Fontänorgasmer

”Hej! Jag heter Marita och är 21 år. skulle gärna vilja träffa er. ” så började hennes svarsmail. Jag hade varit rejält tveksam till att annonsera efter en tredje part i vårt redan så underbara sexliv. Visst hade jag varit sugen på att leka med en annan tjej men det är skillnad på fantasi och verklighet och jag var heller inte helt säker på att jag skulle kunna värja mig mot ett svartsjukanfall.  Hursomhelst så svarade jag på mailet. Marita blev som en brevvän eftersom ingen av oss berörde själva anledningen till kontakten utan vi höll oss på mycket trygg mark där vi diskuterade recept och mode. Men med tiden kunde jag inte låta bli att lägga in små krokar mellan raderna. jag gillar svart. gärna spets. citronfromage är underbart. rätt applicerat. och hon svarade i samma anda. Kalle var mycket intresserad av vår korrespondens. Det räckte nästan med den för att få igång hans snuskiga fantasi. Efter ett par månader kände jag mig så nyfiken på Marita att jag tog steget fullt ut och faktiskt frågade henne om hon hade lust att träffas till helgen. Svaret kom på lördagen. ett hotellnamn och ett rumsnummer. Plötsligt stod vi inför faktum och jag blev alldeles skakig. Men vi bestämde oss för att åtminstone gå dit, vi var ju faktiskt två mot en så. vad fan! Jag spenderade en timme på toaletten. rakade mig mellan benen, smorde in hela kroppen med väldoftanden kräm, lade en kvälls make-up. Drog på mig svarta stayups och svart korsett med bara remmar över ryggen, sedan en skogsgrön, slinkig klänning som gick bra till mitt röda hår. När Kalle kom ut i bara handduken runt höfterna ville han genast provsmaka mig. Men jag bara skrattade åt honom och sa att ikväll hade Marita första tjing. Jag var lite nervös så jag drack några glas gin o tonic och kände mig genast lite kaxigare.I hotellhissen stod vi som två förstaklassare på väg till första dan i skolan. Vi fnissade lite av nervositet när hissen plingade till på 7:e våningen. Korridoren var lång och längst bort låg hennes svit. Kalle knackade försiktigt på dörren och efter nån minut öppnades dörren av den läckraste tjej jag hade sett. Korpsvart hår uppsatt i en lös knut med hårslingor som ringlade ner över ansiktet och nästan dolde de kornblå ögonen. Munnen var stor och fyllig och hennes bröst böljade under det svarta men genomskinliga chiffongtyget när hon ställde sig år sidan för att släppa in oss. ”Välkomna!” sa hon med en hes röst och brände av ett leende. Hon bjöd på champagne i små tandborstglas.

Efter bara 10 minuter hade all nervositet släppt och ersatts av en pockande nyfikenhet och pirr i kroppen. Vi pratade om allt möjligt, det var som vi varit kompisar jämt. Kalle höll sig på sin kant, var väl inte så intresserad av tjejsnack men log och nickade åt oss. När han gick på toaletten tittade vi länge på varandra och så sa hon: ”Ska vi?” Jag svarade med att resa mig från soffan och gå mot sovrummet medan jag lyfte klänningen över huvudet. Jag hörde hur hon drog efter andan när hon såg min snörda rygg och mina runda skinkor vandra in i hennes sängkammare. I dörröppningen vände jag mig om tittade inbjudanden på henne. Champagnen visste definitivt vad den skulle göra med mig.

Väl inne i sovrummet stod vi mitt emot varandra. Hon böjde sig fram och lät sin tungspets leka över mina läppar. Heta stötar gick genom hela min kropp och jag kände hur det pulserade mellan mina ben. Hennes naglar rispade mig i nacken, över brösten, ner över magen tills hennes fingrar nådde sitt mål. Min fitta var nu så kåt att det smaskade till när hon sköt upp sina fingrar i mig. Med ett stön lade jag mig tvärs över sängen med hennes stora, tunga bröst hängande över mitt ansikte. Jag masserade dem ömt medan jag försökte knäppa upp en lång rad med minimala knappar. Till slut blev jag tokig på att inte kunna känna hennes hud eller få smaka hennes bröstvårtor att jag slet sönder tyget och drog ner bh:n med våld. Hon skrattade till åt min lust och vände mig resolut på mage. Det hela gick så fort att jag inte hann protestera. Hon satt gränsle över mina ben och jag kände att hon inte hade några trosor för det blev alldeles fuktigt. Jag skrek till när hårborsten träffade mina skinkor. Kanske inte för att det gjorde så ont men överraskningsmomentet gjorde att jag hoppade till. Jag vred på huvudet och såg min man brevid mig på en stol med kuken i handen. Inte vet jag när han kommit in men att han njöt av vad han såg var uppenbart.

Aj! Hon slog till mig en gång till. Det brändes på baken. Jag vred mig runt snabbt och kastade ner henne på golvet, satte mig över hennes bröst och armar. ”Nu räcker det med dina fasoner” sa jag argt. Jag kröp upp mot min mans kuk vilket resulterade i att min fitta hamnade över Maritas mun. Hon var inte sen att börja slicka och lapa i sig mina safter medan Kalle fick sig en rejäl avsugning. Rummet fylldes av vårt smaskande och stönande. Efter en stund sträckte jag mig efter hårborsten igen. Du gillade ju den här sa jag och kröp ner mellan Maritas ben. Hon gnydde högljutt när jag förde in det tjocka skaftet mellan hennes ben. Jag slickade hennes lilla kärleksknapp medan jag knullade henne djupare och djupare med borsten. Medan jag stod med rumpan i vädret hade Kalle kommit runt och roade sig nu med att slicka mitt stjärthål. Efter en stund kände jag ett finger upp i baken. Sen stoppade han sakta in sitt ollon och därefter hela sin kuk i min dyngsura fitta. Fingret juckade i takt och det var en helt underbar känsla att njuta på det här sättet och med Maritas söt-blöta smaker i munnen. Jag byter ut borsten mot fyra av mina fingrar, jag vill känna hennes muskler när hon kommer. Hon flämtar högre och högre och med ett tjut så kommer hon. Hennes fontänorgasm fyller min mun, jag blir förvånad men kan inte låta bli att svälja. Situationen är så otroligt sexuellt laddad att jag skulle gå med på allt just nu. Min man har sett allt och höjer extasen ytterligare genom att låta sin kuk byta plats med fingret. Smärtan av hans stora kuk upp i min bak uppvägs av den enorma kåthet som böljar genom min kropp. Vi ylar i kapp när vi båda kommer samtidigt.

Jag ligger på Maritas arm medan Kalle duschar. Hon kysser mig sakta medan hennes fingrar leker med mina bröstvårtor. Hon letar sig ner mot min kala mus, leker och smeker. Jag känner pirret komma tillbaka igen. Vänder mig om så vi ligger i en 69:a. Känner hennes mjuka tunga fara fram i mitt sköte som en ekorre. Hennes fingrar glider in och ut i mina hål. Jag trycker lätt på hennes venusberg medan jag låter min tunga lapa henne torr men det går aldrig för ju mer jag anstränger mig desto blötare blir hon. Hennes ansikte är glansigt som av olja och hennes ögon är dimmiga av upphetsning. Vi vrider oss båda som i kramp när vi kommer och återigen fyller hennes orgasm min mun med sötaktig vätska.

Vi träffade henne aldrig mer men minnet av Marita är vår egen lilla hemlighet.

Rösta på Fontänorgasmer:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (23 röster, snitt: 2.70 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Fontänorgasmer