Kanske en vit jul ändå

Det här med klimatförändringar kan verkligen vara till problem. Global uppvärmning som får politiker att darra nervöst med underläppen och lova dyrt och heligt att göra något åt det där. Jo då, det ska bli bättre och vi är visst medvetna låter det från deras håll dagarna i ända. Men i vardagen så märks det ju inte direkt någon skillnad, om man inte menar i det dassiga vintervädret som vi fått söder om norrlandsgränsen. Extra tydligt blir det ju i dagar som de i december då längtan efter en vit jul gör sig som mest påmind med nostalgiska återblickar till juletid i barndomen då snön låg tung, det gnistrade i de bara trädgrenarna och vinden ven mellan istapparna i taknocken. Allt var bättre förr när man ställs inför det faktum att december numera mest känns som ett kylslaget oktober med regn och rusk. I alla fall om man som den här berättelsens huvudperson heter Göran och är född på det sena fyrtiotalet.

Göran som person är en aktad man i det lilla samhälle som han bor i med sin familj. Handlare i den lokala ICA-butiken, medlem av Lions, aktiv i idrottsföreningen och sjunger i kyrkokören. En lagom tjock och tunnhårig man i sena femtioårsåldern med utflugna barn och en hustru som älskar honom ännu. Har alltid senaste årsmodellen på Volvon och tjenis med alla och envar i det lilla samhället utanför den medelstora mellansvenska staden strax söder om Dalälven. En man som lever livet, tjänar gott och samlar på sig goodwill var han än medverkar i det sociala spelet som alltid står att finna i samhällen av detta slag. I alla fall på ytan.

Egentligen så har Göran samlat på sig försyndelser som om de uppdagades skulle resultera i både social och personlig tragedi. Nja, kanske inte tragedi men i alla fall så skulle det bli riktigt jobbigt för vår huvudperson. Inte nog med att han under många år sysslat med mer eller mindre laglig skatteplanering så har han i sin affärsverksamhet betalat svarta löner, fuskat med datummärkningen på köttfärsen och haft ett par äktenskapliga snedsteg med både extrapersonal i butiken och med damer han träffat på krogen. Att datorn där hemma är full av porr och länkar till detsamma är en annan hemlighet som han helst inte skulle vilja se uppdagad för familj, vänner och bekanta.

Som en drivande medlem i Lions så har Göran ett ansvar för bland annat Luciafirandet i samhället. Varje år så går man ut i lokalpressen och bjuder kommuninvånarna att rösta fram den som ska bära den vita särken och ljuskronan vid firandet den stämningsfulla högtiden. Detta är något som Göran brinner för. Han har hittills elva år av felfria firanden där snön legat gnistrande vit och kylan har ramat in högtiden efter klassisk tradition. Men detta år så slog klimatförändringarna till och sopade bort snön till förmån för regn, rusk och grådassigt väder. Detta grämde verkligen Göran som sett framför sig ytterligare ett framgångsrikt år, och särskilt i år då valet av Lucia hade fallit ut på ett så fantastiskt bra vis.

Det hade förstås funnits gott om kandidater till den bland tjejerna på byn så åtråvärda hedersposten, men i år hade valet varit extra gott då grannens dotter Elina hade fått äran att klä sig i vitt och bära ljuskronan. Elina var en mycket näpen och söt tjej som gick tredje året på estetisk linje på gymnasiet. Hon hade även lyckats gå vidare till Stockholmsfinalen i det här årets Idoltävling på TV4 men snubblat i sista uttagningen, tyvärr. En skönhet i vardande med en dansares kropp, långt lockigt rågblont hår och ljusblå ögon. Han hade många gånger stått och kikat på henne från sovrumsfönstret på övervåningen då hon om somrarna brukade sola på altanen hos grannen och det var inte helt ovanligt att hon dök upp framför näthinnan då han sent om kvällarna dolde sitt porrsurfande med undanflykter om kassaplanering och inköpslistor för butiken. Elina var inte bara lockigt blond med en slank och vältrimmad kropp, hon var också en bystig tjej med ett par rejäla bröst som spände under de tajta kläder hon envisades med att bära. Midjan var smal och baken – oh den baken – var rund och härlig och bara tanken på henne liggandes där i solen om sommaren på altanen fick det att resa sig innanför Görans kostymbyxor. Nu hade hon äntligen blivit till Lucia och det gladde Göran. Dels då hans relation till hennes far varit lite knackig sedan sommarens bråk om sophämtningen i samfälligheten men också då han faktiskt såg det som en möjlighet för samhället att få lite välbehövlig press i tidningen. Om det var något som slogs upp stort så var det feelgood-historier som Luciafirandet och om Göran kunde synas på bild med en sån här skönhet så skulle det ge lite till hans affärsverksamhet också.

Nu stod han i alla fall där i regnblåsten utanför församlingsgården och väntade in Luciatåget som nyligen lämnat ålderdomshemmet. Det hade han fått per sms från en annan Lions-broder som varit där på plats. Församlingsgården var fullsatt och tidningen hade skickat en reporter och en fotograf för att följa upp denna händelse. Regnet hade tilltagit och han insåg att han skulle ha fixat transport till flickorna i tåget men det var försent nu. Vinden friskade i och regnet slog mot rutorna. Måtte de inte bli bortblåsta nu, tänkte han. Just i den tanken såg han hur en grupp vitklädda tjejer kom ihopkurade längs med cykelvägen som ledde fram till församlingsgården. Han öppnade dörren så att den vita massan kunde smita in i värmen och göra sig redo för uppvisningen inför samhälle och press. Väl därinne så kunde han så urskilja den huttrande gruppen äntligen. Visst var de medtagna men det verkade inte som om de tagit allt för mycket stryk av de usla väderförhållandena. Blicken gick som en missil till kvällens stjärna som trots det blöta och kalla strålade som en Lucia skulle. Hjälpredorna hade redan börjat fixa till tjejerna och medan de turades om att ordna till de tilltufsade frisyrerna så gick han fram till Elina som togs om hand av hans egen hustru.

”Så där ja, det där var ju inte så farligt ändå…” trevade han och log mot Elina.

”Nä, det va väl okej…” svarade hon och såg sig i spegeln ”…men synd att det ska regna ute när det borde va’ snö”.

”Jo, men tänk inte på det nu … tidningen är därinne med fotograf och allt och lokalen är fullsatt…” försökte han släta över det hela med ”…och du strålar ju som vanligt Elina”.

För det gjorde hon verkligen. Hennes lockiga hår var förvisso lite fuktigt men hennes solbränt näpna ansikte ramades vackert in av det gyllengula hårsvallet och den lilla uppnäsan som pryddes av söta fräknar var lika söt som alltid. Elina log mot honom och skrattgroparna i hennes kinder fick det att slå hårdare i bröstet på honom. Hon var verkligen för söt för sitt eget bästa tänkte han. Då lade han märke till något som fick honom lätt ur balans. I det svaga ljuset från ljusen i det nedsläckta förrummet till församlingslokalen såg han att den vita särken hon bar blivit ordentligt våt av regnet och att det lilla livet dagen till ära hade låtit bli att sätta på sig någon bh under den. Den vita Luciaklänningen smet tätt om hennes byst av fukten och han kunde tydligt se hennes styva bröstvårtor mot det stramande tyget. Det var nästan så att en flämtning smet över hans läppar då hans blick för en sekund registrerade att de styva bröstvårtornas exakt återgavs med knottriga vårtgårdar, den ljusrosa rundningen med de stretande geléhallonens form genom den sakrala klänningen. Han fick lite panik, men insåg att det redan var försent att göra något åt detta då Elina redan var på väg att ställa sig i fören på Luciatåget som strax skulle äntra scenen framför i stort sett hela samhället och pressen.

”Önska mig lycka till nu…” skrattade Elina över axeln med tindrande ögon samtidigt som ljuskronan på hennes huvud rättades till.

”…ehh…lycka till…” fick Göran ur sig fast blicken följde hennes rullande höfter snarare än att vara fokuserad på vad som komma skulle.

Till den stämningsfulla melodin av Luciasången såg han så hur tåget försvann in i lokalen och han stod så ensam kvar i förrummet med hjärtat i halsgropen redo på en skandal som säkert skulle få hans position att sjunka under det kommande året.

För att göra en historia kort och läsvärd så hoppar jag här över resten av kvällen och snabbspolar oss igenom efterspelet. Skandalen hade uteblivit då ljuset i lokalen varit så att de våta klänningarna som hela Luciatåget hade råkat ut för aldrig direkt uppfattades om man verkligen inte ansträngde sig. Fotografierna i tidningen dagen efter hade också hållit en klass som kvällspressen aldrig hade förmått anstränga sig till att närma sig. Fotografen var ju även han med i Lions och hade antagligen valt foto efter de förhållanden som ändå rådde och Elina hade sett mycket vacker ut i all sin ljusglans. På den stora bilden som ackompanjerade artikeln så kunde man förvisso ana det högra bröstets styvnad i nederkant men bilden hade klippts på så sätt att det var om möjligt bara en förnimmelse av styvnad som framgick. Göran kunde pusta ut över morgonkaffet och telefonsamtalen, de tacksamma invånarna som kom fram i butiken och Lions-brödernas lyckönskningar lät inte vänta på sig. Han hade lyckats ännu ett år och det var väl för väl. Men inombords kunde han inte jaga bort bilden av Elinas svällande bröst under den vita, våta, Luciasärken med de styva bröstvårtorna som lockade honom så.

Dagarna gick och julen närmade sig med stormsteg. Affärerna gick över förväntan och kvällen innan julafton så var Göran själv kvar efter stängning i butiken. Klockan var strax efter halv tio på kvällen. Han hade precis släckt ner i butikslokalen och gått ut på lagret när mobiltelefonen ringde ilsket i bröstfickan på handlarförklädet. Han svarade utan att se efter vem det var som ringde.

”Ja, det var Göran här…”

”He…hej det är Elina…” hennes röst hade ett darr som han inte kände igen ”…är du kvar i butiken?”

”Jovisst…” svarade han oroligt ”…varför undrar du det?”

”Jo…jag står utanför och skulle vilja prata lite…” darrade hon och han kunde nu höra att hon lät uppriven.

”…det ska väl gå bra…vänta lite då så ska jag bara låsa upp åt dig” sa han och de la på.

Vad var det nu då, tänkte han då han gick mot personalingången som ledde ut på lastkajen. Han vred om låset och öppnade den stora metalldörren. Där utanför stod Elina med rödgråtna ögon och klädd i en sån där dyr jacka från Canadian Goose. Hon såg i övrigt uppsnofsad ut och som om hon varit på fest. Hon rusade förbi honom in på lagret och han stängde och låste dörren innan han följde efter henne in på sitt kontor dit hon tagit sin tillflykt. Hon hade slagit sig ned i tvåsittssoffan som stod mot den ena väggen och gömde ansiktet i händerna. Han hörde henne snyfta och slog sig ned bredvid henne.

”Men vad är det gumman…har det hänt något?”

”Det är så pinsamt…” snyftade hon ”…jag skulle aldrig ha gjort det där Luciagiget”

”Men varför säger du så?” sa han så lent han bara kunde medan hans näsborrar fylldes av den ljuvliga doften från henne. En blandning av parfym och hudlotion som han lärt sig älska från de tjejerna i extrapersonalen som han hade hos sig på helgerna.

”Ja, va’ på fest va’…hos Fredrik i fotbollslaget och där fick jag reda på att någon lagt ut bilder på mig från Lucia på nätet” snyftade hon.

”Men det är väl inte så farligt…” ljög Göran som mycket väl visste vad såna bilder antagligen avslöjade för något.

”Det är det visst det…” snyftade Elina ”…dom är liksom inte direkt otydliga och jag skäms så nu…”

”För vaddå?” skarvade Göran vars puls nu hade ökat betydligt. Tankarna fick honom att göra en mental anteckning om att han bara måste få tag på de där bilderna.

”…för…för…snyft…för att mina tuttar syns astydligt ju” hulkade Elina in i händerna som gömde hennes ansikte.

Göran lade armen om henne och försökte trösta med allt han kunde komma på. Han sa att sånt där ändå inte spelade någon roll och att ingen direkt hade lagt märke till det där, ja definitivt inte han i alla fall och alla han talat med hade tyckt att det hade varit en värdig och vacker tillställning. Bilderna i tidningen hade ju blivit jättebra och det där var nog bara avundsjuka som dom som var rädda för hennes talang och skönhet hittat på. Elina hade lugnat sig lite efter några minuters tröstande från Görans sida och tog emot en servett från honom och torkade bort tårarna.

”Tror du det?” viskade hon och lade huvudet mot hans bröst.

”Jovisst är det så gumman…” sa han och kramade om henne ömt, men tankarna var någon annanstans. Rättare sagt i drömmen om Elinas styva bröstvårtor och svullna unga bröst under hans giriga händer.

Elina lutade sig bakåt och så gjorde också Göran och så satt de en stund under tystnad med Elinas blonda huvud mot Görans bröst och hans armar om henne. Doften från henne avslöjade nu att hon nog druckit en del innan den där festen hos Fredrik, men Göran kände bara att det luktade gott. Fantastiskt till och med och han kände att den gamle trotjänaren innanför kostymbyxorna bakom handlarförklädet nu börjat resa sig av hans syndiga tankar. Han lättade så sin kram om Elina och reste sig upp, gick fram till sitt skrivbord och öppnade en av lådorna och plockade fram en flaska whiskey som han hade gömt där.

”Här ska du få något som gör att det känns bättre…” log han mot Elina och skruvade av korken.

”Jag vet inte…” svarade hon och såg osäkert på honom.

”Jo då, en liten en så gör vi sällskap hem sedan…” log han ”…det kommer göra dig gott”.

Han tog en klunk direkt ur flaskan och gick fram till henne och räckte fram den. Hon tog emot och tog en liten klunk som hon svalde och nästan hostade upp igen. Hon skrattade till och tog sedan en ordentlig klunk till och grinade illa. Göran stod bara och såg ner på henne där hon satt i sin bylsiga jacka med det lockiga blonda håret utslaget. Han log mot henne och tog emot flaskan då hon sträckte över den till honom. Hon såg lite medtagen ut men var fortfarande något av det vackraste han sett i sitt liv. Nu var ögonen lite rödgråtna men hon var söt som få och den lilla uppnäsan, skrattgroparna och de gulliga fräknarna gjorde henne till en vinnare varje gång i hans fantasier.

”Gumman, ska du inte gå in och fixa dig lite på personaltoaletten innan vi går…jag menar det vore väl tråkigt att komma hem alldeles rödgråten och med kladdigt smink?” log han beskedligt mot henne medan tankarna var någon annanstans.

”Joo…det är väl bäst…” svarade Elina och reste sig upp, tog av sig sin Canadian Goose-jacka och gick mot personalrummet med handväskan i handen.

Göran följde henne med blicken och kunde inte låta bli att känna ett rus gå genom hela kroppen. Under jackan hade hon svarta tajta byxor som över baken täcktes av den långa röda stickade polotröjan. Hennes klackar på de svarta stövlarna försvann in bakom personalrummets dörr och han var åter själv. Snabbt plockade han upp mobiltelefonen och ringde hem. Han beklagade sig över att det uppstått en kassadiff som han var tvungen att reda ut. Nej, det kunde inte vänta utan han måste verkligen gå till botten med det. Kanske någon i personalen hade stulit pengarna, ja sådant kan man aldrig så säkert veta. Han skulle skynda sig hem det lovade han.

”Puss och kram, vi ses snart” sa han och tryckte av mobiltelefonen med sin hustru i andra änden.

Snabbt började han gå till verket. Han hämtade en flaska Coca Cola ifrån kylrummet, tog fram glas och satte sig bakom datorn. Han slog upp två groggar och plockade sedan fram Excell på skärmen och började att låtsas arbeta lite medan han väntade på Elina. Han hörde hur dörren till personalrummet öppnades och ljudet av hennes klackar närmade sig hans kontor. I dörröppningen uppenbarade sig så den vackraste tjej han någonsin sett och fantiserat om. Nej, fantiserat räckte inte eftersom han flera gånger stått i fönstret på övervåningen med kuken i ett stadigt grepp och smygtittat på henne då hon solat på sina föräldrars altan. Men nu var hon här och alldeles fantastiskt vacker. Hon hade fixat till sminket och spåren efter de tårar hon spillt var som bortblåsta. Han log mot henne och vinkade in henne på kontoret. Elina log tillbaka och satte sig i den lilla tvåsitssoffan igen.

”Jag ska bara avsluta det här så kan vi gå sedan” sa Göran och pekade sedan mot glaset med groggen ”…där, varsågod. Det är nog lite godare nu med Cola i”.

”Tack” log Elina och tog glaset och började smutta på spritgroggen.

Görans kuk stod som ett spett innanför byxorna och förklädet. Han klickade lite på måfå i dokumentet och väntade in att Elina skulle dricka lite till ur sitt glas. Dom samtalade lite om ditt och datt. Inga alvarliga saker utan bara kallpratade. När Elina druckit ungefär halva glaset så reste sig Göran och gick till henne i soffan och satte sig intill. Han slog upp lite till av whiskeyn i hennes glas och fyllde på med Cola.

”Lite till ska du väl ha…” skrattade ha.

”Jag vet inte…” svarade Elina men tog ändå emot glaset när han räckte över det ”…jag börjar bli lite lullig jag…”

”Åjo, lite till ska du väl ha nu när du smitit från festen va…inte kan du väl komma hem spiknykter heller, då skulle ju farsan din börja undra” bullrade Göran.

Elina skrattade också och tog ännu en klunk av groggen. Göran tog sitt glas och utbringade en skål för samhällets genom tiderna vackraste Lucia vilket tydligen fick Elina att rodna men hon skålade också och drack ytterligare lite. Göran lutade sig tillbaka i soffan och såg på henne. Hon var så söt.

”Jo, de där bilderna du berättade om…” trevade han.

”Mmm…”

”Har du sett dom själv?” Han såg på henne och hon rodnade ännu mer nu och slog ned blicken i glaset.

”Mmm…” svarade hon tyst.

”Men inte kan väl dom varit så himla farliga va…” lockade han henne.

”…joo…man såg allt…”

”Men vad såg man då som kan vara så farligt?”

”…typ allt…tuttarna å…” hennes röst var knappt hörbar nu.

”…och vaddå?” sa Göran och han märkte att han blivit tjock i halsen. Elina tittade fortfarande ner i glaset. Hon tog en djup klunk till och sträckte sig efter flaskan och slog i lite till.

”…ja typ…bröstvårtorna å allt…” viskade hon och tog ännu en klunk av groggen och grinade illa.

”Men inte kan väl det vara så farligt heller…” log Göran med en mjuk stämma ”…du är ju så vacker och om du ursäktar så måste jag säga att dina bröst…tuttar som du säger…är verkligen jättevackra!”

Elina såg upp på honom. Hennes blick var dimmig och hennes kinder rodnade ordentligt.

”Hu…hur vet du det?” viskade hon med darr på rösten.

”För att jag ser det ju nu…” skrattade Göran och nickade menande mot hennes byst som var innesluten i den stickade röda polotröjan.

Elina slog ned blicken, fnissade till och korsade armarna över den spända bysten. Göran sträckte sig fram och förde hennes armar åt sidan igen.

”Inte ska du väl dölja något så vackert Elina” skrattade han och snuddade med flit vid hennes vänstra bröst. Elina flämtade till och såg upp på honom med hettande kinder.

”…ko…ko…kollar du på sånt?” stammade tyst hon.

”Det är väl klart att jag gör…jag är väl inte död ännu” skrattade han hjärtligt.

Elina såg nervöst på honom men sprack snart upp i ett leende. Hon lutade sig tillbaka mot armstödet på soffan och putade lätt med sina bröst mot Göran.

”Tycker du att dom är fina alltså?” log hon och såg ned på sina underbara tuttar.

”Det är väl klart att jag gör…” skrattade han igen ”…jag sa ju det precis! Men strunt i det nu och skål för…ja…för dina bröst!”

Elina skrattade och de skålade för hennes bröst och Göran kände att han var något på spåren nu. Elina hade börjat se berusad ut och isen verkade vara bruten nu, det var väl dags att skrida till verket tänkte han. Han ledde in samtalet på sitt favorit ämne, nämligen sex. Han började trevande fråga runt om hur erfaren hon var, vad hon tyckte om och om inte de där bilderna hade varit rätt så fina ändå. Elina svarade lite svävande och avvaktande till en början men blev djärvare i sina svar ju längre tiden gick. Snart så pratade de öppet om allt mellan sexställningar, orgasmer och erfarenheter med varandra.

”Nej du Elina…” sa Göran så och såg på klockan ”…klockan är snart elva nu och vi kanske ska börja röra oss hemåt?”

”Är den redan elva?” svarade hon och såg på honom med sina himmelsblå ögon. Han ställde sig upp och såg ner på henne och hon var verkligen underbart söt med sin lilla uppnäsa och med fräknarna. Han sträckte ut handen till henne. Hon tog den och han drog upp henne så hon hamnade alldeles intill honom. Hon räckte honom knappt till bröstet och stod nu så att de nästan vidrörde varandra. Han la armarna om henne och pressade henne intill sig och kände hennes ljuvliga doft.

”Du är verkligen helt underbar tjej Elina…” viskade han ”…glöm aldrig det”.

Elina slog armarna om honom också och lade sitt huvud mot hans bröstkorg. Han höll henne och började så smått låta händerna smeka henne över ryggen. Han kände bh:n där inunder och hur hennes byst värmde mot hans kropp genom den stickade tröjan. Hans händer trevade nedåt och la sig på hennes svank. Han smekte över den och lät händerna så smått leta sig ned över hennes runda bak samtidigt som han böjde sig ned och pussade henne över håret. Hon flämtade och han blev med ens djärvare än så. Göran tog tag om hennes röda polo och hasade upp den ovanför baken och lät så händerna leta sig ned över de tajta svarta byxorna. Han formade händerna över hennes spända skinkor och klämde lätt på hennes rumpa och återigen så flämtade Elina rakt in i hans bröstkorg. Görans kuk stod som ett inoljat spett innanför byxorna och Elina hade med all säkerhet känt att han var ordentligt upphetsad. Hennes armar höll hon fortfarande runt hans rygg och han kände hennes heta, om än något alkoholdoftande, andedräkt mot bröstet. Med ena armen om hennes midja så lät han den andra leta sig runt och knäppte upp den översta knappen i hennes byxor. Han famlade efter blixtlåset och drog ned det. Elina kramade honom allt hårdare och han lät sin hand smeka sig in innanför byxorna på henne och ned mellan hennes ben. Han kände att hon andades tungt nu och han kupade handen över hennes mus utanpå de silkeslena trosorna hon bar under byxorna. Det hetade mot hans hand och då han pressade sitt långfinger mot tyget och skåran så gnydde Elina lätt och pressade sig mot honom med höfterna. Hon var varm och han tyckte sig känna hur hon var våt i skåran där hans långfinger nu började massera hennes lilla kärlekspärla. Han förde upp handen och med hjälp av den andre så tog han tag i byxlinningen och skalade av henne de tajta byxorna ned till knäna. I speglingen från kontoret fönster ut till lagret såg han hennes sexiga rumpa som delades av en svart string. Han la sina händer på hennes skinkor och kramade dem ömt och Elina flämtade högt och tycktes svanka. Han lösgjorde sig från hennes omfamning och tog ett steg tillbaka och såg på henne. Elina stod framför honom med benen lätt isär, de svarta byxorna nere vid knäna och de svarta stövelskaften slutade strax under knät på henne. Den röda polotröjans nedre kant höll hon i med ena handen och de minimala och genomskinliga stringtrosorna spände över hennes heta mus. De dolde inget för fantasin och han såg att hon var helt renrakad. Hon förde den fria handen genom sitt lockiga hår och såg på honom med dimmig blick och de av rosa läppglans glänsande läpparna var lätt särade. Hennes byst hävde sig och handen som nyss dragits genom håret smekte ned över hennes högra bröst och kramade det.

”Dra upp tröjan…” stönade Göran samtidigt som han drog av sig sitt handlarförkläde och kastade det på golvet ”…så jag får se de där omtalade tuttarna nu”.

Elina drog sakta upp den stickade tröjan över huvudet och tog så av sig den och lät den falla till golvet. Göran förde ned handen och öppnade sina byxor och åt hennes byst med blicken. De svällande unga brösten var inneslutna i en svart bh i samma tyg som hennes genomskinliga trosor var gjorda i och hennes styva bröstvårtor syntes tydligt. Nu var de ännu tydligare än de hade varit vid Luciafirandet och han stönade högt då han förde in handen innanför kalsongerna och greppade om det svullna och kladdiga ollonet. Elina förde upp ena handen bakom ryggen och knäppte upp bh:n och lät också den falla. Hennes bröst gungade ut i frihet och han hade inte haft fel när han sagt att de var vackra.

”Ohh…ta på dom Elina…” stönade han samtidigt som han förde handen längs sitt hårda kukskaft under kalsongerna ”…vilka underbara tuttar du har”.

Elina förde upp händerna och greppade sina honungsmelonstora bröst i vardera hand och började om vartannat krama och knåda dom samtidigt som hennes dimmiga blick var som fäst vid hans. Hon rullade de styva bröstvårtorna mellan fingrarna och drog lätt i den vänstra. Göran lät så sina egna byxor åka ned till anklarna och kalsongerna också. Hans kuk stod nu i givakt i den fria luften och han runkade den lätt. Elinas blick sökte sig direkt till hans hårda kuk när han blottade den och flämtande förde hon ner sin ena hand innanför stringtrosorna. Göran såg hur hon genast började bearbeta sin fitta och hon stönade tyst av kåthet. Han gick fram till henne och backade henne bakåt mot hans skrivbord. Hennes ända hamnade mot kanten och han gick ned på huk framför henne och tog tag i troskanten och drog ned hennes stringtrosor. Hon fortsatte hela tiden att smeka sin lent renrakade fitta och hennes fylliga kameltå lockade honom som ingenting lockat honom tidigare. Fingrarnas rörelser gav ifrån sig ett vått smakande ljud från hennes kåta fitta och hon stönade allt intensivare. Göran ställde sig upp och insåg att han var så nära att komma att knulla var helt uteslutet. Skulle han sätta på sin grannes dotter tillika samhällets Lucia så fick det bli utan för tidig utlösning. Istället greppade han sin kuk och runkade den alldeles intill Elinas våta fitta. Hennes hand bearbetade klittan intensivt och hennes bröst inte bara hävde sig av upphetsning längre utan rörde sig sexigt av hennes våldsamma pullande. Han såg henne djupt i ögonen för en sekund.

”Är…är du nära söta Elina?” viskade han samtidigt som han runkade sin kuk mot hennes våta fittläppar.

”Mmmm…ja…åhh…jaa…jag e nära nu…” stönade Elina högt medan brösten skakade av hennes högerhands behandling av den unga fittan ”…jag e…jääättenäraaaahh…nuu…”

Göran greppade om hennes högra ben och drog det upp intill sig så att Elina föll bakåt ned över skrivbordet. Han vek henne över lite på vänster sida och la hennes ben över sin axel. Elinas stönade med öppen mun och hennes hand pullade fittan hårt. Göran runkade sin kuk mot hennes fittskåra och pressade ollonet mot fittöppningen samtidigt som det började pirra i pungen på honom. Med kladdig kuk runkade han ollonet mot hennes såphala fittläppar och just då böjde sig Elinas rygg och hon spände hela kroppen i ett utdraget kvävt skrik. Hennes hand pressade sig rytmiskt mot den svullna klittan och det gick stötar genom hennes unga kropp. Brösten skakade och hon pressade ihop ögonen i en utdragen intensiv orgasm som rullade över henne likt en ångvält. Göran såg ner och riktade kuken mot hennes fitta och tömde den första salvan av sin heta tjocka sperma över hennes uppullade fitta. Sträng på sträng följde och Elinas behandling av sin egen fitta smorde in hennes kameltå med hans kladdiga gubbsperma. Hans puls var i 190 och han släppte ned hennes ben från sin axel. Framför honom låg samhällets Lucia med hettande kinder, kåtsvettig och flämtade tungt med slutna ögon samtidigt som hennes hand smorde in hennes lent renrakade ungfitta med hans trådiga sperma. Fittan glänste av hans och hennes kärlekssafter, och han stapplade bakåt och skrattade inombords.

Alldeles innan de lämnade butiken så hade Göran stannat upp och kysst Elina på munnen. Visserligen var hon, och han, berusad men han tyckte sig skönja att det var en tacksam kyss han fick av henne. Han bad henne vänta utanför och skyndade in på kontoret igen och öppnade säkerhetsskåpet. Han tryckte på stopp på videobandspelaren, tryckte ut kassetten och gömde den innanför rocken. Hela vägen hem så tänkte han på hur lyckligt ovetande Elina var om att de där bilderna som någon lagt ut på nätet inte var någonting mot vad han nu hade att köpslå med om det skulle behövas. Han var verkligen ett svin, Göran. En riktig mansgris, men vad brydde han sig om det nu, när han hade Elina som i en liten ask. Det skulle nog bli en riktigt fin jul ändå, tänkte han och log.

Rösta på Kanske en vit jul ändå:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (120 röster, snitt: 3.95 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

1 svar to “Kanske en vit jul ändå”

  1. Erica:

    En av dom sexigaste novellerna. Har precis smekt mej till den här supersexiga å lite förbjudna fantasin. Underbar beskrivning av hur Elina blottar sin kropp för Göran å hur hennes kåthet liksom får henne att smörja in fittan med hans sperma när han kommer. Är alldeles darrig av den här. Underbar!!! Jag <3 Jonnas noveller!!! :)

Kommentera Kanske en vit jul ändå