Tidningsbudet

Jag vill berätta om min första sexuella upplevelse som ägde rum när jag bara var arton år gammal. I efterhand kan jag tycka att det kanske inte var rätt som skedde, men för mig var det oerhört spännande och jag blir fortfarande upphetsad när jag tänker på det.

Jag bodde i en liten förort utanför Malmö och jag knäckte extra på helgerna genom att gå runt och knacka dörr och sälja Kvällsposten. Mitt område bestod mest av villor och radhus. En lördagmorgon på sensommaren gick jag på slutet av min runda precis som vanligt runt till mina stamkunder och stack in de förbetalda tidningarna i brevlådan eller satte den i dörren. När jag kom till ett hus där en kvinna i förtiårsålder bodde vinkade hon till mig från köksfönstret just när jag skulle gå därifrån. Jag gick fram dörren och steg på, jag tog några försiktiga steg in i köket där hon fortfarande satt vid köksbordet. Hon hade ett stort svart hårsvall och var sminkad, trots att det var tidigt på morgonen. Hon hade en sidenmorgonrock som smet åt om kroppen på sig och ett par stora lurviga morgontofflor. Jag såg konturerna av hennes kropp och hade svårt att sluta stirra på de stora bröst som morgonrocken nätt och jämnt kunde hålla instängda.

Jag harklade fram en fråga vad hon ville. Hon undrade om hon hade betalat tidningarna denna månaden och jag svarade att de var betalade till och med nästa vecka också. Hon frågade om jag inte vill stiga på och ta en kopp kaffe så skulle jag få betalt för nästa månad också efteråt. Jag tackade artigt ja och hängde av mig väskan, jackan och skorna och satte mig mittemot Karin och smakade på mitt kaffe. Den ovana smaken av kaffe tillsammans med synen av denna i mina ögon nakna kvinna gjorde att jag kände mig alldeles yr av upphetsning och jag kände att min kuk så hård att det nästan gjorde ont. Karin sa någonting som jag inte uppfattade och i nästa stund reste hon sig från bordet och bad mig följa med henne.

Hon gick in i sovrummet och tog fram sin handväska. I sovrummet doftade det varmt och sött och över den stora dubbelsängen hängde en tavla med en naken kvinna på och jag kunde inte låta bli att titta på de likheter som kvinnan på tavlan hade med Karin som stod bredvid mig. Tycker du att den är fin? frågade hon, det är jag, men det syns kanske inte. Jag kände att jag rodnade kraftigt och jag lyckades få fram Hon är jättesnygg, eller du menar jag. Nu gick Karin fram till sängen och lossade morgonrockens band och lät den falla. Jag visste inte riktigt var jag skulle ta vägen, men Karin viskade lugnt Du behöver inte vara orolig, jag ville bara visa dig originalet och se vad du tyckte om det.

Framför mig stod nu en kvinna med fantastiska bröst och mjuka mulliga former och hon tog min hand och drog mig närmare henne. Hon satte mig ner i sängen och knäppte upp mina byxor och drog ner kalsongerna medan jag ivrigt drog av mig min tröja i blotta förvåningen. Hon tog min kuk i sina varma händer och sa Vad vacker den är, jag kunde inte få fram ett ljud utan andades häftigt av upphetsning. Hon la mig ner på rygg och böjde sig ner över mig och tog kuken i sin mun. Med långsamma rörelser lät hon den glida ut och in medan hennes läppar slöt hårt om den och hennes varma mjuka händer masserade pungen och min mage. Jag kände hur det ilade till och jag vred mig i den första utlösning en kvinna någonsin gett mig. Hon tittade upp på mig med glansiga ögon utan att sluta suga kuken som inte tyckte vilja sluta stå helt styv rakt ut.

Hon reste sig nu upp över mig och gav mig en tungkyss som doftade och smakade så jag blev ännu mer upphetsad. Jag tog på hennes bröst och slickade på de stora rödbruna bröstvårtorna som var helt styva och knottriga. Jag kände Karins hand ta tag om min kuk och föra in den i hennes varma fuktiga fitta och jag började stöta min styva kuk in i henne gång på gång och hon stönade ljudligt och höll hårt om min armar. Efter en liten stund tryckte hon mig hårt mot sina bröst och gnydde till ett par gånger, jag fortsatte att knulla denna min första kvinna och märkte inte förrän efter flera minuter att hennes grepp inte var lika fast och att hon hade öppnat ögonen och log emot mig och sa, – Du är jätteskön, kom i mig nu. Hennes röst ilade längs min ryggrad och när hon tog tag om mina skinkor och hjälpte mig att stöta in i henne kände jag att min andra utlösning var på väg. Jag kände att jag blev helt varm i hela kroppen och stelnade till och i samma stund höll Karin mig hårt mot sin varma kropp.

När jag kvicknat till satte sig Karin upp och tog på sig morgonrocken igen och sa Tack, det var det bästa jag varit med om på länge, lova bara att inte berätta detta för någon. Jag lovade och smög sedan jag klätt på mig ut med väskan i min hand, men med helt andra tankar i mitt huvud än jag hade när jag steg in någon timme tidigare.

Kommentera Tidningsbudet