Telefonsamtalet

Det var verkligen en slump att vi träffades. Jag hade egentligen ingen lust att gå ut den kvällen, men efter lite tjat från mina kompisar följde jag med. Du hade också tänkt att stanna hemma och var inte på festhumör alls. Jag såg dig med en gång när jag kom in på stället. Du stod med armarna i kors och såg allmänt uttråkad ut. Nonchalant och självsäker var det första jag tänkte, och det gjorde mig nyfiken. Höll mig ganska nära dig och såg att du spanade lite på mig också. En efterhängsen tjej bjöd upp dig flera gånger, men du tackade vänligt nej. När hon var tillbaka för säkert femte gången hade du definitivt tröttnat och drog tag i mig och presenterade mig för henne som din fru. Jag spelade med, hon skrattade lite och gick äntligen därifrån. Det var så det började.

Jag stannade hos dig hela kvällen och vi gick vidare till ett annat ställe. Vi dansade och pratade och det var längesen jag kände att det stämde så med någon. Nu efteråt vet jag att du tänkte likadant. Du sa till din kompis lite halvhögt så att jag skulle höra det; “jag tror att jag är kär”. Det hände inget den kvällen förutom att du pussade mig på kinden och vi bytte E-mail adresser. Jag hade halvt om halvt lovat att träffa dig nästa helg, men på måndagen när jag skulle mejla dig hade jag ändrat mig. Vet inte varför, men jag trodde väl inte att det kunde bli något vettigt med någon man träffar på krogen. Du fick som tur var inte mitt meddelande förrän du skickat ett eget till mig. Efteråt har du berättat, att hade du fått mitt först skulle du inte hört av dig. Jag bestämde mig för att fortsätta hålla kontakten. Dagar blev till veckor, ett mejl blev flera, och till sist kom vi överens om att träffas och äta lunch. Jag var ganska nervös, tänk om vi inte kände igen varandra. Allt gick dock bra, även om både du och jag var för stressade för att äta ordentligt. Vi tog en promenad och sen var jag nog fast. Du fick mig att må så bra, vi skrattade och det kändes som om vi känt varandra hur länge som helst.

Nu har det gått flera månader sedan vi träffades och med dig har jag gjort saker jag aldrig gjort med någon annan. Vi pratar en del i telefonen eftersom du reser mycket i jobbet. Det var under ett sent telefonsamtal som ämnet telefonsex första gången kom upp. Det var jag som var lite nyfiken på om du tyckte om att prata sex, men just då nappade du inte. Det var först nästa gång du var ute och reste, som det kom upp igen. Tilläggas skall väl kanske att vi av olika anledningar inte haft möjlighet att ha sex på riktigt, och att det började kännas ganska frustrerande. Jag längtade efter att känna dig, hela dig.

Klockan var ganska mycket när du ringde från ett hotell någonstans i norra Sverige. Jag hade gått och lagt mig och längtade som vanligt efter dig. Vi pratade först om lite allt möjligt som vi brukar, och sen gled samtalet allt mer in på sex. Jag hörde på din röst att du var lite lurig, och blev inte så förvånad när du frågade vad jag hade på mig. Det var lite fnissigt i början, men jag kände mig ändå ganska pirrig. Berättade att jag låg helt naken i sängen, så när som på mina nya vita stringtrosor. Jag hade köpt de för din skull, eftersom jag vet att du gillar det. Du berättar vad du vill göra med mig och ber att mina händer skall vara dina.

Jag tar på mina bröst. De är varma och kramgoa och det känns i hela kroppen när jag drömmer att det är du som smeker dem. Du säger att du för den ena handen över min mage, medan du fuktar den andra och fortsätter att smeka mitt bröst. Du nyper mig i bröstvårtan och jag stönar till. Jag vill att du skall kyssa mig. Mjukt, sakta, hetsigt, vilt. jag känner hur din tunga skulle kännas mot min. Hela min kropp är varm och väntar på dig. Jag frågar vad du gör och du säger att du smeker dig själv. Bara tanken gör mig än mer upphetsad och jag ser dig framför mig, Hur du ligger på rygg och för handen fram och tillbaka. Att du är hård och längtar efter att ta mig på riktigt. Jag drömmer om att ta dig i munnen, först slicka försiktigt på toppen och sen ta in hela så långt det går. Att höra dig, och känna hur din kropp vill ha mer. Dina händer som tar hårt i mitt hår när du för mitt huvud upp och ner. Jag vill veta hur du smakar och känna din lukt. Din hud mot min.

Nu är min hand din högerhand, säger du. Smeker först utanpå trosorna och känner att det är alldeles fuktigt. Du berättar hur du för ner handen mellan mina lår. Jag vill att du smeker mig på insidan av benen samtidigt som du kysser mig på munnen. Du sliter av mig trosorna. Du ber mig känna hur du fortsätter med handen och hur skönt det är när du äntligen smeker min klitoris. Hur du rör handen runt, runt. Att du slickar mig och sticker in hela din tunga. Du pressar ditt ansikte mot mitt sköte och jag tigger om mer. Jag andas allt tyngre nu och när jag känner hur våt du har gjort mig kan jag inte hålla emot. Jag talar om för dig hur det känns när jag för upp ett finger i min grotta och smeker mig själv allt fortare. Jag hör att även din andhämtning blir häftigare och förstår att det är på väg att gå för dig. Jag lägger mig med benen vitt isär och önskar att du varit där. Att du hade legat tungt ovanpå mig och pumpat hårt tills vi kommit båda två. Jag är också nära, men vill vänta på dig. Jag hör dig stöna högt och vi fortsätter tillsammans. Med ett kärleksskrik kommer vi båda samtidigt och hela min kropp skakar. När vi kommit till sans en aning börjar vi att fnissa igen. Vi kommer överens om att detta blir vår lilla hemlighet och jag längtar redan till nästa gång du skall ut och resa. Håller krampaktigt i telefonluren och släpper den inte förrän jag har somnat.

Kommentera Telefonsamtalet