En härligt regnig kväll

En regnig kväll satt jag hemma i soffan och slappade. Hade tagit en kopp te och tänt en massa ljus. Älskar att höra regnet som smattrar mot rutan.
Om en timme skulle du komma. Jag längtade och vid tanken så sög det till i magen på mig, pirrade längst hela kroppen.
Jag hade satt mig i soffan för att slappna av lite innan du skulle komma.
Kroppen var skrubbad och trimmad, sängen var nybäddad och ren. Bredvid sängen lång tillbehören redo att användas.
Fantasin snurrar runt och jag smeker mig själv på brösten, vårtorna är styva. Känner hur det börjar bli varmt och blött i musen.
Dörren öppnas och jag hör hur du tar av dig skorna och hänger upp jackan.

Du kommer in i vardagsrummet och ställer dig mitt framför mig.
Sakta tar du min hand och för mig in i sovrummet. Du lägger mig ner på sängen och kysser min mun, först lite försiktigt men sedan hungrigt girigt.
Du smeker av mig kläderna, med ens är jag helt naken framför dig. Du smeker min kropp och lämnar så spår av din tunga och dina kyssar. Jag suckar och svankar med ryggen, vill ha mer.
Jag hör hur du tar av dig kläderna innan du åter är hos mig. Din mun hittar min mus, du andas varmt och jag börjar skaka av förväntan. Du fortsätter att andas och kysser insidan av mitt lår, fortsätter att strö kyssar innan du slutligen för munnen till mitt klitoris och fångar allt i din mun. Du håller kvar så en liten stund för att jag ska få hämta andan innan du rör din tunga runt runt. Din händer smeker min kropp och letar sig till mina bröst samtidigt som du fortsätter att slicka mig. Mina vårtor är styva och du nyper dem lätt innan du nyper dem lite hårdare. Du vet att jag du måste ta i lite för att jag ska gå igång.
Efter en liten stund kysser du din väg upp längst magen, upp till mina bröst. Du tar ett efter ett i din mun och smakar grundligt innan du kommer upp och kysser mig.
Du för din kuk in i min mus och trycker till, djup långt in i mig. Du ligger kvar så jag ska hämta andan innan du börjar jucka med långa rörelser fram och tillbaka.
Efter en stund vänder du mig om så jag ligger på magen. Du kysser min mus och slickar i mitt anushål så det blir blött. Försiktigt sniffar din kuk på mitt anushål. Du virvlar runt med ollonet i öppningen innan du försiktigt försiktigt smyger dig in. Lite i taget så att mitt hål hinner återhämta sig. När du är inne hela vägen så lägger du dig mot min rygg, du håller om mig och nafsar lätt på min hals. Du för kuken in och ut, juckar lite sakta först men sedan ökar du takten. I takt med att farten ökar hör du mitt gensvar. Du nafsar lite mer på min hals och jag säger .. .- bit mig, bit mig älskling. Du gör som jag säger och precis då går det för oss båda….
Vi ligger kvar en stund och hämtar andan innan du ser mitt bort med leksaker….
Det är väl lite synd om de ska ligga där oanvända eller hur, säger du med glimten i ögat.

Jag hoppas ni tycker om min första lilla berättelse.
Gott Nytt År!

Rösta på En härligt regnig kväll:
Usel!GodkändBraMycket braSuverän! (11 röster, snitt: 2.27 av 5)
Loading ... Loading ...
Tipsa om denna sexnovell Anmäl!

Kommentera En härligt regnig kväll