Tidningsförsäljerskan

Det är fredags eftermiddag, jag har slutat tidigt från jobbet och sitter framför tv:n när det ringer på dörren. När jag öppnar så står det en ung tjej där, hon ser ut att vara i 18-18 års åldern, ca 185cm lång och ganska smal med ett sött, lite fräknigt ansikte med stora gröna ögon och långt rött hår.

- Hej, vill du köpa jultidningar, frågar hon.

- Varför inte, säger jag. Vill du komma in?

- Ok, säger hon.

Vi sätter oss i vardagsrummet och jag börjar bläddra igenom katalogen, när jag har kollat en stund utan att ha hittat något frågar jag henne vad hon heter och hur gammal hon är?

- Jessica, och jag är 18 år, svarar hon.

Jag börjar titta lite närmre på henne, det är ju inte varje dag man har en liten artonårig tjej hemma i soffan, hon har små bröst och är väldigt flickaktig i kroppen.

- Ja du, jag hittar inget som jag skulle vilja köpa alls, säger jag.

- Vad synd, är det säkert, jag behöver verkligen pengarna, säger hon med ett vädjande utryck i sitt söta ansikte.

Genast flyger smutsiga tankar genom mitt huvud, kanske kan jag utnyttja hennes penganöd.

- Du kan få 1000: mot betalning i natura, säger jag med alla sinnen på helspänn. Tänk om hon blir rädd och börjar skrika.

Först blir hon alldeles röd om kinderna, flackar med blicken och ser skrämd ut så jag tror att jag har gått för långt, men så frågar hon vad jag menar?

- Det betyder att jag köper, låt oss säga två timmar av din tid och att du låter mig bestämma vad som kommer att hända, och jag lovar att du kommer att tycka om det!

Hon slår ned med blicken och säger:

- Vad. vad menar du?

-Jo jag menar att jag tycker att du är jättesexig och jag vill ligga med dig, säger jag och hoppas att jag inte har gått för långt.

Hon rycker till och stirrar på mig med stora ögon, jag särar på mina ben, hon sänker sin blick mot mitt skrev och hon flämtar till när hon ser min halvstyva kuk avteckna sig mot byxorna. Hon slickar sig lite nervöst om läpparna med en skär liten tunga.

- Okej, säger hon plötsligt och tittar blygt ner i mattan, men jag har bara gjort det en gång förut, säger hon tyst.

Jag vill hoppa högt av glädje, men behärskar mig och sitter kvar.

- Två timmar, säger hon och tittar på sin klocka, från och med nu.

Jag stirrar på henne, undrar om det verkligen är sant, en liten arton årig tjej sitter framför mig och frågar vad jag vill att hon ska göra!

- Visa mig din kropp, säger jag och försöker att hålla rösten stadig.

- Så här bara. ? Frågar hon häpet.

- Ja visst, säger jag. Visa mig dina bröst!

- Jag känner mig så töntig, säger hon och tittar bort, men korsar armarna över magen och drar tröjan över huvudet, och blottar sina små, härliga flickbröst.

Jag stirrar som förhäxat på dem, medan hon stirrar ut genom fönstret utan att veta var hon ska fästa sin blick. Hennes bröst är små, som en halv apelsin ungefär, med små styva bröstvårtor, och jag känner hur det styvnar ännu mer i mina byxor.

- Smek dem. nyp dig i bröstvårtorna, väser jag med hes röst.

Hon öppnar munnen som för att säga något, men stänger den igen och börjar tafatt smeka sina bröst. Hon sluter ögonen och låter sina händer smeka över de små kullarna, långsamt öppnar hon munnen och börjar andas lite tyngre samtidigt som hennes underläpp darrar lite.

- Res dig upp fortsätter jag, allt mer inne i leken.

Hon gör som jag säger och ställer sig upp, med armarna lite tafatt hängande utefter sidorna. På något sätt tror jag att hon njuter av att bli kommenderad, att hon utan ansvar för sina handlingar låter sig bestämmas över.

- Ta av dig byxorna, fortsätter jag med ostadig röst.

Tvekande knäpper hon upp sina byxor och föser långsamt ner dem över låren så att jag kan se hennes små flickaktiga trosor som spänner över hennes lilla bulliga venusberg. Hon fortsätter att dra ner byxorna över dom smala benen, hon tittar nedåt och fumlar av sig dom genom att lyfta benen, ett i taget. Pionröd i ansiktet står hon så framför mig bara i sina små trosor, med byxorna hängande i handen. Jag känner spänningen stiga, både i rummet och i mina byxor, och blir tvungen att trycka till kuken i byxorna för att den ska få plats. Jessica följer stirrande mina rörelser och slickar sig nervöst över läpparna, hon släpper sina byxor på golvet och tittar frågande på mig.

- Ta av dig trosorna, kraxar jag.

Hon tar tag i troskanten och med ett mycket generat ansiktsutryck drar hon snabbt av sig trosorna. Jag stirrar upphetsat på hennes fitta, den är helt kal!

- Jag. jag har. jag har inte fått något hår ännu, stammar hon och blir om möjligt ännu mer röd i ansiktet.

- Du är både snygg och sexig, jag tycker det är jättesexigt utan hår, säger jag och tittar henne rakt i ögonen. Hon ser generad ut, vet inte vad hon ska säga.

- Vänd dig om, befaller jag

Hon rycker till som om jag har slagit henne men vänder sig lydigt om. Hon har en ganska liten stjärt med små fasta skinkor som gör att hennes fitta skymtar mellan hennes lår, en syn som får min kuk att vilja spränga byxorna.

- Böj dig fram, befaller jag.

Hon särar lätt på benen, tar stöd med händerna mot knäna och böjer sig fram, hennes skinkor delar sig och avslöjar hennes bulliga fitta och hennes lilla skrynkliga anus. Den skära skåran lyser inbjudande mot mig och jag kan inte hålla mig längre. Jag reser mig ur stolen och sjunker ner på knä bakom henne så att jag får hennes kala fitta rakt framför ansiktet samtidigt som jag lägger mina händer på hennes skinkor. Hon rycker till vid beröringen och vrider på huvudet med ett skrämt utryck i ansiktet. Jag för mina händer över den fasta stjärten ner över hennes smala lår och känner hur hon darrar lätt. Jag särar på hennes skinkor och trycker mina läppar mot hennes fitta och känner på doften och smaken. Hon är alldeles het och när jag trycker in tungan i skåran ger hon ifrån sig ett lågt utdraget stön som gör mig ännu mer upphetsad. Uppmuntrad fortsätter jag att slicka hennes fitta och låter tungan glida upp mot hennes anus och hon gnyr till så det nästan låter som om hon snyftade. Helt plötsligt får hon en kraftig orgasm så att det skvätter fittsaft medan hon ger ifrån sig ett lågt skrik. Jag kan inte hålla mig längre. Snabbt får jag av mig byxor och kalsonger.

- Sug. väser jag och skjuter fram höfterna.

Hon ser nästan yrvaken ut då hon vänder sig om, lutar sig mot mig med sina små händer mot mina håriga lår.

- Vad stor den är. jag. jag har aldrig sugit någon förut, viskade hon urskuldande men stirrar fascinerat på min våldsamt uppsvullna kuk som vajar framför hennes lilla ansikte.

Så tar hon plötsligt tag i den med sin lilla hand och börjar långsamt runka, jag stönar till.

- Sug den. säger jag uppfodrande.

Hon ser skrämt upp på mig innan hon lutar sig fram och försöker få in kuken i sin lilla mun, den är så stor att hon bara får in ollonet. Jessica för ryckigt sin mun upp och ner över ollonet och det blir nästan för mycket, jag knuffar bort henne och befaller henne att ställa sig på alla fyra. Lydigt gör hon som jag säger, jag håller på att smälla av när hon svankar på ryggen så att hennes skinkor delar sig och hennes fitta och anus blir synliga. Jag för min sprickfärdiga kuk mot hennes såsiga bullfitta och börjar att trycka in ollonet. Mycket motvilligt börjar hennes trånga fitta ge med sig och ollonet glider in i hennes trånga ungflicksfitta. Jessica lyfter på huvudet och ger ifrån sig ett lågt utdraget stön. När jag till slut når botten på hennes trånga fitta sjunker hon ner på sina armbågar och stående gränsle över hennes lilla rumpa börjar jag långsamt stöta i henne. Allt eftersom hon blir blötare glider jag lättare in och ut i hennes trånga fitta, snart har jag fått upp ett våldsamt tempo. När jag sträcker ner armarna och nyper försiktigt i hennes små bröstvårtor svankar hon ännu mer på ryggen och skjuter upp rumpan i vädret så att jag når ännu djupare i hennes fitta. Jag tror aldrig att jag har varit så kåt som nu, stående över denna kåta artonåring, brutalt stötande i hennes hårlösa, trånga fitta medan hon stönar vilt.

När hon skälver till i en orgasm kan jag inte hålla mig utan sliter ut kuken ur hennes orgasmkramande fitta, går fram till hennes ansikte och kör in den i hennes mun. När hon gör en ansats att suga den blir det för mycket hör mig. Pungen drar snabbt ihop sig till en smärtsam knut och i en hetsig ryckning skickar kuken ut spermastråle efter spermastråle i hennes diande mun. När den första spermastrålen träffar henne i svalget rycker hon till med huvudet och medan hon fumligt försöker att fånga in kuken mellan sina läppar igen hinner den pumpa fram ett par strålar i hennes söta ansikte. Väl inne i hennes sugande mun fortsätter jag att komma i pulserande vågor av sperma som hon försöker att svälja, men det kommer så mycket att det rinner ut i hennes mungipa. Med stora ögon tittar hon upp på mitt ansikte, ängsligt följande mitt minspel, då det antagligen ser ut som om jag håller på att dö. Långsamt återfår jag fattningen efter den våldsamma utlösningen och ser ner på Jessica, som inte släppt taget om min kuk. Det är oerhört upphetsande att se denna artonåring dia på min stora kuk med sperman rinnande nerför ansiktet. Då släpper hon taget om kuken och brister ut i ett stort leende.

- Gud, det här var ett mycket bättre sätt att tjäna pengar på än att sälja jultidningar. Jag tittar på klockan.

- Du, dom två timmarna är inte slut ännu, säger jag. Det finns ett hål till som jag inte har varit i ännu!

Jessica spärrar upp ögonen.

- Vadå ett hål kvar. i stjärten menar du!? Det. det går inte. jag har. jag har aldrig gjort det där. sen så är du för stor, det går aldrig. stammade hon nervöst.

- Två timmar var det, och du skulle göra vad jag sa. om inte, inga pengar, sa jag grymt.

- O. okej då. men du måste lova att vara försiktig.

- Självklart, lovade jag.

Det började att rycka i kuken bara vid tanken på att få knulla den här kåta artonåringen i rumpan. Jag gick ut i badrummet för att hämta glidmedel.

- Ställ dig på knä i soffan så ska jag smörja in ditt anus så att det inte gör ont.

Hon gjorde som jag sa och svankade rejält så att hennes lilla orörda anus pekade rätt upp. Jag tryckte ut en rejäl klick med glidmedel på hennes anus och började att pressa in mitt pekfinger i hennes rumpa. Om hennes fitta var trång var det ingenting mot hennes anus. Jag fick böka och trycka ordentligt innan det gav med sig och fingret gled in till andra knogen med ett smackande läte.

- Var försiktig, pep Jessica ängsligt.

- Ta det lugnt och försök att slappna av, sa jag samtidigt som jag började att pressa upp både lång och pekfinger och långsamt började att jucka fram och tillbaka.

Efter en stund gled fingrarna lätt och Jessica stönade lätt varje gång fingrarna gled in i hennes kramande analgång.

- Här, sa jag till Jessica och gav henne glidmedlet. Smörj in kuken.

Hon tog en stor klick och började sakta att runka och smeta in min kuk med glidmedel. Snart stod den som ett spett redo att penetrera hennes lilla tonårsstjärt.

- Kom, sa jag och gick ut i köket med vajande kuk som glänsande och stolt visade vägen.

När vi kom ut i köket lyfte jag upp henne på köksbordet och la henne på rygg med benen hängande ut över bordskanten.

- Lyft upp benen och sära på skinkorna, sa jag och lydigt gjorde hon som jag sa.

Nu låg hennes anus blottat och glänsande av glidmedel, redo för min stora kuk. Sakta började jag att pressa ollonet mot Jessicas lilla stjärtrosett, motvilligt släppte hennes anus in mitt uppsvällda ollon någon centimeter. Jessica gnydde svagt och jag drog ut den igen.

- Försök att slappna av, sa jag och började att pressa kuken hårdare mot hennes motsträviga analhål.

Med ett smackande så gled ollonet plötsligt förbi hennes rövmuskel. Jessica jämrade sig lite så jag lät hennes uttänjda anus vänja sig lite vid mitt stora ollon innan jag sakta började mata in min feta kukstam. Kuken gled längre och längre in tills den var begravd ända till roten i hennes härligt trånga tonårsröv. Sakta började jag att jucka fram och tillbaka samtidigt som jag började att smeka hennes klitta med snabba rörelser. Nu började Jessicas jämmer att övergå till små stön, så jag vågade mig på att öka takten lite och började att knulla hennes anal fortare och fortare, till slut stötte jag in och ut i ett våldsamt tempo i Jessicas uppknullade analgång. Nu så släppte hon sina skinkor och började att smeka sin klitta med ena handen samtidigt som hon juckade med två fingrar från den andra in och ut i fittan i samma takt som jag stötte i hennes anal.

- Knulla mig hårdare, skrek hon samtidigt som hon började att skaka i en begynnande orgasm.

När jag märkte det ökade jag takten på stötarna och nu for kuken in och ut i hela sin längd, snart kände jag dom välbekanta ilningarna i pungen som började att dra ihop sig i kramper. Jessica flåsade allt mer och juckade snabbare med fingrarna i fittan och gav sedan till ett kvävt skrik medan hennes anal drog ihop sig i orgasmkramper. Jag trodde hon skulle krama sönder min kuk men jag pumpade på i ett rasande tempo tills jag inte kunde hålla mig längre och kuken exploderar i kaskad efter kaskad av het sperma i Jessicas kramande anus. Vi flåsade tungt som vi hade sprungit ett maraton. Långsamt kommer jag tillbaka till verkligheten och drar ut min kuk ur hennes rumpa och det rinner sperma ur hennes uttänjda anus.

- Herre gud, flåsar Jessica. Det här var det bästa jag varit med om.

- Ja, sa jag med ett stort leende. Jag har då verkligen fått valuta för pengarna.

- Nästa gång behöver du inte betala något, ler Jessica blygt.

Rösta på Tidningsförsäljerskan:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (55 röster, snitt: 3.58 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera Tidningsförsäljerskan