och sa:

- Salt och lite beskt, lite som salt vatten

- Men inte farligare, la jag till.

- Hmmm någongång skall jag kanske ta det i munnen men jag vill bestämma det själv, OK?

- Ok för mig. Du måste förstå att det är du som bestämmer vad du själv skall göra och inte göra. Precis med som knulla bak. Man måste respektera varandra.

- Vet inte om jag vill göra det i baken. Verkar så konstigt.

- Du avgör det, sa jag. Är det något som du vill göra eller inte vill göra så säg bara till, OK.

- OK, för mig. Du är snäll vet du det? Men skall vi tvätta oss nu, tyckte hon och tittade ner på brösten.

- Jo det är kanske bäst.

Efter vi hade tvättat och torkat oss så tog jag på mig en badrock letade fram en gammal dito och gav den till Annika. Vi gick tillbaka till soffan, satte på lite musik och satt och pratade lite jobb, skola, musik och annan vanligt. Klockan var väl halv 9 och då kom jag på det där med att ringa hennes föräldrar.

- Hur skall du göra i kväll och natt då? Frågade jag

- Du menar att ringa och säga att jag kommer hem senare?

- Just det.

- Jag vill stanna länge om det är ok.

- Visst stanna hur länge som helst, tyckte jag.

- Måste nog gå hem i morgon förmiddag men stannar gärna tills dess, sa hon och log!

- Ring då, tyckte jag.

- Sätter du på disko musik högt och låtsar att det är fest då. Så dom tror att jag är på fest?

- Okej sa jag och skrattade.

Hon ringde och det var visst helt ok från hennes mamma. Nu hade vi en halv dag till tillsammans!

-

Vi fortsatte att prata om allt möjligt. Vi efter ett tag in på för vad för sex vi hade varit med om. Hon hade blivit av med oskulden två månader tidigare. Hade haft sex med två killar. Den ena sämre än den andra. Jag undrade varför hon hade velat ha en äldre kille och hon svarade med att hon trodde vi skulle vara bättre. Hittills hade det ju också stämt till 100%. Vi började berätta om några fantasier. Jag berättade om att just sex med en yngre tjej hade varit en av mina fantasier, hade kanske inte tänkt på en så ung tjej som hon var men hon var toppen! Inga fel alls på henne ! Jag berättade en annan ide som var sex med en över 40år. “Min mamma” sa hon då och skrattade. Jag kunde bara skratt jag med.

Hon sa att hon hade massor av fantasier. Men vissa var så konstiga så hon ville inte berätta. Men någon tyckte jag väl hon kunde berätta om. Trekant med en till tjej eller så sa hon då med blicken i golvet.

- Jaså sa jag. Vem skulle den andra tjejen vara då.

- Vet inte sa hon. Glöm det.

- Okej men jag skall minnas det, svarade jag och log Något annat?

- Inget jag vill berätta, sa hon efter en lång paus.

- Då tar vi något annat tyckte jag. Jag berättade att jag ansade och klippte mitt kukhår.

- Man kan ju inte se ut som en stor ryamatta heller, sa jag Hur mycket klipper och rakar du dig? undrade jag

- Lite i bikini kanten och helt under armarna,

- Under armarna, kortar jag också ner men inte helt. Tycker det är konstigt att många killar här så håriga överallt men vill ha tjejer som är rena. Borde man inte leva som man lär? frågade jag och hon höll helt med.

- Har du varit rakad, frågade hon.

- Jodå, men man skall inte knulla en rakad tjej då. Det känns så otrolig konstigt när man klatschar ihop. Men att vara rakad är inget som jag tycker om, men det skall vara kort!

- Jag har funderat på att klippa mig kort runt musen men man undrar vad säger tjejerna i klassen på gympan undrade hon.

- Låt dom tänka vad dom vill.

- Det finns ett par tjejer som har rakat hela musen en gång men dom har slutat att göra den nu.

- Men då så, sa jag. Skall jag hjälpa dig? sa jag och log.

- Skulle du klippa mig?

- Ja jag ser ju också mycket bättre än vad du gör där nere, sa jag och lyfte på hennes badrock.

- Hihi, skulle du göra det nu?

- Varför inte? skall jag hämta sax å så?

- Okej. Men inte så mycket då

Jag for ut i badrummet tog med mig sax, hyvel, skum, lite vatten i en bunke med vatten, två handukar.

- Kom och lägg dig i sängen sa jag och la ut ena handuken.

- Vad pinsamt det känns sa hon när hon la sig med spretande ben på sängen.

- Jag har sett din mus tidigare. svarade jag tillbaka.

- Hihihi

- Jag kommer bara minska mängden hår och raka dig runt skåran. Det kommer knappt synas om man tittar framifrån. Okej?

- Ja okej. Jag tog och började klippa i den lilla fina buske hon hade. Tog lite skum i handen la ut det runt skåran.

- Åhåå sa hon det var kallt.

- Ligg stilla nu, sa jag och började raka henne runt skåran. När jag var klar med rakningen, torkat av henne och så sa jag

- Varsegod, en klippt och rakad mus och så kan jag henne en puss på skåran. Titta i stora spegeln i hallen.

Hon reste sig och gick ut för att granska. Stod länge och spanade och frågade sen

- Syns det mycket att jag är rakad?

- Nepp.

- Det ser hel ok ut tycker jag. Jag skall prova att raka mig helt någon gång

- Säg bara till kontrade jag. Jag hjälper dig gärna.

- Kom och lägg dig här igen. Låt mig få smaka rakad mus!

Hon sa ingenting utan la sig tillrätta mitt framför mig i sängen. Jag bara dök ner mellan hennes lår. Så gott det är med rakad mus. Inget hår i “soppan” *ler*

Tog och började leka med kittan, drog fingrarna genom den fina rakade skåra som låg så fint blottad framför mig. Hon började gny som vanligt. Nu kom jag på att jag hade ju skaffat en stav åt henne. Jag tycker om att slicka mus samtidigt köra en stav i musen. Så härligt att se en stav åka in och ut i denna underbara kroppsdel. Men det skall vara en enkel liten stav ingen elefant variant. Jag rörde mig snabbt mot skåpet där jag hade staven och tillbaka.

- Vad gjorde du, undrade hon.

- Vänta och känn!

Jag började leka med staven i skåran. Hon tittade ner och bara stönade längtande.

- JAAA

Nu var hon så blöt igen så jag började trycka in staven i henne, förde den långsamt in och ut, slickade henne samtidigt. Det slaskade och plaskade ordentligt nu. Jag bara fortsatte att köra staven i henne och slicka henne, smakade underbart. Jag startade nu stavens vibrator. Slicka är en favoritsak för mig och får man göra detta på denna fina mus så skall man inte klaga. Nu började hon närma sig klimax igen. Juckade mot mig och stelnade till, precis som förrut, och för att sen komma i ett sånt mega rus. Hon tog en kudde brevid, la den över ansiktet och bara skrek rakt ut.

- Var det bra, frågade jag efter en stund

- JA!, men hur hade du en sån där stav hemma?

- Jag köpte den för din skull. Det är din nu, varsegod, nu är den invigd också.

- Tack men.

- Vaddå men?

- Jag kan inte ta hem den tyvärr. Mamma skulle hitta den direkt.

- Ha den här då och använd den när du är här! tyckte jag och hoppades på att vi skulle kunna göra detta fler gånger

- Okej, men jag skulle vilja ha den hemma också

- Du gör som du vill, sa jag

- Hmm skall fundera på det.

-

Vi låg och kelade en liten stund i sängen. La oss i sked och bara låg och lyssnade på musiken. Vi, jag i alla fall, slummrade nog till en liten stund. Jag vaknade av att Annika låg brevid mig men åt andra hållet. Som en 69 alltså men på sidan. Hon låg och pillade på kuken så att den började resa sig. Sen tog hon den i handen och började kyssa och slicka på den.

- Det där är något som du gillar eller hur? sa jag

- Hmmm fick jag som svar.

- Fortsätt du svarade jag och blundade vidare.

Kan man ha det bättre? Efter ett tag så sa hon plötsligt:

- Knulla mig nu!

- Måste hämta kondom sa jag och rusade ut i badrummet men kuken på helstång.

- Jag skall banne mig skaffa piller, hörde jag Annika pipa från sovrummet.

När jag kom tillbaka så låg hon med särade ben, glänsande skåra och en längtande blick. Jag tvekade inte en sekund med att bara trycka in kuken i henne. Den for in i botten på ett nafs.

- Iiiii, ahhha var det hon kunde få fram när kuken kom farande in i henne.

Liggande i och på denna underbara lilla varelse var så helt underbar. Fittan kramade nu så det stod härliga till. Hennes hämningar hade visst helt försvunnit nu för nu sa hon ohämnat:

- Mera, mera jag vill knulla mera!

Tänk hur skön missionären kan vara! Jag brukar sätta mig upp för att kunna se hur kuken försvinner in. Och nu var musen delvis rakad så man såg ännu bättre. Jag hade inte en chans att hålla tillbaka och vänta på henne utan la mig tillbaka halvliggande på henne och kände hur satsen tog fart långt ner och bara kastade sig genom kuken och rakt upp i hennes underliv. Hade det inte varit gummi ivägen hade det väl gått rakt igenom magen på henne. Jag fick själv nu också begrava huvudet i en kudde för att inte göra grannarna alltför fundersamma.

Jag låg så utmattad över henne ett tag. Reste mig lite upp och tittade på henne.

- Det där var kanske skönt för dig va, sa hon och log.

- Jo tack, man skall inte klaga, log jag tillbaka Ledsen att jag inte kunde vänta på dig denna gång.

- Det är ok. Jag har fått mycket innan så jag är ganska nöjd.

Jag “rullade av” henne och la mig på sidan om henne.

- Vad du är skön sa jag åt henne.

- Du är inte så dum du heller. Varför har man inte gjort detta förr?

- Säg det men nu får du göra det så ofta du vill. Det är bara att ringa mig. Vi kan ta en snabbis precis när du vill, nästan i alla fall. Vi behöver inte ta sådana här hel nätter ju.

- *fniss* sa hon och log. Imorgon skall jag skaffa p-piller.

- Låter bra tycker jag men kondomen funkar tillsvidare. Men jag tror att dom är slut just nu faktiskt. Trodde inte att vi skulle ha så här mycket sex. Skall vi ha mer så måste vi nog gå ut och handla på statoil eller så. Skall vi ha mer?

- Kanske det, sa hon och log igen

- Vi klär på oss och åker i väg. Författarens kommentar: Tro det eller inte. Vill ni veta vad som hände sen?

3 svar to “Tjej från chatten”

  1. Nilsson. N.:

    Ja gärna det är så äkta kärlek kan börja spira. Hoppas på en fortsättning.Mycket bra.

  2. Tjejen som blev riktigt våt! ;):

    Det var riktigt bra att du skrev så mycket dialog. För då var det enkelt att förstå hur båda kände. Sen är det mycket lättare att läsa då! Men tack! Blev riktigt våt och nu så kan jag bara tänka mig hur det var för henne, för jag är också snart 18… :)

  3. Min:

    Du får gärna knulla mig.

Kommentera Tjej från chatten